מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אשכרה ארסנל 10 שנים אחורה. בערך.

2. k_700 Member

בשבילכם, כי אני לא מפתח פה ציפיות.
    לא שאני רוצה פחות ממך, אבל תודה על עוד רגע של התנשאות.

3. Gass12 Member

תרסיסון תקשיב טוב.
    אכזבה זה פונקציה של ציפיה, אל תצפה לא תתאכזב.המועדון שלנו בתקופה שאחרי פרגי עבר טראומה.
    לא קל להיות במעמד של "מאיגרא רמה לבירא עמיקתא"..
    זה ענין של אופי ודרך התמודדות. ככל שהדברים נוגעים אלי,לאחר מפח הנפש מדיוויס מויס ,גועל הנפש מההולנדי הטרחן הענתיקה. משחק המסירות לאחור ואפס כדורגל שנאה לעין. מוריניו על אף העובדה שאיני אוהב את סגנונו. הביא אותנו לפינה יציבה בינתיים. אתה רואה את סוף העולם
    אני רואה את העונה הזו ואם צריך גם זו שאחריה כקורת יסוד או אפילו כלונס. קודם כל הפסקנו להיראות המזרון של השכונה.
    אולד טראפורד חוזר להרגיש כמו בית.
    לי לא בוער כלום ולא אצה הדרך. אני רוצה לחזור למעמד של אלופים לשנים רבות ברצף ולא על בסיס מזדמן. בינתיים שימשיך לבנות
    זה לא שאני רואה מגדלים בני 70 קומות אבל מספר הקומות הבודדות שצמחו מספקות אותי לעת הזו.
    סבלנות יש לי כי אני כן רואה משחק כדורגל ואני כן מתחיל להנות. דבר שאבד לי לחלוטין בשלוש העונות הקודמות

4. nwish Member

משהו שמפריע לי -

בתגובות שלי ושל עוד כמה כאן יש תמיכה במוריניו, ועם זאת - היא מסוייגת משהו. אני, למשל, מעריך אותו על השינוי שהביא לקבוצה, בעיקר היות ו-LVG הוכיח ששינוי תמיד יכול להיות לרעה, ואז הוכיח שגם השקעה של רבע מיליארד פאונד יכולה לייצר את הקבוצה המשעממת בפרמיירליג.

אבל,
    אם קורה מצב שבו אנחנו לא ממש מסייגים את ההודעות שלנו זה כי יש כאן צורך לאזן את השנאה הבאמת לא-הגיונית כלפי מוריניו. אפשר לבקר אותו, אבל להיות עד כדי כך Over the top? להגיד שהוא פסגת האיכסה אחרי שאתמול היו פה ואן חאל ודיוויד מויס? להגיד שאנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים בזכות השופטים?

סלחו לי (מי מכם שמרגישים שזה מדבר עליהם, יש כמה), אבל ביקורת צריכה להיות עניינית, ובערך 70 אחוז מהביקורת עליו כאן היא ממש לא עניינית.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני לא חושב שיש ויכוח על שתי העובדות הבאות:
    1. התחושה שיש שיפור כלשהו תחת מוריניו מבוססת בעיקר על רצף הנצחונות בדצמבר.
    2. ברצף הזה, השופטים נתנו לנו ניצחונות מול פאלאס (שער שזלטאן בישל ביד ופוגבה כבש בנבדל של מטר) ומול ווסטהאם (אדום מופרך לפגולי בתחילת המשחק שההתאחדות ביטלה לאחריו, ושער של זלטאן מנבדל), ועוד לא מעט מתנות קטנות (העובדה שרוחו לא הורחק בתקופה הזאת היא נס, כי הגיע לו לפחות פעמיים).

אז כן, יש קשר בין הדברים. אני לא משווה את מוריניו לקודמיו, זה לא מעניין, הם היו כישלונות וגם אם הוא טיפה יותר טוב זה לא מקדם אותנו לשום מקום. צריך להשוות אותו לציפיות הריאליות לאן הסגל שלנו צריך להגיע, וזה הרבה יותר גבוה ממה שהוא עכשיו.

