ריצ'ארדס,וואסל,בוז'ינוב הוחלפו בגלל פציעות ,מקוה שמדובר בפציעות קלות ,לפחות עם ריצ'ארדס היה נראה שהחילוף הוא כדי לא לקחת סיכון , ביום חמישי הדנים וביום ראשון אסטון וילה ,כנראה שגם פטרוב לא יתחיל את העונה בגלל פציעה ,ולמרות הכל סיטי נראית טוב מאוד לקראת פתיחת העונה , דניאל ,אבנס ואטוהו מסוגלים בהחלט לנצל את מצב הפצועים , ואת הטיול של ג'ו לסין ,טל ואונוהה מעולים בהגנה, ומשכיחים את החיסרון הגדול שישאיר כנראה צ'ארלי התרנגול. come on city - העולם שייך לצעירים .
Small crowd today, mainly because of the endless rain. City played well, but a lot of injuries, including the excellent Bojinov. Corluka, it appears, is definitely on his way. City are in a state of uncertainty, so nothings chnged in 40 years. Tal Ben-Haim excellent today. Daniel (age 5) paid his first visit to Paradise today!! Can't wait for Thursday's UEFA cup game Greetings to all of you. P.S Stretford End, the ex-serviceman's is as wonderful as ever Peter
היי פיטר היה מרגש לקבל ממך טלפון 5 דקות לשריקה ,ולשמוע שאתה יושב מעל המנהרה , האם פגשת את השחקנים אחרי המשחק ? הילדים עברו חוויה היום ,וטוב שכך ,העולם הוא סיטי ,העולם תכול . דש לכולם ותמשיך לבלות -עופר והמשפחה .
פיטר, הרגת אותי עכשיו, כמה שאני מתגעגע לפאב/מועדון הזה, שבוע הבא מחזור ראשון ומשחק בית, חברים שלי יהיו שם וכרגיל אני אנסה להריח דרך הטלפון את האווירה של המקום הישן אבל הכל-כך קסום הזה. יום אחד אנחנו נשתה שם ביחד! תמשיך לבלות.
מילאן בלי רונאלדיניו, פאטו, אינזאגי, ובוריילו {רק פאלוסקי הילד שיחק, ובמחצית השנייה זה היה 4-6-0}. מילאן משחקת חרא, אבל טוב שכך, נמאס לי מהנהלה שלנו. תודה, רק חבל שהבולגרי לא כבש יותר.
כבר זמן רב אני טוען שאונוהה לא מקבל את הכבוד הראוי לו. אולי הוא חוסה בצילו של ריצ'רדס,אולי בגלל שהוא מגושם וקצת מכוער ולא מניע שריר בפנים גם כשהוא כובש. אונוהה נתן אתמול הצגה נהדרת והוא שחקן הגנה מצוין. היה עצוב לראות חצי מגרש ריק במשחק האימון האחרון ועוד מול מילאן.
אונוהה ביכולת שלו גם יוצר כאב ראש לא קטן (חיובי, אבל כאב ראש) ליוז בנוגע לרביעית ההגנה. אונוהה ביכולת שלו בשנה שעברה ולפי מה שאתם אומרים גם במשחקי ההכנה, שווה הרכב. על ריצ'ארדס יוז לא יכול לוותר. ועכשיו הדילמה הכי גדולה שלו היא מי יהיה הפרטנר של ריצ'ארדס בהגנה, דאן או בן חיים. שיטי משחקת הגנה באופ"א, אז אני מניח שתהיה רוטציה, אבל יהיה מעניין לראות עם יוז יתן ברוב המשחקים קרדיט לדאן ששיתף פעולה בצורה נהדרת עם ריצ'ארדס שנה שעברה או ילך עם בן חיים.
יש שמועה שמארק יוז חטף אתמול את העצבים והודיע להנהלת הסיטי שהוא הולך הביתה אם משחררים את איירלנד וצ'ורלוקה. הנהלת הסיטי נלחצה ומנעה ברגע האחרון העברה של איירלנד לסנדרלנד אבל עם צ'ורלוקה הם בבעיה. מסתבר שהוא כבר סגר הכל בספרס ואפילו יש חתימה של נציג הסיטי. סיטי ביקשה מצ'ורלוקה לא להגיע ללין היום והוא מבחינתו אמר שאין מצב שהוא לא עובר לספרס. לא יודע כמה זה נכון אבל יוז בהחלט נראה עצבני אתמול ולא דיבר במסיבת עיתונאים לאחר המשחק.
זה נשמע לא סביר, יוז לא ידע מכל העניין עוד מראשיתו? העיתונים ידעו, האוהדים ידעו ורק יוז פתאום גילה את אמריקה וחטף קריזה. רק חלק קטן מכל העניין יצא בנתיים החוצה.
צ'ארלי צארלי צ'ארלי נשאר במאנ סיטי ! נגמר סיפור המעבר ההזוי הזה לספרס , צ'ארלי נשאר בסיטי ועכשיו יש לו משימה קשה להיכנס להרכב שלנו , אחרי המשחק של אונוהה אתמול . סיטי מתפרקת, פראנקי רוצח , איירלנד בסנדרלנד , בולשיט !
עופר, בטוח שמשהו לא טוב התבשל. מקווה שזה מאחורינו. בכל מקרה, אשתו של התאילנדי נכנסה לכלא וחלק מהכסף שלו הלך. יכול להיות שכדאי שנפיץ עצומה למען לוחם החרות והצדק שינאוטרה הדגול... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
כל הסיפור עם צ'ארלי נראה יותר כניסיון חטיפה של הספרס בלי כל קשר למצבנו הכלכלי , ועכשיו הם חזרו לחור הקוקני שלהם בלול בלי צ'ארלי . המצב של פרנקי ,קצת מדאיג ,אבל אני מאמין שהכל יסתדר ,ואם פראנקי יהיה עסוק ואכשהו באמת יסתבך , אני משוכנע שיגיעו רוכשים אחרים ,פראנקי שידרג אותנו ואנחנו היום נכס הרבה יותר יקר מטרום עידן התאילנדי .