מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלטשר גמר את הסוס? בגלל דלקת שקדים? נו באמת...
    הוא התאושש מהוירוס אך הוא עדיין בן אדם כמו כולם ולכן הוא כרגע חולה.

יש לי הרגשה שבמשחק מול ליברפול נראה את גיגס ואת פארק בהרכב עם 4-5-1. קישור של נאני, יאנג, פארק, גיגס ואנדרסון נראה לי מתאים למשחקים מהסוג הזה.

2. Wazza Member

גם לפני שהיה חולה הוא ירד ביכולת.

3. WellNeverDie Member

אני זוכר אותו במשחק הראשון ברברס שנה שעברה אחרי הפציעה, וניכר עליו הירידה במשקל. הוא הוריד המון, נהיה חלש יותר ותוסיפו לכל זה את החלודה - זה לא אותו הפלצ'ר, וספק אם יחזור.

בכל מקרה, פרגוסון לא יעלה ב4-5-1 לדעתי כמו שהוא לא עשה זאת נגד צ'לסי. הוא הולך לשחק מהיר וקצבי כמו בכל משחק ליגה עד עכשיו ולשחק ב4-4-2 או יותר נכון ב4-4-רוני-1 הרגיל שלנו. כל עוד קלברלי כשיר הוא ישחק איתו.

4. nadav dashti Member

במידה וכולם יהיו כשירים אז פרדיננד ווידיץ צריכים לפתוח במרכז ההגנה וקישור יותר מנוסה ולא לתת לג'ונס שעוד לא שיחק אצלנו בתפקיד הזה ולתת לו במשחקים יותר נוחים וכל עוד כולם כשירים במרכז אז הייתי עושה את ההרכב שמשה אוחיון נתן פה, לא צריך למהר לזרוק את קלברלי, שינוח עוד שבוע.

5. Eric Cantona Member

6. Wazza Member

7. Eric Cantona Member

צריך לומר, זה ששיקאגו רוצים זה טוב ויפה ולא אומר כלום וזה שהסוכן מכחיש זה על אותו משקל, טוב ויפה וגם לא אומר כלום.
    למה? באמת לא יודע. לדעתי יש לו מה לתת, אבל לך תדע מה עובר בראש של פרגי. אם הוא כבר לא בונה עליו להרכב הראשון ורוצה לרוץ עם הגנה אחרת עם הפנים קדימה לעתיד, אז אולי ריו לא יסכים לשבת על הספסל כמו שסמלים כמו גיגס או סקולס הסכימו (הם מיוחדים). במצב הזה, יכול להיות שהוא לא ירצה לעבור לאף קבוצה אחרת באנגליה וילך לסיים קריירה במקום אחר כמו הנרי ובקאהם. זה לא דבר שצריך לפסול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/10/11
  8. Wazza Member

יונייטד מעוניינת בווינגר הארגנטינאי של בנפיקה ניקו גאיטן, ולפי הדיווחים תנסה להחתים אותו בינואר.
    http://www.givemefootball.com/premier-leag...inger---reports

אני חושב שזה בולשיט. חוץ מזה מה יונייטד צריכה עוד ווינגר לאוסף, יש מספיק שחקני כנף ואני לא מאמין שפרגי יזרוק סתם כסף לעמדה שהיא לא צריכה שיפור.

נערך לאחרונה ב: ‏5/10/11
  9. nadav dashti Member

עוד מוקדם לדבר על זה, את העונה אין ספק שהוא יסיים אצלנו ונראה איך הוא מסיים את העונה. אני חושב שסמולינג וג'ונס בסופו של יום יאישו את אחת מהעמדות האלה ועוד אחד יהיה שחקן מחליף/כלבו, אבל יש זמן לעניינים האלה אנחנו בסך הכל באוק'.
    לא צריך אחרי 2 משחקים רעים לזרוק אותו.

10. Eric Cantona Member

לגבי גאיטן לך תדע, אולי פרגי יעשה שינוי גדול גם בעמדת הקיצוניים, אבל אני בסך הכל כן נוטה להסכים איתך. זה באמת רחוק. מילא להביא איזה קיצוני במיליון וחצי, סוג של רכישה פרגסונית שאין מה להפסיד, אז הייתי מבין, הוא אוהב לעשות את זה. שחקן כנף שלא יעלה כל כך זול הוא לא מה שפרגסון לא ישן בלילה בגללו כרגע.

נערך לאחרונה ב: ‏5/10/11
  11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל להרחיב את הדיבורים על רכישות. לפני יומיים אמרו שאנחנו רוצים את חאבי גרסיה, עוד שחקן של בנפיקה. אז אומרים.

12. Eric Cantona Member

נכון, אבל האם ריו לקראת פרידה בסוף העונה זה דבר שמאוד יכול לקרות ולדעתי עוד נשמע הרבה סביב העניין במהלך העונה.

13. Selby Member

http://www.guardian.co.uk/football/2011/oc...-redirect=false

לובי שמובי, הם מורידים לנו אז אנחנו נוריד להם, זאת הדרך היחידה לפתור את העניין הדי רציני הזה.

לינדגארד:
    For the record - don't live in Alderley and love life in Manchester!
    כמה שחקני כדורגל יצא לכם לשמוע אומרים את זה? בכלל, אני מאוד אוהב את המנטליות שלו. Notheretopickhisnose#

14. nadav dashti Member

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...id-Beckham.html

אני חושב לפני שבאים בתלונות לכריסטיאנו רונאלדו, קרלוס טבז, אואן האגריבס על חוסר נאמנות, לויאליות, חוסר מקצועיות, המועדון צריך להיות נאמן לאלה שמהרגע שעוד היו ילדים בני 12 וגם 25 שנה מאוחר היו נאמן למועדון למרות שהוא נזרק והוא הכי לא מגיע לו.

הרבה שחקנים מנסים להסתיר את הקבוצה שהם אוהדים, הוא מעולם לא הסתיר את האהדה והאהבה למועדון.

15. Roy_Keane Member

העזיבה של בקאהם בזמנו (לפחות לטווח הארוך) הייתה מבחינה מקצועית.