מנצ'סטר סיטי 2008/2009- הטירוף מתחיל

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by BLUE MOON, Jul 6, 2008.

1. קינג לדלי Member

אני גם לא רואה איך סיטי משחררים שחקן הגנה מהטובים בעולם.

אם זה באמת יקרה אז זה לא ענק מתעורר,זה ציפלון מתעוור.

2. קינג לדלי Member

3. eastlands Member

http://www.ifutbal.com/videos/11603/celtic...ty-petrovs-goal

שער נפלא אמש של פטרוב ,1-1 בסלטיק ,וואסל עם החזה ,סטארידג' במסירה ופטרוב המטוס ברשת .
    יכולת מאוד מעודדת אמש ,צ'ורלוקה שיחק ,שום רמז לשמועות , אבאנס -סטארידג צמד שעוד יכבוש בפרממיר ,אין לי ספק בכלל .
    קדימה מגן שמאלי ואנחנו מוכנים , הדיבורים מסביב מלחיצים , אבל אנחנו סיטי ואף פעם לא סבלנו מעודף שקט , צריך לחשוב חיובי , פראנקי כבר הפך אותנו למועדון ששוה כסף ,וגם אם ימכור ,אנחנו על המפה ונשארים על המפה ,לא רק בספורט .
    come on city -סוף סוף אני מריח תחילת עונה .

4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני מוכן לשלם בשביל שתנצחו אותנו 5-0 רק בשביל שדוד פסטר סוף סוף יקבל שכל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

מארק יוז הולך על הרכב חזק?

Last edited: Aug 9, 2008
  5. קינג לדלי Member

תודה תודה חמודים ! תודה שהבאתם לאנגליה את השחקן המעולה הזה !
    ההנהלה שלכם אפילו מאושרת מהמעבר שלו !כל הכבוד !

הם טוענים שעכשיו מתפנה לכם כסף להביא את החלוץ ה 15 לקבוצה.
    למה בכלל הם צריכים למכור כדי שיתפנה כסף ? הרי לפני חודש רציתם לשים מיליונים על רונאלדיניו.
    משהו מתרחש בסיטי מתחת לפני השטח.
    אני מתפלל בשבילכם ששינאווטרה יתפרק וילך.
    עד עכשיו בא לי להקיא מהמצעד התאילנדי שהוא עשה במרכז מנצ'סטר.

צ'ארלי,אני מתחיל להתרגל לשם !

6. Sutton Member

זה לא מוזר, כי לשחקן בסדר גודל של רונאלדיניו אפשר תמיד למצוא כסף. אבל לשחקן בורג בקבוצה, באמת צריך לאגור כספים. אני לא מוצא שום דבר מוזר...

7. Strawberry Fields Member

אני מנסה למצוא את ההגיון בהודעה הזאת ולא מצליח.
    אם אין כסף לחלוץ וצריך למכור כדי לקנות אז למה שפתאום כן יהיה כסף לשחקן כמו רונאלדיניו?
    (עזוב שהוא לא היה באמת בוחר בסיטי)

8. קינג לדלי Member

גם אני הזעקתי את השב"כ כדי לפענח את ההודעה הזאת ואפילו הם לא הצליחו.

9. Nayim Member

שימו לב לציטוט של הבחור מהסיטי:

This deal is great news for everyone

מה נסגר איתם שם? "

10. SeRgInHo Member

לא מתאים ליוז הגדול מהלך כזה טפשי...
    נראה לי שיש פה משהו מסריח...

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

במידה והתאילנדי יילך? אז הם עשו כסף בתמורה לכסף שבזמנו שולם מכיס של אדם שלא שם יותר.

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי טור השמועות ב-BBC יוז קבע פגישת חירום עם תאקסין כדי שיובהר לו כל עניין העזיבה של קורלוקה, אני מניח שהמכירה הזו היא לא יוזמה של יוז... הוא לא טיפש כאמור, מדובר בשחקן מעולה ששידרג את המוניטין שלו משמעותית מאז שהוא הגיע לממלכה תמורת 8 מיליון פאונד, מה שאומר שהיום הוא צריך לעלות 15 מיליון פאונד לפחות לטעמי. מוזר מאוד מה שקורה בסיטי, מוזר מאוד. יהיה חבל לראות את כל הבנייה וההתעוררות הזו נעצרות פתאום.

