מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Andrei Kanchelskis Member

מי סונס או בניטז?

2. k_700 Member

לא, אדולף אחד.

Gass12 ו-אלעד אוהבים את זה.
  3. k_700 Member

צחוקים, 6 מטוטנהאם, 9 מהארץ המובטחת(יעני צמפיונס ליג שם יושבת בגאון קבוצה שהיא רק חמישים רמות מעלינו), 3 שערים בהפרש בין הבקעה לספיגה, אלה מעלינו כבר עם 15.

4. Gass12 Member

הצבעתי לא עכשיו. אחרי החותמת הסופית שהליגה לא תתרום לנו כלום העונה < חוץ מלהעניק חצי נחמת טפשים לצרתם של אחרים >
    שיתרכז בלבנות משהו , כלשהו בלי לחץ. לא שאני חושב שיצליח אבל להכניס עכשיו עוד סוס צולע לעגלה? במה זה בדיוק יתרום עכשיו.
    עם הדגש על העכשיו.

5. k_700 Member

אתה בעצם אומר בוא ניתן לו לנסות לעגן ספינה שכבר מזמן פגעה בקרחון(בגללו) או להנחית מטוס שכבר איבד שני מנועים על הדרך(בגללו).

אין לנו מה להרוויח מהעונה הזאת אבל יש דבר אחד שאפשר לעשות-
    לבנות פעם ראשונה בלי
    תנאי לחץ והפעם עם מנגר צעיר יותר, שמחובר יותר למציאות ובמגמה להגעה לפיק של הקריירה שלו.

זו אולי הפעם הראשונה שהם גם יוכלו לבחור בנחת כי לא יושב איזה שם ענק כמו מוריניו בחוץ שמזמר לכתבי חצר לאיזה מועדון הוא חולם להגיע כל שני וחמישי וכאמור אין מה להציל מהעונה הזאת.
    בדצמבר בשנה שעברה עוד היו מעט דיבורים שהמנגר שיגיע יביא אותנו לאלופות ואולי יותר מזה אם יחליף את ואן חאל בתחילת השנה החדשה.

כעת אין כבר מה לדבר, אנחנו לראשונה מגיעים לכריסמיס על כפכפים וחולצות ב׳.
    זה בערך התנאי פתיחה של קלופ בעונה שעברה, משהו שלא מכירים 25 שנים במועדון.

נערך לאחרונה ב: ‏5/12/16
  6. HEART BREAK KID RED DEVIL

הכי כן שיש.
    שואלים אותו בראיון בסוף המשחק?
    האם יש לך מה להגיב על זה שהכנסת את פלאיני בדקה ה 85, האם זה מה שהשפיע על המשחק? והוא עונה אין תגובה.
    כעבור כמה דקות במסיבת עיתונאים הוא ענה על זה, כשיש לך שחקן 2 מטרים על הספסל והקבוצה השנייה תוקפת אז אתה רוצה להכניס שחקן גבוה שיהיה צמוד לקוו ההגנה וכדורי גובה.
    הוא כמובן גם זיבל את המוח על זה שבכול תוצאות התיקו היינו עדיפים על היריבה ושהגיע לנו לנצח .
    נשבע לכם, אני מת שזוריה תעיף אותנו רק שיעיפו את הפח אשפה הזה.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. מי שמכניס את פלאיני למשחק כמו אתמול, מגיע לו להענש על כך.

2. מי שמחליט להשאיר את זלאטן ועוד להוסיף את פלאיני על חשבון מיקי, מגיע לו לספוג.
    במקום לנצל את המערך של אברטון שחיפשו שיווין בכל מחיר בשביל מתפרצות מהירות, מוריניו הוציא את המהירות והחליט לעבור לשיטה שבה אנחנו בועטים כדורים גבוהים וארוכים לפלאיני וזלאטן, כשברוב המקרים הכדורים חזרו ישירות לאברטון שפיתחה עוד התקפה, ובמיעוט המקרים הגיעו לזלאטן ופלאיני שאיבדו את הכדורים מיד אחרי כי הם לא יכולים לעשות כלום עם כדור 40 מטר מהשער.
    לקראת סיום המשחק שלחנו כדור לזלאטן על הארץ, השחקן הראשון של אברטון פיספס את הכדור, השני החליק, ונוצרה הזדמנות קלאסית לשחקן מהיר (ראשפורד היה חייב להיכנס במקום זלאטן כבר בדקה ה - 70) לרוץ עם הכדור לבד עד השער של אברטון. זלאטן הוא לא שחקן מהיר, בטח אחרי מעל 80 דקות של כדורגל, ולכן ההזדמנות הלכה לפח.

