מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני לא באמת חושב שמוריניו רוצה להיכשל, אבל הוא מתנהג כמי שלא מבין שהוא נמצא בקרב מאסף על המוניטין שלו ברמות הגבוהות.

2. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא מבין את זה טוב ממך, האמן לי.

3. alexshw Member

לא נראה כך בינתיים

4. k_700 Member

אף אחד לא בא להכשל, אני מאמין שמוריניו לא באמת מצליח עם הכדורגל הפרימיטיבי שלו וכל הפעולות אינסטנט שלו להשאר רלוונטי ולכן מה שנשאר זה האגו כשאתה קורס תחת לחץ(ולפני שמשה יספר לנו שוב שנצחנו אתמול 4-0, כולנו נזכיר לו כמה אנחנו כל כך רלוונטים בליגה בשלהי נובמבר).

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחקים האחרונים לא היו קסטרטופה גדולה כמו התגובות הדרמטיות שבאו אחרי זה, כנראה כתוצאה ממה שהיה קודם לכן. מצד אחד כן היה שיפור, ומצד שני הסטנדרט כבר היה כל-כך נמוך שלא היה קשה מדי להעלות אותו. כך או כך, אני עדיין לא מבין מיהו מוריניו כמאמן בגרסתו הנוכחית. מהמעט שאני כן מצליח להבין - באופן אירוני משהו, אגב - זה לא נראה רחוק בכלל מהסנוב הצרפתי שהוא לא סבל כל הקריירה שלו.

6. k_700 Member

שמע, לא דרמטיות אולי מנקודת מבט של אוהד כדורגל שלא באמת נצבט לו הלב לראות קבוצה של 300 מיליון פאונד מאבדת כל סיכוי לאליפות בתחילת נובמבר.
    התוצאות האחרונות בליגה הן בדיוק מה שרוב התגובות פה תיארו- קבוצה שאיבדה רלוונטיות לליגה(וסלחו לי שאני לא מרטיב בקלות מהאתגר של לסגור פער למקום 4 בפאקינג טנקסגיבינג).

היכולת במשחקים האחרונים? מראים בעיקר על קבוצה שלא מסוגלת לסגור משחקים, ששולטת, לוחצת יפה, מקבלת את השער שלה בהזדמנות וחצי למשחק וכשבאה איזה קבוצה ממש טובה היא גם מקבלת רביעייה, לא משהו שלא הכרנו עוד לפני שהמיוחד בא וקיבל רק את הסגל הכי טוב שהיה למנצסטר יונייטד מאז 2008, חוץ מזה הכל טוב אתנו יש אפילו שמש שקרנית בחוץ.

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

המשחק האחרון נגדכם, כמו מול סטוק וברנלי, הראה קבוצה עם בעיה רצינית בתרגום שליטה במשחק למצבי הבקעה ולשערים.

8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרגיש לי שניסיתם להסביר לי את הצד שלכם/לסתור אותי, למרות שהדעה שלי דומה לשלכם - רק שיונייטד על הז*ן שלי.

בגדול, אני לא רואה טעם לעשות זעזוע עם פיטורי מוריניו בשלב הזה בדיוק כמו שלא ראיתי צורך לעשות זאת עם ו״ח בעונה שעברה.

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בשנה שעברה בהחלט סביר שפיטורים מוקדמים של ואן חאל היו מביאים אותנו לטופ 4, בדיעבד כל מה שהיה צריך זה כמה משחקים מול הקטנות עם גישה פחות מסורסת והיינו עושים את זה. לא שמדובר בהישג כביר אבל כל עונה בלי צ'מפיונס עושה נזק ושוחקת את המעמד שלנו.

לגבי מוריניו בהחלט מוקדם מדי לדבר על זה.

10. k_700 Member

מצד שני אם האלטרנטיבה לואן חאל בדצמבר שנה שעברה זה מוריניו ההלום קרב אולי ואפילו סביר שהיה רע יותר.

אם כמה שכל כך ברור לאנשים שכל אחד אחר היה מצליח יותר מואן חאל בשנה שעברה שוכחים שבינואר עם חבל על הצוואר הוא התמודד די טוב עם לוח משחקים קשה וחבורה של ילדים אחרי פחות או יותר 80 אחוז מהסגל היה חסר(כן המון באשמתו), אפשר גם להסתכל על זה סזה שזה שמר על הסיכויים שלנו לטופ 4 למרות כל המגבלות שממש אין למוריניו כקגע מול העיניים.

אגב הוא הביא אותנו למצב שבמחזור אחרון אנחנו עם אותו מספר נקודות שיש לסיטי ורק הפרש שערים הפריד בנינו למקום 4.

מה ההפרש כרגע מסיטי בנובמבר? וממקום 4?

כנראה שגרוע יותר כן יכול להיות.

11. HEART BREAK KID RED DEVIL

מעניין מאוד עם מחטריאן יפתח היום, אולי יש אצל מוריניו אחוז בודד של שפיות.

12. k_700 Member

יותר עלובים מהקבוצה של מוייס.

תיקו רביעי ברציפות בבית, הלוקש של לזרוק אתל פלאיני קדימה להציל את המולדת בעשר דקות האחרונות, אם היה למאמן שלנו מבטא הולנדי ובית בפורטוגל היו די שוחטים אותו על זה אבל למי אכפת תתנו לחגוג את הרביעייה מחמישי על קבוצה שכבר ניצחה אותנו.

13. Gass12 Member

במה זוכה אלופת התיקו?
    גביע,בקבוק בירה ,קופסה טונה , קופון זוגי אצל ד"ר שקשוקה ,משהו?

14. k_700 Member

כשאני חושב על זה לעומק המינוי של מוריניו יותר עלוב ממה שחשבתי שיהיה, הבן אדם יותר בשוק והלם קרב ממה שהיה בצלסי אחרי עונת האליפות.

פניטו לעונה הזאת, כמה עצוב ככה אמיתי.

15. alexshw Member

מוריניו גם לא נהנה באופן בסיסי מהעבודה ולדעתי גם לא עוסק באמת באימון. הביתה.

מצב נושא:
הנושא נעול.