מה? אוקיי, אתה צודק, אני לא מושפע אישית מהאסון, ברוך השם אף אחד מהמשפחה שלי לא היה על המטוס, אבל זה לא אומר שזה לא כואב לשמוע שירים שמהללים את היום. פיטר אני מבין שהוצת הפיוז שלך, אבל אתה יודע טוב מאוד שלא ראוי לשיר על זה כמו שכבר כתבת כאן בעבר. עם כל הכבוד לשאנקלי, יש דברים מעל כדורגל.
חלק מהמשפחה. אתה לא. זה נחמד לדמיין ולחשוב שאתה אנגלי, תאמין לי אני עושה את זה כבר המון שנים, אבל האמת הכואבת היא שאנחנו לא. שאתה תבוא לאנגליה אתה תיחשב זר, ככה גם אני וככה הרבה פה. וגם אם היית אנגלי זה לא משנה כי ההודעה פה מכוונת לכולם. האווירה היא לא כמו פעם אתה צודק, אבל אתה לא יכול להשוות את זה זה כמו שתגיד שפלה יותר טוב מרונאלדיניו, אומנם דוגמא מוגזמת אבל תאמין לי שבכל קבוצה השתנתה האווירה, פעם היו לך יציעי עמידה וכמה שיותר נדחסים ושרים ביחד. היום איצטדיון בנוי כמו אולם אופרה.
קיבלת תשובה שהודעה פרטית תפנים אותה הדיון של סיטי זה לא המקום טיעון יציעי העמידה או מאוד חלקי כי יש קבוצות שלמרות שצצו יציעי עמידה יש עדיין אווירה מעולה במגרש(ליברפול פומפי צלסי אנחנו ועוד...)
אם באמת תשלמו לנו עליו 4 מיליון פאונד, נשלח לכם אותו ארוז בסרט , אבל אל תצפו לפתק החלפה.http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
בנות בנות,ב 74 כשיונייטד נראתה קטסטרופה וירדה ליגה עדיין ממוצע הקהל הגבוה ביותר בכל אנגליה היה באולד-טראפורד, כשהיינו בליגת המשנה עדיין ממוצע הקהל באולד-טראפורד היה הגבוה ביותר באנגליה, בשנות ה 80 שחלקן היו איומות והצגנו כדורגל חלש והיינו בתחתית עדיין ממוצע הקהל הגדול ביותר באנגליה היה באולד-טראפורד(להוציא את עונת 88-9 שם היינו מקום שני אחרי ליברפול), ככה שכל הטיעונים שנראה מה יהיה עם הקהל של יונייטד כשהיא לא תצליח ולא תהיה טובה כמו היום לא בדיוק שווים משהו. לגבי השטויות שאין כיום אווירה באולד-טראפורד או שחלק גדול מהקהל הוא סיני/יפני/קוראני או מה שזה לא יהיה,מעניין לדעת כמה פה היו בשנים האחרונות באולד-טרפאורד במשחקים בכדי לזיין את השכל כמו ליצנים? יש משחקים שבהם האווירה טובה יותר וטובה פחות,תלוי מי היריבה וזה נכון לכל קבוצה ולכל איצטדיון בעולם, הייתי למשל נגד פולהאם באולד-טראפורד ולא היתה אווירה מי יודע מה,הייתי נגד ליברפול,שיטי,לידס,ארסנל למשל והיתה אווירה מחשמלת, היית באנפילד כשליברפול שיחקו נגד קובנטרי,בהייבורי כשארסנל שיחקו נגד איופסוויץ ועוד כל מיני והיה אפשר לשמוע את הגבעולים של הדשא צומחים מרוב שהיה שקט,האם זה ככה בכל משחק,לא,הנקודה ברורה ליצנים? ולגבי הקהל הזר במשחקים של יונייטד,זה נכון בכל איצטידון כיום באנגליה והייתי במספיק משחקים של קבוצות אחרות,כולל בליגות נמוכות בכדי לראות את זה,יש מקומות שזה בולט לעין יותר,יש פחות, אני לא אוהב את זה במיוחד,במיוחד את אלו שמגיעים לראות את המשחק בכדי להגיד הייתי שם ולא בגלל האהבה לקבוצה אבל זה עולם הכדורגל כרגע,לא כמו בעבר(שגם אז היו מגיעים תיירים אבל פחות), וכמו ש D.Irwin כתב לפני,כל אחד כמעט מכותבי הפורום הוא כזה(להוציא את פיטר שנולד שם וגם איסטלנד ואני שנולדנו שם אבל חטפו כמו שבעבר חטפו את ילדי תימן שהגיעו לארץ,כך עשו זאת איתנו,חטופי מנצסטר,זה עדיין לא תפס כותרות בארץ ובאנגליה בגלל שאנחנו מספר מועט של חטופים אבל בסוף האמת תצא לאור).
