מנצ'סטר יונייטד 2018/19-ימי סולשיאר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שני המנג׳רים האחרונים שבאו לקבוצות שמוריניו החריב-קונטה זכה בעונה הראשונה באליפות ואנצ׳לוטי זכה בצ׳מפיונס. לא צריך לתת למנג׳ר הבא (שיגיע במהרה בימינו) הנחות.

2. alexshw Member

גם פה יש סגל לעבוד איתו. יש עם מי לשחק כדורגל. כמובן דרושים מגנים חדשים ושני בלמים.
    מוריניו הוריש סגלים טובים. פשוט מפורקים חברתית ואווירה מאוד רעילה.
    כל בר דעת הזהיר בעונה שעברה. אין לוודי מושג ירוק מה הוא עושה. מדובר באידיוט מוחלט בענייני כדורגל. יתר העניינים לא מעניינים אותי.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

3. רוברטו באגיו31 Member

יש לי המון ביקורת על מוריניו, אבל הוא ממש לא אשם ביכולת הגרועה של פוגבה בשנתיים ביונייטד .
    פוגבה עבר זובור ? ממש לא...מוריניו ביקר אותו בצורה עניינית ונכונה על ההתנהלות השחצנית ועצלנית על כר הדשא .
    פוגבה חסין מביקורת ?? הוא השחקן הכי יקר בתולדות יונייטד, מרווייח משכורת עתק, מאבד כדורים בלי סוף, נתן אולי 3 משחקים גדולים במועדון, ועוד הסוכן שלו בא בטענות ??

תקשיבו, צריך להעיף את הצרפתי לאלף עזעזל . הוא לא שחקן שייתן את הלב למועדון, הוא לא יציב והכי רחוק ממנהיג .

מישהו זוכר את המשחק הפתאטי שלו בגומלין שמינית גמר ליגת האלופות בעונה שעברה ??
    הוא עלה כמחליף ועשה שביתה איטלקית על כר הדשא . ככה מתנהג "כוכב" בבמה הכי גדולה של הכדורגל העולמי ???

מוריניו כשל לחלוטין ביונייטד, ועדיין...הכישלון של פוגבה לא פחות גדול .

one united, קשר שמאלי ו-גלץ אוהבים את זה.
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשמוסיפים לפוגבה את כל שאר השחקנים ביונייטד שלא מתפקדים, אני רוצה לראות את כולם תחת מנג'ר אחר לפני שאני פוסל מישהו מהם.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  5. Gass12 Member

תופעה מוזרה ומעצבנת שהחלה בתקופת LVG רוב שחקני הקבוצה מתמסרים לרוחב ולאחור. משל אומרים בואו נרים את הסטטיסטיקה
    של החזקת הכדור לטובתנו. Hello שער היריבה הוא שם>>>>>>>>>>>>>>>>>>והמטרה במשחק הזה היא להבקיע למי ששכח

6. cheddar Member

בקהאם זכה באיזה תואר שקר כלשהו של Uefa על תרומה לענף

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

7. k_700 Member

אמממ אתה מתבלבל.
    אצל מוריניו זה שונה- תעצור כדור ותעיף לקיבינימאט--> זלאטאן/לוקאקו כבר יסתדרו.

אצל ואן חאל היה סדר, גם במגרש, גם בלחץ, גם בצורה שכל משחק ההגנה עמד(לטעמי ההגנה שלנו הייתה טובה יותר אז ועם פרסונל הגנתי בעיתי יותר, היות ולא היה קשר אחורי ולא היה בלם ברמה של באיי).
    אפשר בגדול להגיד שמה ששבר אותנו אצלו זה התבניות.
    יותר מדי סדר, יותר מדי פחד, יותר מדי עוד מסירה ועוד כוונה להחזיק בכדור בתקווה שזה ישבור את היריב או יוריד לו את הבטחון.

שום דבר מזה כמעט אין במשחק שלנו עם מוריניו ובגלל זה אתה גם יותר שביר למרות שיש לך כבר פי 4 יותר כשרון ברמת הסגל.

בקשר לפוגבה,
    להציג כל פעם מחדש את המשחק ההוא בגומלין מול סביליה מבלי להתייחס להקשר, למה קרה בכל הכמה שבועות שלפני המשחק, לכל הדיבורים בתקשורת כמה הוא איבד בטחון בפוגבה ושפוגבה לא נלחם ואפילו מטיל ספק ברצון שלו להלחם עבור הקבוצה(איזה מאמן אשכרה עושה דבר כזה לשחקן שלו בתקשורת? עזבו כוכב, עזבו כסף, מי לעזאזל עושה דברים כאלה?).
    וכשבגדול אי הצבתו בהרכב במשחקים החשובים שהיו לנו בתקופה ההיא ובעיקר בגומלין מעיד יותר מעל הכל שהוא לא בוטח בו, לא מחזיק בו ולא מאמין בו.
    איך שחקן צריך להגיב לדבר כזה?
    אולי שחקן בן 19 או 20 שגדל בסלפורד היה מגיב אחרת, רמות לחץ שונות, רמות צפייה שונות משחקן עם 25 מליון עוקבים, שהגיע לגמר ליגת אלופות, גמר יורו וזכה בתארים וכשהוא הרכש הכי גדול של מוריניו בERA שלו פה בצדק מרגיש שלא בונים עליו.
    זרקו אותו לדשא כשהמשחק כבר היה בקאנטים, כשהיינו במצב שסביליה קרקסה לנו את הצורה.
    לגומלין הזה בכלל הגענו רק בזכות דה חאה.
    בקיצור, להציג את המשחק הזה בלי ההקשר זה לספר חצי סיפור, היה שם טלנובלה שלמה.

