מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Roy_Keane Member

לא צריך בכלל את סניידר,עכשיו ראינו טוב מאוד מה הבעיות שלנו,לא צריך שחקן שצריך לשבור קופת חיסכון בשבילו,מגן שמאלי ושני קשרים חדשים קצת לרענן את הקישור הגוסס,אבל כבר יצאנו למלחמה והדיונים האלו לא מתאימים לחודש אוקטובר.

2. Vanitas Member

לדעתי לא צריך רכש חדש בכלל. הבעיות מגיעות מהקישור האחורי שלא סוגר מספיק מרווחים עם ההגנה ונראה שנוח קצת לטייל באותם מרווחים במשחקים נגדנו. ברגע שהבעיה הזאת תטופל, אין קבוצה בליגה שיכולה עלינו.

3. Roy_Keane Member

VANITAS עזוב זה הכול בגלל שאברה כבר לא נושם,ובגלל שהקישור שלנו לא יודע מה זה לחלץ כדור.

4. Vanitas Member

קין, לא יודע, פרגי עשה כל מה שיכל כדי להצעיר את הקישור העונה וכמעט כולו הוחלף. אם גם עם רגליים צעירות הלחץ על הכדור לא טוב מספיק, אז צריך להחליף את כולו. לדעתי זה לא המצב, אנחנו לא משחקים 90 דקות עם לחץ על הכדור, זה דבר שאף אחד לא עושה, בלתי אפשרי. לגבי אברה אני מסכים, אבל הבעיה עם התיפקוד של הקישור האחורי בולטת יותר מאשר ההתקפות שמגיעות מהאגף של אברה.

5. Roy_Keane Member

אני לא חס וחלילה אומר עכשיו לזרוק את אברה,אבל כל הזמן מדברים שהוא בירידה בכושר,ומצפים ממנו לחזור להיות כמו פעם,ומבקרים אותו,אבל אין מה לעשות הבנאדם כבר לא נושם וצריך להביא שחקן לעמדה שלו לרוטציה,כי פאביו קודם צריך לא להיפצע כל שני וחמישי שבכלל נחשוב עליו כגיבוי ראוי,הרבה התקפות ואם תשים לב באים מחורים שלו,האגף השמאלי לעיתים נהפך ממש לבית זונות (סלח לי על הביטוי),הוא פשוט נשחק וזו הסיבה.

לגבי הקישור האמת שאני לא חושב שלאנדרסון יש עתיד אצלנו,וקאריק שכבר צריך לפנות את מקומו,אבל אולי זה רק אני (ואל תשכח שגיגסי פורש ),החורים בקישור שאתה מדבר עליהם כמובן מסגירה לקויה וכי אין לנו באמת שחקן הגנתי ראוי בקישור.

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/11
  6. DrunkYoda Member

יש שחקן הגנתי ראוי בקישור, הבעיה היא שהוא לא בכושר כי הוא היה פצוע כל כך הרבה זמן!
    פלטשר להזכירכם ב2009 היה נחשב בין השחקנים הטובים בפרימרליג בעמדה שלו אם לא הטוב בניהם, אני זוכר אישית איך הוא חיסל קישורים שלמים בנוסח צ'לסי ארסנל וכו'

בהקשר של אנדרסון וקאריק קשה שלא להסכים, אנדרסון שחקן מצויין, לזמנים, והוא יכול לפעמים להיות פשוט נוראי עם מסירות ברמה של ליגה ישראלית ואיבודי כדור טיפשיים.
    לפי דעתי קלברלי-פלטשר צריך להיות החיבור בקישור העונה.

ולגבי קאריק אין יותר מדי מה להגיד, מהגמר של 2009 הוא הצל של עצמו, סוף עונה שעברה הוא חזר לעצמו ועכשיו שוב, אנמי.

7. Wazza Member

מספיק כבר להזכיר את פלטשר של אז, מה שהיה היה, ומה שיש יש. זה כמו להזכר באדם ולהגיד איזה טוב הוא היה אז ואיך הוא תרם פעם, אבל פלטשר כבר שנה ומשהו לא בכושר, ולא מראה שום סימנים של חזרה לכושר. בנוסף לזה הוא שוב חולה, ולא חושב שהוא יצליח לחזור לעצמו.

8. city Member

גם קאריק וגם פלטשר מעבר לשיא ואני לא חושב שהם יצליחו לשחזר את היכולת שלהם מפעם, זה פחות או יותר נתון, ובדיוק בגלל זה אני מאמין שפרגוסון בחר להריץ את אנדרסון וקלברלי כבר בתחילת העונה, ישר למים העמוקים. בכלל, אני חושב שעל השניים האלה, ובעיקר על אנדרסון, תקום ותיפול העונה של היונייטד, וזוהי שנת מבחן מאוד גדולה לבחור שבתכלס לא הצליח לשמור על יציבות בשנים האחרונות.
    וחוץ מזה, מאז שיריב האימונים הארגריבס עזב אין מי שייתן לקאריק ופלטשר מוטיבציה לחזור לכושר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. Wazza Member

חרושת השמועות ממשיכה לזרום באינטרנט, והפעם האתר footylaters טוען כי בינואר פרגוסון מתכנן להציע 30M ליש"ט עבור חלוצה של ריאל מדריד, גונזאלו היגוואין כאשר הוא מוכן לתת לברבאטוב לעזוב, כשוולנסיה מעוניינת בשירותיו. גם ליברפול שמה עין על חלוץ ריאל מדריד.

http://www.footylatest.com/man-utd-ready-t...ated-star/24181

אני לא מבין למה דווקא עכשיו, אחרי שנסגר חלון העברות, התקשורת מביאה את כל הידיעות האלה. בטח יהיה משעמם עד ינואר, אז הם רוצים ליצור סוג של מתח עד שיפתח שוב חלון העברות.

10. skyday20 Member

זה לא אמור להיות שמועות רציניות כרגע.
    הייתה בחלון שנסגר עכשיו, כמה כתבות שאולי הוא יגיע לארסנל. ברור שזה השערות חסרות בסיס. התקשורת רדומה, ומנסה ליצור עניין על ידי העלאת סתם כל מיני אפשרויות. http://bit.ly/n8cWmS Again from the last few days.

11. Wazza Member

מה הסיפור עם אבא של רוני? מקווה שזה לא ישפיע עד כדי כך על וויין

12. skyday20 Member

קאפלו דיבר איתו הים, ווין רוני אמר שהוא ממש רגוע וזה כרגע לא מפריע לו.
    רוני אמר שהוא מוכן לשחק מחר ולא מושפע מזה.
    ככה הוא אומר כלפי חוץ, בפנים אי אפשר לדעת איך הוא מרגיש. מקווה באמת שזה לא יהרוס לו פתיחת עונה יפה, בנבחרת ובליגה.
    EDIT
    מה שבעצם קרה זה שחבורת אנשים מליברפול הימרו לקראת סוף משחק בסקטולנד בסכום גבוה לקראת סוף המשחק שיהיה כרטיס אדום. בסוף באמת היה אדום בדקות האחרונות, שחקן הלך וקילל את השופט כדי לקבל אדום. ביחס כפול 10. הבוקיז ראו שהיתה תנועה חשודה רק מבליברפול מחשבונות חדשים, על הימור באמת לא צפוי בסכום גבוה. אז הם הלכו למשטרה לחקור את זה והגיעו לאנשים שביניהם היה אביו של רוני.
    :aaa12:

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/11
  13. Eric Cantona Member

14. skyday20 Member

זה בגרמנית... אפשר להבין משהוא רק על ידי גוגל טרנסלייט,?!1

15. Eric Cantona Member