מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

בפירוש לא ככה. הקצב שונה לגמרי מהליגה.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

3. nwish Member

ככה לדבר על שיאן השערים והאביר העתידי של המועדון שלך? בושה וחרפה, הוא הסמל וההודעה שלך היא לא הדרך של יונייטד.

Gass12 אוהב/ת את זה.
  4. alexshw Member

אני מאמין שבקיץ כבר יפרדו ממנו.

5. oranfu Member

גם זניט ובילבאו הודחו במפתיע. אתם מאוד תתקשו לא לקחת את הגביע הזה.

הנה גם טוטנהאם בדרך הדיי בטוחה החוצה. לא רואה אתכם מפספסים את זה גם אם תהיו זוועה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/17
  6. alexshw Member

טוטנהאם בחוץ, בילבאו בחוץ, פיורנטינה בחוץ, זניט בחוץ. אפילו שחטאר מסתבכת עכשיו בהארכה.

זו תהיה לא פחות משערוריה אם יונייטד לא תזכה במפעל הזה.

7. k_700 Member

טוטנהאם באמת בחוץ, תכלס דרך סלולה לגמר אמורה להיות פה עם הסגל שיש לנו.

8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה צחוקים אם אחרי כל החרא שנשפך עליו פה מוריניו יסיים את העונה בטופ 4 ועם 2 גביעים בארון.

אלעד אוהב/ת את זה.
  9. alexshw Member

תיאורטית הוא יכול לשחזר גם את העונה שלכם מ - 2000/01, אבל ביונייטד מצפים לשחזר את עונת 2000/01 של יונייטד :)

10. k_700 Member

שני גביעים? למה לא שלושה ומקום שני?

ועם כל זה העונה תחשב לבזיון אחד גדול ומתמשך.
    עם כל ההשקעה, עם הסגל הכי טוב שעמד לראשות מאמן בקרינגטון מאז הסגל של 2007/8, הוא סיים את הסיכוי לאליפות בשלהי אוקטובר.
    עלוב ביותר.
    הסגל הזה היה צריך להיות בדיבורים אם הוא חזק מהסגל של יובנטוס או פאריס אחרי החיזוקים של הקיץ .

דבר אחד לא חסר למוריניו וזה המזל, כבר אולי חמש שנים המפעל הזה לא היה ריק מקבוצות איכותיות בשלב שמינית הגמר.
    המשוכה הכי קשה - רומא(שהפסידה היום) ואז מי? ליון? זו שנמצאת בליגה על איזה נצחון אחד משישה משחקים?
    לאק.

ושלא תבינו לא נכון, אני לגמרי רואה אותנו לא זוכים במפעל הזה, למרות התנאים.

11. Gass12 Member

למרות שגם אני חוטא בכך מפעם לפעם,אני בהחלט מכה על חטא וחושב שאתה צודק. הרי בעוד מספר שנים כשרוני יתלה את נעליו, הדבר היחיד שיצוף ויעלה הוא התואר שלו ככובש מספר השערים הגבוה ביותר EVER ביונייטד. זה שנישל את בובי צ'רלטון מתוארו. לא יזכרו לו את שנות הדשדוש ואת הפרשיות המביכות שהיה מעורב בהן.
    בתאכלס ,כל ענין המכירה הוא ענין כלכלי גרידא . הבעתי לא אחת את חוסר ההתרגשות המוחלטת שלי מענייני הכספים של הגלייזרים.
    יפסידו או ירוויחו לא מזיז לי את האשך השמאלי.וויין רוני לא מעיק עלי מבחינה כלכלית שישאר במועדון ישחק ויתרום כמה שיוכל. כל עוד הוא לא מציק למוריניו ולא מחרחר מדון? שיקבל את הכבוד שזכו לו גיגסי וסקולס ואם קריירת אימון מעניינת אותו אני בעד שיעזרו לו להצטרף לסגל הזוטר ילדים/נערים ויצמח משם.

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלכתי על מה שריאלי כרגע, גביע ליגה בוודאות בהישג יד, מקום בטופ 4 לדעתי אתה נחרץ מדי שלא תקחו, אתם בסה"כ נקודה מאיתנו ו4 נק' ממקום שני, יש עוד הרבה כדורגל לשחק ולך תדע מה יקרה, אנחנו נגלה ביום שני אם ליברפול באמת שמה את החודש-חודשיים האחרונים מאחוריה וגם טוטנהאם לא נראית טוב במיוחד ויכול להיות שעכשיו מתחילה את הנפילה הרגילה שלה בשלב הזה של העונה.

