מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשוק שהיה בקיץ, בטח לאור העובדה שזלאטן היה שחקן חופשי, מדובר היה על רכש אדיר, לא פחות.
    לא הבנתי עדין למה זלאטן אשם שחסר איכות בסגל שלנו, או שהקבוצה עדין לא התחברה. ואם זלאטן לא היה חותם אז פתאום היה לנו את הסגל של הטראבל או איזון דומה? לא היינו בשנה שעברה ללא זלאטן? ואיזה תוצאות השגנו?
    ואם כבר החתמת את זלאטן לא תשתמש בו לצורכי שיווק? עדיף את פוגבה שמשווק בלחץ גם בתקופות פחות טובות?
    אני עדין לא מבין את הטענות לזלאטן או למועדון. נעשו לא מעט טעויות אצלנו בשנים האחרונות, גם בקיץ, זלאטן לא היה אחד מהם.
    אבל זלאטן כן היה זה שחטף אש על הכישלון שלנו, זלאטן כן היה זה שכותבים כאן גימדו את השערים שלו וטענו שהוא כובש רק במשחקים לא חשובים, זלאטן כן היה זה שהציגו אותו כגימיק שיווקי ולא יותר מכך, כסוס מת שבעיקר תוקע את ההתקפה שלנו ומונע מההתקפה שלנו שבתקופות מסוימות בשנתיים האחרונות ייצרה בעיטה אחת ב - 90 דקות לשער, לשחוט את הליגה.
    אז כן, לאור הדברים שנכתבו עליו, הרבה כותבים כאן צריכים לאכול את הכובע. כמו אותו כותב שזילזל בהארי קיין בזמנו וגימד אותו ואמר שהוא מעדיף עליו שמות כאלה ואחרים מהליגה הצרפתית וכולנו ראינו עד כמה הוא מבין כדורגל כשהארי קיין עונה אחרי עונה מעמיד מספרים נפלאים.

2. alexshw Member

עוד פעם אתה מפספס את הנקודה. הסוגיה היא אם נכון ללכת על שחקן שבאופן מפורש מכריח את המועדון לסגנון מסוים בהתקפה בהתחשב בכך שזו ליגה תחרותית יותר מאשר ליגות אחרות בהם זלאטן שיחק בעבר.

ומה זה "שוק שהיה בקיץ". יונייטד המועדון האחרון שמוגבל בשוק. זלאטן לא החלוץ היחיד שניתן היה להביא.
    אני למשל יותר ויותר מתלהב מלוקאקו. השם של גריזמן כל הזמן עולה. יש עוד.

מוריניו החליט לבנות את הקבוצה ככה. לא כי זלאטן הוא האופציה היחידה לחזק את החוד.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש גם את מסי, ורונאלדו, וניימאר, ולנבדורסקי, ומולר, השאלה מה הסיכוי להביא אותם, ומה היה סדר העדיפות לאור העובדה שפוגבה ומיקי וביילי סומנו כבר משלב מוקדם בקיץ ובסכומים לא קטנים של כסף.

4. oranfu Member

אני מבין את הנקודה של אלכס.

זלטן ענק, אבל השאלה היא אם מועדון גדול צריך להחתים אותו, בטח בשלב כזה של הקריירה שלו.

הוא דיי מכריח אותך לשחק בסגנון מסוים שלפחות לדעתי, פחות מתאים לקבוצה שמכוונת לרמות הגבוהות. יש לו המון איכויות, אני לרגע לא מתכוון להוריד מהיכולת והאיכות שלו. אבל איזה עוד מועדונים גדולים בעולם משחקים עם חלוץ מאוד פיזי (וטכני) אבל יחסית לא נייד? כזה שמרכז אליו הרבה מאוד מהמשחק של הקבוצה?
    עכשיו, אם הוא היה צעיר יותר ונגיד בונים עליו קבוצה לשנים קדימה אז זה דבר אחד, אבל מכיוון שהוא כבר בשלהי הקריירה, זה לחלוטין לתכנן שיטת משחק וקבוצה על שחקן שאין שום דבר דומה לו באירופה ואי אפשר להביא לו מחליף לכשיעזוב.

אבל זה גם לא מפתיע שזה הצעד שהלכו עליו בקיץ. לא בגלל שלא היה את מי להביא. בחייאת, אתם מוציאים סכומים פסיכיים, אין כמעט חלוץ בעולם שהוא לא אופציה ריאלית בסכומים שאתם מדברים איתם. לעזאזל, הייתם יכולים גם להמשיך לפתח את מארסיאל וראשפורד בעמדה הזאת.
    זה לא מפתיע מכיוון שזה מה שמוריניו אוהב. הוא אוהב שחקנים ותיקים, גדולים פיזית. פיבוטים. הוא מעדיף את זה על החלוץ הקטן יותר פיזית אבל זריז. מהבחינה הזאת אין יותר איכותי מזלטן (שכאמור, הוא הרבה יותר מסתם חלוץ גדול ופיזי).

5. nwish Member

נראה לי שהרבה אנשים מתעלמים כאן מהעובדה שזלאטן, על כל מעלותיו וחסרונותיו בכל הנוגע למשחק הכדורגל, הוא קודם כל אישיות ודמות מפתח בהפיכה של הקבוצה שלנו משק החבטות של כולם לכוח המאיים שאנחנו היום.
    ואן חאל ומויס מצצו כל טיפת עוצמה שהייתה במנצ'סטר יונייטד, והתפקיד של זלאטן הוא מחוץ למגרש באותה המידה שהוא על המגרש. מנטליות כזו מחלחלת לשחקנים הצעירים ו-"חונכת" אותם, תשאלו את כל מי ששיחק עם קאנטונה.

