מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

סמלי משהו שדיון על מרסיאל נפל בדיוק על יומו הכי גדול העונה אז תמשיכו :)

אני מכבד את לאלנה שבגיל 28 ובעיקר בגלל מאמן ספציפי משחק כדורגל ברמה של טופ פרמייר ליג סוף סוף, אבל למרסיאל כמו בכלל לכל יונייטד פוטנציאל גדול בהרבה.

שאלה אחרת איך כל מנג'ר מנצל את זה עד כה וכאן כמובן אין שאלה בכלל.

2. k_700 Member

לא היה צריך את המשחק הזה כדי להבין שכל דיבורים על להעיף אותו הם מגוחכים.

3. Sir Alex Las' Killa

היום הוא ללא ספק הזכיר את היכולת מעונה שעברה.

Speaking to FFF, Anthony said:

“Van Gaal asked me my preferred position. I prefer to play in the centre. He told me I could play in a number of positions”.

The youngster has drawn comparisons to Arsenal legend Thierry Henry and like his fellow Frenchman, Martial can play as a striker or out wide on either flank. But the striker insists he is best used down the middle.

When asked about his favourite role he stated, as per Sky Sports: “[Louis van Gaal] asked me my preferred position… I prefer to play in the centre. He told me I could play in a number of positions. It’s the coach’s decision, and whichever position I do, I’ll do the best I can.”

את הדברים הללו אישר במפורש ואן חאל במסיבת עיתונאים שאני זוכר היטב. שאר הציטוטים שלו שמופיעים בתקשורת לא מדוייקים. הוא כמעט ולא מתראיין והם משחזרים ומעוותים אותם. הוא מתכוון לתנועה משמאל למרכז, ועל זה אין ויכוח. אין גם ספק שהוא נהנה לשחק כקיצוני או רק לשחק בכללי, אבל זה שונה מהעדפה אישית לעמדה (צריך לזכור שמציבים אותו באגף הוא נאלץ לעשות עבודה הגנתית).

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/16
  4. WellNeverDie Member

כיף לחזור לנצח בשעה טובה!
    אבל מה שמפחיד זה שהעץ עדיין פותח. לא מבין את מורניו. בלי להסתכל על נתונים או לנתח את המשחק, המשוואה הכי פשוטה
    פלאיני משחק = אנחנו מפסידים
    פלאיני לא משחק = אנחנו מנצחים

מקווה לא לראות אותו ביום שני. מקווה להמשיך לראות את מרסיאל ומיקי באגפים ולא שוב עם לינגארד/השמן בצדדים. ואם קאריק לא כשיר במשחק נגד בורו, אפשר לשחק עם מאטה במרכז במקומו, והררה ופוגבה ילכו טיפה אחורה. ראינו את ההשפעה שלו היום כשנכנס

5. alexshw Member

מי יכול לשחק קשר אחורי פרט לקאריק?
    שניידרלין שמוריניו בפירוש הוציא מהתוכניות או פוסו מנסה שאם מוריניו היה נותן לו לפתוח היום ובעוד כמה משחקים הוא פשוט לא היה מוריניו.
    פרט לכך גם בלינד שיחק בעמדה אבל הוא רך מדי לדעתי לזה ולא הצלחה גדולה מדי שם.

במצב העניינים הזה הפיתרון חייב לבוא משוק העברות.

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/16
  6. k_700 Member

זוכר מילה במילה מהראיון הזה ואם תלך אחורה תראה שאני פירסמתי אותו ממש פה.
    לאחריו כבר כשהתרגל יותר לעמדה הוא ציין בראיון(לא עיוות ולא בטיח) שהוא מרגיש הרבה יותר נוח בסגנון ששיחקנו אז לשחק משמאל וכשהכדור מגיע אליו לרגל מול מגן.
    אגב זה גם לא איזה משהו חדש עבורו, בנוער של ליון הוא גדל יותר כחלוץ וכילוץ שני אבל במונאקו כמעט ורק שיחק על האגפים.
    זה לא שואן חאל לקח חלוץ טהור ושיחק איתו בתפקיד שביטל את כל התכונות שלו ובפעם הראשונה.

אני אישית חושב שהוא יבוא לביטוי הרבה יותר טוב רק מהאגף, במשחק היום ראינו בדיוק את הדוגמא לכך.
    הדריבל שלו ביי פאר הכי טוב בקבוצה ומאוד לא קל להוציא לו את הכדור אחרי שהוא כבר עובר את המגן בחצי צעד.
    הוא עוד ישפר את המסירה האחרונה והבעיטה לשער ואז בכלל יהיה שחקן מהרמות הכי גבוהות.

תפקיד שני שהייתי חושב לשחק איתו זה חלוץ שני מאחורי חלוץ מטרה, אבל לשם אני מעדיף יותר את מיקי או מאטה.

7. k_700 Member

פוסן מנסה בכייף כבר היה היום שחקן רוטציה יעיל לעמדה הזאת אם מוריניו רק היה חושב בכיוון הזה ולא מתקבע על האופציה שהוא כל כך אוהב-פלאיני( בהזדמנות זו אציין שלא קניתי אף דיווח שטען שפלאיני בדרך החוצה, אני לא אתפלא אם אפילו את הקיץ הוא שורד פה אם מוריניו נשאר).

8. Sir Alex Las' Killa

אשמח ללינק. הוא אכן רגיל לאגף ממונאקו לכן לא הגיוני שהוא ישנה את דעתו. הוא כנראה התכוון לחופש ולתנועה, כלומר לחתוך משמאל לרחבה. אבל זה משהו שגם חלוץ יכול לעשות. וככה אני רואה אותו בשיאו, יורד אחורה מעמדת החלוץ לקבל כדור ולעשות ריצות סולו (בסגנון של הנרי). ככל שהוא ישחק כחלוץ ככה הוא יבקיע יותר והביטחון שלו ישתפר. לא רואה אותו מגיע לאותם מספרים מהאגף והוא בטח שלא מסוג השחקנים שמבשלים יותר מדי. הוא בעיני חלוץ. השער שהוא כבש היום הגיע בדקות הבודדות שהוא שיחק כחלוץ שני, דבר שעלול להיות פתרון זמני מעולה.

9. Sir Alex Las' Killa

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ברור לי למה הוא שרף את שינדרליין. אחד הקשרים האחוריים הכי טובים בליגה.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

12. alexshw Member

פעם ראשונה מאז ספטמבר 2012 קרי עידן פוסט פרגוסון שהקבוצה רשמה 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא נשמע הגיוני, גם לואן חאל היה רצף כזה בעונתו הראשונה.

14. alexshw Member

היה בליגה, אבל בתווך היה את ההפסד לארסנל בגביע.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

היו שני רצפים באותה עונה, אחד מהם התחיל בנובמבר בניצחון על פאלאס (משחק איום עד שמאטה הבקיע לקראת הסיום) והסתיים בדצמבר בניצחון על ליברפול. לא היו משחקים במפעלים אחרים באותו זמן, כי הודות למויס לא היינו באירופה באותה עונה, ומגביע הליגה דאגנו לעוף מהר ובאופן המביך ביותר.

מצב נושא:
הנושא נעול.