מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Wazza Member

העונה גמורה, מקום רביעי יהיה הישג בלתי יאמן לקבוצה הזאת. פשוט עצוב.
    הסרטן של הקבוצה זה מוריניו, פשוט מאמן אפס שמקרין את כל החרא שלו על הקבוצה.
    שלא נדבר על השימוש שלו בסגל. במקום לפתוח עם מחטריאן ומאטה הוא פותח לי עם לינארד שכבר היה מזמן אמור להיות בקבוצה אחרת
    גם ראשפורד לא אמור להיות באנקר בהרכב.
    שימוש כל כך גרוע בסגל שכל מאמן נורמאלי היה רוצה ניצול מיטבי ועוד מסגל שכזה. פשוט פח אשפה שאין כמותו.
    ועוד בעמודים של הטוויטר קוראים להתנהגות שלו תשוקה. פשוט אדיוטיזם. מה קורה פה?

2. k_700 Member

אגב מי שתוהה איפה מארסיאל: בסדרת חינוך, סוג של לתת כיף למיקיטריאן ולעשות החלפות- ״עוד יקבל הזדמנויות השנה אבל הוא צריך לקחת אותן״ אמר ארסן אההה מוריניו.

3. alexshw Member

בגלל זה מאמן אסון. אין שחקן עתיד או הווה שהוא לא הורס. העיקר זלאטן ורוני משחקים.
    גם פלאיני קיבל קרדיט.

תוצאות כמו שלו יכול גם להשיג ניקי באט ובכל מקרה אין מבחינתי הבדל בין לסיים 5 או 10.

כפי שכתבתי עם מויס וואן חאל. לא פחות חשוב מלדעת למנות מאמנים, זה לדעת מתי לחתוך.
    ביונייטד צריכים להגיע להבנה שהם נפלו גם עם המאמן השלישי.

ושוב חובה לעשות שינוי ניהולי. לא צריך לתת לאדם שאינו יודע את מי למנות כי לא מבין בכדורגל, למנות גם מאמן רביעי.
    וודוורד הביתה, קרי לעסוק רק בתחום הספציפי שלו - שיווק.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אם כבר, אני בהלם מכך שמתעלמים מהמחיקה הטוטאלית של לוק שואו ממשחקי הליגה. ולמה? כי ביקש לא לשחק בסוונסי עקב חשש לפציעה. שחקן שרק חזר מפציעה של שנה. פשוט מדהים שאת השחקנים המוכשרים בסגל הוא מוחק על שטויות, ולעומת זאת לנגרים הוא מוכן לסלוח על כל דבר, סביר להניח שרוחו ולינגארד יישארו בהרכב גם אם יקיימו אורגיה עם הבת של מוריניו וישלחו לו את הסרטון.

5. k_700 Member

אני חושב שלאט לאט הוא מתאהב מאוד ברעיון של לעשות אזפיליקווטה עם דארמיאן בשמאל וכמובן שזה מגיע על חשבון אחד משלושת הכשרונות הכי טובים ומבטיחים בקבוצה הזאת.

אני לא אהיה מופתע לראות אותו ממש דבק בזה וממשיך בליגה רק עם האיטלקי.
    דארמיאן בסך הכל יציב שם בהגנה ועובד קשה אבל אין לו רבע מהיכולת של שואו לתרום בהתקפה משמאל וככה בונים משחק שבלוני ללא תכלית.
    יש לחץ גבוה, חוטפים כדורים ומגיעים קדימה אבל אין את הדרך לפתוח באמת הגנות.

אם אנחנו הולכים עכשיו למצב שבו הולכים להעלים מהסגל את הכשרון הכי גדול בקבוצה- מארסיאל אז לא רק שאבדה דרכינו אלא שזה אפילו עלול להיות יותר הרסני מהמצב שלנו בטבלה.

אסור לשתוק על זה.

6. Andrei Kanchelskis Member

הפכנו ממש לאחות תאומה של ליברפול של העונות 94-92 תחת גרהאם סונס הכושל. לא ראיתי את המשחק וטוב שכך אנחנו פשוט קבוצה מבישה עם מאמן מביש שמוטב להחרים את משחקיה כל עוד לא תתחולל בה מהפכה רבתית.

7. Raulito Madridista

מנצ'סטר יונייטד לא מאמינה בעצמה מאז שפרגוסון הלך. לא בדקות האלה שפעם נקראו 'פרגי-טיים', כשהמשחק היה צמוד בתוספת הזמן; לא כשמובילים על יריבה נחותה; לא כשמשחקים טוב אבל מקבלים גול בניגוד למהלך המשחק. היא קבוצה שבורה מנטאלית. מעבר לכך, אני לא הייתי מאלה שמיהרו להכריז 'יש לנו את הסגל הטוב בליגה' עם כל הכבוד לאיברהימוביץ, פוגבה ובילאיי, ומצד שני: נכון לכתיבת שורות אלה העונה הזו היא הכישלון הכי גדול מבין התקופה הזו.
    דווקא כי בניגוד למויס שקיבל ירושה רעה - נבנה הבסיס, לאט-לאט, עם ואן-חאל, והעונה נעשו שיפוצים גדולים בקיץ, הגיעו שחקנים בהמון כסף. כי אפילו יונייטד 'הנכה' של מויס לא התחילה כזה גרוע וכן ניצחה משחקים קלים על הנייר נגד יריבות נחותות, עם קצת ואן-פרסי, קצת רוני. כי בעונה שעברה לפי מה שאני זוכר יונייטד הייתה באיזור של אירופה לאורך רוב העונה וההגנה שלה הייתה חזקה בתחילת הדרך. אני מניח שמוריניו כן יסיים את העונה אבל הוא כישלון טוטאלי, אין שום דבר טוב בקבוצה כרגע. רק אם המצב יחמיר בצורה קיצונית, וגם כי אין מועמד יוצא דופן להחליף אותו - יהיה שינוי בעמדת המאמן.

