מנצ'סטר יונייטד 2015/16-הסיוט שנגמר עם גביע

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 10, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

פלייני זו בחירה של ואן חאל. שניידרלין והררה כשירים, עבורי הם הצמד החזק שלנו בקישור, ואן חאל מתעקש לעלות עם הררה בתפקיד יותר קדמי ואז הוא צריך את פלייני. אני הייתי עולה עם הררה לצד שניידרלין וכך מפנה מקום למאטה.
    עם המגנים באמת המצב מבאס, אבל לא בגלל זה אנחנו לא מגיעים לשום מצב משחק שלם בבית.

2. k_700 Member

אתה כל משחק שני נדרש לשנות מגן לצד אחד לפחות.
    עזוב את עניין יצור המצבים, איזה קבוצה תראה נורמלי בהגנה לאורך זמן במצב כזה?
    ועכשיו אנחנו יודעים ששלושה מהם גם עם זמן החלמה ארוך מאוד.

לשחק עם הרירה בקישור האחורי זה נחמד בתיאוריה וגם אני חושב שהתפקיד הטוב שלו זה שם, אבל לא ישים בכל מצב ומול כל יריבה שפגשנו בטווח הזמן הזה בטח כשאתה גם מציע לשחק עם מאטה מקדימה באמצע.

פלאיני הוא גיבוי גם אצל ו"ח, הוא לא משחק כל כך הרבה בהרכב בזמן האחרון כי ואן חאל ממש מת עליו, אלא יותר מחוסר ברירות.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם פח אשפה נו מה קשור פציעות עכשיו בחייך?
    אצלם יש כדורגל, איך אפשר להיות בטוח בעקיפה שלהם במצב הנתון היום לא ברור לי.
    אתה בועט משחק שלם לשער פעם אחת, בעיטה מ50 מטר של בלינד ומדבר איתי על פציעות, נראה לי עוד לא קלטת את המצב שלך.

Sir Alex Ferguson, oranfu and avdz7 like this.
  4. alexshw Member

איזה חוסר ברירה. לא הייתי מעלה את פלאיני בנוער של יונייטד. אפילו הררה עדיף עליו בקישור המרכזי שלא לדבר על קישור התקפי כשיש גם את מאטה.
    פלאיני הוא הגורם מספר אחד לנכות ההתפקית של הקבוצה. מאמן שמעלה אותו בהרכב יונייטד לא ראוי לעבוד בה.

Sir Alex Ferguson likes this.
  5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אגיד את זה ככה: אם יונייטד היו משחקים כמו טוטנהאם הייתי אומר שהם רצים לאליפות.

6. k_700 Member

ולסיכום- למרות השפיכה ההמונית על טוטנהאם כמה דברים:
    1. עם כל הכדורגל המדהים שהם משחקים הם מאוד הפכפכים גם בתקופות שאתם יכולים להגדיר כטובות אצלהם.
    כמו לדוגמא ממש עכשיו- 3 נצחונות(פעמיים גם חזרו מפיגור לנצחון שזה לא רע) ולפני כן? 3 משחקים בלי נצחון.

מכיוון שאני קצת זוכר איך הם נראו גם בדצמבר אז בדצמבר- אז גם שם היו משחקים מאוד לא משכנעים.
    קחו את ווטפורד, שאז הייתה באיזור שלהם. נראתה הרבה יותר טוב במשחק הזה ואז הגיע האדום המצחיק הזה לאקה באיזור הדקה ה65 שהחזיר אותם למשחק(שאותו הם ממש גנבו עם השער של סון).

יש להם גם מזל כמו במשחקים כאלה וגם הרבה מאוד מזל עם הפציעות העונה.
    אני לא מוצא סגל שבאמת סבל פחות מפציעות מהסגל שלהם(טוב בסדר בנטאלב פצוע רוב העונה? להוסיף גם ראיין מייסון למשוואה כדי שהטרגדיה תראה קשה יותר?)

