מנצ'סטר יונייטד 2018/19-ימי סולשיאר

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 22, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Scouser Member

כמו שכבר רשמתי, אף אחד לא ידע מי אלו בוסקטס, פיקה ופדרו לפני פפ. בוסקטס הקשר האחורי הטוב בעולם ב10 השנים האחרונות, פיקה אחד הבלמים הטובים בעולם (יותר נתון למחלוקת) ופדרו שהוא לוקאס ואסקס קטאלוני עשה אחלה קריירה. לא נותן לו קרדיט גדול על מסי ואינייסטה למרות שהם השתפרו מאוד תחתיו, אבל הם כל כך מוכשרים שזה היה קורה לדעתי בכל מקרה (הוא כן הכווין אותם טוב).

גם מקצועית ברצלונה שלו שיחקה כדורגל מדהים והייתה דומיננטית בטירוף. ריאל של זידאן זללה צ'מפיונס אבל אני יכול לעשות לך רשימה ארוכה מאוד מאוד של ניסים ונפלאות שקרו להם, דומיננטיות כזו לא הייתה שם. חוץ מסקנדל הסטמפורד ברידג' לא זכור לי יותר מדי מזל שהיה מעורב אצלם.

וכמו שאלכס רשם, היה לו הרבה יותר עבודה. הוא לא רץ 3 שנים עם הרכב שהוא קיבל בירושה.

2. רוברטו באגיו31 Member

טוב, נסכים לא להסכים . קשה לי לראות איך אני משכנע אותך בגדולתו של זידאן כמאמן...

דרך אגב...מה שמצחיק ( אותי בכל אופן ) זה שלא אהבתי בכלל את זידאן כשחקן . מבחינתי הוא אחד השחקנים האוברייטד בהיסטוריה של המשחק .
    כמאמן אני מאוד מעריך אותו .

3. גלץ Member

ככה זה בדרך כלל תכלס (ששחקנים פחות גדולים נהיים מאמנים רציניים וההפך)

4. סיונרה Member

הסיבה לדעתי היא ששחקנים עם כישרון יוצא דופן, שאלו בדרך כלל הכוכבים הגדולים, לא נדרשים להבין את המשחק ברמה הגבוהה ביותר כדי להיות ברמה העולמית. לעומתם, חבר׳ה כמו צ׳אבי, עם מבנה גוף ויכולות אתלטיות של רופא שיניים, חייב להיות השחקן החכם ביותר בסביבה כדי להצליח ולהגיע לאן שהגיע.
    בכל מקרה, זידאן לא המאמן הטוב בעולם ולא קרוב לזה, אני די בטוח שגם הוא לא חושב ככה ולהלן ההתפטרות מריאל כשזה דרש ממנו לעשות מהפיכה בקבוצה.

Coutinho10 and גלץ like this.
  5. גלץ Member

מאמן מהרמות הגבוהות גם היה סוגר בקבוצה אחרת מהר מאוד, או שאולי הוא חושש?

6. alexshw Member

איזו קבוצת טופ אחרת הייתה זמינה בקיץ?

7. Andrei Kanchelskis Member

זידאן לדעתי בכלל בנה על אפשרות שנבחרת צרפת תיכשל במונדיאל והוא ייקרא להחליף את דשאן, הזכייה של צרפת בגביע העולם טרפה עבורו את הקלפים וגרמה לו להגיע למצב שהוא פשוט רק מחכה שאיזו קבוצה גדולה תפנה אליו-השאלה היא אם הוא מעדיף שפנייה כזו תגיע עכשיו אחרי שכבר התחילה העונה או רק בסיומה אחרי שנת מנוחה? מעניין...

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שזידאן הוא "מאמן לחיים". עניין אותו להיות מאמן והתפתחה סיטואציה מסוימת שאליה הוא השתחל בריאל ועשה עבודה טובה, אבל אני לא חושב שהוא עסוק עכשיו בלצוד את הג'וב הבא או שיפריע לו לשבת בחוץ עד שתיפתח משרה שתעניין אותו ותתאים לו. אני לא חושב שזו יונייטד.

לגבי מי שדיבר על מאמנים והוצאות, אז הבה נזכיר שאנחנו בדיון של קבוצה שמהווה ראייה נוספת לכך שהשקעה גדולה בשחקנים אינה ערובה לדבר. אפילו לא לכדורגל נורמלי.