6. Gass12 Member

איני חושב שכיוונת אלי אבל למרות זאת אני רוצה לחדד. אף פעם לא אהבתי את סגנונו של מוריניו ואת האיש עצמו ועדיין יש בי את היכולת
    להודות שאני מרגיש יותר יציבות ותחילתו של תהליך חיובי.
    אמנם אני אוהד את המועדון רק מתקופת קאנטונה אבל אני בהחלט יכול לדבר על פרגי בשנותיו הראשונות ( מקריאה כמעט כמו כולנו ).
    הבה נחזור אחורה בזמן לינואר 1990 . פרגי בעונתו הרביעית אצלנו לא להיט באנדרסטייטמנט ,לאחר 7 משחקים ללא ניצחון ועם אפס הישגים
    ואז ניצחון על נוטינגהאם פורסט מעניק לנו זכיה בגביע ומשם סיפור ההצלחה ידוע.
    גם אז דיברו על פיטורין,גם אז לא היו שבעי רצון ולו היינו כותבים בפורום אז? מן הסתם היינו מצטרפים לעדת "המלכלכים"....

7. k_700 Member

איזה סגל היה אז לפרגוסון גאס?

היה לו את הבלם הכי טוב בליגה הספרדית שנה אחת קודם? שחקן במעמד של פוגבה?
    הוא בדיוק קיבל שחקן היסטורי כמו זלאטאן?
    והביאו לו קיצוני שהיה אחראי על 50 שערים עונה אחת קודם??

כל ההשוואות למוייס ולואן חאל לא רלוונטיים ברגע שנקודת ההתחלה של מוריניו היא עם הסגל השני הכי טוב בליגה ומכאן שהציפיות זה לא אשכרה רק להראות קצת יותר טוב מהקבוצות של השניים האלה(ועוד אפשר להתוןכח על זה אם זה יותר טוב, ברוב מוחלט של העונה זה אותה בררה לדעתי וכן עם המון עזרה מהשופטים, קאריק נתן פה תקצירון למה שבאמת הלך באותו רצף ״מדהים״ מול נמושות הליגה).

8. nwish Member

גאס, לא כיוונתי אליך.

קיי-700, לא חושב שהסגל שלנו טוב יותר בצורה חד משמעתי משל צ'לסי, סיטי, ואפילו טוטנהאם שנמצאת תחת אותו המאמן כבר 3 שנים.

המשכיות היא דבר חשוב, ואם יש דבר אחד שמוריניו אמר שנשאר איתי מתחילת העונה, זה המשפט לגבי העובדה שהקבוצה צריכה ללמוד לשחק את הכדורגל שלו במקום את של ואן חאל, ובעיניי זו אמת מוחלטת. עם כל הכבוד לארבעת השחקנים החדשים, יש לך לפחות עוד 7 שחקנים הרכב בכל משחק נתון שהמוח שלהם נחפר באדיקות ע"י ואן חאל לגבי הפילוסופיה הארורה שלו במשך שנתיים ובעיניי יש לכך משמעות עצומה.

חוץ מזה, לטעמי העונה אנחנו טובים בהחלט יותר משמעותית מבעונה שעברה גם מבחינת איכות הכדורגל, גם 4 נק' ממקום שני, 2 נק' מהטופ 4, נמצאים בגמר גביע הליגה ועדיין בנאבקים ב-4 חזיתות, לא התחנה הסופית, אפילו לא אמצע, אבל התחלה של משהו טוב סוף כל סוף.

9. Mellow29 Kopite

הסגל שלכם טוב מזה של צ׳לסי ומשמעותית, בקילומטרים, יותר טוב מזה של טוטנהאם. עומק, נסיון, רעב - יש לכם הכל מהכל באיכות שכמוה אין לאף קבוצה בליגה מחוץ למנצ׳סטר.
    ואז מתחילים לשקלל פרמטרים כמו המשכיות (לא תלוי במוריניו), הוצאת המירב מהקבוצה ועבודת אימון, ופה מוריניו נופל משמעותית מפוצ׳טינו.
    פוצ׳טינו מוציא מטוטנהאם הרבה יותר מסך חלקיהם. אם מוריניו היה מוציא אפילו 90 אחוז מהפוטנציאל של הסגל הזה, אין סיבה שלא תהיו ראש בראש עם צ׳לסי. מכאן מן הסתם האכזבה ממנו, התחושה של אלכס וקיי היא שעם מישהו כמו פוצ׳טינו בכלל לא הייתם לוקחים בחשבון סיטואציה של מרדף אחרי הטופ 4.

