מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

אגב ידעתם שלפני יומיים רוסטוב החתימה את מרקו סימיץ׳ שמסתבר שהיה עד לא מזמן בהפועל תל אביב רק משום שנכנסה לבעיית עונק בסגל עם כל הפציעות?

אני לא מופתע שנראינו רע מאוד אבל גם ללא ממש סיכום בהגנה.
    זה בערך מה שמוריניו חיפש להשיג, משחק שבו נשלוט בכל המגרש נבנה על הברקות אישיות.

העדות הקשה לחוסר במושג ויכולת התקפית אלה המצבים שלנו.
    קודם כל צריך איזה 12 כדי לכבוש שער מול קבוצת דרג ז׳.

המצבים של מיקי וזלאטאן מול שוער מבליטים כמה אנחנו לא משופשפים וחדים כשמגיעים לשער ואז זה נראה דרדלה, מאוחרת ומרושלת.
    בהזדמנות של זלאטאן אחרי שעבר את השוער, מיקי עשה לו תנועה לעומק אבל תנועה לא טובה כשיש בלם אחד שסוגר ממול ואחד את המסירה.
    תנועה נוספת של שחקנים לא הייתה. בסוף נשאר לתת לזלאטאן לחפש את השער.

בקורה הראשונה של זלאטאן אני חושב שזה היה מאטה ממש חופשי בקו והוא לא מרים אפילו את הראש.

בשאר ההזדמנויות השחקנים שלנו לא מעריכים לאן כדור יכול ליפול ברחבה וכאילו זה לא דברים שצריך לראות גם מתוך שינה וכשמקיאיפ את זה באימונים(למשל אחרי הנגיחה הראשונה).

הפציעה של פוגבה מצערת, נקווה שלא משהו רציני.
    הוא דווקא היה טוב היום, התאמץ, חילץ המון כדורים והניע את הכדורים טוב מכולם, באנד פרודקט הוא היה עצבני ולא מדוייק אבל זה פחות חשוב למשימות של היום.

כמובן שזה ישמש תירוץ עצום למוריניו ולמרבית האוהדים ולמרות שיש פה סגל מספיק עמוק כדי למצוא פתרונות.

2. alexshw Member

ואיפה אתה חושב הבלם הסלובני מבליה שיחק לפני שנתיים? בסכנין.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע אם ראית, אבל קבוצה רוסית שהגיע כמעט ללא כל ההרכב הבכיר שלה ועם ארבעה שחקני ספסל בלבד הייתה קרובה מאוד להדיח אותנו. כל קבוצה נורמלית שנקבל תדיח אותנו בלי בעיות.

אגב, שתהיו מוכנים, ביום ראשון במידלסברו אנחנו הולכים לעלות עם ההרכב הכי אפור שאפשר להעלות על הדעת: קישור של קאריק ופלייני, ביחד עם לינגארד איפשהו ואולי גם יאנג.

4. k_700 Member

רומרו היה טוב ואמרתי שאני אשמח שנשאר רק עם הציניות של אמיר ולא מעבר.

משחק הרגל שלו שבדרך כלל מטריד היה גם סביר בפעמים שקיבל כדור לרגל.

אבל אני אגיד לך משהו, זה המפעל שהשאר למוריניו לשחק עליו.

אם הוא מקבל יריבה קצת יותר גדולה מרוסטוב בשלב הבא זה יהיה סיכון גדול מאוד לשחק בלי האלוהים שכבר 4 שנים כאן בשבילך , בכל משחק.

5. oranfu Member

עם כל כמה שאתם עלובים, פשוט אין מי שתדיח אתכם כבר במפעל הזה. זה פחות או יותר ליין אפ של קבוצות אינטרטוטו.

הליגה כבר לא באמת רלוונטית עבורכם הרי לא משנה איפה תסיימו שם.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

ביכולת שהפגנו מול רוסטוב קבוצות כמו איאקס, ליון או שאלקה היו מדיחות אותנו.
    אבל כן זה יהיה שיא העליבות אם יונייטד לא תצרף העונה לארונה את התואר היחיד שחסר לה.

לפחות אם להאמין לשדרים הרוסים איתם ראיתי את השידור, אז שוב ליונייטד היו בעיות בדרכים. הפעם לא בדרך למשחק אלא ממנו. יונייטד הייתה אמורה לטוס חזרה למנצ'סטר אחרי משחק הגביע בגשר, אך המטוס שלה היה לא תקין אז בסוף הם נסעו באוטובוס. עקב פקקים בדרך הם הגיע הביתה רק ב - 4 לפנות בוקר וכבר ב - 12 בצהריים השחקנים התייצבו לאימון.

