מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

מוריניו צריך לגרום לו לרצות קודם כל בזמן שנשאר עד תום העונה ואם זה לא יקרה יתכן שיצטרכו לבחור בין מרסיאל למוריניו.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעדיף לראות את מוריניו הולך מאשר את מרסיאל. אבל העניין הוא יותר מאשר "לגרום לו לרצות להישאר". משהו קורה שם. לא יודע אם זו הגישה של השחקן, הסוכן או וואטאבר, אבל דברים שם לא מריחים טוב עוד מרגע ששמענו על כך שהוא לוקח קשה את זה שנתנו את החולצה מספר 9 לזלאטן ואפילו לא אמרו לו. אוקיי, זה לא היה בסדר. אבל בחייאת.

3. אדום של פעם Member

המשחק הבא מול יריבה מהטופ 6 הוא באפריל נגד צלסי. עד אז יש לנו 8 משחקים שאנחנו צריכים לנצח. אם נשיג 18-24 נקודות עד המשחק מול צלסי אז אפשר לדבר על טופ 4.

אבל אם נמשיך לשחק כמו שאנחנו משחקים ולא יהיה שיפור אז אין טעם לדבר על זה בכלל. מי יודע אולי יהיה נס ומוריניו יבין דברים שהוא לא מבין עכשיו. הלוואי.

הליגה הזאת כל כך חלשה. צלסי בליגה משלה וכל שאר קבוצות הצמרת חלשות ומאבדות מלא נקודות. עצוב מה שנהייה מהליגה האנגלית. עם כל האיבודי נקודות של יונייטד איכשהו יש לה סיכוי מבחינת איך שהטבלה נראית לסיים בטופ 4. זה אומר הכל.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

4. alexshw Member

נו יפה גם אני. הרקורד של מוריניו עם צעירים ידוע ולכן אפשר להעריך שהבעיה העיקרית בסיפור זה מוריניו.
    אגב עדיין אף אחד לא הסביר למה מקצועית טוב לו לדכא את מרסיאל. מה האלטרנטיבות בדיוק?
    יש בסיפור הזה למוריניו הרבה פחות טיעונים שיכולים לשמש בעדו מאשר במקרה של דה בריינה שהיה ילד וחדש באנגליה והיו אופציות כאלה ואחרות בסגל.

ד"א מאז הניצחון על מידלסברו מרסיאל הוא השחקן הכי פורה שלנו.

5. k_700 Member

איזה סיכוי יש ליונייטד לסיים בטופ 4?
    סיכוי בערך כמו של אברטון(הטבלה לא משקרת), רק שהסקאוזרים במגמת עליה בשבועות האחרונים.

אנשים שוכחים שמי שבאמת מחכה לנפילה כדי להעניש ולהכנס לטופ 4 זו קבוצה שחייבת להיות שם בסוף העונה ובעיניים עצומות- מנצ׳סטר סיטי.

אם ליברפול תמשיך להיות עלובה או שארסנל תמשיך לאבד- סיטי פשוט תתפוס את המיקום של אחת מהן.

אנחנו בעצם במירוץ מול סיטי שזה די חסר סיכוי מבחינתי לאור העליבות שלנו.

אנחנו מקום 6 קלאסי, קבוצה של תיקויים והרבה דיבורים על חוסר מזל.
    אם תבחנו את הטבלה, בכל שנה הקבוצה שבמקום השישי היא זו שעושה מלא תיקויים ו״חסרת מזל מול השער״.

בקשר למארסיאל, הכי קל לצייר אותו כאיזה מישהו שבא בגישה פסולה לעונה הזאת.
    מה לא קראנו פה כבר?
    ״ הוא במשבר מתמשך מהנפילה ביורו״(נזכיר שיחק מחצית ביורו).
    ״הגירושים ואולי הבגידה באשתו השפיעו עליו״.
    ״לקחו לו את החולצה בלי להודיע״.

״הסוכן אוכל לו את הראש״.

במקום להגיד את האמת:
    המנג׳ר העלוב שלו סימן אותו מההתחלה.
    כשיש מחצית גרועה הוא הראשון לשלם, ייבש אותו, מנסה לחנך אותו כבר חצי שנה במקום לטפח אותו ולהחזיר לו את הבטחון אחרי שגם הכשרון העצום הזה נתקל פעם ראשונה בקיר של העונה השנייה שזה דבר סביר. גדולים וטובים ממארסיאל פגשו בקיר הזה, רק שעם מוריניו זה מתכון לתאונה חזיתית.

לא צריך פה בכלל להיות ספק במי צריך לבחור. מוריניו כבר היה צריך לעוף מפה מזמן, דיבורים על מארסיאל למקום אחר לא היו צריכים בכלל להכנס לדיון רציני אם המצב לא היה עגום.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

החתמה של גריזמן מרגיש לי יותר מדי כמו ריאל מדריד בתקופת הגלאקטיקוס.

הוא אומנם שחקן נפלא, אבל כדי למקסם את היכולות שלו הוא דיי מכריח את הקבוצה לשחק במערך של 2 חלוצים. נראה לי שהחתמה מהסוג הזה יוצרת פקק מיותר כשבמילא יש שחקנים בקישור ההתקפי שלא מנוצלים מספיק כגון: מיקיטריאן, מאטה ומרסיאל, עם פוגבה בין כולם.