אני מסכים איתך שדרוש איזון מסוים בביקורת ודיבורים על לפטר אותו הם מוגזמים. ועדיין, אין מה להשוות אותו לואן חאל ומויס רק כי הגיע אחריהם. יש לו כלים שלשני אלה לא היו. אני לא חושב שמויס היה מגיע לתוצאות פחות טובות עם סגל כזה.

oranfu, k_700 ו-Walkon אוהבים את זה.
  10. k_700 Member

זה לא משנה מה אתה חושב לגבי איכות הסגל,
    כל סוכנות בוקינג אפשרית דירגה את הסגל הזה כאחד מהשניים הטובים בליגה ובפער גדול מאוד ערב תחילת עונה.

אף אחת מהסוכנויות האלה לא דירגה את הסגל ככזה בכל אחת מ3 העונות שקדמו להן.
    כמעט גם כל פרשן רציני דיבר על מאבק דו ראשי השנה עם סיטי בטופ ככה שהדירוג של הסגל לא הגיע יש מאין זה באמת מה שהיה צריך להיות פה אם היה מאמן שהיה מוציא מהסגל הזה את מה שהוא שווה.

את הקשקושים על זמן שיקח לשחקנים ללמוד את הכדורגל של מוריניו ולהתנתק משל המאמן האחרון שמענו גם מואן חאל זה מקרה קלאסי של מאמן שלא הולך לו בהתחלה(וגם בהמשך) אז הוא מכין קרקע לדיבורים על פילוסופיות ותהליכים כשבפועל אין כלום.
    אין פה כדורגל של מוריניו ואין פה התחלה של כלום, יש חוסר יציבות.
    שני משחקים נשחק טוב ושני משחקים נשחק רע.
    כשתגיע יריבה איכותית השקר בדרך כלל נחשף במלוא מערומיו.

אנחנו באופן יחסי נראים טוב יותר מבחודשיים הראשונים כי:
    1. אנחנו לא בחודשיים הראשונים, בכל מקום יש תהליך למידה.
    2. המאמן שלך משחק פחות עם פלאיני ורוני בהרכב ונזכר בדצמבר שיש שחקן בסגל העונה לשם מיקיטריאן.
    כמו שטענתי, תתן גם לתרנגולת בלי ראש לבחור הרכב נכון והכדורגל יראה יותר טוב ביחס לכדורגל של רוני בונה משחק ופלאיני וזלאטאן בחוד, חוכמה קטנה.

לפני שני מחזורים, יונייטד של מוריניו הייתה בדיוק באותה מרחק ממקום ראשון שהייתה יונייטד של מוייס.
    ככה הכדורגל שלנו העונה, שני מחזורים נדבר על מרחק ממקום 2 ובעוד שני מחזורים נחזור לבדוק מרחק ממקום ראשון בהשוואה למוייס ויודע למה? כי אנחנו כל כך לא יציבים ואיכותיים שזה פשוט מתבקש.

אין פה שום תהליך ושום כלום יש פה את הקבוצה עם הסגל השני באיכותו בליגה שנמצאת לא בכדי במקום השישי ואת הז׳יטונים שלי אני שמתי כבר ממזמן שזה המקום שניא תסיים איתו את העונה, עצוב אבל זאת המציאות שלנו.

11. alexshw Member

https://pbs.twimg.com/media/C4zt3pLWYAQCTye.Xxx:large

12. k_700 Member

שואו אפילו לא בסגל, פלאיני, דה חאה על הספסל.

מישהו סיפר למוריניו שהסיכוי היותר גדול שלו להגיע לאלופות זה דרך המפעל הזה?

בכל זאת הרכב מספיק טוב מקדימה כדי לעשות את זה.

13. k_700 Member

מה זו החולצת שוער שלהם? אשכרה פולו מכופתרת עד הצוואר איך הוא מצליח גם לנשום בתוכה?

איזה שער מצחיק של זלאטאן, נראה לי פגע באיזה ארבעה שחקנים לפני שנכנס.

14. alexshw Member

ההגדרה המילונית של דרדל'ה

15. k_700 Member

והשופט מציל אותנו משטות של בלינד שהייתה צריכה לעלות בפנדל.
    אלוהים יודע למה הוא היה צריך לדחוף את הרגל השנאלית שלו אחרי שהוא איבד את הכדור וכאילו מה כבר השחקן המגושם שלהם היה עושה.

מצב נושא:
הנושא נעול.