מנצ'סטר יונייטד 2018/19-ימי סולשיאר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

גנב דעת

יכול להביא רשימת מאמנים שיונייטד פיטרה גם לפני דוד משה. מי שחושב שעמידה מאחורי מאמן כושל זה חלק מערכיה, לא מכיר את ההסטוריה שלה.
    לסקוטי בכלל היה סעיף יציאה ברור מהחוזה שלו.
    דווקא איתו תיקנו את הטעות מהר. לפספס עונה אחת באירופה זה לא ביג דיל. למזלינו הוא גם לא הספיק להטביע את חותמו בסגל. הבעיה הגדולה מה קרה אחר כך ושעדיין לא גיבשו שום קו ופילוסופיה.

cheddar ו-WellNeverDie אוהבים את זה.
  2. Ryan Giggs11 Member

It’s not the manager it’s the lack of football leadership above him. They are bouncing all over the place with no plan!

עם המהות של המשפט הזה אי אפשר שלא להסכים בלי קשר לזה שאני חושב שמויס ומוריניו לא מתאימים.

3. WellNeverDie Member

לא ברור למה לא מעיפים אותו. בגלל הפיצויים? כל שבוע שעובר הפער מהטופ 4 גדל וגדל. הסכום שאדידאס תחתוך עקב אי העפלה גדול מהפיצויים ההזויים האלה.

אגב, רק מההשטאג על החתמה של זידאן מאמין שאפשר יהיה להרוויח לא מעט. נוסיף לזה את אמון המשקיעים (לא שאני מבין במניות אבל יש לזה השפעה, לא?) ומגלים שגם כלכלית שווה לעיף מפה את מורניו.

אז אם גם כלכלית וגם מקצועית עדיף לא שווה לזרוק אותו הרגע? גם אם זה לא זידאן וגם אם אין איזה מאמן אחר, תנו לקאריק ולצוות מסביבו להנהיג 3-4 משחקים, ורק כדי להבריא את הרעה והחולי שיש בחדר ההלבשה כרגע.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא בגלל הפיצויים. בגלל שוודוורד לא יכול להרשות לעצמו. כי הוא זה שהאריך למוריניו את החוזה. כי הוא זה שמינה אותו מלכתחילה. וכי זה יצטייר שהוא נכנע לגחמות של פוגבה (אם הייתי אדם קונספירטיבי הייתי מעלה אפשרות שמוריניו ביים את כל המשבר הזה, כי זה משרת אותו באופן עקום לחלוטין).

5. WellNeverDie Member

בהנחה שאתה צודק, ובאמת יש בזה היגיון...
    עדיין לא מסתדר עם ההגיון שאי העפלה לליגת האלופות גומרת את המועדון וגם את וודי. פוגבה לא הסיפור פה בכלל.

הכי עצוב שביום המינוי שלא היה לי ברור שזה יקרה. עצוב שהיה כ"כ ברור שזה יקרה

6. DRORIKO Member

יש איזה שמועה שבפה מארוטה בדרך ליונייטד. תקוו מאד שכן, כי הוודווד הזה הוא חתיכת חאפר.

7. WellNeverDie Member

אמן ואמן. שרק יגיע ויבחר מי שהוא רוצה.

אבל עד אז מבחינתי צוות אימון זמני. העונה עוד לא כ"כ גמורה ואי אפשר לוותר על מקום 4 כבר באוקטובר.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בפעם המיליון: לא מעניין את הגלייזרים. גם בעונה של ואן חאל אפשר היה לפטר אותו בדצמבר ובסבירות גבוהה להציל את הטופ 4. אבל לא עניין אותם. אחרי שלא עלינו לצ'מפיונס באו הכתבות מטעם בעיתונות שהסבירו למה זה לא משפיע עלינו כלכלית.