9. WHITERM Member

האם היינו זוכר את בארסה ככזאת גדולה ללא מה שקרה בגשר ב2010?
    לא חושב.

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

10. Coutinho10 Member

סו וואט, זידאן לקח 3 צ'מפיונס ? אתה יודע מה זה 3 ?
    3 זה מספר תארי הפרמיירליג שלקח מוריניו. ריספקט ! ריספקט ! ריספקט !

oFiRzZz, oranfu, אמיר ע and 4 others like this.
  11. Gass12 Member

ואולי יש אפשרות נוספת שלא נתתם עליה את הדעת?
    אולי זידאן החליט שכבר אין לו אתגר במדריד?
    מה כבר יוכל להשיג שטרם השיג?
    אלופים שפורשים בשיא זה משהו שאין לכל אחד.
    כולנו מכירים רבים וטובים ולא רק בספורט שלא פורשים בזמן ואז הופכים לפאתטיים.

לטעמי זו האופציה הסבירה יותר כי בעובדה
    הוא לא חיפש משרה אחרת (ככל הידוע לי)
    סביר שהוא זקוק לחופשה ארוכה נטולת דאגות ולחצים שתגרום לו לשוב ולהיות רעב.
    לדעתי ההנהלה שלנו חייבת להתחיל לחזר אחריו.

Sir Alex Ferguson likes this.
  12. k_700 Member

התכונות הכי חזקות בזידאן-

1. מודעות עצמית.
    הבן אדם הצליח בריאל מדריד קודם כל בגלל זה.
    אפשר לחנטרש עד מחר שהיה לו את הסגל הכי טוב בעולם ובלה בלה בלה, כמעט עשרים שנה לריאל מדריד יש את הסגל הכי טוב בעולם ו9 שנים הם לא עברו את שלב שמינית הגמר.
    הבן אדם ידע מההתחלה את מקומו, הוא גרם לשחקנים הבכירים שלו לשנות את ההרגלים שלהם, גרם לכוכבים הכי גדולים להקשיב(לך תגיד לחמור עבודה כמו רונאלדו שבגילו הוא צריך להוריד דקות משחק כדי להמשיך להיות הכי טוב בעולם, זה בערך מנוגד לכל מה שהשחקן הזה מאמין בו מאז גיל 19) לו, זה הדבר שהכי חסר לנו כבר 6 שנים.

2. הוא יודע לגעת בשחקנים שלו, הוא מדבר עם כולם את השפה שלהם, הוא דמות שהם יכולים להעריץ ולשחק בשבילה.
    המאמנים הכי רלוונטיים בביזנס הם קודם כל הפסיכולוגים הכי טובים ואלה שיודעים לגעת בשחקנים שלהם בצורה הכי טובה.

3. בניגוד למה שנטחן פה, הוא טקטיקן לא רע בכלל.
    יודע להתאים, לשנות, יודע להגיב כשצריך, לתקן, לטעות וללמוד.

הוא אולי לא הכי טוב בעולם, לא יודע אם הוא מתיימר בכלל להיות אבל הוא דמות חיובית מאוד שיכולה להצליח בגדול, בעיקר עם שני השחקנים הכי מתנדנדים בשנה האחרונה- מארסיאל ופוגבה.

כתבתם פאקינג שלושה עמודים שזה לא מאמין שהוכיח שהוא יכול לבנות קבוצה ואני מת להגיד כבר שבפעם הראשונה מזה 6 שנים אני רוצה מאמן שקודם כל יתמודד ויאמן את מה שיש.
    שיקח זמן עד שיביא שחקנים מבחוץ, קודם כל שיחזיר לנו את החיים, הטעם והרגש עם החומר שקיים.
    שיגרום לי להתעצבן מחדש, לשנוא להמר נגד הקבוצה שלי, לשמוח בפאקינג שער שאנחנו מבקיעים ולתפוס את הראש כשאנחנו מחטיאים.

היום אני מתגלגל מצחוק, ציני לגמרי ומהמר כפייתי נגד הקבוצה שלי, ככה עלוב, ככה חסר כל רגש.

אין לי שום בעיה שזה יהיה הוא, יותר ממתאים.

