מנצ'סטר יונייטד 2022/23- עידן חדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י prica9, ‏11/6/22.

1. McTominayBackToUnited Member

שחקנים כמו מבוומו וקוניה זה נכון לעשות.
    ראינו כבר קבוצות בליגה הולכות על שחקנים בקבוצות האלו מהדרג הנמוך יותר אבל באות על שכרן (מאנה,מאחרז.)

2. k_700 Member

כמה שחקני על לא מגיעים מלמטה דרך מעבר במועדונים קטנים?

מאיפה דואה הגיע לפסז׳? וראפיניה לברצלונה?
    ורוברטסון לליברפול? וקאייסדו לצ׳לסי?

אבל אל תפריעו למשה לתכנן כבר את האג׳נדה לעונה הבאה שהוא כמובן יהיה עליה מday1 בלי לשחרר כי לא הביאו את הארי קיין, מוסיאלה, אוסימן ופרימפונג.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין בעיה עם רכש מהליגה. כן צריך לשאול שוב כמה כסף יהיה זמין לקיץ וכמה ממנו ילך לעמדות שהם עמוד השדרה של קבוצת כדורגל.

גם מאונט הגיע מהליגה, ועדין השאלה שאני שאלתי בזמנו היא לא האם יצליח או לא (למרות שגם שם היו לי סימני שאלה), אלא בעיקר מה הנחיצות שלנו לשלם הרבה כסף על שחקן שאת הדקות הטובות בקרירה נתן בעמדה שהייתה הכי עמוקה אצלנו (ושאם כבר מתכננים לשחק איתו בעמדה אחרת, למה במקום לשפוך הרבה כסף על שחקן ואז לנסות לבצע התאמות לא פשוט לרכוש שחקן שזאת העמדה הטבעית שלו)?.

אותו הדבר עם להוסיף הרבה כסף בשביל להפוך את דה חאה לאוננה.

אותו הדבר בעניין לפנות לאיאקס לגבי אנטוני בסוף החלון כשהם לא חייבים את הכסף ובכך להכפיל את המחיר שהיינו צריכים לשלם כדי להוציא אותו משם.

אותו הדבר לגבי לשלם על אוגרטה לא מעט כסף במקום להוסיף עוד כמה עשרות מיליונים ולהביא באמת קשר טופ קלאס.

אותו הדבר כמו לרכוש את הויילנד בכסף גדול וביחד עם מאונט ואוננה לזרוק סכום אדיר של כסף שלא קידם אותך בכלום (וכתבתי את הדברים בזמן אמת) במקום פשוט להביא בכסף הזה טופ קלאס אחד (אפילו במחיר של שניים מהם אבל בואו נחמיר ונגיד במחיר של שלושתם).

אין לי בעיה עם קוניה ספציפית, זה הימור שאפשר לקחת. כן יש שאלה האם במצב הסגל שלנו היום זה נכון להוציא הרבה כסף על שחקן בעמדה שהיא מהיותר עמוסות שלנו (גם אם הוא יהיה טוב יותר מהקיים, מה זה אומר שמשדרגים טוב לטוב מאוד אם בעמדות אחרות אתה נשאר עם חלש מאוד).

יכול להיות שפתאום ברונו, גראנצ׳ו ומאיינו נמכרים ואז הקלפים נטרפים גם מבחינת עומק בהתקפה וגם מבחינת כסף שיהיה זמין לנו לרכש, אבל בנקודת הזמן הנוכחית כן יש לי סימני שאלה על הסכום שאנחנו משלמים לעמדה הספציפית הזאת בזמן שבעמדות אחרות יש לנו שחקנים סופר חלשים.

4. k_700 Member

מי אמר שאתה תשאר בשאר העמדות עם משהו חלש?
    הקיץ התחיל שלשום. כבר החתמת שחקן שנחוץ מאוד להרכב שלך.

