מנצ'סטר סיטי 2008/2009- הטירוף מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י BLUE MOON, ‏6/7/08.

1. eastlands Member

קצת עובדות שאתה אפילו לא יודע על קבוצתך ,איזה בורות ממש בושה , שלא לדבר על הזיכרון ,לא קיים בכלל .

וייט הארט ליין לא תמיד הכיל 36 אלף , מיין רואד הכיל הרבה יותר מ33 אלף לפני ההפיכה ליציעי ישיבה ב94 .
    לסיטי הקטנה תמיד היה ממוצע קהל גדול יותר מטוטנהאם הלונדונית המפורסמת ,גם באיסטלאנדס וגם במין רואד ,עם עובדות קצת קשה להתווכח .

גפילטע שמפילטע ,קבוצה שב30 שנה אחרונות ירדה ליגה בכמויות , נצפתה לאורך השנים יותר מכל ההיסטוריה הלונדונית בליגת העל ,אתה מבין ,כל גיבורי ילדותך כולל הודל וגאזה משכו פחות קהל מקוין ריבס וג'ו קוריגאן , כנראה שהזרקת יותר מידי דייסלה אתמול וגם מה שנשאר בזיכרון הלך פייפן -ליצן .

2. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,

זה החומר הזה שהוא עישן עד גיל 20 ומשהו,זה דפק את הזיכרון שלו לגמרי,
    עכשיו הוא הפך להיות פרשן לענייני משפט וגם שם הסמים גרמו לו לשכוח
    מידע על ראיות מוצקות שהוא כה התפאר בהן לפני כמה שבועות,

כנראה שהחלפת השמות עשתה לו סבטוחה בבטן כי עכשיו הוא אינו חש בטוב,יש לו חום
    אז תתחשב בו,לפחות עד הערב.

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

והיום... איפה האוהדים הללו?
    אין לי בעיה עם סיטי ולא עם אוהדיה, אבל לא כל קבוצה תיצור ביקוש כזה בגמר גביע הליגה, מהסוג שהאוהדים שלנו יצרו כשהיו 40,000 תרנגולים בוומבלי ועל כל אחד בפנים היו שניים מחוץ לאצטדיון שחיפשו כרטיס! תמונות כמו של אנשים שהלכו עם טי-שרט שכתוב עליו Need a ticket for Spurs side, עם שלט מודבק וכו', לא זוכר שראיתי אי פעם בכלל וגם לא בטלוויזיה.
    עופר - טוטנהאם אחת מ-6 הקבוצות האהודות ביותר באנגליה! יחד עם יונייטד, ניוקאסל, הליברפוליות וארסנל.

4. eastlands Member

הוטספר- אין לי ויכוח לגבי הפופולריות של הספרס ,אני מציין עובדות ,סיטי מועדון קטן יותר ,אבל לא הרבה מאחור , לגבי קהל ,תמיד היינו שם ,תמיד נשאר מפורסמים בזכותם ,אתה מדבר על וומבלי ,כשהגענו לשם ב99 לגמר פלייאוף ליגה שלישית ,מכרנו בשעתיים את ה40 אלף שלנו ,ועוד עשרות אלפים לצד של ג'ילנגהאם בדרכים לא דרכים .
    למחרת הייתי בגמר עלייה לפרמייר ווטפורד- בולטון ,כמובן פחות קהל ולחץ ,למה ? כי סיטי הייתה בלונדון יום לפני ,ככה שאף פעם אל תיקח את וומבלי כדוגמא , דווקא בעונות ירידה אני בודק כמות קהל וסיטי לעולם לא נטשה את השחקנים .
    מי שנוסע ליורק ומקלספילד (30 אלף ממוצע בליגה שלישית )ימשיך גם אם התאילנדי יוריד אותנו לליגת חובבים , פופולריות -אתם תמיד הייתם הכי פופולרים בעולם זה נכון.

5. קינג לדלי Member

לטוטנהאם טוטנהאם הוטספר יש את כמות האוהדים מספר ארבע בכל אנגליה ואוהדים נאמנים.
    כמעט תמיד המגרש מלא וזאת הסיבה שרוצים להגדיל לסביבות ה 55 אלף.
    אין לכם יותר מ34 אמיתיים.כל השאר באים רק בדרבי.
    הייתם צריכים להישאר במיין רואד לפחות הייתה שם אווירה...

