מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

לא שהיינו צריכים את זה, אבל זלאטן ממתין להתנצלותך, אלכס. הצלחה גדולה בתוך קבוצה די כושלת בינתיים.

זה לא הגיל, זה זלאטן\ דור הופמן(ישראל היום)
    למרות נחיתה בליגה חדשה ולקבוצה בבניה, ולמרות שהוא בגיל שבו שחקנים מתחילים לדעוך, איברהימוביץ' לא מפסיק להדהים • אחרי אינספור תארים, שיאים אישיים ושערים נדירים, דווקא פתיחת העונה הזו במנצ'סטר יונייטד מבליטה את הגדולה האמיתית של השבדי הענק

בישול, גול, בישול, גול, גול, גול, בישול. הרצף הזה, שמציג את המעורבות של זלאטן איברהימוביץ' בשבעת השערים האחרונים של מנצ'סטר יונייטד, לא מותיר ספק בנוגע לטיב ההתאקלמות של השבדי בליגה האנגלית.
    וכאילו לא די בכך, לחלוץ הוותיק (35) יש 11 שערים בעשרת המשחקים האחרונים של השדים האדומים, 17 העונה בכל המסגרות ובסך הכל 50 גולים בשנת 2016, שני רק ללאו מסי. "הוא עושה דברים מדהימים, שהופכים את הגיל שלו ללא רלוונטי", שיבח הנריק מחיטריאן. "אני אוהב את סגנון המשחק שלו, הוא חשוב מאוד לקבוצה", הוסיף דיילי בלינד. ז'וזה מוריניו, שראה שחקנים גדולים בימי חייו, סיכם: "אני לא מופתע בכלל, ואני מאמין שב־2017 הוא יכבוש אפילו יותר".
    מכל הדברים שעשה זלאטן במהלך הקריירה המופלאה שלו - 31 תארים קבוצתיים שנפרסים על פני שבעה מועדונים וחמש מדינות, שיאים אישיים שמתחילים במשפט "השחקן היחיד ש...", הראיונות המרתקים, הכריזמה המתפרצת והשערים שכאילו נלקחו ממשחק מחשב - דווקא פתיחת העונה הזאת במנצ'סטר יונייטד מבליטה את הגדולה האמיתית של "איברה".
    בגיל 20, כשעזב את מאלמו לאייאקס, החליט זלאטן שהוא יהיה נווד. "לא רוצה להיות לצד אמא כל הזמן, רוצה לראות עולם ולכבוש יעדים", סיפר באחד הראיונות, וכך עשה. תוך ויתור על מעמד "הסמל", על נוחיות, שיגרה וביטחון תעסוקתי (ברמה שלו, כמובן), דילג החלוץ מיעד ליעד, מעמיד את יכולותיו המקצועיות והחברתיות במבחן.
    ההצלחות היו רבות, מובן שהיו גם אכזבות, כמו חוסר היכולת לזכות בליגת האלופות, אבל זלאטן תמיד חיפש את האתגר הבא. "שאלתי אותו אם הוא מעוניין להגיע, והוא מייד ענה שכן", סיפר מוריניו על המו"מ הקצר שהתנהל בין השניים בקיץ החולף.
    מעטים האמינו שימיו הראשונים של זלאטן בכדורגל האנגלי הקשוח ובקבוצה בתהליכי בנייה מחדש ייראו כך. מספריו כמעט זהים לאלה שהשיג רוד ואן ניסטלרוי, שהגיע ליונייטד בשיא הקריירה, וכבר עכשיו טובים מאלו שהשיג הכישרון הגדול אנטוני מרסיאל בכל העונה שעברה. "הוא פשוט מדהים", התלהב מחיטריאן, "אבל אני לא צריך לספר לכם את זה".
    כלל לא בטוח שהמדהים הזה ייגמר באליפות, עם כדור הזהב, ובטח שלא עם ליגת האלופות, אבל הזמן הקצר של השבדי ביונייטד הוכיח שמדובר כנראה בשחקן היחיד בעולם שהוא בלתי תלוי - בשפה, במקום, בגיל, במאמן, בחברים לקבוצה, ביריבים או במזג האוויר. רק תנו לו כדור.

2. Raulito Madridista

- מרכז השדה של יונייטד הוזנח זמן רב, אני מסכים, והדברים היו יכולים להיראות אחרת אם מודריץ' למשל היה מגיע ליונייטד בקיץ 2012 ולא לריאל מדריד. הוא היה תפור כבר על הבק-טו-בק בליגה האנגלית ושידרג משמעותית את מרכז השדה של טוטנהאם. במארקה עוד העיזו להכתיר אותו כרכש הכושל באותה עונה(בריאל), נו באמת. אהה, וכן, הוא גם העיף את יונייטד מליגת האלופות:) וברצינות - מודריץ' היה יותר ריאלי מטוני קרוס לדעתי(כמובן שבנק' זמן שונות) והוא שחקן שלם יותר מקרוס ומאוזן יותר ממנו לדעתי. יונייטד כן צירפה שחקני מרכז שדה מעבר לפוגבה, בעיקר אנדר הררה, אבל זה לא התחבר מספיק טוב.

- לגבי מרסיאל - סביליה קבוצה מצוינת והיא משחקת כדורגל התקפי, הוא בהחלט יכול למצוא שם את מקומו אבל עדיין לא מאוחר כדי שימצא את מקומו ביונייטד. זלאטן באנקר ובצדק, אבל השחקן הראשון שהייתי מרכיב אחריו מקדימה הוא מרסיאל שהיה נק' האור בעונה שעברה, גם במחיר שהוא יישחק פחות טוב 2-3 משחקים. רוני הוא העבר(חחח), זלאטן הוא ההווה(הטווח הקצר) ומרסיאל הוא העתיד. עדיף שישחק גם בכנף שמאל. וכן הייתי מרכיב אותו אפילו לפני מקטיריאן.