מאמן וגיבוי יותר איכותי במרכז השדה לטעמי בעדיפות קודמת לכל. לא רואה טעם להמשיך להתפרע, בטח ללא כיוון מקצועי באופק.

7. k_700 Member

דווקא במבט לעתיד גריזמן וכשמלפניו ראשפורד יכול להראות לא רע בכלל(כשראשפורד גם חלוץ נייד מאוד שעובד קשה וזה מסוג החלוצים שגריזמן יאהב לנצל את השטחים המתים שהם ישאירו לו).

כמובן שבעדיפות מרכזית זה מאמן, אפילו כל מאמן שמסוגל להתרכז באימון כדורגל ולא לזיין את המוח על הכל חוץ מעל כדורגל.

8. alexshw Member

אין טעם לדבר על חלוצים פוטנציאלים כל עוד גם רוני וגם זלאטן כאן. אם תכוונים להפטר משניהם או אז תהיה תועלת מהסוגיה הזו.

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שלא חשבתי על ראשפורד כי נראה לי שאף אחד כבר לא ממש חושב על ראשפורד.

ילד חמוד שזיין אותי בהפסקה משיעור כימיה, אבל אני מקווה שהוא עוד ימצא את עצמו מחדש. יש שם משהו מיוחד.

10. alexshw Member

http://aipetcher.files.wordpress.com/2009/12/munich.Xxx

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו מרסיאל נמכר? יש אישור? כי אחרת דווקא אתה יוצא נלעג ופתטי בכך שאתה מכנה את המועדון שאתה "אוהד" בכינוי גנאי על סמך איזה שמועה שפורסמה.

12. DRORIKO Member

נכנסתי לקבוצת פייסבוק של מנצ'סטר יונייטד, הקהל שלכם יותר מטומטם מהקהל של מכבי חיפה. כל מי שמעז להגיד משהו נגד מוריניו או רוני ישר חוטף מקלחת (וב"בכל מי" אני מתכוון לאלכס)

13. k_700 Member

הקבוצה בפייסבוק היא קבוצה לגריטה, מהמביכות שבקבוצות הכדורגל שנפתח להם דף פייסבוק לדורותיהם.(לחשוב שלפני עשור בערך נסעתי עם ברקוביץ, מקים הקבוצה שלהם שם למאש לראות חצי גמר גביע והוא סיפר לי על התוכניות והמטרות שבהקמת הקבוצה וממש תמכתי והתלהבתי, כמה
    תמים הייתי, כמו אוהד ניקס ממוצע שדולאן החתים לו איזה אלן יוסטון על חוזה חדש או קנה לו צעצוע אחר).

באמת, זה פגיעה לאינטילגנציה להכנס לשם אם אתה לא מתכנן לטוס למנצ׳סטר בקרוב ואתה צריך כרטיס.

באוננות שלהם על מוריניו ורוני הם יותר גרועים מרד קפה ששם יש קיבוץ של עשרות אלפים ביחד.
    אבל בקלות אפשר לראות טפטוף של אותה קבוצה גם פה.
    הרי אנחנו רק ״2 נקודות מלוזרפול, הלוזרים״ ויש פה תהליכים כי הקבוצה מגיעה למצבים ומשחקת לעומק.

14. DRORIKO Member

לא תשמע ממני מילה אחת רעה על משה אוחיון, אחלה בן אדם, גם אם אני לא מסכים איתו לגבי יונייטד, אבל בניגוד אליו אלה שכותבים בקבוצה הזאת לא רק מאוננים על מוריניו אלא גם כותבים בצורה כל כך שטחית ועילגת. איזה מישהי כתבה שם שמוריניו עושה למרסיאל סדנת חינוך ושהוא יודע מה הוא עשה אז אלכס אמר לה שהיא לא באמת מכירה את מוריניו והיא ענתה לו "לא כי אתה חבר שלו מהצבא" וקיבלה איזה 20 לייקים. אני כבר יודע על איזה קבוצה אני לא אעשה FOLLOW

נערך לאחרונה ב: ‏6/2/17
  15. k_700 Member

נו ברור זה סוג השיח שם. כל אחד זורק שורה שהיא קלישאה והאחרים מלייקקים כי זה עובדה.

טיפיקל מה שרשמתי בדיון המחזןר לגבי מיקי- בשביל הפנאטים האלה כל תרחיש שלא היה קורה מוריניו היה יוצא גאון עם הסדרות חינוך שלו.
    אם מיקי היה חלש אז הוא הציל את הקבוצה מארמני כי הוא הראשון לזהות.
    אם הוא נכנס מהר לעניינים אז הוא גאון כי הוא גרם לארמני לשבת, ללמוד ולבוא רעב.

אותו דבר עם מארסיאל רק ששם הסיפור פשוט מרתיח ולא צודק.
    מדובר פה בבחור צעיר שנתן עונה ראשונה נדירה, נתקע בחומה של העונה השנייה אבל המאמן שלו במקום לתת אקמול וקצת מנוחה, מעדיף לתת לו כימיקלים דרך הווריד.
    באמת מישהו זוכר בכלל שהמשחק הגביע האחרון ששיחק מארסיאל היה הטוב במגרש?לא.
    הוא גרוע כל השנה אז הוא בסדרת חינוך עד למשחק הגביע הבא.

משואו הוא לא מחזיק פשוט.

מצב נושא:
הנושא נעול.