מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני לא מפיל את זה על זלטאן, הוא שחקן אגדי ועשה את המיטב מבחינתו. אני מפיל את זה על מוריניו, ואם שני המשחקים הראשונים העונה פיתחו איזושהי תקווה שמשהו ישתנה ונשחק השנה כדורגל יותר מודרני, ההחתמה הזאת היא כאילו מוריניו בא ואומר ״לא ולא, נשארים בימי הביניים״.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

די, נו. לזלאטן יש מגבלות פיזיות ברורות, כי זה השחקן. אבל לומר שהוא כופה שיטות משחק פרימיטיביות זה טיעון שאונס את המציאות הרבה יותר משזלאטן, לכאורה, אונס את צורת המשחק שלנו. אנשים מדברים כאילו כל הקבוצות שלו שיחקו כדורגל מיושן ומעפן כי אי אפשר אחרת איתו.

לא רואה מצב שהוא ולוקאקו יפתחו הרבה יחד, אם בכלל. ואם הוא בא לתפקיד שעיקרו ספסל, לשחק מדי פעם ולספק מנוחה או כוח אש מאוחר במשחקים. דיינו. אם יתברר שזה שונה? אז באמת תהיה סיבה להתלונן. עצם החתמתו זו לא בעיה.

oranfu, אלעד, golding ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מפתיע אותי אמיר, ברור שאם מיקי וראשפורד ישרפו את האגפים ויכניסו לזלאטן כדור ברחבה הוא לא יכבוש (בכל זאת, לא מדובר בחלוץ טכני/סקורר), אלא יעצור כדור, יעכב את המהלך, יעכב עוד קצת את המהלך, ואז יחזיר את הכדור כדי שירימו לו כדור גובה כדי להכניס גול בראש כמו הסגנון הבריטי הקלאסי. שכחת שמדובר בפיטר קראוץ לעשירים? זה לא שזלאטן הוכיח לאורך כל הקרירה שהוא מסוגל להצליח במגוון קבוצות ומגוון סגנונות משחק...

אמיר ע אוהב/ת את זה.
  4. Sir Alex Las' Killa

אשכרה הפך את זלאטן לקראוץ'. ועוד משהו. מר קאריק, משחקים לא מפתחים תקוות... רק אוהדים מפתחים תקוות. אם אתה חושב שאתה תמשיך להטריל עם האנטי-מוריניו שלך, ואחרי זה שמוריניו יקצור את הפירות, אתה תעבור לשבח אותו כאילו הביקורת שלך עליו הייתה גבולית או לגיטמית בכלל אתה חי בסרט. אתה שחטת וקברת אותו עוד עונה שעברה עם תגובות שאין להם מקום אפילו בליגה העל הפלסטינית. בנתיים הוא סותם לך את הפה יפה מאוד, אז תנוח.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/17
    Gass12 אוהב/ת את זה.
  5. golding מנהלים

איזה hyperbole על החתמה של אחד החלוצים הטובים בעולם (כן, עדיין). ההחתמה הזו יוצרת עומק בלתי רגיל בהתקפה של יונייטד ומקרבת אותה להתקפה האימתנית של סיטי. "החתמה הזויה" ו"כופה סגנון משחק מסוים" הן אמירות ריקות מתוכן. ראשית, אין שום דבר הזוי בהחתמה הזו והקשר בינה לבין בונוצ'י למילאן (מה?) כלל לא ברור. שנית, אם סגנון מסוים נכפה על ידי מישהו ביונייטד, זה מוריניו. להאשים את זלטאן, שהוכיח את עצמו בקבוצות ששולטות בכדור ומשחקות על הדשא לאורך הקריירה, זה על גבול המגוחך.

באמת לא ברור לי מה לעזאזל קורה כאן בפורום הזה. וזה בא מאחד שלחלוטין מבין את הביקורת האינסופית על מוריניו.

6. Sturridge Member

גם צ'לסי עונה שעברה שיחקה מינואר בלי חלוץ ולקחה אליפות. יש לכם מספיק זמן בלעדיו.

7. alexshw Member

קשה למצוא שחקן בהסטוריה שכפה צורת משחק מסוימת על זלאטן גם בשנותיו הגדולות, ובטח ביונייטד ראו שזה נכשל. קל היה לראות במשחקי יונייטד איך זה הופך לזלאטן יונייטד וראו איך זה מסרס את ההתקפה והופך אותה לחסרת שיניים. אין הגיון בהחתמה הזו.
    רוצים בקאפ ללוקאקו, יש אופציות נורמליות בשוק.

