מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. k_700 Member

כן, רק שהחיים לא עובדים ככה.
    כמו שאתה תקוע כרגע עם ראשפורד וסאנצ׳ו ככה אתה תקוע איתו.
    הוא בן 29, חוזה יחסית גבוה לשוער, אחרי שנה רעה. השוק היחיד שרלוונטי לשוער בגילו ובמצבו זה סעודיה ומשם אין עניין.
    אז איך זה אשמת אמורים? נראה לך שמישהו לא היה מוכר אם היה עניין?

בקבוצה טובה ובריאה הוא היה יכול להיות שוער טוב. הוא לא שוער שיושיע קבוצה לא טובה שעוברת זעזוע אחרי זעזוע.
    ברור לגמרי שהוא לא שווה הימור במחיר של החוזה שלו אם אתה מחפש היום שוער.

הצוות והמאמן שלך מכוונים להביא שוער ראשון ש״יתן לו תחרות״ שזה במילים אחרות, הוא זמין למכירה.

2. McTominayBackToUnited Member

אני ממש לא אוהב את אמורים אבל הוכח שהוא לא הבעיה.
    יש לו חרא של שחקנים- אני יודע שהוא יהיה חשוף לביקורת,אבל אני אעשה לו את ההנחות שעשיתי לטן פח (למרות שטן פח גם אשם כי הוא קיבל כסף רב והוסיף זבל לסגל הזבל מלכתחילה).

קוניה אחלה שחקן.
    אבל זה לא מספיק.
    איפה חלוץ שוער אמבוומו ווינגבאק קשר 8 קשר 6?
    איפה משהו נוסף ?
    בקיצור אמורים ילך הביתה והמנגר הנכנס לא אמור לעשות טופ 7.
    נגמרו הימים שמגיע אולה בדצמבר ומביא אותך לטופ 4.
    לא יקרה ב2026 מה שקרה ב2020.

3. alexshw Member

https://x.com/StretfordPaddck/status/1934916793857986682?t=61E79yBPdtpzCiWD__TQ4A&s=19

https://x.com/centredevils/status/1934946648632840697

יש לי כמה הימורים יותר בטוחים: אמורים לא יאמן את יונייטד בשנה החדשה 2026.
    בראדה לא יהיה מנכ"ל יונייטד ב 2028.

ובכלל רק נוכל גדול יכול להבטיח דברים כאלה, כמו אליפות עד שנה איקס, כמובן אם אתה לא איזה קבוצה דומיננטית בליגה עכשיו.
    גם אם יונייטד תהפוך את עורה, אי אפשר להבטיח דבר כזה.

ולא הבנתי מה דיסקושנס של בראדה עכשיו שונים מאלה של לפני שנה בדיוק? גם אז הייתה כביכול תוכנית עם טן האח. הוא אפילו קיבל הארכת חוזה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/25 ב- 08:57
  4. McTominayBackToUnited Member

בראדה מנקה אסלות.

5. k_700 Member

זה לא בארדה הבטיח.
    בראיון הראשון של רטקליף אחרי שנכנס הוא אמר שזו התוכנית של כל הצוות שלו, להתחרות על אליפות תוך 3 שנים, שזה גם תאריך סימלי.
    מה הבעיה בחזון הזה? מה עדיף? הנהלה ובעלים שמכוונים להגיע לצ'מפיונס? למכור כרטיסים? להתבכיין שזה עסק יקר?
    הגיעו לאחת הקבוצות העשירות והגדולות בעולם ומכוונים להצעיד אותה קדימה וגם מגבים את זה בהשקעה.
    למה בארסנל זה חזון שהיה ממשי ובקבוצה יותר גדולה ויותר עשירה, לא?
    אבל רשמנו. אמורים מפוטר תוך כדי העונה ובארדה יפוטר עד 2028.
    אנחנו על זה.

נוצר פה דור של אוהדים עלובים שלא משנה מה יגידו להם בתקשורת הם יאנסו את המציאות מאתיים פעם כדי שיספרו להם בקאונטר שהם ביקרו את המועדון גם היום.

6. McTominayBackToUnited Member

מה גודל דור ? אלכס בן 200 ואני 170 בערך.
    בסופו של יום ההצהרות של הבארדה האפס הזה הזוית.
    אין תימוכין לטענות שלו שב2028 יונייטד תקח אליפות.
    על סמך מה האפס שלך לא יפוטר ב2026 ? ברור לגמרי שבקצב הזה הוא מקבל בעיטה ואין סיבה שלא ימשיך ככה מאחר ןלא מגיע לו רכש חוץ מקוניה הוא צריך לפחות עוד 4-5 שחקנים.