2.
    שורה תחתונה שמבהירה את כל הנקודה שלי. אם הם היו ממש ממש הרבה יותר טובים ומשכנעים ממנצ'סטר יונייטד הם לא היו מגיעים למחזור האחרון במרחק של פאקינג 2 נקודות ממנצ'סטר יונייטד.
    2 נקודות ואתם מדברים איתי על כדורגל שאולי שווה אליפות?? וכל זה כשמנצ'סטר יונייטד עברה דרך מסע של 8 משחקים בלי נצחון!! קבוצה שמשחקת כדורגל טוב הייתה מנצלת את הפער הזה כדי לברוח ל10 הפרש ומעלה, טוטנהאם לא כי טוטנהאם בעצמה לא שכנעה בהרבה משחקים בדצמבר(ניוקאסל למשל), כי טוטנהאם בעצמה הפכפכה וכי טוטנהאם בעצמה לא כזאת מדהימה.

ולכן כן, אין לי ספק שעם קצת עזרה מחזרה של פצועים אנחנו עוברים אותם בטבלה עד לסוף העונה, לא משימה בשמיים, גם עם ואן חאל.
    רגע, בעצם ואן חאל כבר עשה את זה לאותה טוטנהאם במרץ שנה שעברה(אני שאני טועה?).

נדבר במאי.

נ.ב.-
    מכיוון שהקונספירטור כבר התייחס לזה אז בBBC מעדכנים(כמו אגב גם בידיעות שרצו אתמול) שואן חאל לא ביקש להתפטר ושלחופשה שלו בהולנד אין שום קשר לזה(חופשה שאגב קיבלו גם בלינד ודפאיי).

Last edited: Jan 26, 2016
  7. oranfu Member

אין שפיכה על טוטנהאם ואני לא נופל מהם באופן כללי, אבל אתם ממש פח אשפה. אתם חרא קבוצה כבר שנתיים וחצי. בלי דה-חאה אתם ממש בחלק התחתון של הטבלה. נכון שיש להם מזל עם פציעות אבל אתם מעבירים משחקים שלמים עם בעיטה אחת לשער!

איזה פצוע חסר לכם בשביל לעבור אותם? דפאיי? מרסיאל? רוני? הררה? סמולינג? שניידרליין? מאטה? או שאנחנו פתאום טוענים שהחיסרון של ולנסיה קריטי?

אתה אומר כמה שהם לא טובים כי הגיעו למחזור האחרון עם יתרון של 2 נקודות עליכם בלבד (עכשיו כבר 5) אבל אתה לא מבין שזה אומר שאם הם לא טובים אז מה לעזאזל אתם?

הם כרגע משחקים כמיטב הפוטניאל שלהם? אולי. אתם רחוקים מהפוטנציאל? בטוח. אבל מה ראית מכם בשנתיים+ האחרונות שגורם לך לחשוב שאתם מסוגלים, כרגע, להשתפר משמעותית?

אתה מצפה לעבור אותם כי הם לא טובים? יש לי מלא ביקורת על ליברפול אבל בחיי שזה בושה שקבוצה כמוכם מעלינו ואם אתם יכולים לעבור אותם אז אנחנו יכולים לעבור אתכם. רק שיחזרו אוריגי, קוטיניו, סטארידג', סקרטל ולוברן מפציעות (כמובן שזה נאמר בהלצה כי סטארידג' לא יחזור ולוברן וסקרטל פח).

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הטיעונים בנוגע לפער מטוטנהאם מזכירים לי שרק לפני חודשיים דיברו על כך שאנחנו ממש קרובים לצמרת. נדמה לי שאז ציינתי שאנחנו כמו צפרדע שמבשלים אותה כל כך לאט, שהיא לא מרגישה - עד שנהיה מאוחר מדי.

אז מהמקום הראשון זה כבר איזה עשר נקודות. ומטוטנהאם זה היה שתיים וזה כבר חמש. הזמן חולף, הכדורגל מזוויע, והפערים גדלים. אם לא יקרה משהו - ומשהו כבר לא זז אצלנו חודשיים - אנחנו לא נהיה אפילו בכיוון של המקום הרביעי.

