אני קונה 0-1 בראשון , אל תשכח הם העיפו את א א אתונה ,אסור לזלזל , חצמזה אני לא טס בשביל המתח , ולחסוך? אף פעם לא חסכתי , ולמה? לוומבלי אני ?
איסטלנד, טוס בלי לחשוב יותר מדי, הלוואי ויונייטד היתה נופלת מול קבוצה מקפריסין,חצי שעה טיסה או איזה יום וחצי של שייט, מיני חופשה ואפצייה להתערבב קצת עם כמה שיכורים ממנצסטר ולראות את הקבוצה,מה רע?
לדלי הוא בעל עסק עצמאי,גם ככה הוא לא יכול לעזוב ליותר מדי ימים עד שהעסק יתפקד בלי נוכחות הכרחית שלו לכן זה תפור עליו.
תוריד מהר את קאסטיו מהרשימה. הבן-אדם לא שחקן ולא ראוי להיות באותה רשימה ליד פטרוב וז'ו. וגם שיטי מכרה אותו לבטיס לא מזמן. גם חלוץ שני יש לשיטי. ז'ו חזר ופתח נגד מיטלנד, סטארידג' מרשים ואל תשכח שיש לשיטי עם ריבוי הקשרים שלה אפשרות לשחק 4-5-1 עם פטרוב ורייט פיליפס בצדדים ואלאנו מאחורי החלוץ. אגב, מתי בנג'אני אמור לחזור?
לכל הנוסעים לקפריסין ,חכו רגע לפני שאתם מזמינים. התאריכים הוחלפו והמשחק הראשון יהיה בניקוסיה ב18 לחודש .
לפי כמות הבלמים והמגינים שהגיעו , בן חיים, קומפאני והיום זבאלטה ובארטי, מישהו בדרך החוצה. להערכתי, דווקא אונואה שלא מופיע ברוטציה.
איזה אונוהה בראש שלך , אין סיכוי בכלל שזה יקרה , אונוהה כשיר זה סלע בלתי שביר בהגנה , לצערי הבחור סובל מפציעות חוזרות ,ממש חוסר מזל. מי שכנראה נפרד היום מאוהדי הסיטי בסיום המשחק הוא צ'ארלי שיעבור מחר לספרס בוודאות!
אתה רציני או ציני לגבי צ'ורלוקה? כי דווקא בימים האחרונים היה שקט בכל מה שקשור להעברה שלו לספרס. חוץ מזה הוא פתח בכל המשחקים של סיטי עד כה כולל בזה של היום. קשה לי להאמין שיוז היה שם בהרכב שחקן שהוא יודע בוודאות שהוא יעזוב.
http://www.newsnow.co.uk/A/296517528?-1808 יוז מדבר על מצב לא ברור ב24 השעות הקרובות . אוהדים שהיו היום בסנדרלנד ,מתארים את התנהגות צ'ורלוקה כפרידה בסיום המשחק , לדעתי זה סגור ,מהרגע שזבלטה חתם זה היה ברור לי , לדעתי צ'ארלי קצת מצטער עכשיו ובמיוחד לאחר שאישתו נסתה לשכנע אותו להשאר במנצ'סטר , לא נורא יש לו למגן הנפלא הזה את רגעי החולמנות שלו (כמו היום ובדנמרק ) .זבלטה עושה רושם של תחליף הולם ,מה גם שהוא העדיף אותנו על פני יובנטוס .