3. מי שהחליט להשאיר עד דצמבר שחקן כמו מיקי על הספסל, בזמן ששחקנים כמו לינגארד ויאנג מקבלים דקות בכנפיים, שלא יתלונן שהקבוצה שלו מתקשה להבקיע שערים.
    אין הרבה קיצונים כמו מיקי, בטח עם מספרים כמו שהעמיד בגרמניה, ומוריניו משלם מחיר על הספסול שלו עד עכשיו.

4. למרות הכל, אני כן מזהה התקדמות בקבוצה מבחינת יכולת, אבל ברמות האלה אי אפשר לטעות כל כך הרבה, ואם לא נהיה בטופ 4/נגיע לליגת האלופות דרך הליגה האירופאית, קשה לי להאמין שמוריניו יישאר, גם אם הכדורגל תחת מוריניו הוא טוב בהרבה מהכדורגל תחת מוייס וואן חאל.

5. המצב הנוכחי פוגע בדימוי שלנו בצורה קשה. לא זוכר עונה דומה עם השופטים שכבר הפסיקו להתייחס אלינו כקבוצה גדולה ופשוט הורגים אותנו העונה.
    בתקופת פרגוסון המקרה של פלאיני בחיים לא נשרק לפנדל, ואם ההתייחסות של השופטים השתנתה, לא רחוק היום שכוח המשיכה שלנו גם לשחקנים יפגע, ומשם הדרך להפוך לליברפול קצרה ומפחידה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/12/16
    Gass12 ו-Michael Carrick אוהבים את זה.
  8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מסכים עם סעיפים 1-4. לא עם 5. כמעט בכל משחק, כמו שיש טעויות לרעתנו יש גם לטובתנו, כשאתמול זה היה הסלחנות כלפי עבירה של אדום ברור מצד רוחו (כן, עכשיו צריכה לבוא בדיחה שלהרחיק את רוחו זה בעצם טוב לנו, צחוקים). רק שעל ההחלטות האלה מוריניו לא בוכה, אז מדברים עליהן הרבה פחות. לא זוכר שום משחק עד כה שבו איבדנו נקודות בגלל השיפוט. זה נוח למוריניו להסיט לשם את הדיון.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  9. alexshw Member

לא יודע ספציפית למקרה של אתמול, אבל לפחות באולד טראפורד אני מרגיש הבדל. פרגי ידע "לעבוד" מעולה עם שופטים(כמובן לא משהו לא חוקי, משחקים פסיכולוגיים) ככה שבהרבה מקרים של התחום האפור בשיפוט זה הלך לטובתינו לפחות בבית.
    ירצו או לא ישב להם בתת מודע שזו יונייטד של פרגי.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  10. HEART BREAK KID RED DEVIL

אין ברגע שפלאיני נכנס, הרגשתי שהעולם נחרב.
    הבנתי שזה לא הגיוני שננצח , והאינטואיציה לא טעתה ואף בעטה חזק את המציאות שאנו נמצאים בה ואגב אני לא שולל שאולי פלאיני מכר משחק, מעניין אם הוא עושה את אותו הדבר מחוץ לרחבה .
    כשיש זבל מיותר ולא מטפלים הוא נרקב עם הזמן וקשה מאוד לנקות אותו ולהוציא, אלא אם כן מטפלים בזה מה שאדון "מיושן " לא עושה לצערנו הרב.

11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מאמין שהעברתי פה שנים בויכוחי שופטים עם אוהדי יונייטד רק כדי שעכשיו הם יבואו ויתלוננו שהשופטים כבר לא לטובתם כמו פעם.

oranfu, Walkon ו-אלעד אוהבים את זה.
  12. HEART BREAK KID RED DEVIL

כמו ששנה שעברה מוריניו התלונן על טעויות השיפוט כלפיי צ'לסי?? לפי התגובות לא ממש התלננו על השיפוט , אנחנו לא טובים השנה בלי שום קשר לשיפוט.
    אני מניח שאם הייתם היום מקום 15 בליגה כמו שנה שעברה סביר להניח שלא היית מדבר על זה.

13. alexshw Member

זה לא תלונה. זה פועל יוצא של תקופה חרא של מועדון שאיבד מעוצמתו במגרש והיעדר מנג'ר שידע באופן ערמומי להפעיל לחץ על שופטים.
    אני לא מתרץ שום דבר בשיפוט.

14. k_700 Member

אוהדים מביכים יש לנו, זה היה ברור שזה יצוף.

בנינו , אף משחק העונה לא הפסדנו בגלל שופט.

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שאתה מבין את הטענה של משה: לא הפסדתם בגלל שופטים כמו שהם פשוט לא עוזרים לכם לנצח כמו בעבר. נבלות.

נו, לפחות אפשר להגיד שיש מאמן סופסוף.

מצב נושא:
הנושא נעול.