בסה"כ עם כל הבלאגן אני מאחל לכם הצלחה. דבר נוסף.מה הקטע עם הפסדים לקבוצות שקשה לאמר את שמם.פעם גרוקלין הפולנית ועכשיו מיטדילנד או מיטג'טילנד.דיסנילנד. נראה לי הקבוצה הזאת חוזרת לדנמרק בספינת הדייג שאוהדי סיטי נסעו לאיי פארו.אין כסף לטיסות
עופר אתה לא חושב שאתה מגזים קצת בקשר לוואסל ? מחקת 4 שנים אחרונות של אימפוטנציה בגלל משחקי אימון נחמדים ? סך הכל איבדתם את וואסל.אנחנו מכירים אותו והוא כבר לא יהיה יותר טוב ממה שהוא. יוז לא רוצה סתם חלוץ,הוא רוצה את סנטה קרוז. הוא יודע שהפרגוואי תפור על ההרמות של פטרוב. כל שאר החלוצים זה רכש של אריקסון ולא נראה לי שיוז הכי מאמין בהם. אגב,מה עם בנג'אני ? איפה הוא ?
וואסל הוא לא חלוץ מרכזי , אבל לידו החלוץ יכול לקבל יותר מרחב , אריקסון בזמנו הזמין אותו לנבחרת ולא סתם האמין בו , העונה באמת שחשבתי הוא כבר לא בתוכניות ,אבל הוא בישל המון וממש פרח מחדש, יוז בעצמו היה חלוץ והוא מבין קצת יותר מאיתנו במשחק התקפה ,גם בתקופות הכי גרועות שלו ,לוואסל יש תכונה שהיתה אתמול חסרה יותר מכל במגרש, לחץ על שחקני ההגנה ספרינט מהיר לכל כדור אבוד , אני לא בטוח בכלל ש2 חלוצים דוגמאת ג'ו-קרוז הם פיתרון ,שניהם גבוהים ומשחקים על המשבצת באמצע . אתמול סטארידג' עשה עבודה נפלאה , רץ לאגפים , צירף עוד שחקנים להתקפה , אבל באמצע עמד בלוק שלא זז ,לדעתי זה היה הצ'אנס האחרון שקאסידו קיבל במדי הסיטי ,ממש לא להאמין ,שיחקנו עם פחות שחקן .
אל תתן לגובה של ג'ו להטעות אותך. למרות שהמבנה שלו מתאים לחלוץ שפיץ שעומד בתוך הרחבה ומוריד כדורים לשחקנים שמסביבו, מדובר בשחקן מאוד טכני עם יכולת דריבל שמאפשרת לו לשחק כחלוץ שני שמתקיף עם הפנים אל השער.
הארט-גארידו,טל-מיכה-אלנו-ג'ונסון-גלסון-פטרוב-אטוהו-בוז'ינוב בהצלחה מתוקים ! איירלנד-אונוהה-דניאל-אבאנס בהצלחה גם לכם אם תיכנסו היום ,אני כבר מתפלל .
אני לא יודע אם מישהו שם לב אבל בוז'ינוב היה בהרכב ופתאום אוואנס עלה. במחצית בוז'ינוב חזר עם קביים וגבס ברגל. כנראה מת בחימום.
לא יאמן איזה פצוע כרוני יש לכם ועכשיו אם ליוז היה בכלל ספק, הוא חייב חלוץ. השאלה את מי יוז יצליח להביא בזמן כל-כך קצר. בלקבורן לא תשחרר את סנטה קרוז ככל הנראה. כנראה ששיטי תשאר עם סטארידג' ואוונס לפחות עד שג'ו יחזור.
חיפשתי אתמול את אהוב בן טובים במדי הסיטי. מה זה היה הכתום שחור המזעזע הזה ? ועוד עם פס צהוב ? המעצב כנראה בשמיים ביחד עם לוסי והיהלומים. בשביל מה משגעים את האוהדים באנגליה עם התלבושת השלישית. בסוף החולים האלה קונים הכי הרבה מהתלבושת הזאת. אגב,רואים שיוז לא סופר את מייקל בול. היום פורסם שהוא רוצה להחתים את סילבסטרה מיונייטד.
ואתה חשבת שליוז יש איזה פטיש לבול, מה חשבת שהוא עיוור,שהוא לא יודע שאין קשר בין בול לבין משחק ברמות הללו?
הסיפור של בוז'ינוב הבולגרי עצוב, כי מדובר בשחקן שלפני 4 שנים בערך דיברו עליו בתור אחד השחקנים הצעירים הטובים באירופה. אבל מאז המעבר שלו לפיורנטינה הוא סובל מחוסר יציבות ופציעות רבות, שללא ספק דרדרו את רמתו המקצועית. ביובנטוס הוא לא הסתדר בזמנו עם דשאן כשהקבוצה שיחקה בסריה ב', וזה פגע בבטחונו האישי, במיוחד בגיל כה צעיר, ולצד הפציעות החוזרות ונשנות, הוא עשוי להרגיש מיאוס מסויים מהמשחק והקריירה שלו. יש לקוות שהוא יחזור מהפציעה במהרה, ויתחיל דרך חדשה, שכן חבל לליגה האנגלית בפרט ולכדורגל האירופי בכלל להפסיד שחקן כה מוכשר.
לפי איך שזה נראה בוז'ינוב גמר עם כדורגל, לא פחות... אני מאוד מקווה שהוא יחזור למגרשים מתישהו כי כפי שרובין הוד אמר מדובר באחד הפוטנציאלים המבטיחים שניראו באיטליה בשנים האחרונות. לפחות אפשר אולי למצוא נחמה בכך שהפציעה שלו מהעונה שעברה היתה בברך ועכשיו מדובר הפציעה בגיד אכילס, ככה שזה לא מעיד על איזו בעייה כרונית באיבר ספציפי. אולי כל הגוף של הבחור דפוק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx . נראה לי שהפציעה הזו יחד עם הפציעה של ואסל מקרבות את רוקה סנטה קרוז לסיטיזנס, שיצטרכו עוד חלוץ מוכר לרוטציה לצד ג'ו, בנג'אני והילד סטארידג' (עם כל הכבוד לצ'אד אוואנס).