לדלי לפי האינדיפנדנט כמעט 48000 היו בSJP בשבת, הכמות הכי קטנה שנרשמה בליגה מאז שהורחבו היציעים. יש מי שחושב שפרט לטנריף יש לכך סיבות נוספות http://www.independent.co.uk/sport/footbal...tle-907883.html
מאז אתמול אין באתר הרישמי של שיטי שום איזכור לגבי ריצ'רדס. עוד מעט קרואטיה, עוד מעט צ'לסי.. וביום חמישי אירופה תרעד. מה יהיה?
ממה שהבנתי הוא שוחרר מהבית חולים ולא נראה שהפציעה תהיה חמורה יותר מידי, אני מאמין שהודעה תצא בימים הקרובים. מה שכן, למשחק נגד הדנים הוא בוודאות יחמיץ. http://www.skysports.com/story/0,19528,11679_4049204,00.html
האם שוני רייט בדרך חזרה ? שמועות אומרות שברגע שרוביניו יסגור בצ'לסי רייט פיליפס חוזר הביתה ! לחשוב שסיטי תשחק עם פטרוב ושוני רייט שהוא עוד שחקן שגדל אצלכם תדליק את כל המועדון. מארק יוז עושה עבודת קודש. מאמן כמו קרבישלי האפס מודה שההעברה של אנטון פרדיננד היא בניגוד לדעתו ומאמן כמו יוז השאיר במו ידיו את צורלוקה ואיירלנד וגם הביא שחקן כמו קומפאני שזאת הברקה. לחשוב שהוא יצליח להביא גם את פיליפס ? מסיר את הכובע אם זה קורה,וגם אם לא יש לכם קבוצה חזקה בגלל הכח של יוז.
אני מסכים עם רוב הדברים שלך, בעיקר בהקשר של ספארקי - אבל הקטע עם קרבישלי לא קשור וגם די תלוש מהמציאות. קרבישלי אפס כי הוא מודה שמוכרים לו את אנטון?! מה בדיוק אתה רוצה ממנו, שיתפטר? זו תהיה פעולה מספיק תקיפה בשבילך כדי להוכיח שיש לו עמוד שידרה, לעזוב את המערכת בשעה הכי קשה שלה? קרבישלי לא בחר את הבוסים של הקבוצה בדיוק כמו שיוז לא בחר את אלו של הסיטי. מה גם שזה לא רציני להשוות בין שני המצבים, כאשר בצד אחד יש הנהלה שהחליטה על צימצום וסגירת ברזים ובצד שני יש הנהלה של איש אחד שעם כל הכבוד למצבו המשפטי הרעוע, רק שופך עוד ועוד כסף.
עזוב הוא אנטי ווסטהאם משום מה...תזרוק מילה טובה מדי פעם אליהו, זה לא עולה כסף! קרבישלי כמו שאמרת קירק נמצא במצב שונה לחלוטין,בעוד הכסף בCOMS נשפך כמו זיעה של אידי אמין ביום קיץ חם, אצלנו הכסף כבר לא קיים. הבעלים מסכים למכור את השחקן כי הוא חייב כסף נואשות, אף מאמן לא היה מסכים לשחרר את אחד הכוכבים שלו אבל המציאות מראה שאין הרבה ברירות. אני בטוח שגם ראמוס לא כל כך רוצה לשחרר את ברבאטוב אבל הוא רחוק מלהיות אפס...נכון?
אתה לא יכול להכניס את ראמוס למשוואה הזאת. ראמוס רוצה את ברבאטוב בקבוצה,ההנהלה מצידה לא רוצה בכלל למכור ורק בגלל ההתנהגות שלו ראמוס כבר נשבר ומסכים למכירה כי הוא לא רוצה שחקן שלא רוצה לשחק אצלו,וגם ההנהלה כבר החליטה על שיחרור רק שהיא דורשת את הסכום המגיע לנו. נכון,קרבישלי לא יכול לעשות כלום שמודיעים לו שמשחררים את הבלם שלו,אבל יוז הצליח להלחיץ את המערכת באיום של פיטורים וזה אחרי שצ'ורלוקה כבר עשה אימון בטוטנהאם ועבר מדיקל והייתה גם הסכמה על סכום ההעברה ! אז יש מאמנים חזקים עם עקרונות ואני בטוח שיוז היה היום בבית אם לא היום מחזירים את צ'ורלוקה ואיירלנד. ויש מאמנים כמו קרבישלי. הקבוצה צריכה כסף ? הרי ידוע לכל שלווסט האם יש יכולת מנטלית חלשה והיא יכולה להסתבך ולרדת תוך שנה שנתיים שלוש ואז מה ? יהיה כסף בצ'מפיונשיפ ? עם טבז ומסצ'רנו הם כמעט ירדו ! קרבישלי מאמן ללא סמכות.בגלל זה היה לו טוב בחממה של צ'רלטון אבל ברגע שהוא יצא משם כולם יבינו לאט לאט את הבלוף.
