מנצ'סטר סיטי 2007/8

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י RealStretford, ‏1/6/07.

1. קינג לדלי Member

בשנת 67 כל העיר הלכה לכדורגל .
    לא היו מחשבים וכל השטויות מסביב.

אל תשווה בכלל.

2. בועז Member

ווסטהאם.http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    וכן אני מסכים שלפני משחק מול לינקולן מתאשפזים(יכול להיות שגם אחרי...) אבל גם אנחנו שיחקנו מול קבוצות סוונסי וכו'.

3. קינג לדלי Member

אז אוהדי סיטי עשו את כל הדרך הארוכה עד לינקולן וכאשר הגיעו למגרש הסתבר להם שהשופט ביטל את המשחק בגלל איכות המגרש.

עכשיו תבחר בית חולים...

4. raanana4ever Member

אגב, זה לא מוכח שלסיטי יש יותר אוהדים במנצ'סטר?
    אני חושב שראוי גם לציין שב-2004 במה שהיה אז דיוויז'ן וואן ועכשיו צ'מפיונשיפ, הממוצע אצלנו היה יותר מ-31 אלף. ובעונה הקטסטרופלית שהסתיימה עכשיו לא היה משחק אחד שהגיעו אליו פחות מ-33,000, אחרי רצפים של 8 ו-10 משחקים בלי נצחון עדיין המגרש היה כמעט מתמלא(המקסימום זה 35000). גם הממוצע באחוזים אצלנו גבוה משל צ'לסי, אנחנו נאבקים על חיינו והם נאבקים על האליפות.

5. RealStretford Member

א. זה כן מוכח למרות כל הכחשות היריב, אבל אני חייב להודות שיש להם יותר אוהדים במלטה ובסינגאפור.
    ב. מה בשם האל אתה עושה ער ב04:30 בבוקר?!

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/07
  6. THE STRETFORD END Member

פיטר,
    תוכיח לי בבקשה איך זה מוכח שלשיטי יש יותר אוהדים!

7. W.Rooney Member

השמועה על כך שלסיטי יש יותר אוהדים במנצ'סטר מאשר ליונייטד היא נפוצה מאוד, הרבה מאוד אוהדי יונייטד אפילו מסכימים איתה, הבעיה היא שאין איך לכם להוכיח זאת לעולם כולו.

8. raanana4ever Member

2:30 זה היה אצלי. אין לזה הסבר הגיוני למען האמת.

9. RealStretford Member

Stretford

לך אזרחות כבוד כ Mancunian , גרת בעיר והיית שם המון, אם תשים בצד רגע את העוינות (אני יודע שאני מבקש את הבלתי-אפשרי) אתה יודע מה הולך בעיר. אני לא אומר שאין לכם אוהדים בעיר, יש לכם הרבה (הרי בכל עיר אחוז מסוים עם פיגור שכלי), אבל כל מי שחי שם, ונושם את האוויר הצח והטהור מודה לזה שסיטי היא הדומינטית בעיר (אבל לא בסאלפורד).

אתם מבקשים הוכחות מדעיות?! כאן זה כדורגל, לא פרס נובל בפיזיקה. אם הייתי אומר לך שהקבוצה שלך היא השנואה ביותר באנגליה (ולא משנה אם הסיבה היא קנאה או כל סיבה הגיונית) אני חושב שהיית מסכים, אבל אף-אחד עוד לא עשה דוקטורט על זה, אתה, וכל אחד אחר, פשוט יודע שזה נכון.

10. THE STRETFORD END Member

RealStretford
    אני שם בצד את העוינות ובאמת שבכל פעם ששאלתי,דיברתי,שמעתי,קראתי לגבי אחוז האהדה בעיר,ליונייטד היה רוב.
    כבר כתבתי זאת בעבר,לפני כמה שנים המנצסטר איבנינג ניוז,צד נייטרלי בעניין עשה מחקר ומצא שלפי כתובות הדואר שאליהם נשלחים המנויים של שיטי לעומת יונייטד נמצא שרוב מוחלט בעלי מנויים באולד-טראפורד היו תושבי מנצסטר בעוד שבשיטי הדבר היה הפוך,
    זוהי האינדיקציה הקרובה ביותר שמישהו עשה אי פעם לגבי הנושא הזה.

11. eastlands Member

רוב מוחלט , לא הגזמת בכלל , מיתוך 60 אלף מנויים ברפש ,59 אלף ממנצ'סטר ,ז"א שכל התיירים/ לונדונים/אירים/ סינגפורים ,הם המצאה שלא קיימת במציאות , כל השקיות מהמגה ,והפלשים מהמצלמות הם של תושביי מנצ'סטר .
    העיתון m.u.e.n מנסה להמציא שנים ,דברים שלא קיימים , ואגב אם הדואר שנוסע לסטוקפורט לא נחשב ,למרות שסטוקפורט קרובה יותר למיין רואד מוייטפילד וברי למשל , אז כל המחקר הזה לא שוהכלום .

לדעתי המצב הוא דיי מאוזן ,35 אלף שמגיעים לאיסטלאנדס הם ממנצ'סטר , 40 אלף (ואני לארג') שמגיעים לרפש הם ממנצ'סטר . החלוקה היא 50-50 בעיר .

12. Stretford Ender Member

סטוקפורט נחשבת לחלק ממנצ'סטר?
    עד כמה שידוע לי לא, ואני מניח שהחשבת אותם בין ה35.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/07
  13. RealStretford Member

Manchester Evening News נייטרלי!!!???? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx :aaarofl: :aaagath:

הצחקת אותי - זה פנזין של קבוצתך, ממציא התואר "תאטרון החלומות (sic), למרות המחקר המדעי המעמיק שלהם, כי הרי זה עיתון מאד מאד מאד רציני

Eastlands

שום 50 -50 , רק בחלומות שלהם, למה הם הביאו כל-כך הרבה אוטובוסים לדרבי במאי אצלנו אם הם ממנצ'סטר? מה, הם לא יודעים להשתמש בתחבורה ציבורית ??????

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx :aaa021:

14. nerya5890 Member

15. THE STRETFORD END Member

א.את המושג תיאטרון החלומות המציא בובי צארלטון ולא האיבנינג ניוז.
    ב.אין 60,000 מנויים באולד-טרפאורד,יש פחות בכמה אלפים טובים.
    ג.ראיתי גם לא מעט הסעות של אוהדי שיטי כשהגעתם לשחק באולד-טראפורד.

שורה תחתונה,
    כשאין מה להראות ולהתגאות בתארים,בקבוצה טובה על הדשא,בעליונות אז מחפשים מוצא,כבוד,משהו בכל דרך אפשרית,
    כך החל המיתוס שהומצא ע'י אוהדי שיטי שהם הרוב בעיר,
    "אנחנו לא טובים כמוהם על המגרש אבל לפחות אנחנו מקומיים והם לא"

אז כשמוצאים שרוב המנויים באולד-טראפורד הם ע'י מקומיים ובשיטי לא אז האיבנינג ניוז הופך להיות פאנזין של יונייטד,
    סטוקפורט הופכת להיות חלק ממנצסטר(ואיסטלנד,גם ברי לא נחשבת מנצסטר אלא פרבר שלה),
    ואוהדי יונייטד מגיעים רק בהסעות לדרבי,

העיקר שהדשא שלכם מטופח בכל ימות השנה,ככה זה שעובדי המועצה זורעים,משקים,מכסחים ומטפחים אותו יום יום מכספי משלם המיסים.