מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

האבסורד הוא לא שמאשימים את השיפוט בתוצאות שלכם אלא שבמשך שנים אנשים פה טענו שאין לפרגוסון\אולד טראפורד שום השפעה על שופטים, שאין דבר כזה פרגי טיים, וכו'.
    אנשים פה מתוסכלים וכועסים על כך שלא קיים יותר יתרון מהשופטים, כשלדעתי אם ננבור בהסטוריית ההודעות שלהם הם טענו בשלב כזה או אחר שלא היה קיים מלכתחילה.

קשר שמאלי ו-אלעד אוהבים את זה.
  2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

וולקאון, תרחם עליהם קצת: הם הולכים להיות ליברפול.

נ.ב - הצבעתי ׳לא׳. אני רוצה להמשיך לראות לאן הטמטום של אוהדי יונייטד יכול להתפתח.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. k_700 Member

אם לא הייתי אוהד יונייטד הייתי אומר בפה מלא שללא מעט מהם מגיע באמת לחוות 25 שנים שחונות מאליפות.

על סעיף אחד אני עדיין חייב להתעכב.
    שיפור ברור מהכדורגל של וואן חאל? באמת?

איפה? מי?מו?איך?

אצל ואן חאל לפחות ראינו סדר ושליטה במשחקים הגדולים(ולאורך זמן זה התבטא בצבירת נקודות הכי גבוהה בליגה במשחקים האלה).
    מה אנחנו באמת רואים פה יותר טוב ועם שחקנים הרבה יותר טובים?(פוגבה,זלאטאן,מיקי).

4. alexshw Member

אני מזהה בדיון נתק מסוים בין המסר שחלק מאוהדי יונייטד מנסים להעביר למה שמבינים אוהדים אחרים.
    שיהיה לכם לבריאות.

ShaiG ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  5. HEART BREAK KID RED DEVIL

ואן חאל עשה רק דבר אחד טוב, וזה הקידום של ראשפורד ו- מרסיאל ולוק שואו בעיקר בעונה הראשונה.
    ואן חאל אגב דפק רביעייה לסיטי, ושלישיות לליברפול וארסנל ואת זה הרבה שוכחים, אולי עכשיו זוכרים יותר.
    אני לא רואה השנה את יונייטד מבקיעה רביעיות ושלישיות לקבוצות בטופ 4, לא מאמין שזה יקרה.
    לגביי השיפוט , אז לא הביאו לך פנדל או אני לא יודע מה, אתה חייב שתהיה לך קבוצה שמחסלת יריבה ומשחקים ויונייטד העונה לא כזאת, מוריניו כול הזמן מתרץ דברים בגלל שהדברים לא הולכים לו אז הוא מחפש מגננה , הוא מרחיק את עצמו בכוונה בגלל שאין לו מה להגיד במסיבות עיתונאים כי משבוע לשבוע הוא מספק תשובות מפגרות מתוצרת "גג על הילד המפגר".

6. alexshw Member

פונטה שוב עלה לכותרות בעקבות הסירוב שלו להאריך חוזה בסותון. מעריכים שעשוי להגיע בינואר תמורת 5 מיליון פאונד.

7. owen11111 Member

מעניין כמה מוריניו ישתמש בזה גם כתירוץ לאי הצלחה כזו או אחרת.
    ליברפול שיחקה שנה שעברה 15 משחקים בליגה האירופית, ב-3 מקרים לא היה משחק ליגה במחזור שאחרי, בכל שאר ה-12 היא שיחקה בימי ראשון.
    טוטהנאם שיחקה שנה שעברה 10 משחקין בליגה האירופית,במקרה אחד לא היה משחק ליגה במחזור שאחרי, בכל שאר ה-9 היא שיחקה בימי ראשון.

אבל אני מניח שהוא ימצא את הדרך להגיד שבכוונה תמיד דופקים אותו ואת הקבוצה שלו.

