מנצ'סטר יונייטד 2018/19-ימי סולשיאר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

אגב הוא בכה אתמול על שיפוט. במשחק אימון כן.
    Mourinho: "The officials (vs Liverpool) came here from the baseball federation and thought it was a baseball game and realised it was soccer."

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מוריניו בטח מרוצה מהתוצאה. כרגע האינטרס שלו זה לשדר שהקבוצה מתפוררת והוא מסכן שלא מקבל רכש. בשבוע שעבר הוא דיבר על כך שאי אפשר לצפות ממנו לנצח את לסטר במחזור הפתיחה, כי אצלנו כל כך הרבה שחקנים היו במונדיאל ואצלם רק וארדי ומגווייר...השאלה היא האם וודוורד ייכנע. אני מקווה שלא. שלא נרכוש אף אחד, שמוריניו ייחנק ומבחינתי שיעשה שביתה איטלקית ושנילחם נגד הירידה. זה מה שמגיע למועדון הזה. רק כוח האנשים האלה מבינים.

3. Ryan Giggs11 Member

לא מבין איך נותנים לבן אדם הזה להמשיך לאמן אחרי הראיונות המביכים שלו.
    לא מדבר אפילו על חוסר היכולת והתוצאות.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  4. alexshw Member

כי זו הנהלה שמנותקת לגמרי מכדורגל. לא חיה אותו.
    הבעלים אולי לא צריך אבל צריכים לדאוג שיקבלו את ההחלטות מי שכן בא מהענף ובקיא בו.

אחד האתגרים הניהוליים זה גם לדעת להודות בטעויות בזמן.
    אם כבר רצו לבטוח במוריניו אז בדיוק אחרי העונה האחרונה הזמן הקלאסי להעיף. מצד אחד איכות הסגל השתפרה משמעותית בשנתיים ומצד שני יש כבר ניצני חוסר שביעות רצון של שחקנים מובילים ויכולה להתחיל דינמיקת צ'לסי 2015 ההרסנית.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

5. Ryan Giggs11 Member

קודם כל ברור שאני מסכים שמאז פרגוסון אין אצלנו יד מקצועית מכוונת מלמעלה וזה ניכר, אבל לא צריך להיות בקיא בכדורגל בשביל להבין שללא קשר לתוצאות ויכולת הבן אדם הזה מעליב את המועדון, המסורת שלו והמעמד שלו בראיונות המביכים והמגוחכים שלו והראיונות שלו הקיץ הם בטח לא המביכים שבהם(ולצערנו גם לא האחרונים).
    מעולםת בכל שנותיי כאוהד לא הייתה עונה שכל כך לא חיכיתי שתתחיל. יבוא חיזוק, לא יבוא חיזוק, הכל מתגמד כשאתה רואה את הליצן המנותק הזה מחרב לך את הקבוצה.

avdz7 אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

צריך להיות בקיא מאוד. צריך גם לראות משחקים של הקבוצה, גם משחקים של קבוצות אחרות, צריך להבין איזה כדורגל רוצים לשחק, צריך להכיר הרבה מנג'רים. איזה כישורים בדיוק יש לוודי להחליט בענייני כדורגל?

7. Mellow29 Kopite

איזה כישורים יש לך, אלכס? בחייאת. אתה מחזיק מוודוורד מטומטם מוחלט אם אתה חושב שהוא נמצא במועדון שלכם כמה שנים ועדיין לא מבין מה זה חרא כדורגל ומה זה כדורגל טוב. בוא לא נהפוך את זה למדע טילים, בסה״כ כדורגל. אפילו ידידות של ראוליטו מבינות כבר איזה קבוצות משחקות יפה ואיזה קבוצות משחקות רע, אני בטוח שאיש עסקים מסוגל לתפוס את זה גם כן. והאמת היא שלא צריך בכלל להיות מומחה לכדורגל כדי להבין איך נשמעים הראיונות של מוריניו. היום היה ממש מענג לקרוא את מה שאמר הבכיין על המשחק, השופט, השחקנים והסגל שלו. הכדורגל שאתם משחקים זו הבעיה הכי הכי קטנה של מוריניו, לדעתי. הבעיה הגדולה יותר זה שהוא פשוט רעיל לסביבה שלו.