בעונה שעברה רצתם יפה מאוד בהתחלה וגם זה לא עזר...אני זוכר את משחק הבית מול דרבי שהיה שיא השעמום,כמו גביע הטוטו.
    גם כל הפתיחה הזאת שגרמה לך להתעוור ולהודיע שראפא אפס ואתה הולך לאלופות קצת בילבלה אותך עד שהגיע הנוק אאוט של סטיד מלבראנק.

אתם סימפטיים ללא ספק.כל השנים סבלתם מכל מיני "ניסים הפוכים" ובעונה שעברה קפצתם למקומות שאתם לא קשורים אליהם.

"אל בלונאת ! אל בלונאת ! " החזיר את הסימפטיה...

6. eastlands Member

בדיחות חוזרות לא מעלימות עובדות , לסיטי תמיד היה ממוצע גדול יותר של קהל מלספרס , בשנה שעברה קפצנו למקומות שלא קשורים אלינו , טוב לפחות יידעתי אתכם על העתיד לבוא , אנחנו נישאר שם ורק נמשיך להתקדם .
    שעמום נגד דרבי ? מה זה קשור לעזאזל ,44 אלף במשחק אמצע שבוע של אוגוסט (יש מנויים שעדיין נופשים )
    44 אלף נגד דרבי קאונטי ,אתה מבין יותר מ42 אלף אוהדי סיטי הגיעו באמצע שבוע למשחק ליגה ,כמות שאתה בלונדון רק מפנטז כרגע ובינתיים ,מקלחת ודדילה.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין איך להוכיח זאת אבל הרצון להגדיל את האצטדיון לא בא משום מקום, יש רשימת המתנה עצומה למנויים (למעלה מ-21,000 מנויים כרגע ועוד כמה אלפים ברשימות המתנה), תגדיל את האצטדיון וגם אצלנו יבואו 42,000, מה הבעיה לקבוצה שכל שבוע אצלה יש 36,000.

8. eastlands Member

ועדיין זה לא מוריד מהעובדה ש44 אלף הגיעו נגד דרבי קאונטי.
    44 אלף זה כמות שליברפול הגדולה באמת לא הביאה לאנפילד בכל משחק , שלא לדבר על המגרשים הלא מלאים של וילה,בורו,סנדרלנד ואפילו ניוקאסל ,כן ניוקאסל שקשרת לה קשרים לפופולריות חסרת תקדים , כשלפני עידן קיגאן בשנות השמונים משכה פחות מ20 אלף לסטג'יימס .

אז אתם בפוטנציאל וניוקאסל רק בהצלחות , אבל מי שבאמת הוכיח לאורך השנים נאמנות זה אנחנו ,שלא נספרים אצלך בטופ 6 ,כי גם אתה הולך על סטיגמות .

באנגליה שהיא מדינה שמעריכה מסורת ונאמנות ,שם במולדת תמיד סופרים אותנו, תמיד מתייחסים בכבוד לקהל שלנו , שם אנחנו מאוד פופולרים ונחשבים , אז לא נורא אם כמה אוהדי ספרס מישראל משחקים בנדמה לי , ומה היה אילו .

9. eastlands Member

צ'ארלי אמור לפתוח בהרכב היום , הקהל חייב לעודד אותו ואת יוז הערב.

אגב מה החוקים באופא לגבי שיתוף שחקן , האם צ'ארלי לא יוכל לשחק במדי ספרס באירופה העונה , צ'ארלי כבר פתח גם באיי פארו .

10. ארצ'י באנקר Member

איסטלנדס מה הפכת לי לנדב יעקובי פתאום?
    ככה סתם לזרוק חצאי נתונים ולהרעיל את הנוער נגד הקהל הנפלא של המגפייז?
    למעט שלוש עונות שחורות בדיויז'ן 2 80-81 81-82 90-91 לא ירד הממוצע
    בSJP מתחת לעשרים אלף טונים.
    כמעט תמיד הממוצע של ניוקאסל היה גבוה מזה שבליגה הראשונה כולל בשנים
    השחורות של דיויז'ן 2 .
    מדובר בקהל נאמן שאולי יותר מכל קהל אחר קבוצתו האכילה אותו חרא בכפית שנה אחרי שנה,
    ולמרות זאת הוא תמיד נוהר בהמוניו מאות ק"מ אחרי הפסים שחורים לבנים.
    אתה כותב שהמגרש של ניוקאסל לא מלא?
    אני רואה שהקרחות באיסטלנדס מוציאות אותך מדעתך.
    גם ניוקאסל וגם וילה מוכרות לקהל הביתי את כל הכרטיסים סולד אאוט להוציא חריגים מאוד, הסיבה לתפוסה
    של 96% נובעת מאילוצי אבטחה (הפרדת קהלים) ולעיתים מתפוסה חלקית של יציעי החוץ.
    אגב סנדרלנד לא רחוקה מזה.
    גם לשטן הגדול כאשר יעבור לגור בסטנלי פארק לא תהיה בעיה להביא שישים ,שבעים אלף כל משחק.
    הביצים שלי רועדות- סיטי חוזרת.
    מליארד סינים לא טועים- מנצ'סטר יונייטד.