סטרטפורד- "בנות בנות,ב 74 כשיונייטד נראתה קטסטרופה וירדה ליגה עדיין ממוצע הקהל הגבוה ביותר בכל אנגליה היה באולד-טראפורד, כשהיינו בליגת המשנה עדיין ממוצע הקהל באולד-טראפורד היה הגבוה ביותר באנגליה," הסיפור שלך על שנת 74 ,חוזר על עצמו בערך כל חודשיים ,או בעצם בכל פעם שמתחיל הויכוח הדיבילי,מטומטם ,לגבי הנאמנות של אוהדי הסיטי , החלטתי לא לענות לליצנים כמו -wave שמדבר על דברים שהוא לא מבין בהם , פיטר ענה לכולם ,לגבי הנאמנות של אוהדי הסיטי ,אין דברים יותר חזקים ממהסבר של פיטר על אוהדי הסיטי ,באמת שאפשר לרדת על סיטי ,בכל נושא אחר ,אבל בקהל,באיכותו ובמיספרים שהם עובדה!! אי אפשר להתווכח ,לא פלא שיצא לנו אוהדי הסיטי שם של קהל נאמן ופאנט ברמה הכי גבוהה שייש. רק לסדר את האוזן - לידס בקושי משכה 18 אלף במשחקי הבית באלנד רואד , ניוקאסל בשנות ה80 צנחה לליגת המשנה ומשכה בקושי 10 אלף! לסט ג'יימס סיטי בעונת הירידה מהשניה לשלישית מילאה את מיין רואד ב30 ,אחר כך בליגה השלישית שמרנו שוב על הממוצע ,במשחקי החוץ אי אפשר היה להשיג כרטיס . בחרתי בלידס ובניוקאסל ,א- מכוון שהם ירדו ,ואפשר לעשות השוואות ,ב- מדובר ב2 מועדונים שידועים בקהל "מסור" ,אגב ב2 המקרים ,מדובר על קבוצות גדולות מערים גדולות ,וללא יריבות עירוניות . מיותר לציין שהיריבה שלנו ,שגם משתמשת בשם מנצ'סטר ,נחשבת לגדולה, עשירה ,בלה,בלה, הכי בעולם , בעונת 99 עת טיילנו במקלספילד ,הם זכו בפאקן טראבל . בקיצור - חפשו לכם עיניין , אולי קצת חימר ,יש רולאן גרוס , צ'אוו
איסטלנד, אני לא דיברתי על הנאמנות של אוהדי שיטי אלא על הקישקושים לגבי המספרים והנאמנות של אוהדי יונייטד, אני חוזר על עצמי כל פעם מחדש עם העובדות בשטח,מה לעשות שלא כולם קולטים את זה בפעם הראשונה?
התגובה האחרונה שלי לנושא הזה כן, איסטלנדס, ה Get a Life היה מאוד במקום אתה אומר שמספרים הם עובדה?אני מסתכל על המספרים שהביאו, 7500 כיסאות פנויים בכל משחק ביתי, אתה חושב שאם הקבוצה היתה נראית יותר טוב זה עדיין היה 7500?
