מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואנחנו האשמנו את הנוכחות של ואן חאל בבעיות שלנו.

צריך לציין את המעורבות של מאטה בכל שלושת השערים אתמול. זה שחקן שכשאצלו הדברים זורמים, גם לקבוצה יזרום. לפעמים כשדברים לא הולכים טוב ושחקנים לא נראים טוב, אנחנו שוכחים כמה טובים הם באמת.

2. alexshw Member

גיגס בעצם אבי הפילוסופיה אולי :)

3. k_700 Member

מאטה היה טוב בהתקפה אתמול, משוחרר מאוד ליתר דיוק אבל זה נראה כל כך טוב כי הקבוצה עשתה פשוט עבודה גדולה בלחץ הגבוה ובהגנה.

להבדיל נגיד מהמשחק באמצע השבוע מול דרבי שאז איבודי הכדור של מאטה הוציאו התקפות מתפרצות, אמש קו ההגנה היה ממש קרוב לקישור שבעצמו היה קרוב מאוד למאטה.

אני רוצה להמשיך לראות איך זה יראה, אני עדיין יותר מדי חשדן בקשר למאטה באמצע מתחת לרוני עם הוואריציות הקיימות אצלנו בקישור האחורי.

בקשר לקאריק- אי אפשר להתעלם מהנוכחות שלו בתקופות טובות של הקבוצה אבל גם איתו אני זהיר מאוד.
    זה בדיוק המשחק הראשון המלא שלו העונה שאפשר לנשום לרווחה לאחריו ולהגיד וואללה היה טוב.
    העבודה של הקשר האחורי אתמול הייתה אולי מהקלות שהיו לנו העונה כי הקבוצה כולה לחצה ממש טוב ועמדה נהדר על המגרש.

רוני- שוב זה המאניה דיפרסיה הכי גדול בכדורגל העולמי.
    איזה עוד שחקן נראה הכי גרוע בליגה ב4 חודשים הראשונים של העונה ואז נותן 7 מ7(שניים מהם בפנדלים ומשחקים חלשים אבל לא נקח לו מה שהשיג)?בדיוק הבעיה איתו, בדיוק התלות שכל כך מפחידה בו, בטח כשהוא כבר קילומטר אחרי השיא.

4. פול סקולס Member

כמה שאנחנו תופסים מהעומדים בראש המערכת חסרי מושג בכל הנוגע לכדורגל,
    קשה מאוד להאמין שהכושר של רוני מהמשחק הראשון של העונה ועד לפני איזה שבועיים לא הדליק לכולם נורות אדומות.. מה זה נורות, פרוג'קטורים.

לא זוכר עוד מקרה מהשנים האחרונות ממועדוני הצמרת של הכדורגל האירופי שבהם שחקן כלשהו הציג יכולת פשוט איומה ונוראה ואף אחד לא העיף אותו מההרכב, וגם אף עיתונאי לא קטל אותו בתקשורת.....

בוא נגיד ככה. אם היכולת של רוני מהשלושה-ארבעה משחקים האחרונים גורמת למישהו ביונייטד לחשוב שהכל בסדר בגזרת ההתקפה שלנו, אפשר באמת לסגור את המועדון ולעבור לשחק דוקים.

5. alexshw Member

סוגיה שתלויה לגמרי במנג'ר.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותר מזה, זה שחקן שכשהדברים זורמים כמו אתמול הוא מרחף על המגרש, כל השערים התחילו מנגיעות שלו שהם קסם מוחלט, לא פחות. מצד שני יש תקופות שלשחק איתו זה כמו לשחק בעשרה שחקנים, לא מורגש בכלל ומאבד המון כדורים גם בחצי שלנו.

7. alexshw Member

העניין הוא שהתקופות האלה הולכות ומתרחבות.

8. Sir Alex Las' Killa

המנוחה עשתה לו טוב.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסדר אם הוא היה יציב ותמיד מצויין הוא לא היה אצלכם אלא בריאל מדריד/ברצלונה.
    כמה שחקנים מצויינים יציבים כבר יש באירופה ואיפה הם משחקים?