לפי מה שאומרים מייעדים לסגל הזה חלוץ, עוד 10, עוד קשר וכנראה שוער בהתאם לעזיבות.
    גם בלי קוניה זה פחות או יותר מה שהייתי חושב שהסגל הזה צריך בקיץ. אני משער שאם ברונו יעזוב יגיע עוד קשר.

בניגוד למאונט בזמנו, נראה שקוניה מגיע אליך כשהוא נכנס לבשלות שיא.
    מאונט היה מסובך עם פציעות גם שנה לפני המעבר. קוניה כמעט ולא מחמיץ משחקים והוא אחרי עונת שיא.

אני מסכים שהמחיר שם קצת גבוה אבל אם באמת הם בטוחים שהם מגייסים בערך 150-160 מליון פאונד בקיץ ועומדים ביעדים שלהם? מי אני שאלין.

לא מכיר קשר אחורי שהיה זמין בקצת יותר מאוגרטה שהיה אפשר להביא בקיץ האחרון.
    אפשר להגיד שהיה אפשר לשלם פחות ולהביא פרוספקט צעיר יותר. לא מכיר ball playing dm's זולים בהרבה שעמדו על המדף.
    עכשיו אני בטוח שאתה תכוון ללהגיד איך לא הבאנו את ז׳ואאו נבס רק כדי שאני אזכיר שהוא עלה 70 מליון יורו כשפסז׳ נותנים לבנפיקה את רנאטו סאנצ׳ז בעסקה.

לא צריך גם לחפש בכוח דמיון בין חלונות שונים, עם הנהלות שונות כשגם המטרות היו שונות.
    כל רכש צריך להבחן בפני עצמו. מועד ששחקן כזה או אחר נרכשים תלוי בהרבה גורמים שלא תמיד מתיישרים עם הטיימליין שלך.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספציפית לגבי קוניה, מדובר בשחקן שמשחק הרבה פעמים כחלוץ תומך ונוח לו להיות ליד עוד שחקן התקפה, והוא אוהב לברוח שמאלה.
    אמבואמו הוא גם כזה רק אוהב ללכת ימינה או לבוא מצד ימין. שני שחקנים שאמורים רוצה מתחת לחלוץ מרכזי, הם לא החלוץ המרכזי (לכן היו שמועות על דלאפ).
    כלומר אנחנו נצטרך גם חלוץ מרכזי הקיץ, ואחרי שדלאפ היחסית זול הלך לצ׳לסי יכול להיות שנצטרך להוציא גם על חלוץ מרכזי לא מעט (אולי להחזיר לאנגליה את טוני?).
    כלומר אנחנו מדברים כאן על להוציא הרבה כסף על שלוש עמדות בהתקפה, וזה בלי לדבר על זה שעם כולם ישחקו (נניח קוניה ישחק כ״10״ או חלוץ תומך) צריך לשאול מה תהיה ההשפעה על דיאלו (אם אמבואמו מגיע לימין) וכמה כסף יישארו לשאר העמדות (שוב, בהנחה ולא נראה מכירה בסוף גדול כמו ברונו לסעודיה נניח).

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

התשובה לגבי המהלכים שלנו תינתן בסוף חלון ההעברות. אין לי בעיה עם הבאה של קוניה כמספר 10 כי אני חושב שלמרות שזו עמדה עמוסה אצלנו מספרית, היא ממש לא כזו איכותית והיא קריטית לזרימה של הקבוצה. יכול גם להיות - ספקולציה פרועה - שיש כוונה להסיט את דיאלו לשחק כווינג באק ימני, כי אני פשוט לא רואה איך אנחנו ממשיכים בעונה הבאה בלי חיזוק שם.

סדר הבאת השחקנים פחות משנה ויכול לנבוע מענייני נוחות וקלות ביצוע העסקה, כי לשחקנים כמו קוניה ודלאפ (למרות שהוא כבר לא יגיע) יש סעיפי שחרור.

7. k_700 Member

@אמיר ע דיאלו משחק אצלו את הrwb נראה לי שבשלב הזה זה כבר די ברור שזו העמדה המועדפת על אמורים בשבילו.