הפציעות לא עזרו, בוודאי, אבל הרעיון ש"אם רק היה לנו הרכב מלא" נשמע גם בעונה ההיא של מויס. אפילו כשכולם היו כשירים ורק רפאל היה חסר, סיפרו כמה הוא יוסיף. זה לא יעזור, הקבוצה לא היתה טובה אז והקבוצה לא יודעת מה לעשות בהתקפה היום - ולא משנה מי משחק.

בעונה שעברה, רצף ששת הניצחונות שהשגנו באזור מארס-אפריל אולי לא היה צפוי, אבל לא היה מטורף כי כולנו חיכינו שוואן חאל ימצא את התמהיל הנכון. ופה ושם קודם לכן היו ניצוצות שרמזו שזה אפשרי. עכשיו אין ניצוצות, אין כלום. הקבוצה פשוט מתה. לא תהליך ולא כלום. התפגרה. ו-ואן חאל בעצמו נשמע כמו מי שלא יודע מה קרה ומה לעשות.

Sir Alex Ferguson and ofirmala like this.
  9. nwish Member

למען האמת, מי שלא רואה כמה שהשיטה הזו פגומה בהיבט הטקטי וכמה שהיא האחראית הכמעט בלעדית למצבנו... טוב, מצבו פשוט עגום.

לסטר היא דוגמא הפוכה נהדרת לקבוצה עם סגל נוראי שכמעט ירד ליגה בעונה שעברה, ושעושה הרבה מעבר ליכולתו בזכות הכנה טקטית נהדרת.
    עם כל הכבוד לוארדי ומאהרז - ראניירי יוצא גאון השנה וכנראה ירוויח ג'וב עצום אם יחליט לעזוב בקיץ.

Sir Alex Ferguson likes this.
  10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ברנדן רודג'רס הודיע היום שהוא פוסל את עצמו ממועמדות לאימון יונייטד בגלל עברו בליברפול.

בתגובה, אני פוסל את עצמי ממועמדות לנשיאות ארה"ב.

11. פול סקולס Member

חבל, אני הייתי מצביע לך.

12. oranfu Member

כשחושבים על זה שמיניתם את מויס זה קצת פחות מצחיק.

או יותר, לא יודע.

Mellow29 likes this.
  13. alexshw Member

מינוי חברי. יש מינויים חבריים יותר הזויים. ע"ע ולנסיה.

14. alexshw Member

המשחק מול סותון היה האחרון ממשחקי הקבוצה שצפיתי בו כל עוד ואן חאל בתפקיד. לא רואה יותר טעם בלבזבז כמעט שעתיים על אותו דבר בדיוק.
    בהצלחה לדרבי קאונטי היום.

בכדורגל יש דבר אחד חשוב יותר ממתי לתמוך במאמן. זה לדעת את העיתוי הנכון להפרד ממנו.
    לא רוצים להפרד מואן חאל לא צריך. המציאות תיישר את כולם.
    מי שמתנדב להפסיד עשרות רבות של מיליוני יורו אם לא יותר מכך, אז שיפסיד.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעייתיות היא כשאתה מוצא את עצמך נגד הקבוצה באותה תכיפות כמו שאתה בעדה כי המאמן הזה לא מתאים ובמקרה אחר זה מאמן אחר ובמקרה שלישי זה שחקן שלא צריך להיות בהרכב ואין לזה סוף.
    אתה אמור להיות בעד הקבוצה, אם ואן חאל לא מתאים אז הוא ממילא לא יחזיק עוד הרבה זמן.
    לנו כאוהדי ליברפול יש מיליארד הזדמנויות להיות נגד הקבוצה, אם זה קווארמה או הסקי או ג'ונסון או לוקאס בהרכב ואם זה הוייה או רוג'רס או בניטז שעדיין על הקווים...בסוף כולם הולכים אתה יכול להיות רגוע, חוץ מלוקאס.

k_700, Sir Alex, golding and 2 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.