מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Eric Cantona Member

כן זה נכון מאוד, אבל גם מעבר מריאל מדריד ל MLS זה קיצוני באותה מידה וממחיש את הנקודה. לא מעט שחקנים עושים את המעבר הקיצוני בין מועדון צמרת לאיזה נסיכות בדובאי או מי יודע מה. הכל כמובן בהנחה בכלל שפרגי אכן מתחיל חילופי דורות בקו ההגנתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/10/11
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הבדל לטעמי בין משחקי בית למשחק חוץ. כמובן שיתכן ונראה 4-4-2 במיוחד עכשיו שוולבק חזר ונמצא בכושר מצוין. עם זאת, לא פוסל 4-5-1.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שכן, יכול להיות שלא. אני לא הולך לעסוק באפשרות הזאת באוקטובר, זה פסיכי. אם יש איזה עיתון או מועדון בארצות הברית שרוצה לדבר על האפשרות, שיבושם לו. חילופי דורות זה משהו שבהחלט מתרחש בהגנה, אין לחמוק מזה. אבל לא דרוש הרבה כדי שנחזור להזיל ריר על פרדיננד-וידיץ'.

4. פול סקולס Member

באיזה כושר מצוין וולבק נמצא מאז הפציעה?
    אתה מתכוון לגול נגד נוריץ'?

אני מעדיף את הרננדז, ובכלל מעדיף שנקבל את הרננדז ביכולת טובה ו-וולבק על הספסל לעת הצורך מאשר ההיפך.

5. Roy_Keane Member

הרננדז אם כל הכבוד הוא שחקן מוגבל מאוד,הוא לא דארן בנט (אבל הם אותו סגנון פחות או יותר),וולבק טכני יותר,יותר פיזי,משחרר כדור נגיעה ולא מוסר אחורה כמו דפ''ר.

אני מעדיף את השחקן השלם יותר וולבק כזה.

נ.ב תראו את זה :
    http://www.sportsvibe.co.uk/news/football/...d-return-11365/
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/11
  6. nwish Member

לא אמור להיות לנו שום רצון בו, מביא כמויות של מרמור ואגואיזם, ומשכורת שמנה בחבילה אחת, לקבוצה מגובשת ומלאת התלהבות ונהנית מכדורגל. עדיף שישאר שם, או שיילך לחזק קבוצה סימפטית כמו נאפולי או יובנטוס.

7. פול סקולס Member

אני הראשון שמבקר את הרננדז על זה שהוא לא יודע לעשות כלום חוץ מלהבקיע (כמה שזה נשמע אבסורדי...) מתוך תסכול, אבל אם הוא בכושר הבקעה טוב, כמו שנה שעברה או משהו שמזכיר אותה, אני מעדיף את זה על ה"מכלול" של וולבק שאתה רואה ואני פחות, בטח כאשר השנה יש לנו צוות התקפי חזק יותר שיכול לסדר למקסיקני מצבי הבקעה.

בקשר לידיעה על טבז, נו, מה אתם מתייחסים לזה בכלל.
    פרגוסון בחיים לא ישפיל את עצמו ויחזיר לקבוצה את טבז (שלהזכירכם לכלך עליו בלי סוף אחרי שעזב את הקבוצה) גם אם הוא חושב שיש לנו צורך מקצועי בו (ומן הסתם יש לנו, כמו לכל קבוצה בליגה ובעולם).

העיתונים רוצים למכור ואין להם שום אינטרס לכתוב אמת, הסוכנים רוצים פרסום לשחקנים שלהם- לא משנה מאיזה סוג, וחוץ מזה יש להם אינטרס שמספר קבוצות תהיינה מקושרות לשחקן שלהם כדי להעלות מחירים... לעטוף עם זה דגים. וחכו לקיץ.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה לו גם צמד מול בזל באותו שבוע...

9. DrunkYoda Member

טבז בחיים לא יחזור ליונייטד. וזה לא בגלל שהוא פסיכו-אגואיסט-אוהב-את-עצמו אלה בגלל שפרגי לא יקח אותו חזרה. ואל תשכחו את האוהדים ששרו לסיר "Sign him up" אבל כנראה שפרגי יודע יותר טוב מאיתנו, כרגיל!

בקשר לוויכוח השני, זה שני שחקנים שונים בסופו של דבר, וולבאק הוא יותר שחקן שיכול לחבר התקפות, לשחק בנגיעה, יש לו יותר יכולות לפי דעתי ומשחק מגוון יותר.
    הרננדז שחקן של -תן לו את הכדור ברחבה ויהיה גול, אבל שימו לב הרבה פעמים כשהוא מקבל כדור בהתקפה שזה לא הכדור הסופי הוא מסתבך איתו, הוא לא יודע ממש מה לעשות עם הכדור ולמי למסור, אבל מבחינת סיומת תנועה ומציאת שטח הוא הרבה יותר טוב - מכולם.
    אחד הגולים הכי יפים היה מול בולטון העונה איך השחקן ששמר עליו לא ידע כבר איפה הוא נמצא ועד שהוא שם לב איפה הרננדז הכדור כבר היה בתוך הרשת.