מעבר לכך, מצויין שהוא דמות המפתח כרגע, מקצוען ברמה הגבוהה ביותר ואלוף סדרתי, ולא שק תפוחי האדמה שיש מי שקורא לו וויין רוני.

זלאטן היה קריטי עבורנו העונה, אנחנו ברי מזל שהסגל שלנו יחווה אותו לשנתיים שהוא יבלה איתם, מי שטוען אחרת כנראה שכח שלוש שנים של פחדנות, טמטום ואימפוטנציה קצת מהר מדי.

Gass12 ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל אין בכם שום מאיים כרגע, זו בדיוק הנקודה.

עברתם מגרוע/ממש גרוע לבינוני.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. k_700 Member

אחי, אנחנו בעונה נהדרת, אנחנו אפילו תוקפים לעומק וזה פשוט השופטים דופקים אותנו, לא קלטת עוד עם מה יש לך עסק פה?

8. nwish Member

לול.
    אתה יכול לקרוא לזה בינוניות אם אתה רוצה, אני לא מסכים, וכך או כך זה שיפור עצום משנה שעברה, ואם אתה לא יודע לזהות כמה זה טוב זה בסדר ואני לא מאשים אותך בכך, אני מאשים את ונגר. ^_^

קיי-700,

קודם כל, ציניות עובדת רק אם אתה באמת מתוחכם.
    שנית, ברכות על הודעה נטולת שגיאות כתיב!

עכשיו,
    מי שציפה שנהפוך במחי קיץ מקבוצה שאף אחד לא מפחד ממנה ושלא יכולה להציע שום דבר התקפית לקבוצה שזוכה באליפות כאילו, בעיקר בעונה שבה הטופ 6 כולן משחקות מעולה, הוא דביל.

או שזה לא מה שאתה אומר? אז מה אתה אומר? טופ 4? מי אמר שזה לא יקרה? פער 4 נק' משם מפחיד אותך כ"כ?
    Hold on to your panties baby girl, no need to rush.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מאמין בתכנון ארוך טווח יתר על המידה. אתה בהחלט יכול לבנות שחקנים קדימה, אבל לגבי סגנון וכו', אני לא יודע. בצדק הזכירו כאן את ואן ניסטלרוי, שהיה סקורר ענק - אבל גם יצר קשיים מסוימים והגבלות בסגנון המשחק שלנו. והנה, כשהוא יצא מההרכב, מהר מאוד דברים החלו לזרום אחרת. זה יכול לקרות גם כשזלאטן יילך.

אם היה יכול להיות טוב לנו עם חלוץ בסגנון אחר, אני לא יודע. יכול להיות שכן. אבל צודק מאוד @nwish כשהוא מציין את כוח האישיות שלו. זה מסוג הדברים שחסרו לנו מאוד בשנים האחרונות. כשאני מסתכל על החבילה במלואה של איברהימוביץ', זה no brainer.

Sir Alex Ferguson, Gianzola ו-אלעד אוהבים את זה.
  10. alexshw Member

רק אל תספר שוב על תהליך.
    הציפיות מיונייטד להתמודד על התואר ריאליות ונכונות לאור ההשקעה.

זה שאלה של בניית קבוצה ורעיונות של מאמן.
    מוריניו פשוט נראה כמאמן אחרי השיא.
    אולי לא כמו ואן חאל אבל גם לא אחד שנמצא בחוד החנית של הרעיונות המודרניים.

"במחי קיץ" אפשר הרבה דברים.
    אפילו לבוא פעם ראשונה לליגה הזו ולהרים קבוצה מרוסקת במקום עשר לריצה נהדרת לאליפות ועם 2 רכישות גדולות וקוסמטיקה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי את העקיצה עם ונגר.

נ.ב.
    ברור שהוא אשם.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה דביל קונטה.

אלעד ו-k_700 אוהבים את זה.
  13. k_700 Member

אשכרה איזה דביל כונטה, אהה סליחה קונטה.

איך הוא הצליח בקיץ אחד להפוך קבוצה שאף אחד לא מפחד ממנה ושאין לה שום דבר התקפי להציע לקבוצה הכי טובה בליגה בפער?? מוזר, כנראה דביל גדול.

מזל אבל שאנחנו בעונה נהדרת ושnwish ממש מתוחכם.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שאפשר להפוך דברים בקיץ אחד. וכל הכבוד למי שעושה זאת. אבל זה לא אומר שמי שלא מצליח בכך הופך אוטומטית לכישלון.

Sir Alex Ferguson ו-אדום של פעם אוהבים את זה.
  15. k_700 Member

אמממ כשאתה ערב פתיחת העונה מדורג בכל בוקינג אפשרי כאחת משתי הקבוצות הפייבוריטיות לזכייה באליפות ואחרי השקעה אסטרונומית בקיץ אחד, אז כנראה שלא רק דבילים חושבים שאתה לכל הפחות צריך להאבק על התואר מאחד משני המקומות האלה.

איך אתה רוצה שנגדיר בינתיים עונה של מקום שישי וחוסר נראות בכל המשחקים מול אלו שמקדימות אותך(פרט לטוטנהאם בבית)?
    אתה מעדיף לקרוא לילד כחוסר הצלחה, אני מעדיף לצמצם את זה למילה- כישלון.

מצב נושא:
הנושא נעול.