מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

אין. מוריניו קיבל סגל שרצה וכל הנכים שלא שיחרר הוא רצה.

2. HEART BREAK KID RED DEVIL

מוריניו קיבל כמה כסף שהוא רצה ויד חופשית, ראשפורד נעלם באגף וכך גם מרסיאל, הם ממש ממש רחוקים מאיברה, שגם הוא ממשחק למשחק נראה שהחלודה רק מתגברת אצלו.
    מוריניו הגיע כדיי להביא תוצאות מיידיות, חד וחלק יש הרבה זבל בקבוצה שלא נגע בו והוא לא טיפל בו יש סגל טוב אבל יש הרבה שחקנים שלא מתאימים לרמה הזאת.
    מבחינתי שיביאו מאמן צעיר עם מוטיבציה שיבנה קבוצה ויתחיל מ 0, אין לי בעיה לסיים מקום 4 אפילו 5, אבל שיהיה כדורגל חיובי ועם מוריניו זה לא כדורגל פשוט אנטי כדורגל אחד גדול , יום ראשון יש סוונסי בחוץ והם פתחו את העונה מזעזע ואני מת מפחד מהמשחק, ניצחון שם יהיה הישג חסר תקדים כן ככה זה נשמע.

3. Gass12 Member

הקלטתי את המשחק . לאור הרשמים של החברים כאן זו הפעם הראשונה בחיי שמחקתי את ההקלטה עוד בטרם צפיתי ואפילו בשניה אחת

4. Andrei Kanchelskis Member

מוריניו גמר את הסוס לפחות בינתיים. הוא יצטרך כנראה לחזור לאמן בליגה הפורטוגלית או לאמן קבוצה בינונית מליגה גדולה, בכל הקשור לאימון של קבוצה גדולה בה הוא קיבל את כל הכסף הדרוש כדי לבנות קבוצה שתגיע רחוק העונה הזו שאפילו עוד לא הגיעה לאמצע שלה סתמה עבורו את הגולל. הצרה היא שכרגע לא קיים שום מאמן פנוי בכיר שיכול לעשות כאן סדר ולנסות להציל משהו מן העונה הזו ואני גם בכלל בספק אם ההנהלה חושבת לפטר את מוריניו(אחרי הצ׳אנס הממושך שקיבל כאן מוייס הכל אפשרי). עולה לי בראש כבר תיאוריה שמאז פרגוסון יש לנו מזל נאחס בבחירה של מאמנים טובים ככל שיהיו....

5. Mellow29 Kopite

מה לגבי פרנק דה בור? או טראפטוני?

Gianzola ו-golding אוהבים את זה.
  6. k_700 Member

העניין הוא שגם מוריניו אחרי העונה הקודמת הוא לא מאמן בכיר וזה מה שמחרפן אותי.

ה18 הפסדים מ42 משחקים לא הגיעו לו ככה פתאום במקרה ובשני מועדונים שונים.
    זה כבר לא מאמן לרמות הגבוהות מכל כך הרבה סיבות וזה היה כל כך מרתיע למנות אותו מלכתחילה.

פראנק דה בור בדעיכה עוד יותר גדולה ואם בכלל אפשר להגדיר את זה אחרת- הוא לא הצליח לממש את הציפיות שפעם היו ממנו.
    טראפטוני מוח כדורגל חריף ביותר עם השפעה גדולה בהיסטוריה אבל הימור גדול מדי בגילו.

לא חסרים שמות צעירים שמתאימים יותר לכדורגל ההתקפי המודרני שיכולים לגדול לתפקיד.

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/16
  7. alexshw Member

לדה בור לא היה כמעט סיכוי להצליח בנסיבות בהם הגיע לאינטר. ובכלל באינטר המאמנים האחרונים שבאמת הצליחו ולא סתם התגלחו על קלצ'יופולו היו טראפ ומוריניו. הראשון עשה את זה בשנות השמונים.
    ליפי בא לשם עם כל ההצלחות של יובה של הניינטיז ואפילו הוא קרס.

טראפ בן 80 איך בכלל השם שלו עולה? :)

8. Greek Member

אם כבר מדברים על מאמנים, אני הייתי הולך על מרסליניו, בתקווה שהוא יודע אנגלית. מאמן התקפי, מודרני, ועשה דברים נפלאים לדעתי בויאריאל.