11. THE STRETFORD END Member

ארצ'י

לניוקאסל יש קהל גדול ונאמן אבל לטעמי עושים ממנו הרבה יותר ממה שהוא.
    אגב,למשחק החוץ שלהם ביום ראשון באולד-טראפורד הם לא מכרו את כל הכרטיסים(ואני מדבר על כמות של 3,000)במכירה מוקדמת וההנהלה שלהם נאלצה לפתוח את מכירת הכרטיסים לקהל הרחב,
    זה משהו שלא קרה גם לא לשיטי אני כבר לא יודע כמה זמן,בטח במשחק חוץ ובטח במחזור פתיחה ועוד נגד יונייטד!

12. ארצ'י באנקר Member

בוא נחכה עד יום א.מחזור ראשון, אנשים בחופשה,מחוץ למולדת עם המשפחות
    ועם כל זה אין מצב בעולם שלא מגיעים 3000 טונים להיכל הקדוש. באמת יש לך ספק?
    אל תסיק ממכירה מוקדמת עצלה שום דבר,הם אוהבים את הקבוצה שלהם והוכיחו את זה.
    לשמוע על הטון ארמי שהם קהל של הצלחות,נו טוב השמש חזקה היום.
    אם תוכל ביום א לשאול את החברים שלך ממנצ'סטר כמה הגיעו מניוקאסל
    ואיך היה הקהל שלהם ולרשום כאן בפורום,אודה לך.

13. THE STRETFORD END Member

לא אמרתי שלא יהיו 3,000
    אלא כתבתי על העובדה שזה הגיע למכירה כללית,
    אין מצב של כרטיסי חוץ,לא בשיטי,לא בטוטנהאם,כמובן לא ביונייטד
    שזה מגיע למצב שכזה.

14. ארצ'י באנקר Member

סטרטפורד
    לפי האתר הרשמי של ניוקאסל רק מספר קטן של כרטיסים הוצאו אתמול
    למכירה כללית ומיד החלה זרימה של טלפונים.
    אל תיתן לעניין טכני חשיבות יתר. זה לא משנה אם המנויים שלהם קונים
    או אוהדים אחרים, בסופו של דבר הם תמיד מגיעים ותמיד ( תקן אותי אם אני טועה) בתפוסה מלאה.
    אתמול באימון פתוח הגיעו 12000 ל SJP .
    תהרגו אותי אם אני מבין אותכם,לא מבין את הראש שלכם. יש תוכנית אה..

15. eastlands Member

בסיטי לחוצים מעמדת החלוץ ואני לא חושב שזאת הבעיה, אני מתפלל למגן שמאלי אמיתי בלי המצאות (בן חיים בשמאל)

בשאר העמדות אני מאמין שזה רק שאלה של זמן וחיבור, טיפש מי שמסיק מסקנות ממשחק אחד , לא לשכח שדווקא וואסל שהיה בכושר מעולה נפצע ואני לא מדבר על ג'ו,בנג'אני ובוז'ינוב (נכנס ל20 דקות בגלל כשירות ) קבוצה ללא 4 החלוצים הראשונים שלה , ממש חוסר מזל משווע.

גם הקהל אמש זילזל בדיוק כמו השחקנים ,ה44 אלף אלף שיהיו שם באמצע השבוע הבא נגד ווסטהאם בליגה ,שלחו רק נציגים אתמול ,אף פעם לא ספרו בסיטי שלבים מוקדמים בשום מפעל , וכנראה שגם זה השפיע , למזלנו אפשר לתקן בעוד שבועיים ,למרות שמדובר בקבוצה מאוד מאורגנת , ותודה לריצ'ארדס וג'ו הארט הענק שהנזק אתמול לא היה יותר גדול .

וילה בראשון נגד המטוסים באגף , קדימה סיטי ! ,קדימה יוז ! up the blues