אני כבר לא יודע עד כמה יונייטד מסוגלת ליצור רצף של משחקים טובים וסריית ניצחונות שיחזירו אותה לעניינים, עד כמה ניצחון אחד 'ישחרר את הפקק'. כלל לא בטוח.

8. alexshw Member

ברור. מוריניו שרגיל לעבוד רק עם קבוצות שיש להם ארנקים הכי עמוקים שיש לא אכפת לו מהכסף בכלל. ראו גם בהעברות שעשה בצ'לסי.
    מה יתן למועדון לבנות על זלאטן? זה כזה חוסר מושג בניהול אפילו שזה מצחיק.
    אף אחד לא שואל את המאמן שאלות. אי אפשר לעבוד ככה.
    אני לא כל כך מבין גם כלכלית את העבודה של המועדון הזה.

9. alexshw Member

פעם אחרונה שיונייטד לא ניצחה 4 משחקי ליגה רצופים היה בעונת 1989/90. בין נובמבר לינואר היא לקחה 3 מ - 18 נקודות במשחקי בית.
    אנחנו מדברים על התקופה הכי חשוכה של פרגי, כשהכסא שלו התנדנד והוא היה תלוי במפעל הגביע ושחקנים כמו מרק רובינס או מרטין לי הצילו לו את התחת.

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/16
  10. HEART BREAK KID RED DEVIL

אני לוקח את פער הנקודות מהגדולות בצד רגע.
    אני חושב שיותר מ 10 גולים שהבקענו היו במקריות, זה לא שהיה מהלכי כדורגל גדולים וכאמור רוב המשחק הוא על כדורי גובה רק שיגיע לאיברה יהיה מה שיהיה, ככה גם היה הגול אתמול, ונתון בכלל מדאיג זה הגול השלישי העונה שאנחנו מקבלים בדקה ה 2, זה היה נגד פנר , צ'לסי וכאמור ווסטהאם אתמול מזל שלא שיחקנו נגד קבוצה יצירתית אחרת היינו מסיימים את המחצית בפיגור של 3-0 .
    מוריניו סוציופט ימשיך לדבר על חוסר מזל ובלע בלע בלע, העיקר לשמור על השיטה שלו שזה בעצם אלוהים יודע מה .
    איך שאני רואה את זה כרגע, טוב מאוד שלא נהיה בליגת האלופות חבל לבייש את המועדון עוד יותר .

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

עצוב לראות איך מוריניו נכשל,כנראה שבאמת אין מנוס. הוא איבד את זה לגמרי.
    אמרתם מיושן,אמרתם שחצן ועקשן.
    הבעיה הכי גדולה שלו זה היחסי אנוש,הוא פשוט לא לומד מהטעויות לו.
    פעם היה מאמן של שחקנים שהיו מוכנים להתאבד בשבילו,היום הם לא יכולים לראות אותו. התחיל בריאל בעונה השנייה,המשיך בצ'לסי ועכשיו אצלכם.
    כישלון פה,והוא יכול להגיד שלום להמשיך לאמן בטופ של אירופה.

12. alexshw Member

יש רבים ששמחים בכשלונו. לאו דווקא כי הם שונאי יונייטד אלא כי מוריניו מתמקד בשנים האחרונות איך להרוס לאחרים מאשר איך ליצור סגנון מעניין משלו.

ועוד משהו. זה מאמן שלא היה בסרטים גדולים בקריירת האימון קרי משך שנים לא באמת חווה משברים גדולים.
    הראשון היה בעונה שעברה. ראינו איך הוא התפרק. גם עכשיו הוא לא מתפקד טוב ואיבד את הליגה כבר.

נערך לאחרונה ב: ‏28/11/16
  13. HEART BREAK KID RED DEVIL

תסריט שאני רואה שקורה עוד שנה.
    יונייטד מפטרת את מוריניו, משום מה מקום באה אינטר ומהחזירה אותו לאמן אותה והוא על הדרך הורס את איקרדי והם נלחמים על השארות.
    דיי מקורי לא?

14. Andrei Kanchelskis Member

אני רואה
    אני רואה אותו מאמן קבוצה בינונית בפורטוגל אולי בראגה. קשה לי להאמין שאיזושהי קבוצה גדולה מליגה חזקה תקח אותו אחרי עוד עונה בזיונית שלו ביונייטד(אחרי הביזיון בצ׳לסי), גם קשה לי להאמין שאפילו קבוצה בינונית מליגה חזקה(לדוגמא לאציו או ולנסיה)תפנה אליו.

15. HEART BREAK KID RED DEVIL

אחריי שהבנו שהלכה עונה, אני מאוד מקווה שיעשו כזה סרטון מצחיק על מוריניו.

מצב נושא:
הנושא נעול.