8. golding מנהלים

למען האמת, מוריניו שנים נלחם בהתאחדות בהקשר הזה והוא לא תמיד מדבר על הקבוצה שלו בלבד. הוא התבטא בעבר נגד ההתאחדות בטענה שזו אינה מתחשבת בקבוצות האנגליות שמשתתפות בליגת האלופות ובליגה האירופית לעומת המצב בספרד, איטליה, גרמניה וכד'.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך שזה לא יהיה, פשוט צריך להפשיל שרוולים ולהתמודד עם זה. אבל לצד זאת, זה נכון, ההתאחדות האנגלית (או אולי הפרמייר ליג, שנתנה הרבה כוח לטלוויזיה) עושה מעט מאוד כדי לעזור למועדונים האנגליים שמופיעים באירופה. וזה כך עוד הרבה לפני שמישהו ידע מיהו ז'וזה מוריניו.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  10. Big Virgil Member

סלחו לי על הדעה הלא פופולרית אולי, אבל אני לא חושב שלהתאחדות האנגלית יש על מה להתנצל במקרה הזה. קבוצה אנגלית שזוכה בליגת האלופות מקבלת במקסימום 100 מיליון יורו (50 מיליון בפרס כספי שנצבר ועוד 50 בערך ממה שנקרא market pool שלוקח בחשבון הצלחה קודמת, הצלחה העונה מאיזו מדינה הקבוצה ומספר שידורים). לעומת זאת הקבוצה שמסיימת במקום ה20 בפרמייר-ליג מקבלת 97 מיליון פאונד, שזה 113 מיליון יורו בערך. זוכת הפרמיילריג תקבל כבר כמעט 150 מיליון פאונד. כל זה הודות להסכם השידורים הפסיכי שיש בליגה האנגלית.

בקיצור הבנתם את דעתי, כסף מדבר וזכותה של הנהלת הליגה לראות לנגד עיניה רק את טובת המפעל. אני נוטה לנחש שבסתר ליבם גם בעלי הקבוצות חושבים ככה.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  11. owen11111 Member

אין ויכוח כי במאבק הכוחות בין הפריימרליג לאופ"א לגבי שעות וימי המשחקים, המפסידות הגדולות הן לרוב הקבוצות. כמעט ולא מתאפשר להן זמן הכנה נורמלי בין משחק למשחק. מצד שני, קלופ אמר את זה שנה שעברה: מה ההבדל בין לשחק ברביעי בערב ואז בשבת בצהריים לבין חמישי בערב וראשון בצהריים? ההבדל היחיד הוא שבליגת האלופות משחקים לסירוגין בימי שלישי ורביעי, ולכן ב-3 מחזורים במהלך העונה מתאפשר לקבוצות עוד יום מנוחה. אבל שם זה נגמר.

אני התייחסתי לטענות של מוריניו, בעיקר בגלל המשפט הבא:
    "We are never given a Monday match to have one more day to rest and prepare." (ההדגשה לא במקור)
    איזו קבוצה שמשתתפת במפעל אירופי כן קיבלה את ההזדמנות ליום מנוחה נוסף?

אגב, באופן כללי אני מסכים כאן עם הדעה של נרקיס. אני לא חושב שהפריימרליג צריך לשים רגליים במכוון לקבוצות, אבל אני לא חושב שהמתכונת הנוכחית היא הגורם העיקרי לחוסר ההצלחה של האנגליות באירופה.

12. alexshw Member

אין יום גרוע יותר לשחק כדורגל מאשר חמישי

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים שצריך לתת למי ששיחק באופ"א בחמישי לשחק ביום שני. גם הייתי נותן למי ששיחק ברביעי לשחק בראשון ומי שישחק בשלישי לשחק בשישי שלפני. אבל אין שום גמישות בנושא, אין עזרה והכל קבוע ע"י הטלוויזיה.
    הרבה לפני שמוריניו נהיה מוריניו הבכיין, אנחנו שיחקנו ב2000-01 את סוף העונה כמו נינג'ות. היה לנו שם שישי ואז שני ואז חמישי ואז ראשון וכו'. ניצחנו את כל המשחקים חוץ מתיקו אחד. הלוואי והיו מתחשבים בקבוצות, אבל זה לא יקרה עכשיו ולא יקרה בעתיד הקרוב.

14. alexshw Member

חמישי? מתי? גביע אופ"א שיחקו בימי שלישי.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אחוזי ההצלחה של ליברפול ב - 12 המשחקים שהיא שיחקה ביום ראשון אחרי ששיחקה באירופה ביום חמישי?

זה מרגיש לי, כמו הרבה פעמים כאן בפורום, שמסתכלים על מי אמר את הדברים (מוריניו) ולא על תוכן הדברים (העובדה שההתאחדות האנגלית, מסיבות כאלה ואחרות, לא סופרת את המפעלים האירופאים).
    אני כמעט בטוח שגם קלופ אמר דברים ברוח דומה בשנה שעברה (וגם פרגוסון אמר אותם בזמנו).

מצב נושא:
הנושא נעול.