9. Andrei Kanchelskis Member

יש לי הרגשה ש-mellow כתב את ההודעה בציניות בגלל שפעם הצעתי את דה בור וטראפטוני כמחליפים אפשריים לרודג׳רס בליברפול לפני שנתיים. כרגע לא עולה לי בראש שום מאמן שיכול לבוא עכשיו במקום מוריניו ולסתום את החור על הקווים לפחות עד לסיום העונה, אולי יחזירו את פרגי מהפנסיה?

oranfu ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  10. k_700 Member

הלא עולה לי בראש זה המלכודת דבש שכל אוהד בעולם משכנע את עצמו שהחרא שהוא שוחה בו לא עד כדי כך מסריח, תשכחו מזה חרא תמיד יסריח גם של המלכה.

כל מאמן שמבחינתי הראה קצת התלהבות בקבוצות האחרונות שלו עם מגמת עלייה, עבודה טובה עם צעירים כי מה לעשות רוב הכשרון בסגל הזה מתנקז לשחקנים צעירים ואי אפשר באמת לחיות ביקום שבא מאמן חדש וזורק את כל הסגל רק כי קוראים לנו מנצסטר יונייטד ויש לנו מיליארדים.

מה גם שזה סגל אדיר, גמיש ובדיוק בגיל הנכון.

מבחינתי הראיון עבודה צריך להיות פשוט:
    - איפה אתה רואה את רוני אצלך?( מלכודת של מראיינים כבר בשאלה הראשונה שנועדה לפסול מועמדים לא מתאימים), הרי יש פה תשובה אחת נכונה- בפוסטר במשרד.
    - פלאיני קשר אחורי?
    - אשלי יאנג קיצוני?
    - ראשפורד באגף ימין? ואם כן מי החלוץ שלך? חלוץ גבוה , זקן ואיטי?

כמובן שהמשתנים האחרים הם הסגנון שהראה בקבוצות האחרונות- מועמדים מסביליה למשל יכולים להתקבל בברכה, גם טוכל של דורטמונד והייתי מוותר על כל הראיון כדי להציע חצי מהעולם אם צריך בשביל סימאונה.

מועמדים טובים מהחרא שנשאר ממוריניו יש גם בליגה ולא קשה למצוא אותם, יש לפחות שבע כאלה כרגע.

11. Andrei Kanchelskis Member

לא התכוונתי לעונה הבאה אלא רק לעונה הנוכחית שברור לכל שלהמשיך אותה עם מוריניו יהיה עלול להיות אסון מתמשך.

12. k_700 Member

לא יודע, אני רואה בעיניים כבר עונה די גמורה.
    אנחנו אולי נאבק על איזה גביע מקומי, אבל אליפות אנחנו לא נקח ממקום 8 בנובמבר, זה לא קרה ולא יקרה כמו שיתר היריבות שמעליך נראות גם בכמה דרגות יותר טובות ממך בכל איזור במגרש.

באירופאית? אנחנו כנראה נעלב שלב רק בגלל הביתיות אבל בנינו מה כבר נעשה שם? ברגע שנקבל איזה בילבאו או את אחת מאלו שיעופו אנחנו נבעט גם כן.
    אין פה כדורגל, אין פה אפילו בנייה זו ספינה תובעת ללא קברניט.

המשחק מול סוואנזי כבר הרבה פחות מרתק אותי מהמשחקים עד למשחק הזה.
    נצחון לא יבשר פה איזו בשורה חדשה והפסד? עוד אחד למאזן המדהים שלו מה42 האחרונים.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  13. Andrei Kanchelskis Member

אפשר להגיד שהדרך של מוריניו לצמרת המאמנים העולמית נסללה בזכות אותו שער שוויון מפורסם בדקה ה-90(שכחתי את שם הכובש)של פורטו באולד טראפוד מולנו בשמינית גמר ליגת האלופות ב-2004 ויש סיכוי לא רע שבאופן סמלי הירידה שלו מהצמרת תהיה כמאמן שלנו באולד טראפוד. איפה שהכל התחיל כנראה שהכל גם יסתיים.

14. HEART BREAK KID RED DEVIL

ראיין גיגס. שאותו היינו צריכים למנות במאי במקום חמוריניו.

15. alexshw Member

זו אחת הבעיות. הבחירה הייתה בן מאמן שאפילו בצ'מפיונשיפ לא יורקים לכיוונו לבין מוריניו.

מצב נושא:
הנושא נעול.