מנצ'סטר סיטי 2008/2009- הטירוף מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י BLUE MOON, ‏6/7/08.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה קשור? עד לפני שנתיים בערך, הוא היה השחקן הכי טוב בעולם, עם סטאטוס שמתקרב לזה של פלה ומראדונה. היום הוא מקושר לקבוצת מרכז טבלה. יומרנית אומנם, אבל עדיין קבוצת מרכז טבלה.
    וואזה - אפשר להשתמש בסעיף 17 גם אם עברו שבועיים מאז משחק הליגה האחרון. זה פשוט יגרור קנס ואולי השעיה קטנה מצד פיפ"א לכמה משחקים. אם הבנתי נכון, זה בדיוק מה שקרה לאותו וובסטר.

2. Pipe Member

יותם,
    המצב הזה של חוק וובסטר עדין נמצא בשטח אפור, לכן אני בכלל לא משוכנע שזה יהיה קנס קטן והשעיה מזערית. כל עוד אין תקדים רציני יותר, קשה לנחש מה יהיו ההשלכות למי שיפר את הסעיף וינצל אותו שלא במועד החוקי, ולדעתי גאושו לא ישתמש בסעיף אולי, אולי, רק אם ממש לא תהיה לו ברירה. (קרי, 30 לאוגוסט ועדין הוא שחקן ברצלונה בלי מעבר באופק)

ונקודה למחשבה - נותרו לו שנתיים בחוזה והמשכורת השנתית של רונאלדיניו בברצלונה היא 6-7 מיליון יורו אם אני לא טועה, מה שאומר שלפי החוק הוא רשאי לעזוב בתמורה ל12-14 מיליון יורו שילכו לכיס של ברצלונה. לפי התקשורת, הקבוצה דורשת עליו בין 10 ל20 מיליון יורו, ככה שבכל מקרה, לאפורטה יגזור עליו קופון לא קטן.

עריכה: טוב, הפסקה האחרונה שלי כבר לא רלוונטית כי היום בבוקר סיטי הציעה עבורו 34 מיליון יורו!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/7/08
  3. THE STRETFORD END Member

Wigan_Athletic

לפני 4 שנים צ'לסי היתה באותה קטגוריה של שיטי כפי שאתה רואה זאת
    אבל כשנכנס הכסף הגדול היא הפכה להיות אכסנייה ראוייה לכל שחקן בעולם,
    מה עושה את שיטי שונה?
    יש שם בעלים עם הרבה מאוד כסף שיכול להביא הרבה מאוד כוכבים נוצצים,
    שיטי מועדון גדול באנגליה ופוטנציאל לגדול עוד יותר,
    הבאה(אם וכאשר)של רונאלדינו זה פתח להבאת שחקנים בקליבר דומה גם כן.

בכל אופן לדעתי,לטובת שיטי ויותר מזה,לשפיות של המועדון,
    רונאלדיניו עכשיו זה כאב ראש גדול,
    שחקן גדול אין ספק השאלה איפה הראש שלו?

4. john Member

אל תגזים סטרטפוד. היינו בערך קבוצת מקום 5,4,6 היינו על סף פשיטת רגל. סיטי לא על שום סף והיא קבוצה של אמצע טבלה.

יש הבדל.

5. Pipe Member

סטרטפורד,

כמובן שיש את החששות שהוא לא יזרוק זין ויבוא לאנגליה בשביל הכסף והבילויים אבל מנגד צריך לזכור שאחרי שהוא קיבל כל כך הרבה ביקורות, יש לו הרבה מה להוכיח - לתקשורת, לעולם הכדורגל ובעיקר לעצמו. בנוסף אנחנו מתקרבים ל2010 - שנת מונדיאל, והוא יודע שהוא צריך להתחיל להראות שמגיע לו להיות שם. לי אין ספק שהוא יחזור לחיות חיים של ספורטאי ויוריד במשקל ובקשר לראש שלו, טוב, זה הימור שסיטי חייבת לקחת. כי באותה מידה שביא יכולה להגיעה למקום שצ'לסי הגיע אליון תוך 3-4 שנים, ואז שחקנים כמו רונאלדיניו אולי יהיו נחלת אפה מבחינה מקצעוית לא רק כלכלית, היא יכולה לקרוס תוך 3-4 שנים ולחזור למעמקי התחתית.
    לא פלא שיוז מוכן לשלם עליו 25 מיליון ליש"ט. שחקן בקנה המידה של רונאלדיניו יגרום לmedia frenzy ולעוד הרבה פרנזים אחרים סביב המועדון.

וצ'לסי שיחקה באופן רציף באירופה והתמודדה בצמרת באופן שיטתי מתחילת שנות האלפיים, היא סיימה במקום שמוביל לליגת האלופות שנה לפני שאברמוביץ' השתלט עליה והסגל שלה היה הרבה יותר איכותי בעיני. נקודת הפתיחה שלה עם ההשתלטות של אברמוביץ' הייתה רחוקה שנות אור מזו של סיטי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/7/08
  6. cityblues beter dead than red