על הליגה האירופית כמובן שדובר מספיק, אתם תצטרכו ממש להתאמץ כדי לא לזכות בגביע הזה, הקבוצה היחידה שנשארה במפעל הזה שבאמת תצטרכו לשחק טוב כדי לעבור אותה היא רומא, את כל השאר אתם יכולים לעבור על הילוך שני כמו שעשיתם עד עכשיו, מספיק שפוגבה, מחטריאן או זלאטן מחליטים לגמור את המשחק לבד ואין יריבה בצד השני שיכולה לעצור אותם.

אם זה ייגמר ככה זה בטח לא בזיון, אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה אבל עונה כזאת תיחשב להצלחה סבירה, אז אכזבתם בליגה והצלחתם מחוץ לה, אוקיי, זה לא רע גם אם איכות הכדורגל לא הייתה טובה - הרי בסוף העונה אף אחד לא זוכר את זה, זוכרים את השורה התחתונה והשורה התחתונה היא מלכתחילה הסיבה שמביאים את מוריניו, לא איכות הכדורגל שלו. בוודאי שאף אחד לא ימהר להעיף את מוריניו אחרי עונה כזו.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו מדברים על מפעל נוק אואט כן? שאתה יכול לחטוף איזה שער חוץ בבית כשהמשחק כבר גמור ולהסתבך ואז לעוף בגומלין באיזה 1-0 קטן.
    רומא כמובן היא השם הבולט בקבוצות שנשארו, סלטה ויגו גם קבוצה מסוכנת (ראיתי אותה מנצחת את ברצלונה במשחק מטורף, וגם נותנת פייט גדול לריאל מדריד ואתלטיקו מדריד בחוץ), אולמפיאקוס ובשיקטאש הם קבוצות מאוד ביתיות עם קהל תומך שיכולות להשיג תוצאה טובה בבית ולנסות לגנוב משהו בחוץ, בורוסיה מנשנגלדבאך גם יכולה להתברר כמוקש (אתמול היא פירקה את פיורנטינה בחוץ והדיחה אותה) ובכלל במפעל נוק אואט אפשר להסתבך בקלות כמו שראינו אתמול עם טוטנהאם ככה שפשוט זה בטוח לא יהיה.

14. Raulito Madridista

גם מקום רביעי לדעתי לא שווה הרבה, כלומר ברור שיונייטד רוצה לחזור לקידמת הבמה אבל המטרה הייתה צריכה להיות מאבק האליפות וכאן חלה התפשרות וסימון מטרות, עדכון מטרות חדש 'תוך כדי תנועה', מעין 'תהליך'. ההתחלה הייתה עקומה מידי עבור מוריניו, זמן רב ומשחקים אחרים הלכו לאיבוד וחבל. הליגה האירופית זה טורניר חמוד אבל עדיין יש בעונה הזו טעם של החמצה חוץ מכל רגע גאונות של זלאטן. אגב, כשמדברים על רוני - שחקן יותר מבוגר ממנו נראה כמו איילה על המגרש. ברור שזלאטן יש רק אחד, ועדיין. יונייטד פייבוריטית לזכייה עם כל הכבוד לרומא.

עזיבה של רוני בחורף הייתה משתלמת לכל הצדדים. יונייטד הייתה חוסכת חלק מהשכר השמן שלו והוא סוג של נטל. רוני עצמו היה מרוויח עוד כסף והוא כבר עשה את שלו ושיבצר את מקומו בהיכל התהילה כשעקף את בובי צ'רלטון ואת זה בהחלט הגיע לו לעשות. רוני עדיין שם גדול אבל בכל הכסף הזה הסינים יכולים להביא שחקן טוב יותר. בלי קשר, אני מקווה לראות הגבלות במדינה הזו על השכר.

15. alexshw Member

בחייך משה. אתה יודע הכי טוב מאיתנו מה שוות אולימפיאקוס ובשיקטש. ברור שאסור לזלזל אבל יונייטד לא יכלה לקבל מצב טוב יותר במפעל הזה. עונה שעברה הייתה יותר תחרות.

קבוצה "לא אטרטקיבית" וקטנה שכן הייתי נזהר זו רוסטוב בגלל ברדייב.

מצב נושא:
הנושא נעול.