מנצ'סטר יונייטד 2018/19-ימי סולשיאר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

מי אמר לך אבל שכחלק מתפקידו הוא היחיד שמקבל החלטות, שוקל אותן, בוחר את הטיימינג וכשמדובר בהחלטות אסטרטגיות כמו פיטורי מאמן/בחירה והחתמה של מאמן חדש?

מנצ'סטר יונייטד היום זו קבוצת הספורט שמזרימה הכי הרבה כספים למשפחת גלייזר ולקרן שבראשותה.
    המשפחה הזאת ידועה בהיסטוריה שלה להכניס הרבה מאוד צאצאים ג'ינג'ים לקבוצות הניהול במטרה לקחת חלק פעיל מאוד בקבוצות הספורט שהקבוצה מחזיקה.
    קשה לי להאמין שהם עד כדי כך מאמינים בבן אדם בודד, שהוא לא בן משפחה, בלי היסטוריה של עשרות שנים בקרבה אליהם, כדי לתת לו להיות המקבל ההחלטות הבלעדי בקבוצה שמכניסה להם מילארדים של דולרים.
    זה לא האופי שלהם.

ראית הודעת פיטורים שמונסחת יפה על ידי וודי עם מילים חמות על ואן חאל? ברוך הבא לעולם הטוויטר.
    זה לא אומר שום דבר מה קרה מאחורי הקלעים, מי היו מעורבים, מי בכלל אתרו את השם של המאמן הבא, מי מאוד רצה לדחוף לזה שזה יהיה רק מוריניו וכבר מדצמבר/ינואר 2016 היה חשוב לנו להתחיל איתו במו"מ מתקדם.
    אין לך שום מקור שתומך במה שאתה טוען אז אתה בוחר להמשיך לקשקש לי שזה ההגיון הסביר שלך.
    אז זה שההגיון הסביר שלך וההגיון הסבר של האדם הסביר לא כל כך מתיישבים לי ביחד.
    אני מעדיף עובדה, מקור.

יש לך משהו TO FEED ME אני שאני הולך לישון לא מסופק?

2. alexshw Member

לא אכפת לי עם מי הוא מתייעץ. אני טוען שההחלטה סופית היא שלו. והחלטות שלו בכלל בכל הקטע של נושאי כדורגל מגוחכות וחסרות כל קו מקצועי.

ממליץ לחכות ל - 9.8 כדי להסיק מסקנות סופיות לגבי הגיבוי מבחינת הרכש.
    מה שקרה שבאופן שערורייתי האריכו לו את החוזה ואז באה הדחה משפילה מול סביליה ששם מוריניו באופן חולני עשה הכל כדי לעוף ממפעל אלופות.
    לגבי הצוות - העוזר שלו בעצמו רצה לעזוב ומוריניו רצה את עוזרים שיש לו עכשיו. לא חושב שזה משהו שנכפה עליו.
    ניהול גרוע מתבטא גם בכך שמגיעים למצב שכל מה שלא תעשה בנקודת זמן הזו, המנהל יוצא ליצן.
    עדיין לטובת המועדון כדאי להפרד ממוריניו עכשיו מה שלא יגידו.

3. k_700 Member

אל תהיה בטוח.

אני לא אתפלא אם לקראת הסוף עוד יתנו לו להתאבד על וויליאן+ בלם ב70 מליון פאונד(אם לוי ישכיל להבין ששווה לשחרר קצת את הצינור ולא לדחוף עמוק מדי כי השעון מתקתק זה יהיה טובי אלדרווילד, אם לא זה יוכל להיות מגווייר).

דאבל רכישות כזה מביא אותך ליותר מ160 מליון פאונד גם הקיץ.