9. alexshw Member

הוא גם אמר ב - 25 לחודש שהוא נותן אמון מלא במוריניו(עזוב שזה שקר מוחלט לפי מאורעות הקיץ). אחת ההשלכות של ניהול גרוע זה שהמנהל מגיע לנקודה שמה שלא יעשה, הוא יצא טיפש וליצן.
    אין כבר ברירה אלא להפרד ממוריניו. הוא עוד יכול לחרבן ליונייטד משחק מפתח בצ'מפיונס לפני שבכל מקרה יודח.
    צריך לחשוב מה עדיף.

הספונסרים עכשיו כן מקשרים סכומים בהגעה לאלופות. בניגוד לתקופת ואן חאל.
    בשורה התחתונה כבר רשמתי קודם - סופה של כל בועה להתפוצץ. לא יחשבו כדורגל יפגעו בסוף גם בכלכלה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/18
  10. DRORIKO Member

אגב גם בקטע הזה אתם מזכירים לי את מכבי חיפה. ליעקב שחר יש צבא של כתבלבים שמהללים אותו וגורמים לו להאמין שהוא באמת גאון בזמן שהטיטאניק ממשיכה לשקוע. מנהל אמור לעשות בניהול, לא בלתדרך עיתונאים ובלשווק מנויים. וזה בדיוק מה שקורה ביונייטד.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  11. golding מנהלים

ההשוואות הפרובינציאליות האלה מוזרות. אין שום קשר בין יונייטד לאף מועדון בעולם, ובטח לא למכבי חיפה.

אלעד אוהב/ת את זה.
  12. Footballover Member

לפעמים גארי נוויל מנתח כדורגל בצורה נפלאה ומרעננת אבל לפעמים הוא אומר וכותב דברים כ"כ הזויים, כמו הציוץ הזה שלו, שאתה לא מצליח להבין אם זה אותו בן אדם. הוא מבין כדורגל אבל משהו בלהימצא כ"כ הרבה זמן במערכת הזאת שנקראה מנצ'סטר יונייטד של פרגוסון קצת דפק לו את הקופסה. לא פלא שהוא לא הצליח בתור מאמן.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

היחיד משחקני העבר שלנו שאני עדיין אוהב לשמוע זה פרדיננד. כל השאר נמאסו לגמרי.

14. alexshw Member

לא שונה מהותית מחניכיו/עוזריו האחרים. אנשים לא מבינים שלא ניתן ללמוד/לחקות את פרגי.
    הבנתי זאת סופית אחרי קריאת הספר LEADING זאת בנוסף לאוטוביוגרפיה השנייה.

Footballover אוהב/ת את זה.
  15. k_700 Member

מעניין למה גם בתת מודע אנשים עדיין מגמדים את הכשלון של מוריניו-

כלומר ברשת אני כבר חודש קורא שהוא מביים פה משברים כדי לצאת עם פיצויים, יש כאלה שבכלל החליטו שהוא מראש בא להכשל בכוונה בעונה הזאת כי וודווד לא עזר לו בקיץ והוא רק רוצה פיצויים.

יש עוד מנג'ר בעולם שיגמדו כשלונות שלו ככה? כשגם שהכשלון שלו הכי ברור בעולם לכולם עדיין מצליחים להגן עליו.

הבן אדם נכשל כי הוא מנג'ר גרוע.
    הוא לא נראה לי כמו בן אדם שלא רוצה להציל את המשרה שלו.
    הוא פחדן ומנסה להתחנף(למשל אתמול כשעלה עם פוגבה אחרי כל אירועי הפרקים האחרונים, הרי על הרבה פחצות מזה הוא ייבש אותו חודש בעבר) ובעיקר ייצור שחושב שהטריקים שלו מ2005 יצילו לו את המשרה ב2018(4 קשרי אמצע במשחק חוץ).

יש בי רצון מסויים שמארוטה יגיע, בעיקר כדי שזה יסתום את הפה סופית לכל הזיוני מוח האלה על DOF.
    יצא לי כבר מכל החורים הDOF,
    כאילו 99 אחוז מההצלחה שלך לא מגיעה בסוף מבחירת המנג'ר הנכון בטיימינג הנכון.

Mellow29 ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.