אם סיטי היתה משחקת יותר טוב האיצטדיון היה מלא. מה בדיוק זה אומר ? לסיטי גרעין אוהדים גדול ונאמן, למרות הכדורגל השלילי ,40 אלף מגיעים לכל משחק , תופעה חסרת תקדים במספרים . סיטי עברה לאיצטדיון של 48 אלף ,מאיצטדיון של 32 אלף ,מיתוך 16 אלף האוהדים החדשים שלנו ,7000 החליטו לא להגיע לראות קבוצה שעדיין לא כבשה שער ביתי ב2007 ,לעומתם 9000 כן נקלטו ,והתאהבו בעובדה ,שאנחנו משחקים כדורגל מיוחד ,ללא מטרה ( צריך הריי לכבוש שערים במשחק) אין בעולם עוד גרעין כל כך גדול ,ונאמן לקבוצת כדורגל .
כמובן שאסור לשיר על מינכן, למרות שבשנות ה 70 שהייתי צעיר וטיפש (לאומת זקן וטיפש היום) כן שרתי כמו כולם. הנעורים זה לא גיל חכם במיוחד. ברור שזה היה אסון לעיר מנצ'סטר ולמרות שנולדתי 4 שנים אחרי המקרה אני מכיר את הסיפורים של בני המשפחה שחלקם (והנה קטע קשה) אוהדים את הצבע הלא נכון. ברור גם שלמקרה השפעה חזקה מאד על העתיד של השדים האדומים. אני כאוהד סיטי תמיד אומר לאלה שבכל זאת שרים שהם חייבים לזכור, גם אם רצית לעצבן את אוהדי האונייטד, שפרנק סוויפט, שוערה האגדי של סיטי ואנגליה מת בהתרסקות. קצת כבוד. ועכשיו שעשיתי את עצמי מינימום קדוש כמו האפפיור תמיד צריך לזכור שבפנים, מתחת לקליפת הנימוס והתרבות, בני אדם הם קצת הרבה פרימיטיבים, וכאשר אנו מאבדים רגע שליטה או שותים יותר מדי אנו משחררים כמה הערות לא במקום, גזעניות, עדטיות וגם בעניין הזה, כי כולם יודעים שזה אצלכם העניין ההכי רגיש וכואב ושהחיה יוצא מן האדם ומריח דם הוא רוצה להכאיב. חכם זה לא
והמשפט האחרון שאמרת זה בשיא האובייקטיביות נכון? הרי כל אוהד חושב על גרעין האוהדים של קבוצתו כטוב ביותר,ברצינות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
קודם כל אני מאוד מקווה שהקבוצה שלי לא תרד אף פעם, וזה עדיין לא קרה ככה שאין לדעת. אני מדבר על מצב קיים, אישית אני חושב שהאוהדים שלנו הם מהנאמנים ביותר והתומכים ביותר שראיתי. וכמה זה יפה שאני לא צריך לרדת לליגה השלישית כדי לדעת את זה, הספיקו לי חמשת העונות האחרונות. אבל זה לא דיון האוהדים הרשמי,בסה"כ אני אומר שלכל אוהד יש את התחושה הזו.
תשמע אין לי מושג איזה קבוצה אתה אוהד,אבל אני חושב שאתה מבין לבד שללכת למשחק בליגה שלישית נגד לינקולן (לא אברהם) זה מצריך אשפוז.
נו אז? ווילה הביאו 50 אלף למשחק ליגה שלישית וגם וונסדי אני מעריך את אוהדי סיטי אלב אפשר להפסיק לנופף את הנתון הזה.... בשנת 76 יונייטד גם לא בשנים כל כך טובות ולמשחק באוךד טראפורד מולנו הגיעו 60723 צופים אז? כל המספרים לא מעידים על כלום