4. one united Member

הפאניקה שמוריניו חווה כרגע תגרום לו להעלות ראשפורד ולוקאקו כבר נגד לסטר. פוגבה לא סופר אותו ולכן לא ישחק במחזר הראשון אבל השניים האחרים כן, דבר שיצור שישיה קידמית טובה עם פרד הררה ומאטה בקישור,רישפורד לוקאקו ואלכסיס בהתקפה, אני רק מקווה שבזה הוא לא ישרוף את לוקאקו וראשפורד.יש עדיין סיכוי ל 1:0 מגעיל נגד לסטר

5. סולשאאאר Member

הוויכוחים בין אלכס לתרסיס מבדרים אותי הרבה יותר מכל דבר אחר שקשור בקבוצה הזאת.

שאלוהים יעזור לי ולנו...

6. Mellow29 Kopite

פפ: You cannot imagine how much I have enjoyed these two weeks with these guys. The young guys have desire. They open their eyes and listen because they have their whole career ahead of them. I want to say thank you to them.

קלופ: All the young boys who came on today are in really good shape this pre-season. Shey is a really confident boy as he showed, not only around the penalty when he sent Sturridge away! Pedro Chirivella in the No.6, a fantastic football player. Marko Grujic together with him organising the whole pitch pretty much. Curtis Jones played his first game as a full-back in front of 100,000 people - I would have been nervous, he wasn't. Rafa Camacho plays a pre-season that is just fantastic, mostly as a full-back which he'd never played before. So they've learned a lot. Ben Woodburn is 100 per cent back. How it is with young boys, from time to time the improvement doesn't go day by day, but he has played such a good pre-season. Nat Phillips, my god - what a pre-season he has played! They are completly open.

מוריניו: This is not our team... We started the game with almost half of the players who are not even going to belong to our squad on August 9. They will not be here. This is not our squad. This is not even half my squad, or 30% of it. So don't look to this. Do you want Alexis to be very happy with the players he has around him?

אלכס, בשביל זה לא צריך לראות כדורגל במשך 20 שנה ולהיות מומחה גדול. אני בטוח שגם בנקאי יכול להבין.

Coutinho10, Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  7. Gass12 Member

מוריניו נשמע כמו מי שמכין מראש כתב הגנה למרפסות של גינדי

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  8. oranfu Member

הוא שבר שיאים אתמול לדעתי.
    עוד מלפני המשחק הוא בכה שזה יהיה ליברפול נגד הילדים של יונייטד (למרות שתכלס עלה בהרכב מבוגר יותר משלנו).

אבל אחרי...
    תקף את השופטים.
    זילזל בצופים שבאו למשחק.
    טינף על הסגל שלו (חוץ מאלכסיס המסכן...).
    בא בטענות להנהלה.

עוד הבדל:
    קליין הפך לאבא השבוע. כמובן ששוחרר מהמחנה וטס לאנגליה. קלופ: דיברתי עם קליין, יש דברים יותר חשובים בחיים מכדורגל.
    מרסיאל הפך לאבא. מוריניו: הילד בריא, איזה יופי. מרסיאל היה צריך לחזור אחרי הלידה.

איזה יצור דוחה.

לצערי הרב אני לא מאמין שיישאר שם גם אם יעמוד במטרה של לסיים בטופ4.

EuropeGuy, avdz7 ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  9. alexshw Member

לא כל כך מהר. מסיבת עיתונאים אחרי סביליה, כבודה במקומה מונח. הוא הטריל שם את כל המועדון כפי שלעולם לא ראיתי מנג'ר עושה במקום כלשהו. כולל הסטוריה/מסורת.
    שוב החשיבות גם באיזה עיתוי זה קורה. לא חוכמה לפטר כשהבית בוער וכשלכל עולם ואישתו ברור שצריך לעשות את זה.
    גם בנושא ואן חאל למשל, עזוב שכבר אחרי עונה אפשר היה לראות שמדובר במאמן עבר, אבל גם במהלך העונה השנייה זה שחיכו עם הפיטורים פשוטו כמשמעו עלה בצ'מפיונס וכמובן בכסף משמעותי. גם קמפיין העברות שנתנו לו בקיץ 2015 היה מגוחך לגמרי ונזק מקצועי רציני. הוא פשוט עשה סוג של גראהם סונס.
    אתה גם אמור להכיר את זה מקרוב מאותה עונה בדיוק. תאר לך שהיו נותנים לקלופ גם את הקיץ של 2015? וזו עוד הייתה עונה מיוחדת בה כל הגדולות ללא יוצא מן הכלל היו בבעיות מקצועיות. אז במקום זה ההנהלה שלכם בסוף כן פיטרה מאמן בו כבר לא האמינה, אבל לא במאי/יוני אלא באוקטובר - המחיר עונה נזרקה לפח.