3. Sir Alex Las' Killa

כנראה שגם דפאי יעזוב בינואר.

שחקן מאוד צעיר, לדעתי צריך להשאיל ולא למכור.

4. k_700 Member

חחח מוריניו כזה שקרן שפשוט אין לתאר.

בחודשים האחרונים עאלק היחס שלו לדפאיי נובע ממידע שהגיע אליו שהשחקן רוצה לעזוב.
    חתיכת שקרן עלוב, שיגיד כמו גבר שהוא לא בתוכניות שלו ולא היה כי לא האמין בכשרון, בגישה, באופי של השחקן להשתפר תחת ההדרכה שלו.
    כן אבל נורא אמין לצאת לתקשורת שנייה לפני ינואר ולשקר שלא נתת לו פאקינג דקה אחת עלובה כל השנה(פרט לאיזה משחק בגביע הליגה) כי השחקן נורא רוצה לעזוב למועדון היחיד שהביע בו עניין- אברטון.

איך אנשים עוד בולעים את זה אלוהים יודע.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני אוהד שלכם,הייתי מאוד מתאכזב לראות איך 2 השחקנים הכי כישרוניים ומבטיחים בסגל עומדים לעוזב בגלל מאמן שלא ממין בהם.
    העיקר פלאני,רוני,יאנג ו-ולנסיה..
    זה כל כך שקוף שם יפרחו בכול מקום אחר שקצת יתן להם קרדיט,תכינו את הממחטות.

6. alexshw Member

מוריניו אמר שהם לא ישוחררו להשאלה.
    רק לג'ונסטון יתנו לעזוב להשאלה ובנוסף כמובן יש את אלה שלמעשה ברשימת העברות.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מאמין לרגע שמנ יו תוותר על מארסיאל.
    מדובר בכישרון יוצא מן הכלל שגם שולם עליו סכום כסף משמעותי מאוד. הוא גם לא כל כך רחוק מתמונת ההרכב, אין היגיון בויתור עליו.
    דפאיי זה סיפור אחר, הוא לא בתמונה של הרוטצייה בכלל.
    הוא יכול להיות הימור מצויין מצידה של אברטון.

oranfu ו-Sir Alex אוהבים את זה.
  8. alexshw Member

פרגי חוגג 75 היום

Gass12 אוהב/ת את זה.
  9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

דפאיי באברטון זה כמו שאקירי בסטוק.

במקום אברטון הייתי מנסה לצרף את שניידרלין לעסקת חבילה. הוא יכול לעזור מאוד לקומאן, בדיוק כמו שעשה בסוטון.

10. alexshw Member

עם הגישה של דפאי למקצוע אני לא אתפלא לראות אותו עוד איזה שנתיים בליגת האלופות

במדי איינדהובן כמובן.

11. one united Member

לא מוכשרים, בטח לא כמו שעשו מהם. שניהם לא יכולים להגיד שלא קיבלו "זמן משחק".....חוץ מלראות אותם רצים לתוך המגנים לא ראינו הרבה, אז כן מרסיאל פה ושם לעיתים רחוקות כובש אבל הוא כל כך לא מה שציפיתי, אני לוקח את לאלנה,קוטיניו,מאנה או פירמיניו לפניו בתור אחד מהשישיה הקידמית.....דפאי זאת נפילה עוד יותר גדולה...........אבל זה כדורגל ולא מדע מדויק ולכן אין כעס על ההנהלה או כל מי שהיה מעורב ברכש הזה.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

@one united ראית את מרסיאל ויונייטד גם בעונה שעברה?!

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי מוותר על שניהם בשום סיכוי.
    דפאי זה טיפוס מיוחד,קצת בעייתי סוג של ילד רע שזקוק להכוונה ולטיפול אישי ויחס חם. קצת מזכיר לי את סיידרוף בתחילת הדרך. מאחל לו שיעשה חצי ממה שהוא עשה בקריירה.

לגבי מרסיאל,הכישרון והפונציאל שלו רק מחכים להתפוצץ,אל תשכחו שהביאו אותו בתור חלוץ בכלל והוא עבר לכנף.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא יוותר על מרסיאל. את ממפיס הייתי מעדיף להשאיל מאשר למכור.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

צריך להבדיל בין השניים, מרסיאל היה מצוין בעונה שעברה, בקבוצה ששיטת המשחק המוצהרת שלה זה להתמסר אחורה ולא לאיים על השער 17 שערים זה הישג נהדר, במיוחד כשזה במעמדים חשובים כמו בדקה ה-90 בחצי גמר הגביע או צמד במשחק על העלייה לצ'מפיונס (שלא עזר לנו, אבל הוא היה היחיד שלקח אחריות בהופעה המחפירה באפטון פארק). העונה הוא איבד את הביטחון לגמרי (חוץ מהשער שזכיתי לראות אותו מבקיע נגד סטוק), צריך לעזור לו לשקם אותו ובטח שלא לוותר עליו, זה שחקן שאמור להיות הכוכב שלנו לעשור הקרוב אם ריאל וברצלונה לא ירצו אותו.

ממפיס לעומתו-נתן במדים שלנו בדיוק שני משחקים טובים ושניהם באירופה נגד יריבות דרג ז', יכול להיות שמדובר בהד-קייס ושאם הכל יתחבר לו פתאום יהיה מדובר בשחקן ענק, אבל אני יכול להבין אם מוריניו יחליט שאין לו את הזמן והאנרגיה לקחת אותו כפרויקט ושעדיף לגרד עליו כמה גרושים.

מצב נושא:
הנושא נעול.