נערך לאחרונה ב: ‏17/3/17
  7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

די נו אלכס, תעשה טובה. אז מול קבוצה קצת יותר טובה הייתם מתעלים ומשחקים קצת פחות חרא ועולים. קבוצות כמו שאלקה וליון ייחנקו מולכם כי בניגוד לרוסטוב הן לא מגיעות מעמדה של אנדרדוג מוחלט שאין לו מה להפסיד. אולי יש שם מספיק איכות, אבל אין שם מספיק ניסיון כדי להדיח את מנצ'סטר יונייטד במפעל אירופי.

אפשר כבר לכתוב את השם שלכם על הגביע הזה, ובאמת שאני לא סתם מנסה לנחס. גם אם נניח לרגע בצד את המצ'אפ הישיר נגד יונייטד, אף אחת מהקבוצות שנותרו לא נראות לי ככאלו שסביר שיזכו בתואר הזה, אלה קבוצות שבימים כתיקונם עפות ברבע הגמר לכל המאוחר או מסיימות את הקמפיין האירופי שלהן כשק החבטות של הבית שלהם בצ'מפיונס.

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  8. WellNeverDie Member

שיחקנו היום חרפה. לא מבין למה מורניו לא יעלה קצת יותר התקפי ועוד הוא ממשיך לשחק עם הברוש שיש את מנשה, קאריק או אפילו שוויני. בסוף היינו יכולים לקבל פה איזה גול (רומאו לקח 2-3 הצלות יפות) ולהסתבך. אשכרה 4 בלמים נגד רוסטוב בבית, בחיאת!

והכי מטריד זה המשחק בראשון. פוגבה (ששוב נראה כמו שלשול ורק מאבד כדורים) נפצע, הררה מורחק (או שאני טועה?) ונשארנו עם הברוש במרכז השדה, ובלי השבדי בחוד!
    יהיה נורא.

9. alexshw Member

זלאטן נראה אשפה במשחקים האחרונים וסוף סוף יש אפשרות לקצת גיוון בהתקפה.

10. k_700 Member

זלאטאן נראה בודד במשחקים האחרונים, לא אשפה, בודד.

כמו כל שחקן בערך בחלק ההתקפי שלנו.

הררה מורחק לשני משחקים, מה אפשר לעשות?
    את האמת המון.

קאריק, מנסה ובלינד למשל.
    בלינד לא שכח לשחק כקשר ונתן את העונות הטובות בקריירה שלו משם.
    מה עוד אפשרי?
    פלאיני, קאריק ומיקי או מאטה כשהייתי שם את מארסיאל וראשפורד האגפים במצב כזה.

מה יהיה בפועל?
    הרבה פלאיני , יאנג, מערך 5311 כי זה נצחנו היום.
    מה שחשוב להבין זה שאין לנו יותר את האפשרות לבוא לשחק על תיקו בליגה, כל משחק צריך לנצח אם חולמים.

11. Mellow29 Kopite

ראיתי את הראיון של מוריניו בסיום המשחק כי שמעתי שהיו דאחקות עם הבננה של רוחו... לא יאמן איזו בכיינות.
    מהציטוטים המובחרים: "אני מאוד גאה בבחורים. כנראה שנפסיד ביום ראשון בגלל העייפות אבל נלחם עד הסוף". כשנשאל על הבננה: "אני לא יודע אם אתה היית עייף בחיים שלך, אני הייתי עייף ואני יודע איך הגוף מרגיש. זה לא נושא לצחוק עליו.". כשנשאל על ההדחה של סיטי: "אני לא שמח מזה. עכשיו אנחנו הקבוצה היחידה בצמרת שמשחקת באירופה, יש שם קבוצות שלא יודעות מה זה עייפות".

ארבע וחצי דקות עם פרצוף תשעה באב מבלבל את השכל על עייפות. ממש דאגתי שלא יתמוטט שם בעמדת הראיונות.

oranfu, Sturridge, Scouser Tommy ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  12. k_700 Member

זה תירוץ שהוא ידע לשמן היטב עוד לפני השנה החדשה.