חלוץ יגיע.
    לא חושב שטוני כרגע רלוונטי בכוונות שלו לחזור לאנגליה. הוא רק ברח לפני שנה לכסף הסעודי.
    השם של מיטרוביץ׳ נקשר בקשר לחזרה לפריימרליג במשכורת נמוכה יותר. נראה שבאל הילאל עושים רישאפל בקיץ הזה, כנראה כבר כמה חודשים הוא הבין שהוא צריך מקום אחר. לא יודע אם אני בעד לגעת במישהו שבחר בשיא הקריירה לברוח לסעודיה.

בכל אופן מתקשה להאמין שלא נביא חלוץ להרכב. עם המכירות זו לא צריכה להיות עמדה בעייתית.
    לא נביא אחד ב100 מליון(אקטיקה) אבל נהיה רלוונטיים לחלוצים ב45-60.

קוניה 62
    חלוץ- 50-55
    אמבוומו- 50
    קשר- 40
    שוער- 25
    ---
    232.

מכירות-
    קאררה- 15
    אנטוני- 33
    ראשפורד- 40
    סאנצ׳ו- 15-20
    גארנצ׳ו- 50
    ----
    158

וזה בלי מכירה של ברונו שהופכת את זה לנט ספנד שלילי.
    גם מכירה של גרינווד שתביא לנו 50 אחוז מהרווח עליו לא נכללת פה ובטוח שנמכור גם כמה צעירים.

8. Sir Alex Las' Killa

9. McTominayBackToUnited Member

מיטרוביץ אופציה טובה מאוד אבל רק אם הוילנד מתחפף.
    אנחנו חייבים לנסות להעלות את המניה של הכושל הזה כדאי שיהיה אפשר למכור אותו לא בהפסד (40 מיליון יורו...)

אחד כמו מיטרוביץ+צידו לגיבוי זה בסדר.

10. k_700 Member

אני חושב שהגיוני לצפות שהויילן יעזוב בהשאלה, אולי השאלה עם סעיף.
    המועדון יצטרך למכור אותו במחיר יחסית גבוה כדי לא לרשום הפסד שם.

11. McTominayBackToUnited Member

מה עם קמפוס????
    מתי נתחיל להקשיב לאלכס???
    צריכים להחתים את קמפוס.

12. k_700 Member

הוא היה מפטר את קמפוס שלוש פעמים על השנתיים הראשונות שלו בפסז׳.

אני בעד לראות מה ויול וווילקוקס מסוגלים לעשות בקיץ מלא.

13. k_700 Member

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כותב את הדברים בזמן אמת.
    אתה יודע למי ניתנה הנבואה…
    אני חושב שקשר אמצע זאת העמדה הכי חשובה הקיץ ואם שוב נשים שם פלסטר אנחנו נמשיך להיות בבעיה כי זה לב הקבוצה.
    לאחר מכן הייתי מביא חלוץ ושוער.
    אם לא נחזק את שלוש העמדות האלה באיכות, לא חושב ששדרוג של גראנצ׳ו/ראשפורד/זירקזי/מאיינו לקוניה ואמבוומו באמת יקדמו אותך משמעותית.
    הדימוי הכי טוב הוא לשים שתי שמיכות על פלג הגוף העליון שלך בשיא הקור אבל להשאיר את החלק התחתון ובמיוחד הרגליים לא מכוסים ואז להתפלא למה עדין קר לך.
    הקיץ עוד ארוך, ועדין בסוף הכסף שלנו מוגבל (בטח אם ברונו ומאיינו לא נמכרים).

15. McTominayBackToUnited Member

מושון צודק.
    צריכים קשר אמצע,שוער,חלוץ.

אבל איך זה יקרה ... *משתעל* ... ברונו.... *משתעל*.
    לא אופטימי לגבי גרנאצו ומאיינו לדעתי הם לא ימכרו הקיץ לצערי....
    ברונו זה המפתח אנחנו חייבים למכור אותו לפני שהערבים יתחרטו!!!!