יכול מאוד להיות שהוא בלוף - אין לזה שום קשר למקרה הזה. הוא לא יהיה המנג'ר הראשון שההנהלה שלו קובעת עבורו איך יתנהלו הדברים. זה שיוז הצליח להשאיר את השחקנים האלה זה נחמד וראוי להערכה, זה לא אומר שכל פעם שמנג'ר יאיים בעזיבה הבעלים חסר הכסף שלו יתקפל (אהה, רגע, הבעלים של הסיטי לא כל כך חסר כסף...). אם קרבישלי היה מאיים בהתפטרות היו אומרים לו יפה תודה ושלום כי לא משנה מי הוא ומה הוא - הבוס שלו עדיין לא בקטע של להוציא כסף.
יכול להיות שהוא בלוף, יכול להיות שלא,לצערי במהלך השנה וחצי האחרונות לא היו לו סגל כשיר כמעט אף פעם ככה שהוא תמיד עבד עם מה שיש ואי אפשר היה לבוא אליו בטענות(כמו גם לא לבוא ולומר שעשה עבודה נהדרת), אבל הבדל מהותי בין יוז לקרבישלי, זה שקרבישלי כבר שוכב בתוך גיליוטינה וכל צעד שלו לא במקום הוא עלול להיות מפוטר(לא סתם הוא המועמד המוביל בסוכנויות ההימורים להיות הראשון לאבד את משרתו),להגיד את האמת, יכול להיות שבאיזהשהו מקום קרבישלי הוא לא פחדן אלא אידיוט,יכול להיות שהוא חושב שב8 מיליון הוא יוכל להביא מחליף ברמתו או אפילו טוב יותר. את זה נצטרך להמתין ולראות יש לנו עוד שישה ימים. ואם אני כבר כאן , אז סיטי בשיחות עם בלאמי...אוי ואבוי למועדון שלנו ולבורד פושט הרגל.
אגב,לא רציתי למשוך את זה כאן כי זה הדיון של הסיטי אבל יש שמועה באתר של אוהדי ווסט האם שאנטון סגר בסנדרלנד ושהסיטי מגששים חזק על בלאמי.
מי שפט אותו על סמך התקופה בסיטי? אני שופט אותו על סמך התקופה באנגליה, עם דגש על צ'לסי. אתה שוב ממציא ציטוטים? בעלי המקצוע באותה הליגה או בעלי הממון?! יש הבדל עצום בין השניים ולראיה ההגעה של שבצ'נקו ובן-חיים לצ'לסי, עידן טל לבולטון, ההנחתות של טוטנהאם בעידן מרטין יול (עם דגש על החבורה המפוארת מהרטה ברלין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx ), ההנחתות בפורטסמות' של היווני שהדיח את שום (מאותה סיבה,אגב)... יש הרבה מאוד העברות של סוכן והעברות של יו"רים באנגליה, שהקשר בינן לבין רצון המאמן או כדורגל טהור רופף קשות. מזל הביא אותו להרכב? אני אמרתי את זה? לא. אני אמרתי שמזל, או יותר נכון פין, הביא אותו בכלל החוצה מהביצה של מכבי. ובשלב הזה כבר נשבר לי. או שתגיב לדברים שאמרתי או שלא תגיב לזה כאילו אני אמרתי את זה. הקבוצה שלי היא טוטנהאם?! דיייייי דייי...יש פה אנשים שצריכים ללמוד לקרוא. זה צריך להיות תנאי כניסה לפורום. בחייאת.
אתה שופט את בן חיים עם דגש על התקופה שלו בצ'לסי?! כי יש מדד מיוחד שמדרג את איכות הישיבה של שחקן על הספסל או היכולת שלו להתלבש יפה ליציע המכובדים שבוע אחרי שבוע? היה שחקן נהדר בבולטון, אחד הבלמים הטובים בליגה בזמנו. ניסה לעשות קפיצת מדרגה שכל שחקן אחר היה עושה במקומו. נדפק עם בן אדם הזוי על הקווים שקרא לעצמו מנג'ר. זו לא אשמתו. אין שום סיבה שעם החזרה שלו לרמות שיותר הולמות אותו - לא יחזרו גם הביצועים הטובים.