8. Gass12 Member

שורת הסיכום שלי שניהם חייבים לעוף מהמועדון. אם תשאל אותי למה?הם קורצו מאותו בור של חרא,עמוסים לעייפה באגו שלהם שמנהל אותם.
    כה אמר פרגי : "אף אחד לא גדול מהמועדון " וליווה את המשפט עם נעל פקקים ואוסיף חלק משלי :גם לא פרגי.
    מי שמקבל שכר כזה צריך לתת את המקסימום שלו.לא רוצה? רוצה להחזיק אותנו בביצים? אין מצב! אעלה עם 6 מהאקדמיה ואבנה מהיסוד

9. k_700 Member

אם היה לי מאמן/מנהל/אלוהים כמו פרגוסון הייתי לגמרי מאמין שהוא מסוגל להעיף שחקן עם האיכויות של פוגבה, להעלות מס' 6 מהאקדמיה ולשכתב את ההיסטוריה.

אבל אין.
    וראית רק בקיץ למה אתה יכול להגיע כשיש לך מאמן שנכנס לראש של פוגבה, שגורם לו לשחק עבורו ועבור הקבוצה.
    הוא לא צריך להיות המנהיג המרכזי שלך, הוא לא צריך להיות הקפטן ולא הכוכב הכי גדול.
    הוא צריך להיות שחקן מרכזי בקבוצה שלמען השם משחקת כדורגל.
    אם כבר השקעת 100 מליון פאונד+20 מליון פאונד עקיצת סוכן, לא תבדוק את זה על רטוב עם מאמן אחר בעולם קצת אחר?
    אני מקווה מאוד שראיולה לא מבשל לו את העזיבה כבר מעכשיו וזה רק דיבורי סרק כדי לזרז את הטיסה של מוריניו מפה, כמו שאמיר כתב מקודם,
    כש100 אחוז מהשחקנים לא מצליחים פה אתה מבין שזה לא שחקן א' שלא התעלה, לא התאמץ, לא רוצה וכו...

10. Gass12 Member

k_700 גם אתה הצמדת אטב כביסה לזנבו של הכלב או החתול כשהיית ילד?אני כן.זו בדיוק המשמעות המעשית לפתגם "הכלב רודף אחר הזנב שלו".
    אנחנו מסכימים שמוריניו חייב לעוף.בין היתר בגלל ההתנהגות המגעילה שלו,ואז אתה במן מופע של טהרנות צדקנות ומוסר כפול מסכים לקבל את אותה התנהגות מסריחה מפוגבה וסולח לו על כך.
    לא בבית ספרי אחי.שיתבגר ויבין שעם כל מליוני העוקבים שלו באינסטגרם אלו לא בדיוק עוקבים אמיתיים.אם אני מפיל את האפליקציה הזו/הרשת החברתית אז בבת אחת מתפיידים לו אותם מעריצים my ass
    אוהדים מבחינתי זה אוהדים שרוכשים כרטיסים,שנוסעים למשחקי חוץ עם הקבוצה עשרות שעות הלוך חזור וכאלה שאוכלים את הלב ומתפרקים לחתיכות עם כל גול שאנחנו חוטפים.אותם הוא לא מכבד!! אתה מבין את ההבדל?

11. k_700 Member

לא הבנתי אותך.

מי כן לדעתך מבין שחקני הסגל "מכבד" את אותם אוהדים שנוסעים עשרות שעות הלוך חזור?

הרי לפי הלוגיקה שלך כולם בערך נראים בררה.

אלכסיס סאנצ'ז אירגן לעצמו את המשכורת הכי כבידה בליגה, בחזרה קיבלת 2 שערי ליגה(אחד פנדל) ובטוטאל שלושה משחקים טובים שלו.
    איפה המחוייבות?גם כאן יש מוסר כפול?
    למה אתה סולח לאלכסיס סאנצ'ז הזה עם המיליוני עוקבים שיש לו בטוויטר??

העוקבים זו סתם אנקדוטה לכוח ולפופולאריות שיש לכוכבי כדורגל גדולים.
    אתה לא תמחק לו את הערצה והפופלריות אם תפיל את אינסטגרם, אתה מקסימום תעביר את הטראפיק לרשת אחרת שגם בה הוא יהיה אחד מ3-4 הכדורגלנים הכי פופלרים.