8. alexshw Member

אין לי כישורים לנהל את יונייטד, עדיין יש לי הבנה של אוהד ותיק שצופה בליגה אנגלית מעל 20 שנה וכמובן עוקב באדיקות אחרי המועדון.
    בענייני כדורגל וודי הוכיח שהוא אידיוט מוחלט שלא יודע מה הוא עושה. אפשר להבין גם לפי מינויי מאמנים, הצמדות מוחלטת אליהם וגם איחור בפיטורים שגורם נזק נוסף. הוא תמיד האחרון שמבין שצריך לפטר.
    חוץ מזה נושא החוזים ביונייטד מגוחך.

לא יודע אם הוא צופה במרבית המשחקים בכלל. ברצינות. שלא לדבר על לצפות קבוע בכדורגל של קבוצות אחרות.

9. k_700 Member

לא שאני בא להגן על אחד מכל חברי הבורד/מקבלי ההחלטות של הקבוצה בשנתיים וקצת האחרונות,
    אבל יש לך איזשהו מקור/הוכחה/אסמכתא שוודי הוא האחרון שמבין שצריך לפטר?
    אין מקור אחד שגרס שלמשל כשואן חאל פוטר זו הייתה החלטה של וודי.
    הגלייזרים רצו את מוריניו לא פחות ממנו, כולל חיזוק של כל החונטה של השחקני עבר/פרגוסון וכדומה והדיבורים עם מוריניו התחילו בינואר.

המשך לשטויות שאתה תמשיך למחזר בקיצור.

- בקשר למצב המקצועי.
    אני חושב שבפורום פה באווירה הכללית לא באמת יודעים איך לאכול את הקבוצה שלנו העונה.
    בגדול, אני מאמין שהרוב פה באמת מאמין שהכדורגל יהיה מסריח כמו בשנתיים האחרונות אבל "התוצאות יגיעו" ויהיה פה מן שחזור של העונה שעברה, זה לפחות ממה שאני קראתי פה.

אני באמת חושב שאנחנו נראה פה התפרקות טוטאלית.
    אני לא זוכר נואשות כל כך גדולה במשחקי אימון שלנו באמריקה כבר המון שנים.
    זה לאו דווקא בתוצאות.
    בדרך כלל בקיץ זה בערך הזמן היחיד שאנחנו משחקים קצת משוחרר, אין לחץ, יש מרקטינג, יש הייפ, כלומר יש הזדמנות לבנות הייפ.

אן ארבור זה לב הליבה של מנצ'סטר יונייטד באמריקה הצפונית במשך שנים.
    זה האצטדיון שלפני 5 שנים שברנו שם את שיא הצפייה למשחק כדורגל באמריקה(109 אלף צופים ב3-1 על ריאל מדריד וכשיותר מ80 אחוז מהם אוהדים שלנו), בדרך כלל בקיץ זה מתכון ללבוא, לשחק בבית, לתת הרגשה של אימפריה וללקט עוד אמריקאים עשירים שיקנו חולצות.
    גם זה כבר לא עובד.

אין טיפת חדוות משחק אצלנו, אפילו טיפת מאמץ משחקני קצה סגל אין פה.
    בחיי שאני לא זוכר קיץ כזה בינתיים.
    הראיונות ההזויים, ה"אין לי קבוצה מספיק טובה" , פרוסס, שופטים מבייסבול זה תמיד היה כאן עם הבן אדם העלוב הזה.
    אבל בדרך כלל בקיץ גם היה קצת כדורגל, כי ההפקה היא אמריקאית ואין לחץ.

לא זוכר מסע משחקים כזה שאפשר לסכם את ההזדמנויות שלנו מכל המשחקים על כף יד אחת.
    לא התחילה העונה וזה כבר נראה מעייף, ארוך מדי, קשה מדי, חסר סיכוי.

אני באמת חושב שאנחנו מגיעים לעונה הזאת כשהקושי הכי הכי גדול שלנו יהיה להבקיע שערים.
    זה נראה פתאום אפילו קשה פי 5 מהקושי להבקיע בעונה שעברה.

אם צריך להמר על זה שלא מעט שחקני מונדיאל לא יפתחו באמת את העונה, וגם כאלה שישתלבו תוך כדי לא באמת יהיו בכושר גופני מספיק טוב, אנחנו יכולים לצפות לדעתי להדרדרות מההתחלה.

אני לא אתפלא בכלל אם נראה פה תסריט של עונה שלישית עם מוריניו בצ'לסי ALL OVER AGAIN, כולל המרחק מהקו האדום.
    זה נראה בלתי נמנע.