8. golding מנהלים

כן, אה. איזה מדכא זה להחתים את זלאטן כגיבוי/רוטציה ללוקאקו. מה לעזאזל חושבים לעצמם חברי ההנהלה שם למעלה. אוף.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חס ושלום לוקאקו נפצע לכמה חודשים, ראשפורד עובר לחוד, מרסיאל במקום ראשפורד לאגף, איפה זה משאיר אותנו עם אופציות בספסל? רוטציה? גם לעמדת הקיצוני וגם לעמדת החלוץ.
    באמת צריך לכתוב את הדברים האלה כדי להבין עד כמה זלאטן יכול לתרום לעיבוי הסגל?

10. Sir Alex Las' Killa

לאנשים נמחק המוח, קוראים למוריניו ''ליצן, דמנט, לא מגיע לאימונים...''
    הייתי בטוח שזה יעבור, אבל אחרי כמה חודשים אני נכנס ורואה את אותו סגנון. מה הולך פה?

Gass12, Sir Alex Ferguson ו-אמיר ע אוהבים את זה.
  11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

איך הוא סתם לי את הפה? לקחנו אליפות? עזוב לקחנו, עברנו את אוקטובר בלי לאבד רלוונטיות במירוץ? כולה שני משחקים. בעונה שעברה שחטתי את מוריניו כמו שראוי לשחוט מאמן שבשתי עונות עם סגלים נוצצים בצ׳לסי ויונייטד הגיע למקומות 14 (כשפוטר) ו-6, כששתיהן משחקות כדורגל מזעזע. אני לא חוזר בי משום דבר. אם הוא ישנה את דרכו ויוביל אותנו להצלחה, אני אופתע מאוד ואוכל את הכובע. אני בספק גדול שזה יקרה פתאום, ובטח שההחתמה הזאת לא מוסיפה לאופטימיות.

נראה לי שתוך שבועיים כולם שכחו כמה איומים היינו לאורך העונה שעברה.

12. alexshw Member

מדכא, כי למה לחזור על משהו שלא עובד וגם ללא שום פוטנציאל לעתיד?
    גם מתי בדיוק זלאטן היה במעמד של בקאפ? ואיך אדם עם אגו מפלצתי יתנהג במצב כזה?

13. golding מנהלים

הוא מקבל הזדמנות נוספת לאחר פציעה קשה, והוא יודע שהוא נכנס לעונה עם הרבה מאוד משחקים כשהלכה למעשה, לוקאקו החלוץ היחיד בסגל. הרי ברור שמוריניו לא רואה בראשפורד ובמרסיאל חלוצים, לא כרגע לפחות. למה אתה מתיימר לדעת איך זלאטן יקבל את זה שהוא שחקן גיבוי?

לגבי לא עבד, הייתי אומר שהרבה מאוד דברים לא עבדו ביונייטד עונה שעברה. דברים הרבה יותר חמורים ממי ששיחק בחוד, כך שלכל הפחות מגיעה לזלאטן הזדמנות להראות שהוא יכול לתת בראש עם קצת יותר איכות סביבו.

סולשאאאר ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  14. alexshw Member

גם מרסיאל יכול לשחק בעמדה של לוקאקו וגם ראשפורד, מספיק טוב לעת צרה. ושוב רוצים בקאפ? יש בשוק שחקנים שיכולים להיות בנישה הזו.

ובעונה שעברה כל החבר'ה כמעט היו איתו והיה המון כישרון שלא בא לידי ביטוי לא מעט בגללו.

זה רכש לייקים לגמרי. כמובן במועדון שמחו. מוריניו שוב הראה שהוא חסר מעוף ומשעמם. הציפיה יכולה להיות רק שהסגל יהיה טוב מדי בשביל שיפריע.

15. Sir Alex Las' Killa

זה ששטפת לעצמך את המוח שהיינו איומיים עונה שעברה ולא עשינו כלום זאת בעיה שלך.
    ברור שהכדורגל לא היה איכותי באופן עיקבי אבל היו כבר כמה חודשים מעולים של כדורגל מדהים שהראו שיש דרך ואנחנו בהחלט בכיוון הנכון (בהם כמובן המשכת לטעון שאנחנו גרועים). המטרה היחידה שהוצבה למוריניו אשתקד הייתה לחזור לאלופות, עשינו את זה והעונה הסתיימה עם 3 גביעים. הספק לא רע בכלל לעונה ראשונה.

אתה לא ''בספק'' והביקורת שלך על מוריניו ממש לא הייתה גבולית או משאירה מקום לשינוי, אתה חרצת את גורלו כבר מזמן. כמו אוהד של מכבי נתניה. אין חזרה מדבר כזה ובגלל זה אתה ממשיך להלום בבאי הפורום שוב ושוב שמוריניו זה השטן.
    בנתיים אנחנו נראים מעולה והעונה הקרובה מבטיחה, עכשיו הזמן שלך לנוח קצת עם הזיוני מוח.

מצב נושא:
הנושא נעול.