אתה יודע למה לשחקן כדורגל בשנת 2018 אני יכול לסלוח יותר מלמאמן?
    כי לשחקן אין את ההשפעה שאתה מצפה לקבל ממאמן.
    המאמן מתווה את הקודים ההתנהגותיים והמקצועיים, הוא זה שאמור להתוות את הדרך, הוא זה שאמור להכנס לשחקנים לראש.
    אם הוא נכשל עם כולם אז אני לא מתחיל לחפש איזה ש"ג מבין השחקנים להאשים במחדל.
    המאמן הוא הראשון שחייב לטוס מפה ובלי הכבוד הזה שאתה תפיל אשמה על שחקן בודד ותטיס אותו במקביל.
    לא.
    מוריניו הרוויח ביושר בשנתיים האלה את הזכות לטוס מפה לבד, ONE MAN SHOW, כמו שהוא תמיד אהב.

אני לא אומר לך לכרות חוזה לכל החיים עם אף שחקן בסגל.
    אני רק אומר שכמעט כל אחד מהם שווה בהחלט בדיקה של מה הוא יכול לעשות תחת מנג'ר אחר ובתנאי סביבה אחרים.
    בתנאים האלה אף אחד לא מראה לי מחויבות, אף אחד לא מראה אכפתיות, אף אחד לא מכבד את אותם אוהדים שנוסעים למשחקי חוץ(ולא פוסט מתנצל של לינגארד באינסטגרם לאוהדי החוץ הנפלאים לא מעיד על כלום פרט לסעיף של לקקנות יתר).

אתה בוחר להטפל לפוגבה כאילו הוא הנושא פה בכלל, כאילו הוא באמת השחקן הכי גרוע בקבוצה בשני המשחקים הראשונים או בכלל בתקופה של מוריניו.
    כשבפועל תחליף את השם של פוגבה ותראה שהתיאוריה שלך מסתדרת יופי עם כל שחקן בסגל שהוא לא לוקאקו או דה חאה.

12. Gass12 Member

אחי אתה פשוט לא מצליח להבין אותי .כנראה מפאת עולם המושגים שלך ששונה מאוד משלי.אצלי קודם ומעל הכל לויאליות וכבוד למה שאתה עושה
    ככה אני גם בחיי הפרטיים.העובדים שלי למדו אותי וכבר מזמן לא מפילים אשמה איש על חברו אלא באים ומתייצבים בהכי טבעי (או מתקשרים)
    ואומרים לי טעיתי!!
    אני מעודד אותם ואומר סבבה תבדוק איפה ולמה טעית,תתקן ותלמד להבא.לא קונס,לא מעניש לא מפטר.למה?כי הוא מכבד את עצמו ואת התוצר הסופי
    פוגבה לא מכבד!! הוא שם עלינו זין אני מספיק ברור עכשיו?

13. Coutinho10 Member

אני ראיתי את פוגבה הקיץ בצרפת, בלי להגזים הוא היה השחקן עם הכי הרבה תשוקה על המגרש.
    יש לו אופי של ילד אבל הוא לא חרא בנאדם כמו שאתה מנסה לצייר אותו, ביובנטוס הוא ממש לא היה ככה ואף פעם גם לא בצרפת.
    לא צריך ללטף לו את האגו בשביל שהוא יתן את כולו, הוא נמצא אצל מאמן ממורמר שממרמר את כל הסובבים אותו לעבודה והוא מגיב כמו ילד. כשבא לו הוא מתפוצץ וכשלא בא לו הוא מתנהג כמו ילד.
    לא שהוא חייב מאמן בסדר גודל כזה, אבל למישהו יש ספק שאצל פפ, סימאונה, קלופ או זידאן זה לא קורה ? מאמנים שיודעים להחזיק חדר הלבשה בריא ?

14. סמואל אטו Member

בסופו של דבר השחקנים האלה הם גם אנשים.
    אתה לא יכול לבקש מהם לחסום את כל מה שקורה בתוך הראש והלב בגלל שאנשים שילמו כסף בשביל כרטיסים.

15. one united Member

בסיפור של פוגבה-מוריניו אין איש רע ואיש טוב, שניהם רעים!
    1) מסכים איתך שהוא יותר ילד מחרא אז??? לא רוצה ילדים מפונקים בקבוצה שלי
    2) תשוקה באליפות העולם? אני לא ראיתי תשוקה,ראיתי אותו מוקף בשחקנים מעולים ולכן נראה טוב יותר. בכלל ,לראות את פוגבה מתלהב זה רק במקרה שהקבוצה במומנטום(צרפת) או אחרי שהוא מבקיע גול (לעיתים ביונייטד) בכל שאר המקרים אתה פוגש ספורטאי עצלן ואדיש.
    3) מעניין שפפ וקלופ לא "מתנפלים" עליו הוא כל כך לא השחקן שהם אוהבים.

מצב נושא:
הנושא נעול.