סיטי תמיד היתה מועדון גדול ובין הגדולים באנגליה.
    זה שאצלך בראש סיטי נתפסת אצלך כקבוצת מרכז טבלה,זה רק בגלל שנולדת אי שם בשנות ה 80-90(תקן אותי אם אני טועה).
    לא לפני הרבה שנים היתה לנו תקופות שפל שהתדרדרנו עד תחתית הליגה השניה(שלישית בטיבה).
    גם אנחנו היינו על סף פשיטת רגל בשל מסע רכש מטורף של קיגן שיכל להביא אותנו למצבה של לידס יונייטד.
    פרנקי (שינוואטרה) בעצם הציל אותנו (למרות שהיו לנו עוד אופציות לרוכשים) והוא פותח את הארנק לרווחה ובהחלט רוצה להחזיר אותנו לימים הטובים שסיטי היתה אימת אירופה.
    מהלך הבאתו של רונאלדיניו הוא הימור,הימור שיכול לעלות מאוד ביוקר אם לא יצלח כי הוא יכול לייאש את פרנקי.לכן הדעות שלי חלוקות.
    מצד שני נחיתה של רונלדיניו יכולה להנחית גם כוכבים בקנ"מ עולמי באיסטלנדס.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/08
  7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההבדל בין צ'לסי לסיטי, הוא זה שמנצ'סטר סיטי שואפת להגיע בעתיד לעמדה שצ'לסי נמצאת בה כיום. לפני קצת יותר משנתיים, רונאלדיניו היה הכוכב והשחקן הכי גדול בעולם, רגע אחרי שהוא זכה באליפות ובליגת האלופות. תוך שנתיים הוא מועמד למנצ'סטר סיטי. אם אני אגיד לך שתוך שנתיים כריסטיאנו רונאלדו יהיה מועמד לקבוצה שסיימה עונה קודם לכן במקום ה-10 בליגה האנגלית או האיטלקית, גם אתה תגיד שזאת תעודת עניות לרונאלדו שהתדרדר. השחקן הכי גדול בעולם לא הולך לשחק בקבוצה עם פוטנציאל עתידי. הוא הולך לשחק באחד מ-3,4,5 המועדונים הגדולים בעולם. אם בכל זאת יש אפשרות רצינית שהוא הולך לשחק במועדון בעל פוטנציאל ולא יותר מכך נכון לעכשיו, מבחינתי קרה משהו בדרך וזאת תעודת העניות שמגיעה לו.

8. THE STRETFORD END Member

Wigan_Athletic

שוב אני אחזור לדוגמא של צ'לסי
    תבדוק כמה כוכבים הגיעו אליה ברגע שאברמוביץ נכנס לתמונה.

בכל אופן,תעודת העניות שייכת לרונאלדיניו,לאיך שהוא נראה,לאיך שהוא מתייחס למקצוע.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/08
  9. Becks Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/7/08
  10. john Member

נכון, יכול להיות שאתה באמת צודק. אבל אני מדבר איתך על הפוזיציה שלכם ב-10 שנים האחרונות, בהחלט שלא היתם קבוצת צמרת באותן שנים. זה שבעבר וכו' וכו' אין מה להתווכח, אני מאוד מכבד אותכם ואת העבר שלכם. אבל עובדה זאת עובדה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

11. eastlands Member

זהו נגמר סיפור רונלדיניו , גופי הולך למילאן !
    סיטי מבחינתה עשתה הכל ,והיתה הכי רצינית שרק אפשר , השחקן בחר מילאן ,שילך למילאן .

הכי חשוב שפראנקי שלנו רציני ביותר לגבי ההשקעה שלו בקבוצה , אני מאמין שאין אוהד אחד שלנו מכל אלה שכעסו והפגינו ,עם הפיטורים של סוון , שלא חידש/יחדש את המנוי שלו עכשיו.
    לפחות זה נגמר יותר מהר משחשבתי ,ויש זמן ליוז לחזק את הקבוצה עד אוגוסט ,בינתיים חוזרים לקרקע עם נסיעה לאייפארו הערב , סיטי משחקת בגביע אופא מחר , אחלה מציאות ,העתיד כבר כאן.

come on city

12. cityblues beter dead than red

איסטלנדס,יש לך אפשרות לראות את המשחק בפארו?
    אני מת לראות את ג'ו משתלב

13. RealStretford Member

ברוך שפטרנו.

הסטה לה ויסטה לשמן,

עכשיו לעבודה.

14. קינג לדלי Member

הפסדתם בגדול.
    רונאלדיניו היה ממלא את האיסטלנדס עד אפס מקום והייתה אווירת קרנבל במגרש הקצת מנוכר שלכם.
    כל הדיבורים על שמן וכו...לא רלוונטים כי אם אחת הקבוצות הכי מקצועניות בעולם בתחום התזונה והכושר הגופני כמו מילאן לקחה אותו אז היא יודעת מה היא עושה.

נו טוב,לפחות אירופה נושמת לרווחה ובמזרח טימור חזרו לאכול אורז...
    כמובן עד שטל בן חיים יחתום סופית ואז כולם שוב במקלטים...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/7/08
  15. eastlands Member

אלון- אין כרגע שידור בתחנות שלי , אם יפתיעו מחר עם שידור ,אני מייד מעדכן.

רובי- הפסדנו את רונלדיניו , כן אתה צודק , ומיצד שני הוא רוצה ללכת לאולימפידה ,ולא בדיוק התאים לו החוזה של סיטי (משכורת לפי כמות משחקים) למה ? כי הוא בליין ? כי הוא שבע ? כי סיטי קטנה עליו ?
    ביי ביי גופי ,שלום ולא להתראות.
    מגרש קצת מנוכר ? אתה מדבר על איסטלאנדס ?
    איצטדיון יפה ,עם גג מיוחד (לא עוד דרבי,/בורו,ודומהם) קהל שיושב קרוב למגרש,קהל חוץ מאחורי השער , אירוח מדהים לגמר אופא העונה , ובקרוב מגרשה הביתי של של אחת הקבוצות המובילות בכדורגל העולמי , האוירה משתפרת מעונה לעונה , מיין רואד היה בית מדהים ,איסטלאנדס בקרוב יעקוף אותו , אין לי ספק בכלל.