10. JohnTerry26 Member

מה? אין כמעט שחקנים שתמיד משחקים באותה רמה, אולי 3-4 בכל העולם וגם זה לא בטוח, אבל יש הבדל בין דבר כזה שהוא טבעי ל׳חוסר יציבות׳ עליה הם מדברים, ומאטה הוא באמת חסר יציבות במידה כזו. יכול להיות תותח לשבועיים ואז בלתי נראה לחודשיים. מאטה הוא לגמרי לא המקסימום אליו יונייטד צריכה לשאוף מהקשר ההתקפי שלה, אם זה מה שאמרת בעצם. עם כל השליטה המובהקת של באיירן, ריאל וברסה, בוא לא נגזים, יש מספיק שחקנים מצויינים.

alexshw אוהב/ת את זה.
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מתייחס למה שהם רשמו, הם שאלו למה הוא לא יציב. אם היה יציב יותר לא היה אצלם. הוא ספרדי ואם היה מושך כל כך הרבה כותרות אני מניח שהיה רוצה ללכת לריאל או ברצלונה.
    אני לא ראיתי חוסר יציבות אצל מאטה כשהיה בשיאו בצ'לסי, הוא נתן שם עונה אדירה, עוד 2-3 עונות כאלה ומה היה קורה?

12. k_700 Member

יש מספיק טאלנטים יציבים וטובים שמשחקים מחוץ לקבוצות הכי גדולות בעולם.

מאטה באיזשהו מקום הוא אכזבה.
    הוא מסוגל לתת מספרים לאורך עונה שלמה, הוא גם שיפר לא מעט את החלק ההתקפי שלנו בשנה וחצי הראשונות שלו(ביהלום של ואן חאל הוא היה נראה טוב עם התנועה בלי כדור לרחבה והסיומת הטובה שלו בה), גם שנה שעברה בריצה של ה433 הוא היה גורם משמעותי וטוב כשחקן באגף(לדעתי חלק גדול מההצלחה שלו שם נבע מהשיתוף פעולה עם הררה ששיחק כ50/50 על ידו).

אבל החוסר יציבות שלו יותר מזכיר את זה של רוני, ההבדל הוא שכשווין רוני היה בפריים שלו הוא היה באמת תורם בהמון אספקטים אחרים למשחק והוא היה שחקן שאתה תמיד מרגיש את הנוכחות שלו על כר הדשא.
    מאטה פרווה מדי, כשהוא הופך לקספר הוא באמת כזה ואתה תרגיש בנוכחות שלו רק כשיאבד כדור במרכז המגרש.

אני חושב שאפשר לשאוף להשתדרג על התפקידים שלו.
    מאחורי החלוץ הוא לא משכנע אותי כל עוד אין פה עוד קשר 50/50 דינאמי שיכול לתת טון הגנתי בנוסף לשניידרליין(ואז השאלה היא אם מאטה מספיק אמין התקפית), באגף הוא יכול להיות אופציה אבל גם שם לדעתי כבר בקיץ יחפשו להשתדרג.

13. JohnTerry26 Member

מאטה נתן עונה גדולה כשצ׳לסי היתה קבוצה בינונית מאוד (אותה עונה בה עפנו בשלב הבתים), הכדור תמיד הלך אליו והוא מסר, הרים ובעט, לכן המספרים המטורפים שהשיג. הוא לדעתי לא יכול ולא אמור לשחק תפקיד כל כך מרכזי (וגם לא להיות שחקן הרכב) בקבוצה באמת טובה, בעיקר בגלל הרכות, האיטיות והחוסר יציבות שלו. זאת אומרת שאם רצינו להתקדם כקבוצה היינו צריכים להסתמך על שחקנים אחרים טובים ממנו. וזה בדיוק מה שקרה בעונה שעברה עם ססק והזאר.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

דיווחים באיטליה שחסרה רק ההודעה הרשמית למינויו של מוריניו. אני מחדש פה משהו או שאני חי בחלל?

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא ראיתי שום דבר על זה. נשאלת השאלה-עם כל הכבוד לשנתיים של מוריניו באינטר, למה שדווקא באיטליה ידעו על זה ראשונים?

מצב נושא:
הנושא נעול.