http://www.newsnow.co.uk/A/293192921?-1808 יוז באתר הרשמי ,עדיין מחפש לחזק בעוד שחקנים ,קורלוקה מספרס הוא לא הרכש האחרון שלנו , מעניין מי עכשיו דחף לו מיקרופון ואילץ אותו לשקר לתקשורת ,בטח רוצים למכור מנויים ויוז התנדב לשקר בשם המועדון על חשבונו . אהה הספרס טוענים שצ'ארלי שלהם והם יתבעו את סיטי , ואווי מפחידים זונה עם זיין ,סיטי לא מפחדת מתביעות ,תשאלו בתאילנד.
איך יוז אמר :"לפעמים אנשים לא מקבלים לא כתשובה אבל ודראן יודע שהוא נשאר". אז כמו יונייטד גם לך יש שחקן שלא רוצה לשחק אצלך. שוב גפילטע בגרון... http://www.manchestereveningnews.co.uk/spo...corluka_staying חבל,תשחררו אותו הוא מת להיות תרנגול !
צ'ארלי הוא שלנו , צ'ארלי תכול ובניגוד לטרונלדו הוא לא רץ והתחנן לעבור ,ובכה כל הקייץ , כולה ניסיון חטיפה קטן שנכשל ,כנראה שיוז והסיטי ,וגם האישה שמאושרת בנמצ'סטר הם שהכריעו , יחי ההבדל , איזה השוואות , שוב לא הצליח לך ,כמה חבל היהודים מנסים להחריב גם את הפרמייר , ואחרי זה מתפלאים ששורקים להם בוז ,כולם גזענים .
אני מת שצ'ורלוקה יעבור לסיטי רק כדי לראות את הפרצוף שלך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx זה עוד לא סגור.אל תמהר לצאת לככר ולהניף את התמונה של התאילנדי או שכבר יצאת?
צ'ארלי בחר במקום שהוא רצה , במקום שנתנו לו חום ואהבה ,נסיון הפיתוי נכשל, כסף כנראה זה לא הכל בחיים ומודריץ יישאר לבד בלונדון ,עם החזירונים היהודים . ואגב רכש , משחק אצלכם בחוד השחקן הכי עצוב בעולם ,ברבטוב אפילו הכסף שלכם לא הוציא מימנו חיוך , משחק ומתפלל לעבור לקבוצה יותר גדולה , הוא רוצה קידום , ולפי כמות הדיבורים שלכם חשבתי שאין לאן להתקדם יותר , -בולשיט !
הוא כנראה לא נשאר, והוא מזמן אמר שלא צריך לפרש את הבעות הפנים שלו. כדי שתבין איזה טיפוס ברבאטוב, הבן אדם אמר לפני כמה שבועות שהוא בכלל לא טיפוס של מסיבות, ומעדיף להישאר בבית ולהאכיל סנאים (!) בחצר שלו.
מה לעשות שלקבוצה שרוצה אותו קוראים מנצ'סטר יונייטד ? אותה אחת הכי גדולה בעולם ??? אני חושב שהרצון של ארשאבין להגיע והציפצוף של דוס סנטוס ובנטלי עליכם מוכיחים שלא רע לבחור בתרנגולים... אז תעזבו את צ'ארלי בטוש ותנו לו לשחק בווייט הארט ליין.
מה אתם לא יותר גדולים מהחלאות ? לפי הדיבורים זה לא בטוח . שחקנים העדיפו אתכם עלינו, בטח אתם אלופי אירופה . ארשבין ,סנטוס , פטרוב, צא'רלי, ריצ'ארד דאן, כולם העדיפו את הלול,לך תתרחץ!
אתה באמת רוצה להיכנס להשוואה בין המועדונים ? אתם סך הכל קונטרי משופרת כמועדון וגם הם לפחות לקחו תואר בדרך. אתה מכיר הרבה קבוצות שעושות קולות של ענקים ולא לקחו תואר 34 שנה ??? ואנחנו שחצנים... הציפלון באמת מתעוור...
אנחנו פחות גדולים למרות שגם בליגה שלישית הבנו יותר צופים מהלול על כל שנות הפרמייר שלו-עובדה ! ועדיין כמועדון קטן יותר ,פטרוב העדיף אותנו למרות רצונכם הגדול, נגררתי לויכוח התינוקות שלך , לך תוכל דייסלה .
מצטער, אני חייב, כל הויכוח הזה בעמודים האחרונים, פשוט :aaarofl: . לפנתיאון תודה לכם על בידור איכותי להמונים!
הא ??? כל השנים אנחנו משחקים במגרש של 36 אלף מלא אז איך הכנסתם במיין רואד יותר. אגב,מצפייה מכמות האוהדים שלכם במיין רואד תמיד חשבתי שבאו 34 אבל ראיתי המון 21 אלף ... לך תעקל גפילטע... יאללה מספיק. הספירים המכוערים כנראה קונים את את כפר סבא שזה אומר שטביב נשאר וגם אם לא אז האנשים הכי מכוערים ביקום קונים את הקבוצה. אחרי שנים נשבעתי שהשנה אני אוהד אינטרנט. כמה טוב שיש טוטנהאם,טוטנהאם הוטספר בחיים !
איסטלנד ולדלי,אני מבקש שתפסיקו לכמה שעות, תשאירו משהו למחר בערב בפאב,מפגש לקראת פתיחת העונה, לדלי,חום או לא חום תגיע,איסטלנד,פיצה או לא פיצה תגיע גם אתה(ותביא את הסרט לעבודה מחר,אני אקפוץ בסביבות הצהריים לאיזה סטלה) היווני כנראה יגיע גם כן לייצג את לידס,אפשר לקרוא לפיל שיספר לנו על הפתיחה של פורסט. אלון יהיה הנציג של...משפחת ספיר???אוי אוהדי כפר-סבא,מסכנים, אבל מה,מה שבטוח זה שיהיו עציצים יפים במרפסת.