Last edited: Aug 30, 2018
    Coutinho10, Gass12 and Ryan Giggs11 like this.
  13. סולשאאאר Member

אני רואה שהרבה אנשים נוהגים לציין כביקורת על זידאן שהוא לא יודע או לא יידע לבנות קבוצה.

מאיפה מישהו אמור לדעת את זה? עד עכשיו הוא אימן רק בסיטואציה שבה זה לא נדרש ממנו. אבל מאיפה לנו שהוא לא יהיה מסוגל לעשות את זה, אם יידרש לכך?

14. k_700 Member

אפשר לחשוב שיש איזשהו מאמן שהוא פרופסור לבניית קבוצות.

אני זוכר שעל קלופ אמרו כשהגיע שהוא לא בנה קבוצה ושהוא עבד עם דירקטור חזק מאוד לפני כן שהביא לו שחקנים.

שנתיים אחרי זה וזה המאמן שפגע בינגו בצורה הכי טובה בכדורגל העולמי.

אין לי בעיה שניפול שם, שכר לימוד על קניית שחקנים.
    זה צרות של עשירים במצב האבסורדי שלנו.
    שקודם כל נמצא מישהו שיפיח רוח חיים בקבוצה הזאת, שפאקינג יצא למשחק מול טוטנהאם, הזונה הקבועה שלנו בבית, וידע איך לשחק כדי לקחת את התוצאה ולא את המחמאות.
    מאמן שיאמן את הצוות שיש לו ויש מספיק איכות כבר עכשיו כדי לשחק כדורגל ולהיות טופ 3 בליגה.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

העובדה שיש כאלה שמגמדים את זידאן וההישגים שלו בשלוש השנים האחרונות מלמד על זה שלפעמים להיות עוצמתי מידי גורם לאנשים לזלזל בהישגים שלך.
    אולי אם זידאן היה זוכה בליגת האלופות פעם אחת בלבד ואז היה מחליט לעזוב הוא היה מקבל יותר כבוד.
    אבל לזכות שלוש פעמים רצוף בליגת האלופות, משהו שלא קרה בתקופה המודרנית של הכדורגל, זה ישר גורם למחשבות שהיה לו מזל, או שליגת האלופות נחלשה, וכל מיני תאוריות שלא היו עולות אם ריאל הייתה מודחת באחת משלוש השנים האחרונות.
    שלוש זכיות רצוף זה לא נתפס, וכן ברור שזה קרה עם קבוצה איכותית, אבל אפשר לחשוב שלריאל מדריד ובכלל לקבוצות הטופ באירופה לא היו קבוצות עוצמתיות לפני וגם בתקופת זידאן היו כאן קבוצות איכותיות, חלקם כמו בתקופה של פפ בברצלונה גם איכותיות יותר מבחינת סגל ועדין שום מועדון לא הגיע להישג הזה וגם לא קרוב להישג הזה.
    חושב שמאמן שזוכה בליגת האלופות שלוש שנים ברציפות ראוי לתואר המאמן הטוב בעולם בנקודת הזמן הנוכחית, מה יהיה בעתיד אם ימשיך בחופשה בשנים הקרובות או אם ילך לקבוצה אחרת ויגיע להישגים אחרים זה כבר נושא אחר, אבל לא מבין איך אפשר לגמד את ההישגים של מאמן שלקח בשלוש שנים את אותו מספר זכיות בליגת האלופות שאנחנו כמועדון השגנו מהיום שנוסדנו.

מידת ההתאמה של זידאן ליונייטד בנקודת הזמן הנוכחית היא סיפור אחר לגמרי. די ברור שהוא שידרוג רציני למוריניו, אבל השאלה היא מה אנחנו מחפשים. אם אנחנו מחפשים מאמן שיבנה כאן מועדון להרבה שנים וגם יישאר כאן הרבה מאוד זמן אז ברור שזידאן זה לא האיש ומאמן כמו פוטצינו עדיף לטווח הרחוק. אבל אם אנחנו מחפשים מישהו שימקסם את הסגל הנוכחי, שאולי סוף סוף יחזיר אותנו לכדורגל ולתוצאות שהגענו אליהם בעבר, גם אם זה יהיה לתקופה קצרה, אז זידאן מושלם לתפקיד...

Thread Status:
Not open for further replies.