הנבחרות בא בזמן מצויין לנו, בשביל ג'ונס לקבל עוד מנה של ביטחון ובשביל הפצועים לחזור.
    אחרי הכל ההגנה שלנו תראה הרבה יותר טוב לפי דעתי עם סמולינג בימין וידיץ'-ג'ונס במרכז ואברה בשמאל
    כרגע אנחנו באמת נראהים קצת רערועים מאחור.
    שלא לדבר על קלברלי שהיה מצויין בתחילת העונה ובאמת יש משהו שמרגיש חסר במרכז המגרש. בצורה ששיחקנו עם נגיעה אחת שנעלמה ברגע שהוא נפצע.

10. Wazza Member

וולבק הוא טיפוס טכני יותר, הוא גם משתלב בסגנון המשחק של יונייטד, המהיר הזה עם הנגיעה אחת וגם מבשל שערים. צ'צ'אריטו הוא דוגמא להגדרה מה זה חלוץ קלאסי.
    הוא חלוץ קלאסי, הוא טוטאל מבקיע שערים. מקבל כדור ושם אותו ברשת, לא עושה מהלכים או יוצר מצבי הבקעה, לכן זה חסרון מאוד גדול אצלו, אבל דווקא כל הזדמנות שיש לו לשים שער הוא יודע איך לנצל את זה.

ולעניין אחר- טבז לא יחזור אלינו גם אם ירצה. פרגוסון לא רצה להחזיר את בקהאם, שאלפי פעמים ביקש סליחה ממנו ונתן רמיזות שהוא מוכן לחזור ליונייטד, ועדיין פרגוסון לא מחזיר אותו, ואל תגידו לי שגם ככה הוא זקן כבר ולא צריך. צריך לתת לו לשחק אצלינו לעונת פרישה לפחות, מתוך כבוד. בקהאם קיבל בנוסף מלא הצעות מקבוצות בפריימר ליג והוא דחה אותן בטענה שאם הוא חוזר לפריימר ליג, זה יהיה אך ורק ליונייטד. הוא לא מוכן לשחק נגדה בשום אופן.

טבז בכלל לכלך על פרגוסון, ולא התנצל גם בפני האוהדים. גם סליחה ממנו לא תעזור.
    יש לו אופי גועלי וגם ראינו שהוא לא מוכן לקבל את זה שהוא בספסל ולא מוכן לעלות כמחליף.
    גם אם הוא בא הוא יעצור את ההתקדמות של וולבק והרננדז, מקידה ודיוף בכלל(דיוף בכלל יעוף בקרוב מיונייטד).

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

פרגי צריך לעשות את מה שטוב ונכון ליונייטד מבחינה מקצועית, ולא לתת לבקהאם או למישהו אחר לשחק "מתוך כבוד". כבוד אפשר לתת בטסטמוניאלס, לא מעבר.

12. Roy_Keane Member

לא ידעתי שכזה דיון יתפתח וכל כך הרבה שורות כאן יכתבו על הכלב קרליטו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx (הבאתי את הכתבה כהומור,וזה ידוע שזו שטות של הצהובונים ).

13. Wazza Member

מאז ומתמיד לא האמנתי באתרים ישראלים בנוגע לעסקאות והעברות, גם משום שהם לוקחים את כל המידע מצהובונים שמפיצים שמועות על ימין ועל שמאל אבל בכל זאת- "עסקת סניידר ליונייטד תצא לפועל בינואר"
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4132096,00.html

ואם כבר קשר, אז סניידר כבר לא נחוץ, עדיף את מריו גוצה.

14. Eric Cantona Member

מעניין באילו כלי תקשורת באיטליה מדובר. אולי YNET התכוונו להצהובונים ואולי באמת יש דברים בגו. בסך הכל סניידר מת לעבור אלינו, זה היה מאוד ברור מהדברים שהוא אמר לתקשורת. זה רק עניין וכל העיכוב אפילו פגע באינטר בסכום שהם יקבלו והטיב עימנו. יש מצב שבחורף נשלם עליו פחות מערך השיא שלו בקיץ האחרון.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זכור לי שאי פעם קנינו בינואר שחקן שלא יכול להופיע אצלנו בליגת האלופות באותה עונה. זה יפה שלאיטלקים משעמם, אבל סניידר לא יגיע ליונייטד בינואר. או בכלל. הספינה הזו שטה. או ליתר דיוק, טבעה.

לגבי בקהאם, לא תודה. אנחנו לא "עושים" עונות פרישה. אגב, תקנו אותי אם אני טועה, אבל רק בעיות עם ה-MLS מנעו ממנו לשחק בטוטנהאם בעונה שעברה. כך שכן, מסתבר שהוא מסוגל לשחק באנגליה מחוץ ליונייטד. וזה בסדר, אין לי בעיה עם כך. שישחק באנגליה, שיהיו לו בהצלחה. לא אצלנו.