10. alexshw Member

לגלייזרים אין מושג מה זה נבדל. וודי הוא הקובע בעניינים מקצועיים והוא רצה גם את ואן חאל וגם את מוריניו זה שהוא מאחר בפיטורים כל אחד יכול לראות.

יש לך תכונה נוראית ויכוח לשם ויכוח תוך לרשום פוסט ארוך שהוא בעצם לא סותר את טענותיי למרות שאתה בהתחלה טוען שכן.

11. k_700 Member

חחח לי יש את התכונה הזאת?

להביא לך מראה?
    יש לך מקורות לתת לי שוודי זה שרצה את ואן חאל וגם וודי הוא זה שרצה את מוריניו?
    ישבת עם ג'ואל גלייזר לקפה בטמפה שאתה יודע שהבן אדם עד כדי כך סתום שהוא מחזיק בקבוצת רכישה שרכשה את יונייטד לפני יותר מעשור ועדיין אין לו מושג מה זה נבדל?

אני לא טוען שמקבלי ההחלטות הם ל"ו צדיקים.
    אני באמת לא יודע על מי לרכז את כל האשמה, בטח בהחלטות אסטרטגיות כמו מינוי שם(שאנחנו יודעים כבר מהעבר שהם התייעצו עם הרבה אנשים לפני למשל שמינו את מוייס או מתי שהחליטו לפטר אותו וזה לא החלטה של איש אחד בטיימינג שנראה לו לנכון), אבל אתה כבר לפני 3 שנים החלטת שאתה המקור של עצמך אז בוא נצא מנקודת הנחה שזה קודם כל נכון ואם נחזור על זה 777 פעמים אולי אף אחד לא יטרח לבדוק אותך.

12. alexshw Member

תבדוק ממי הבורד מורכב ביונייטד. וודי מונה כדי לקבל החלטות בנושאי כדורגל כולל על מאמנים. ברור שהוא מתייעץ, אבל אין בבורד אדם שיכול להגיד לו תמנה Y ולא X.
    הבורד יותר קובע תקציב.

בעלים לאו דווקא צריך להבין בנבדל. הוא צריך להבין מי מתאים לבצע את התפקיד ומי לא. ובזה הם נכשלו מאז פרישת פרגי.

13. k_700 Member

ממי הבורד מורכב?

איפה יש לך מקור שאומר לי שבהחלטות אסטרטגיות קבוצת הרכישה(שברובה מורכבת מצאצאים שיצאו מהביצה של מלקולם גלייזר ולא סתם אנשים זרים שמנהלים לו רק קרנות הון סיכון) של הגלייזרים לא מתערבים/לוחצים/נותנים את הסיי האחרון?

יש לך מקור אחד שמוכיח לי שזה רק וודי כולל הטיימינג/ הוטו וכדומה?
    אם כן, למה אתה מחכה, תשלח לי שאני אחכים לפני השינה.
    מה בסך הכל ביקשתי, שתסתום לי את הפה עם מקור אחד נורמלי?

14. alexshw Member

בכל חדשות שתמצא על פיטורי או אי פיטורי מאמן(כמו למשל בחורף 2015/16 עם ואן חאל שכולם היו בטוחים שהולך הביתה כבר אז) מופיע וודי.
    וככה עובד המועדון. תפקידו לקבל את ההחלטות. אני לא מצפה מגלייזרים להבין מי המאמן הנכון. מצפה מהם להבין שוודי לא בעל כישורים לקבוע בכדורגל. זה הכל.

סתם עלה לי ישר מהגוגל
    Seven reasons Louis van Gaal has not been fired by Man Utd - Telegraph

לא חיפשתי ממש אפילו

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מה שלא ברור לי זה איך מכל האופציות הגיעו למצב שמוריניו נשאר אבל לא נותנים לו רכש. כלומר, מבינים שהמאמן הוא אסון אבל במקום לפטר אותו משאירים אותו רק עם הגבלות, למה בדיוק הם ציפו? מזכיר את ליברפול בקיץ 2015 שהחליטו להשאיר את רודג'רס בתפקידו והחליפו את כל הצוות מסביבו, ראינו כמה טוב זה עבד. מצד שני, אם זה אומר שבאוקטובר הוא מפוטר ואנחנו מביאים תואם קלופ אז חתמתי על זה.

מצב נושא:
הנושא נעול.