עכשיו בחזרה לוודי מה הבעיה? רק בינואר הוא האריך למוריניו חוזה. ברור לך שזה גם מסנדל אותו עכשיו משהו גם אם הוא כבר מבין בעמקי ליבו שטעה. אם הוא מפטר אותו עכשיו, אז כל בעלי המניות ובבורד יחשבו שהוא ליצן כי כולה 6 חודשים עברו והקבוצה סיימה הכי גבוה אחרי פרישת פרגי.
    אתה מבין שהאידיוט הזה הכניס את עצמו לסוג של מלכוד.

ושוב אני בוחן את מהלכי וודי שקשורים לכדורגל - מהלכים של אדם שלא קשור לענף ולא מבין בו כלום. יש לי עוד אינספור הוכחות לכך. כמה שזה נראה לך לא הגיוני הוא באמת לא יודע מה הוא עושה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/18
  10. Clichy COYG

הבן אדם אשכרה דחף אצבע לאוזן של מאמן אחר, מה זה בשבילו לא לשחרר את מרסיאל?

כשמדובר בשחקנים מהסוג הזה אז הדבר הראשון שעושים זה להעיף אותם כי הם סרטן בחדר הלבשה, אני חושב שאצל מוריניו זה אותו דבר (רק מועצם כי הוא המאמן), וכמו שאלעד ציין פה - מעבר לבעיות המקצועיות הבעיה היא קודם כל בגישה.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  11. k_700 Member

לא יודע איך שחקן צעיר צריך להרגיש אחרי מה שמוריניו אמר אתמול.

מאמין שרובם כבר מחפשים רילוקיישן.
    פשוט יצור נאלח.

זה ביי פאר המאמן שישאיר פה את החורבן הכי גדול כשיעזוב.

הדבר היחיד שנותר לקוות שזה יקרה כמה שיותר מהר אל תוך העונה ובלי יותר מדי נזקים בנפש.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  12. alexshw Member

חתם באדנה דמירספור מליגה תורכית שנייה
    https://pbs.twimg.com/media/DjWljkHX0AAZx8j.Xxx:large

13. Gass12 Member

מתאים לשווארמה

14. סולשאאאר Member

יפה שהכרס שלו לא עוברת את קו החזה

15. Footballover Member

מה שקורה הקיץ עם מוריניו נע על הגבול בין מביך למכוון, רק שלא ברור מה הוא רוצה להשיג בכך. אני חושב שהבן אדם הזה פשוט סובל ממחלה נפשית כלשהי, שגעון גדלות קשה שאי אפשר לומר שלא היו לו תסמינים מוקדמים.

אני חושב שבמידה ויונייטד תתפרק א-לה צ'לסי 2016, כאשר כל הסימנים בהחלט מעידים על כך, זו תהיה התחנה האחרונה שלו בכדורגל המועדונים האירופי בזמן הקרוב. אני לא רואה אותו מתפשר על מועדון בינוני/משכורת בינונית ואחרי עוד פיאסקו, אני גם לא רואה באופק מועדון גדול שירק לכיוון שלו.

רשמתי את זה גם כשהיה בצ'לסי - קצת עצוב על מה שנהיה ממנו מצד אחד. מצד שני, פשוט מגיע לו. הדברים שהוא עושה ואומר הם פשוט לא נורמליים.

EuropeGuy, Gass12 ו-alexshw אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.