הבעיה זה אתה שאתה מהנדס תודעה.
    בדיון הזה כל הזמן יש המון אורחים שקוראים.
    מקווה שהם לא מקשיבים להזיות שלך כי אם כן צריך לעצור אותך ואותם ולהחזיק אותכם בגואנטנמו bay

7. k_700 Member

אם אינוס היו נכנסים ואומרים,
    תקשיבו יש מלחמה באוקראינה, טראמפ הכניס מכסים, מיצרי הורמוז בסכנת סגירה, אנחנו מדממים כסף.
    המועדון חולה ונמצא בבעיות של תזרים מזומנים, לפיכך בעשור וחצי הקרוב אנחנו נסמן לזכות בגביע ואל תצפו ליותר מדי רכש בקיץ. תסתכלו על פורסט, גם הם היו פעם מועדון עם היסטוריה.
    נתחזק בשחקנים זולים.
    ב2028 המועדון חוגג 150? ננסה לסיים מקום 7, 7 זה מספר טיפולוגי ויש לו משמעות ביונייטד.

היית מריע להם?
    היית אומר, finally קיבלנו בעלים טובים עם רגליים על הקרקע?

ואם נניח לא נזכה באליפות תוך 3 שמים אבל נראה כמו קבוצה שמסוגלת להאבק ותוך 5 שנים נביא את זה, היה שווה?

אני בטוח שאתה ואלכס הייתם מוחאים כפיים בדיון אם היית מקבל איזה אשלי כזה.
    בטוח.

8. one united Member

אנשים, שאלת תם, האם יש חלוץ/קשר אחורי/ווינבק שאתם מרגישים/יודעים שלפחות 70% שיהיה אצלינו?

9. McTominayBackToUnited Member

קיי מה דעתך על אמורים ? האם מדובר במאמן טוב שיש לו סגל אשפה שאפילו לא תואם את השיטה שלו ?
    מילא היה מורה לספורט (וגם אז לא בטוח מתמודד על הטופ 7).

10. k_700 Member

למה ווינגבק?

11. one united Member

נגיד שיש לו חרא סגל ( ויש לו), היו לו 20-30 שחקני סגל שחוץ מאמאד ואולי יורו אף אחד לא התקדם השנה, על זה יש לו אחריות? על זה שכל עוד דאלוט בריא הוא השחקן הראשון ב 11 שלנו יש לו אחריות? לפחות השנה הוא לא הראה כלום, אבל ממש כלום, אני אתן לו עוד שנה עם אני מקווה חמישה שחקנים חדשים בהרכב, שחקנים שהוא בוחר ואז נקבע סופית את גזר דינו

12. one united Member

כי אני לא רוצה שאמאד ישחק שם כל השנה, אני רוצה שתהיה אופציה לשים אותו כ 10 ושיהיה ווינבק איכותי ולא דאלוט או מאזרוואי

13. k_700 Member

אמאד ישחק שם כל השנה.
    הוא היה מצוין בתפקיד הזה באופן עקבי.

דורגו בצד השני.
    מחליפים:
    -דאלוט(עד שנוכל למכור אותו).
    -לאון לצד השני.

בכל מקרה אתה לא יכול להחליף את כל ההרכב בקיץ אחד ויש עמדות הרבה יותר דחופות.

14. k_700 Member

FabrizioRomano
    Manchester United will give priority to selling Jadon Sancho on permanent deal before opening doors to loans. Napoli are among clubs keen but not intentioned to pay his current salary, early stages - and more clubs in the race.

בקיצור, אנחנו הולכים להשאיל את סאנצ׳ו הקיץ הזה.
    מכל הגוועארדיה של העוזבים הוא הכי סמרטוט. הרי הוא לא מכוון בכלל לפנטז על צ׳אנס להכלל במונדיאל(בניגוד לראשפורד, גארנצ׳ו ואנטוני שמכוונים לעשות סגל). הוא משדר שלא אכפת לו לשבת שנה שלמה בחוץ, הוא על לירה לא מוותר מהמשכורת שלו.

עכשיו גם מפורסם שנאפולי במגעים מתקדמים עם אנדוי, כלומר עוד אופציה יורדת מעל הפרק.

15. one united Member

האם יודעים מה המדיניות של הקבוצה לגבי קובי? אם לא מיעדים לו מקום בהרכב והוא ידשדש עוד שנה בין הרכב לספסל אז בשנה הבאה כבר לא נוכל לקבל עליו סכום מכובד, מעבר לכך שאני חושב שהוא מאד לא יאהב את זה ( אולי אני טועה אבל אני מרגיש שהוא יכול להיות שחקן הרכב בלפחות חצי ליגה), אנחנו לא רוצים שיתפתח לנו עוד שחקן ממורמר שיעוף על עצמו כמו גארנצ'ו.
    **** אני מאד מחזיק ממנו כחומר גלם, חושב שהוא יותר מוכשר מגארנצ'ו, אבל איפשהו נופל בין תפקידים