מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. McTominayBackToUnited Member

חבל מאוד שבוהלי וצלסקי הבני זונות האלו דוחפים את האף לכל חור ומנסים לקנות כל שחקן שיש לו דופק (חוץ מגיידון סאנצן כמובן)
    אפשר היה לקנות את דלאפ במחיר זול+להשאיל עוד חלוץ ולצאת לדרך.

אין מצב גם לגיוקרס???????????
    הוא עד לא מזמן היה בברייטון וקובנטרי...
    הוא רגיל למאבקים צנועים.
    מה אתה אומר קיי?

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיאלו או דאלו? דיאלו שיחק כווינג באק פה ושם, אבל לא באופן קבוע ככל הזכור לי ובדרך כלל אמורים העדיף להציב אותו כמספר 10 ושיחק עם דאלו או מזראווי בימין. זו בוודאות עמדה שאנחנו חייבים לשדרג בקטע ההתקפי, בין אם באמצעות רכש או שימוש בשחקן קיים והתקפי יותר באופן קבוע.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יכול להסכים איתך לגבי הצורך בקשר מעל כל דבר.

לא שלא צריך קשר, אבל במרכז השדה יש לנו עם מה לעבוד, גם אם לא ברמה הכי גבוהה שאפשר. בהתקפה פשוט אין לנו כלום. יש לנו ליטרלי חלוץ אחד (זירקזי לא רלוונטי, זו לא העמדה שלו), שקרס העונה לגמרי ואי אפשר לבנות על כך שיתאושש). אני גם חושב שקריטי לחזק את הפן ההתקפי בעמדת הווינג באק הימני, בין אם באמצעות רכש או הסטה של שחקן קיים, כי אחרת משחק ההתקפה שלנו יהיה פגום בצורה קריטית - כי אם כדי לרווח את המשחק יש לנו שחקן אחד בשמאל ושחקן אחד בימין, הם צריכים להיות ממש טובים או לפחות ממש מתאימים.

לגבי השוער - אני חושב שחשוב מאוד להחליף את אוננה כי המצב שבו יש לנו מסננת בשער פוגע בכל הקבוצה לא רק בגלל ספיגת השערים אלא בגלל בעיית ביטחון, אבל אני יכול לחיות עם העדפה של קשר על פניו.

כך או אחרת כמובן, ברור לכולנו שלא נסיים את הקיץ כשכל העמדות מסודרות וגם במצב אופטימלי שבו דברים יתקדמו היטב הן בעבודה מאחורי הקלעים עם הרכש ועל על המגרש עם אמורים, שדרוג הסגל ייקח זמן ויותר מחלון אחד. מה עושים במהלכו זה שאלה גם של סדר עדיפויות אבל גם מה שיש בשוק ומה שעשוי להיות בשוק בחלון שאחרי.

4. k_700 Member

אמאד.

זה לא נכון. אמאד עד לפציעה שלו שיחק כאופציה הראשונה לאגף בווינגבק.
    הוא לאחרונה נוסה עוד פעמיים ב-10 וגם זה השתנה תוך כדי המשחק.

אני אהיה בהלם אם הוא פשוט בונה לצאת לעונה עם דאלוט כאופציה הראשונה לווינגבק. הוא גיבוי ואני די מאמין שאם יש הצעה נורמלית עליו הוא מוכר אותו. בספק אם תהיה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/6/25 ב- 23:14
  5. k_700 Member

יגיע קשר כמובן כי גם אריקסן יעזוב וגם נראה שברונו יעזוב.
    קאסמירו ישאר גיבוי כנראה כי לא נראה שיש סביבו התעניינות.
    אבל מסכים שזה לא סוף העולם שם. קשרי 8 גם ככה לא עומדים על המדף בכמויות אינסופיות ואלה שכן שווים משהו כבר באונד בקבוצות גדולות.

אני מאמין שאנחנו יכולים לראות שם אופציה עם אפסייד(נניח שחקן צעיר או פוטה)+ לבנות על פיתוח של מאיינו כי בסוף זו צריכה להיות העמדה שלו ונראה שהמועדון כן עובד קשה כדי להאריך לו את החוזה.

לגבי ההתקפה אני מסכים. היה צריך שם בנייה מחדש. גארנצ׳ו כבר לא פה מינואר(ועכשיו גם יוצאות הידיעות שהוא בכלל רוצה ספציפית לעבור לצ׳לסי...הוא עד כדי כך חסר כבוד), אנטוני, סאנצ׳ו וראשפורד כבר לא כאן והויילן צריך השאלה או להתפתח במקום אחר.

נשארנו עם זירקזי כחלוץ שני לרוטציה ואולי מאונט בחודש שיהיה כשיר.

לגבי מועד העברות של כל שחקן. אין פה שום משמעות לחשיבות של העמדה.
    שחקן יכול להיות הכי חשוב שיש לך לתוכניות בקיץ ומסיבות כאלה ואחרות להגיע בחודש האחרון לחלון מאלפיים סיבות.
    לדלאפ, קוניה ופרימפונג היה סעיפי שחרור והם בחרו מהר את היעד אז זה נסגר בימים הראשונים לחלון.
    אמוובו גם כן ברנפטורד הבינה מזמן שהוא לא ממשיך ושמה תג מחיר כדי לצאת מהעסקה הזאת הכי מוקדם שאפשר בקיץ.
    עם שחקנים אחרים המצב יכול להיות שונה.