13. eastlands Member

שום בניה ושום התעוררות לא נעצרות גם אם צ'ורלוקה יעבור בסוף לקבוצת השכירים החדשה שנבנית בלונדון . כל הקייץ שידכו את דאן אליהם,את ג'ונסון לליברפול את אלנו לאינטר, כל יום שידוך אחר , אם צ'ורלוקה רוצה לעבור ללונדון לשחק עם מודריץ ולקבל יותר מ45 אלף ,אז כנראה שהוא יעזוב גם אם סיטי לא תקבל עליו יותר מ8 מליון , רק בזכות הבניה שלנו ,יש לי בקאדר את אונוהה ,ריצ'ארדס ,ודאן .
    עם כל הכבוד לאחד משחקני ההגנה הטובים באירופה ,אנחנו די מכוסים בתפקיד המגן,בלם ,קשר אחורי שצ'ארלי משחק בהם .
    סיטי שפכה סכומים גדולים מאוד על שחקנים שלא משחקים היום (ביאנקי9 ,קאסידו 6 ), ודי מובן הכוונה לשחרר לפני שקונים ,הכל בשליטה עדיין למרות שאנחנו סיטי ודיי צפוי שנפדח כל הזמן .

ממה שאני יודע צ'ארלי אמור לפתוח היום נגד מילאן בהרכב , אולי מדובר בעוד שמועה שחובבי פראנקי אוהבים כל כך להלביש עלינו.

14. KirkH Member

אם הקרואטי אכן עוזב לא יעזרו שום דיבורים על עתיד ונוער והתעוררות - מדובר בבעייה ולהתעלם ממנה זה לתקוע את הראש בחול.
    להשוות בין הילדים שלא קרעו עדיין זוג נעליים, שלא לדבר על להשלים יותר מחודשיים רצופים של כדורגל בלי פציעה לבין צ'ורלוקה שהוא שחקן אדיר זה מגוחך. לשחרר אותו אחרי עונה נהדרת ויורו מעולה במחיר כזה מצחיק ועוד לתרץ את זה בעמדה עמוסה ובצורך למכור לפני שקונים זה לא לעניין בכלל.

מקווה שמדובר בשמועות שווא. כי אם לא אז משהו מסריח בממלכה התאילנדית וזה לא הדגים המיובשים.

15. eastlands Member

לא מסכים איתך ,אם צ'ארלי רוצה לעזוב ,זה לא מעיד על משבר ,כפי שידוע לך סיטי במועדון הקבוצות שמאבדות שחקנים שמחפשים קידום.
    תגיד מכירת בארבטוב מעידה על משבר בספרס ? מה בדיוק עשה דארן בנט בשנה שעברה (פחות ממה שעשו אונוהה,וריצארדס הפצועים )
    אי אפשר רק לקנות ולהגדיל קאדר ,אני לא יודע עד כמה פראנקי מעורה בכל צעד ,אבל יותר מ20 מליון שלו ,מרכישות של 2008 (כולל בנג'אני הפצוע ) לא מוכנים לתחילת העונה , האם 24 מליון (ג'ו ובן חיים ) מאותתים על משבר ? יוז טוען שעד סוף אוגוסט יהיו פנים חדשות ,ושהוא לא בלחץ ,אבל בתקשורת של היום כבר מכרו לו את כל השחקנים בקייץ האחרון ,הילדים האלו שלא קרעו שום זוג נעליים ,הם הבסיס לעתיד המועדון ,עוד 4 לפחות אמורים להשתלב העונה -אבאנס,דניאל,וייס ,אטוהו ,הבמה הכי גדולה לצעירים בפרמייר וללא מתחרים בכלל. האם כל זה יעצר בגלל עזיבת צ'ארלוקה ?