מנצ'סטר סיטי 2007/8

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by RealStretford, Jun 1, 2007.

1. KirkH Member

הבעיה שלכם הופכת להיות הרבה יותר משמעותית ממחסור בהנהגה או ניקיון אורוות בשל בעיות משמעת.

איבדתם את השחקן מספר אחד שלכם במרכז המגרש ואת הבלם הכי טוב שלכם - לא רק שלא יהיה קל להתגבר על אובדן ברמה הזו, בעייה לא פחות חמורה היא שהרכישה של סינאטרה לוקחת ה-מ-ו-ן זמן. עוד שבועיים השוק יהיה הרבה פחות קל לשחייה. צריך לזכור שהעונה וילה, פומפי, ניוקאסל ובעיקר ווסט האם שידרגו את תזרים המזומנים שלהן והם מסוגלות להתמודד איתכם על כל שחקן.

2. eastlands Member

הרכישה גם אם תהיה איטית ,עדיין תשאיר אותנו ,צפים מעל פני המיים של הליגה ,גם מהסיבה שיהיו לנו מספיק שחקנים מנוסים , בניגוד ל3 העולות , פולהאם, וויגאן .

אבל התסריט השני ,הוא כרגע מדאיג יותר ,ביטול העסקה , רגליים קרות של שאר המתעניינים (אם בכלל)
    ואז הצניחה מתחילה , ריצ'ארדס יימכר לסגירת עוד חוב ,אייזקסון יחפש קבוצה , האיצטדיון יאכלס 30 אלף במקרה הטוב ,וההכנות לקראת ליגת המשנה ,יתחילו כבר בינואר .

3. KirkH Member

על דרבי מן הסתם יהיה לכם יתרון בתחום הניסיון. אני בכלל לא בטוח שמול סאנדרלנד או ברמינגהאם המצב יהיה זהה.

צריך גם לזכור שגם אם סינאטרה כן יכנס, כשזה סוף סוף יקרה, מן הסתם השוק האנגלי כבר יהיה מת - בטח ובטח אם אתם הולכים על מאמן זר ואז הדבר האחרון שיהיה לכם הוא יתרון של ניסיון בפרמיירליג. כל מה שאתה יכול לקוות לו הוא שתביאו מאמן שמסוגל לזהות כישרונות כמו שצריך ולא איזה ליצן כמו פארין שיביא לכם ליצנים מהליגה השנייה בצרפת.

4. RealStretford Member

שדיסטין עזב לא מזיז אותי בכלל, הכלב הזה חסר כל נאמנות ולי לפחות נמאס ממנו. את זה שהלך "לזכות בתוארים" בפורטסמוט' רק מוכיח שהוא דביל גמור. יש לנו שחקן לא פחות טוב ממנו באונוהו.

שבארטון הולך - אין ברירה, ההסיפור הזה תסתיים בכלא לצערי הרב (באמת)

כמובן את האיטיות (?) של רכישת המועדון משגע לי את השכל ומאד מאד לא ברור, או, במילים של השיר האהוב - What the fuck is going on

צריך לזכור, ככה זה בסיטי כבר כמעט שלושים שנה. אם לחזור על המנטרה שלי לאהוב את סיטי זה לא כמו שתמיד אומרים - לאהוב אישה. אם אישה הייתה מתעללת בך כל שבת במשך שלושים שנה, מבטיחה הבטחות ולא מקיימת, מבטיחה להשתנות וממשיכה באותה התנהגות מוזרה, אז מזמן היית מעיף אותה כבינימט!

לא ולא, לאהוב את סיטי זה כמו לאהוב את הילדים שלך (וצריך להיות אבא להבין את זה באמת)
    הם יכולים לעשות לך דברים נוראים, לעצבן אותך, לעכזב אותך, לשגע אותך לדכא אותך אבל גם לגרום לך אושר עליון, שמחה, צחוק, בכי, גאווה, בקיצור - כל הרגש האנושי בעולם

אתה מאיים עליהם בלי סוף, אבל הם יודעים שאתה לא מתכוון לאף מילה, ויודעים לסובב אותך על האצבע הקטנה.

אבל דבר אחד מעל לכל ספק, לא משנה מה, אתה תמיד, תמיד אוהב אותם עד יום מותך.

וככה זה. לי יש 4 ילדים - טל, ליעם, דניאל והכבשה השחורה סיטי

כמו שאנו תמיד אומרים City 'til I Die למרות שללא ספק He's been a very naughty boy!!

5. eastlands Member

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4347,00.html#top
    (צריך לעבור לסירטונים נוספים -"צפו בישראל חוגגת מול אנגליה בחופי נתניה)אוהדי הסיטי הגיעו גם לכדורגל החופים , כנראה שזה הכדורגל היחיד שנראה העונה .

Last edited: Jun 4, 2007
  6. RealStretford Member

הילד בחולצת סיטי מתוק וחמוד, אבל מי המכוער בצד שמאל? והאם יש סיכוי כלשהוא שאם נפתח טלוויזיה בשידור מן הליגה הויאטנמי לא נראה אותו שם בקהל??!!

:aaa031:

7. eastlands Member

פיטר - ענק ! התיאור שלך כל כך מדוייק ,אין מה להוסיף .

חבל שהם מסובבים אותנו על האצבע הקטנה גם בחודש הכי רגוע בעונה .

אגב ב95 היה זה פראנסיס לי "המשיח" שרכש את המועדון ,והפך לגיבור האוהדים , אלה ש לפראני היו תוכניות אחרות ,הוא פיטר מייד את הורטון המסכן ,מינה חבר (אלן בול המנוח) למאמן ,רק בשביל לנהל מהיציע את הקבוצה ,הסוף היה ידוע ,נחתנו בליגה השלישית לראשונה בתולדות המועדון .

8. RealStretford Member

"פיטר מיד את הורטון"??? אני מכחיש כל קשר לפרשת מינוי אלן באל למאמן!

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

9. ToonTastic Member

Ranieri new Juventus manager according to BBC sports news

10. D.Irwin Member

וגם ב SKY.

:aaagath:

לא נורא, מאמנה לשעבר של ליברפול וליון שתי קבוצות בעלות שם בכדורגל העולמי אולי בדרך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

11. ToonTastic Member

Yea,BBC also said that there is big doubt about the Takover bid of that Thai bastard.

typical city

12. Wave Member

13. RealStretford Member

fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck,fuck,fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fyck, fuck, fuck, fuck

DROP DEAD YOU ITALIAN BASTARD, I HOPE THAT YOU AND YOUR ENTIRE FAMILY DIE OF A.I.D.S

או, בעברית, אני לא מי יודע שמח מן הידיעה הזאת.

(למה אין סמיילי של מתאבד?)

14. Bridge Member

אולי הסיטי יביאו את ניל וורנוק שהתפטר משפילד יונייטד כי הוא רצה להשאר בפריימרליג.

15. Wave Member

הלוואי!!!
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx

Last edited: Jun 5, 2007