מי שזוכר-״ צלסי וליברפול לא באירופה״
    ובהמשך ״סאותהמפטון תגיע לגמר אחרי מנוחה״.
    הוא גם ידע לבכות כשנתנו לקבוצה שלו פאוס מהליגה. הוא תמיד יבכה ותמיד ישמור יפה תירוצים בקנה לעתיד.
    זה תמיד השופטים שלא שורקים לו לפנדל, לוקחים לו נקודות והלוח משחקים הזה.

כאילו ממאי שנה שעברה לא היה אמור לו להיות ברור לאן הוא נכנס.
    האבסורד הוא שאת הנחת היסודות לכשלון הצפוי בראשון הוא מכניס לראש של העיתונאי חצר והאוהדים כבר מעכשיו וזה אפילו מתקבל על הדעת כי נהיה בלי זלאטן, פוגבה והררה.

כאילו היריבה היא איזו מנצ׳סטר סיטי ולא איזו מידלסבורו שפיטרה מאמן לפני 2 דקות וחצי.

אגב סיטי, חבל שמישהו לא סיפר לו שבשנה שעברה נצחנו את הדרבי עם ההרכב הזה:
    Man Utd: De Gea (6), Darmian (6), Smalling (9), Blind (8), Rojo (7), Schneiderlin (7), Carrick (7), Lingard (6), Mata (6), Martial (8), Rashford (8).

לראשפורד זו הייתה הופעה שלישית או רביעית בליגה והמחליפים לאותו משחק- שוונשטייגר, מנסה וולנסיה.

קבוצות בליגה סחבו חודשים בלי שחקנים מרכזיים ולנו זה פחות או יותר קורה עכשיו(וגם לעוד שני משחקים) כשהכל ממילא כבר נראה גמור.

oranfu ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  13. Mellow29 Kopite

תשמע, להתלונן על שופטים אני יכול לקבל במידה מסויימת. לא כמו שמוריניו עושה, אבל כולם מנסים לפעמים להפעיל לחץ על השופטים, אם זה בהערות עוקצניות, פרצופים או "אני לא רוצה לדבר על שופטים, אבל...". אבל הבכי שלו על העייפות הוא חסר פרופורציה אפילו בפרופורציות של מוריניו.
    אני שם לב לזה כי בשנה שעברה אנחנו היינו במצב שלכם, עם מנג'ר שנכנס באמצע העונה לתפקיד, שני גמרים ועוד כל מיני משחקים חוזרים בערך בכל הזדמנות שיכלה. קלופ קיטר קצת, אבל בגדול התמודד עם זה והעלה כל מיני הרכבים מעפנים בליגה ועשה את הפריוריטיז שלו (ליגה אירופית>ליגה). בסוף זה לא הספיק אבל אני חושב שהתמודדנו בכבוד עם סגל הרבה יותר צר ופחות מנוסה ממנ' יונייטד.

מה הגיבוי של מוריניו? יאנג, רוני, קאריק, רשפורד וזה בהנחה שלא סופרים כל מיני שחקנים כמו מנסה ושואו שלא ברור אם הם בכלל חלק מהרוטציה.
    להגיד משפט כמו "כנראה שנפסיד ביום ראשון" זה יותר הודג'סון מהודג'סון.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  14. alexshw Member

יש פה סבל הדדי של מועדון ומאמן אז למה להמשיך אותו בעונה הבאה?

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  15. k_700 Member

קין בתגובה יפה מאוד לבכיינות הבלתי נסבלת(מישהו צריך לתת
    לו את הכאפה כי זה מתחיל להרגיש כמו מוייס שחושב שאולי נאתגר את ניוקאסל):

“I’ve never heard so much rubbish in my life - why do we have to listen to that garbage? It’s just utter nonsense, what he’s talking about,” said Keane.

“He’s manager of Manchester United, one of the biggest clubs on the planet - the squad he’s got, the players, and he keeps moaning about fixtures and fatigue.

We were looking at some of the cup draws they have had. They have had an easy ride in the cups, a lot of good draws, a lot of home draws.”

Keane added: “The guy is talking absolute nonsense. I never heard such rubbish in all my life.

וכל זה היה שווה כדי לקבל את הדובדבן שבקצפת-

Maybe the club is too big for him. He can’t deal with all these demands of the match - what matches? Cup competitions? Man Utd reserves could have won that game tonight.”

מצב נושא:
הנושא נעול.