או שאתה לא מבין מה אתה רושם בעצמך, או שאתה מתחמק ביודעין מהדברים שכתבת, או שהתת-מודע שלך גורם לך לשקר ולטעון שלא כתבת דברים כאלו ואחרים. אני התייחסתי במדוייק לדברים שכתבת, כפי שהם יכולים להתפרש, ועתה אתה טוען שאנוכי מסלף את דבריך? טקטיקה נלוזה ועלובה במיוחד. אני לא צריך לסלף דברים של אחרים, בשביל להביע את דעתי, ועל כן האשמה זאת מגוחכת. אתה גם טוען ש"שוב המצאתי ציטוטים" למרות שמעולם לא עשיתי זאת, לא בדיון איתך - שכן מעולם לא ניהלתי איתך דיון פה - ולא עם דיון עם מישהו אחר. הנה הדברים שרשמת במפורש: * "הוא לראוי בסיטי" - קרי אומר אתה טוען שהוא לא ראוי לשחק במנצ'סטר סיטי, ועל כן גזרת את גורלו בדיוק שבועיים וקצת מאז שהצטרף לקבוצה. *"כמה אפשר למשוך מזל?!" - זאת טענת לאחר שאמרת שהוא לא היה ראוי בצ'לסי, לא היה ראוי במנצ'סטר סיטי והשתלב בבולטון רק בגלל המערכת שלה. מזה ניתן להבין שאתה טוען שהוא הגיע למקומות אליהם הגיע רק בגלל מזל. כפי שאתה רואה, אין לאף אחד צורך לסלף את הדברים שאתה כותב, שכן אתה כותב אותם בצורה ברורה למדי. אם התכוונת לכתוב דברים אחרים, אזי היית צריך לכתוב דברים אחרים, אך במקום להתחמק, להתחבא ולטעון שאחרים משקרים ומסלפים את דבריך, עמוד מאחורי דבריך, או תתנצל, ואמור שלא התכוונת לרשום אותם. ושוב לדבריך, כן, אנשי מקצוע באנגליה אכן מעריכים את טל בן חיים, ורואים בו כשחקן לגיטימי בפרמיירשיפ. אתה החלטת שמדובר בבעלי השררה, ויכול מאוד להיות שגם הם מעריכים אותו, אך זה לא רלוונטי כי לא התייחסתי אליהם. אתה החלטת למחוק את כל הישגיו של טל בן חיים, רק עקב שנאה כזאת או אחרת שיש לך כלפי הסוכן פיני זהבי, וזה לבטח לא דבר לגיטימי. השאר את ההסתתייגויות הלא מקצועניות שלך מחוץ לדיון אשר נוגע לרמתו של טל בן חיים כשחקן כדורגל, ובמקרה הזה כבלם. אתה עדיין לא הצעת שום אלטרנטיבה מקצועית לרמה שלו כשחקן, ועד עתה בעיקר הוספת שמות תואר לא מקצועיים, בנוגע לאגרסיביות שלו כשחקן, או לגבי כושרו הגופני, שתי טענות לא רלוונטיות כשהן באות ביחידות. גם לא הצעת השוואה לבלמים שלישיים בקבוצות אחרות בסטטוס של מנצ'סטר סיטי, אלא פשוט החלטת שלא משנה מה, טל בן חיים לא ראוי למנצ'סטר סיטי, ושהוא משך לשם רק בגלל "מזל". אה כן, רק בגלל מזל ופיני זהבי שלך. אכן חשבתי שקבוצתך היא טוטנהאם מקריאה במערכת פורומים זאת. אם זה לא נכון, אז אני יכול רק להתנצל שחשבתי שמדובר בקבוצה שאתה אוהד. זה לא כל כך רלוונטי בעיקרון לדיון עצמו, שכן רציתי להשוות את בן חיים לבלם השלישי של טוטנהאם. את תנאי הכניסה לפורום הזה השאר לעצמך כמובן, ובמקום להמשיך להתחמק, לשקר ול?טעון שמסלפים את דבריך, התמודד עם הדיון עצמו, והטענות שהועלו, במקום לברוח כל הזמן לפיני זהבי שלך, לבעלי עסקים שלך, וללא ראוי שלך. קצת תוכן אמיתי מעולם לא הזיק.