מאמין שהעמדות שכתבתי שנחזק- יחזוקו בשחקנים חדשים.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי דיאלו (אמאד), ישחק בימין.
    שים לב שקוניה ואמבוומו לא אמורים להיות חלוץ החוד שלך, או חלוץ שני מצטרף, או 10 או יתחילו מהאגף.

7. k_700 Member

לא אפול מהכסא אם אחד מהם גם יהיה חלוץ מחליף בעת הצורך, בעונה בלי אירופה.

8. McTominayBackToUnited Member

חברים גם צריך להבין שיש זבל שישאר בסגל (שואו,אוננה,מאונט,דאלוט,ויסלח לי קאסמירו).
    אז אין מה לעשות.
    אותם שחקנים ישארו כ"גיבוי"...

זירקזי זה שחקן טוב לרוטציה,הוא השתפר לאחרונה ,הוא פינישר מעאפן אבל הוא עדיין שחקן שיכול לעזור מהספסל ולשנות משחק.

9. k_700 Member

ברונו דחה את ההצעה של אל הילאל.
    איזה מלך.
    חוסך כאב ראש רציני לקיץ.

10. McTominayBackToUnited Member

https://x.com/FabrizioRomano/status/1929795475303289312?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^tweet
    אני באמת חושב שהשחקן הזה מחבל במועדון בכוונה.
    אולי הוא סוכן של האמירתים? כמו שביבי הסוכן של הקטארים?
    הלך כל הקיץ והלכה העונה... כמה שנים עוד צריך לסבול את האייל ברקוביץ המאוס הזה ?
    הנחמה היחידה זה שבכל זאת נראה פה את מבוומו.

וואו... 100 מיליון פאונד על שחקן בן 31 שהוא האבא והאמא של כל האוברייטדים שלא נכנס לסגל של אף סופרטים בעשור האחרון...
    ופספסנו את זה.
    הלוואי נרד ליגה.
    איניוס לא הצליחו לשכנע את השחקן לעזוב ? איזה עלובי נפש.
    אין מנוס ממכירת האחוזים הנותרים של משפחת קסטנר לצד ג המועדון הזה ממשיך להתרסק.

11. alexshw Member

חבל ליונייטד שברונו סירב.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם איזה שחקנים אתה היית פותח במרכז המגרש ואיך הם בהשוואה לא רק לקבוצות הטופ בליגה אלא גם לשאר הקבוצות?

13. McTominayBackToUnited Member

יום שחור משחור שבעצם הורס כבר את כל הקיץ לפני שהוא התחיל.
    מקווה שיביאו שוער (העיקר שיש לו דופק וזוג עיניים כי זה כבר עדיף על אוננה).
    ושיביאו חלוץ זול.

כוס אמא של הברונו הזה.
    הלוואי יפשוט רגל.

14. one united Member

ברונו, אחד משני השחקנים היחידים שנראים כמו שחקנים אמיתיים( השני דיאלו), אני מקווה שיורו יהפוך בשנה הקרובה לכזה.
    על כל השאר אנחנו מתפשרים, על חלק יותר ועל חלק פחות.
    לא לעיניין לרדת על ברונו, האמת שאני בשוק עד היום איך כבר לפני כמה שנים הוא לא הרים את הידיים וביקש לעזוב, אני מצדיע לו על זה.
    יש לו חולשות במשחק ההגנה, אתה חייב להגן עליו עם שני קשרים פיזיים סביבו, אבללללללל, הוא הכי מוכשר בקבוצה הגרועה הזו, הוא נלחם 90 דקות על המגרש, הוא וינר שתמיד יכול בכל רגע נתון לתת מסירה לשער או להבקיע בעצמו.
    תעשו טובה ותעזבו אותו בשקט ותתרכזו ב 8 עמדות ( ברור שלא בקיץ הקרוב) אחרות שדורשות חיזוק

15. McTominayBackToUnited Member

ברונו מאוס...
    הצלילות... האיטיות... הפרצופים... פח אשפה נגד הטופ 6 (למרות שהשתפר בזה בשנה ורבע האחרונות).
    אם יש כאן מישהו שחושב שברונו זכ שחקן של 100 מיליון פאונד גם בגיל 25 (ולא בגיל 31) הוא ארכי רמאי.

ברונו כרגיל חור ונטל הגנתי וזה שהוא שחקן שמשקיע במגרש כן?
    בקיצור אם לא יגיע איזה קרלוס באלבה ב100 מיליון פאונד שיחפה על ברונו ועל כל שאר חסרי המושג בהגנה תצפו לעוד עונה שאונסים אותנו בקישור.
    הבן זוג של קיי700 מנואל אוגרטה זו לא התשובה.
    זה הוכח מעבר לכל ספק.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 6)

1. avdz7
  2. חניבעל להרכב