יאאלה אל תשחק לי אותה עכשיו, בצהריים החוורת כולך , ערן סיפר לי שבטלפון התחלת לגמגם, אחר כך הכנסת הודעה שסיטי מעוניינת בברבטוב וגם בהודעה הזאת היתה בהלם , בכל אתר שלכם היום באינטרנט היתה בהלה , אל תגרגר עכשיו ,לך תשתה מיים עם הבולגרי המוזר שלכם ,ותיקח נשימות עמוקות ,היה מאוד לח היום בצהריים.
גם אני מייד דאגתי לגביי האקדמיה שלנו ,אבל לא לדאוג לאקדמיה שלנו היא לא תתפרק ,כמובן שעכשיו אפשר לקנות שחקנים מוכנים ,אבל אין לי ספק שהאקדמיה רק תשתבח עכשיו , אנחנו נהפוך ליותר אטרקטיבים לכישרונות צעירים , הכל פורח אצלנו , come on city
אכן כן. OFFICALY! היו העברות ענקיות הקיץ. רק לפני שעה ברבטוב עבר. אבל מבחינתי זאת ללא ספק ההעברה של הקיץ. ואוו!
ערן סיפר לך שגימגמתי? הבחור חולה במחלת הנשיקה,כל היום עם חום ושילשולים ואתה מקשיב לו? אם תכנס לדיון של יונייטד תראה שכתבתי בצהריים שאין שום פאניקה,הכל תחת שליטה והרי עוד אתמול בלילה כתבתי על מקור מעיר הקודש שמדבר שהכל הולך לכיוון שלנו. ואפרופו ערן, אחרי שהוא היה אצלך בצהריים הוא אמר לי שאתה כבר חוגג עם הלקוחות על זה שגנבתם לנו את בארבטוב, עד שאי הגעתי והראתי לך מהאינטרנט שהוא בדרך אלינו,היית צריך לראות איך הפכת להיות יותר לבן ממני. לסיכום,ראית את הערבים מדובאי? כולם עם שמלות לבנות וטבעות של ארסים, שיהיה לכם במזל.
ממ אותי מעניין אם אוהדי טוטנהאם זוכרים מה רוביניו אמר עליהם לפני עונה או 2(אם הם שמים על זה בכלל). יהיה מעניין לראות איזה קבלת פנים תהיה לו כשסיטי תשחק בליין..
ואווו.... רוביניו בשיטי זה באמת משו שלא נראה לי שמישהוא ציפה מזל טוב לכם. מעניין אייך זה יצליח לכם איתו שוב פעם מקום 8-9?.. או שעדיף בעצם שתירדו ליגה. ד"א SSN מפרסם שרוביניו חתם אצלכם ל-5 שנים על חוזה של 92 אלף בשבוע. ואותי רק מעניין דבר אחד כמה זמן יעבור לפני שרוביניו יתחיל לבכות שהוא רוצה לקבוצה גדולה יותר.
קודם כל, מזל טוב. שחקן סופר כישרוני, שיוסיף המון יופי למשחק של הסיטי. אבל אני חייב להגיד שאני פשוט לא מבין את הבחור. מראש מה היה רע לו בריאל? הרי דקות הוא קיבל, כישרון בעונה שעברה הוא הראה. גולים ובישולים הוא עשה. אני לא מבין את ההחלטה של רוביניו לעזוב את מדריד בשביל הסיטי. מילא בשביל צ'לסי. אבל הסיטי? עם כל הכבוד לשאיפות שלה, יש עוד זמן (2-3 עונות לפי עניות דעתי) עד שהיא תצליח באמת לאיים על משהו בליגה.
Tony Adams, לפי השמועות רוביניו בכה לקלדרון שרק ימכור אותו לא משנה לו לאיזה קבוצה. הוא רק רצה לעזוב מכיוון שהוא טוען שריאל לא היתייחסו אליו בכבוד בכל הסאגה של רונאלדו כיוון שהם רצו כל הזמן להכניס אותו לעיסקה, והוא היתנגד.
איזה שטויות , איזה שקרים , לא תצליח לקלקל לי את יום החג הזה . זה התחיל בהודעה שלך - מה זה 1 באפריל ? כשערן היה אצלי הוא עוד הסביר לי שברבטוב כל כך איכותי, אחרי שאני עוד שואל אותו, אני בכלל צריך אותו בסיטי ? עכשיו אתה מספר לי שהחוורתי ממה שהראת לי באינטרנט ? תקשיב טוב ,אני לא זוכר בכלל שהיית אצלי היום , לא ראיתי אותך , אני כל כולי בפרץ רגשות ,וברבטוב לא עיניין לי תתחת היום ,אמיתי ,נשבע ,אז אנא ממך לא לשקר , כי לא מתאים לך ,ואני מאוד רציני, פעם ראשונה היום שאני רציני , כל עיניין ברבטוב גרם לי אושר רק בגלל התגובות האדומות (אוקי לא שלך , אתה תמיד קול יופי) ,העו"ד ניתק לי בפרצוף מרוב לחץ , ליצנים שלא סופרים אותי ,חירבנו היום ,לי זה היה אושר ,אושר של חלום שלעולם לא היית בו ,כי אתכם תמיד ספרו . אני בחלום , אני בסרט ,אתה יכול לדחוף את פישנזון (ברבטוב) לתחת , אל תקלקל לי עכשיו תמסיבה עם התנצחיות , הסיטי שלי חוגגת היום ,זה מגיע לנו ,אחרי הכל אין עוד קבוצה בעולם שמגיע לה יותר מסיטי.
רגע,אם אתה לא זוכר שהייתי אצלך זה אומר שאני לא חייב לך את המאה שקל שלקחתי ממך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx בארבטוב = פישנזון???איך הגעת לזה? לא משנה,אני לא רוצה לקלקל לך את היום אחרי שביקשת כל-כך יפה וזה כי אני בן אדם טוב ורגיש, אני אבוא אליך מחר לשתות בירה,בתקווה שתזכור אותי.