אמנם רק משחק הכנה.אמנם ניו אינגלנד (אבל זו שבאמריקה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ).. משחק לא רע בכלל.כשלרגעים חגיגה לעיניים של האוהד הנייטרלי. לטס קאט דה בולשיט אני לא נייטרלי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx לינדגארד בשער. התאומים מבת ים בימין ובשמאל כשבמרכז החוליה האחורית ג'וני אוואנס ונמניה וידיץ'. נאני בימין אשלי יאנג בשמאל.קאריק ואנדרסון במרכז.ברבה ורוני למעלה. מחצית ראשונה ללא אירוע משמעותי להוציא הדקה ה41 בישול נהדר של פאביו לברבה שלא שכח איך כו....(מחמיצים). בעיטה רשלנית מ7-8 מטר אל מרכז הגוף של השוער. דקה 50 אואן התכבד בראשון.מבישול פשוט אך יעיל של קאריק.כשמקיידה בעמדה לתקן בריבאונד אם השוער האמריקאי יהדוף.פדריקו חיכה רק 4 דקות לשער משלו.2-0.גם הפעם מחצי בישול של קאריק. דקתיים לאחר מכן בעיטת עונשין לאמריקאים.חור עצום בחומה שלנו הכדור פוגש רגל של מהפכן ניו אינגלנדי ספק נבדל ספק "פלייה" (צעד בסיסי בבאלט) שדילג במטרה לא להפריע למהלך הכדור אבל. לכדור רצונות משלו פגש את הקרסול בדילוג. שינה כיוון ונכנס. 2-1. דקה 61.שער נוסף של מקיידה והפעם מבעיטה חדה לפינה הרחוקה. יופי.3-1. השער הכי יפה במשחק.פדאלדה ארוכה ויפה של אוברטן.(וואלה הבחור מעמיס סטרואידים או שהוא ממשיך להתנפח כמו בובת המין של יובל סמו (החברים של נאור)...שמסתיימת במהלך כדורגל יפהפה.מסירה לפארק שמקפיץ לגיגסי כפרה שזיין את גיסתו לא זיין. מה אני יכול לעשות אני כועס אבל מת עליו שמחזיר לפארק שמקפיץ באלגנטיות מעל השוער. 4-1... (כאן היה צריך להיות אייקון של אפרסק מאוהב עם ליצ'י חרמן.רק שאני לא בדיוק מוצא אותם)... יאללה תביאו לי כדורגל.איזה כיף לקבל ערב טעימות כשעוד פחות מחודש האירוע האמיתי.
אנדרסון מאוד לא יציב. בעונה שעברה, לפני אחת מהפציעות שלו, הוא דווקא קיבל גב ופתח בקביעות. התוצאות, כרגיל, היו מאוד מעורבות. משחק טוב, משחק רע, בעיקר בחוץ. הוא כאילו סימל את חולשות החוץ שלנו. יש לו את הכישרון, אין ספק, אבל הוא צריך להתייצב. עדיין צעיר יחסית בשביל שחקן קישור, יש לו זמן, אבל זה לא קשור לגב. לתת לו מקום קבוע? אם נביא קשר בעל יכולות התקפיות, אי אפשר יהיה להציב אותו ליד אנדרסון אלא יותר במקום (אלא במקרה של מערך עם שלושה קשרים). ואני לא חושב שאפשר לומר שלא צריך להביא אף אחד ולשים את כל הביצים בסל של אנדרסון. בנוגע לקיקו, הוא ערך 13 הופעות בהרכב מאז אותו שער נגד וילה ב-2009, ולא היה טוב באף אחת מהן. יש לו חוש לשערים, אינסטינקט שיש למבקיעים, אבל הוא מאוד בוסרי וההשאלה בעונה שעברה היתה צעד נכון (גם אם לא הצליחה). אני חושב שהוא אפילו משלם מחיר על ההצלחה המוקדמת. "הביא לנו אליפות בגיל 17", אתה אומר ואומרים רבים. ובכן, הוא עשה מהלך אחד גדול וכבש גול ענק וחשוב, זה עדיין לא אומר שהוא באמת היה מוכן לקבוצה הבוגרת - והוא לא היה. יש שחקנים שהם מעבר לעונות השאלה, דוגמת רונאלדו ורוני בזמנו, ומאקדה אינו אחד מהם. לפחות בהתאם לביצועים שלו מאז. אני לא יודע כמה אנחנו משלמים לאואן במשכורת, ולא יודע למה משכורות של שחקנים כל כך מטרידות אנשים. היינו צריכים חלוץ בזמנו. לומר שהוא היה חלוץ חלומותיי? וזה היה צעד קצת מוזר אחרי שהניסיון הקודם להביא חלוץ הגיע לבנזמה. לא. מצד שני, אם בעוד שנה הוא יפנה את הבמה בשקט לוולבק ולמאקדה מנוסים יותר, מי יתלונן. העונה, לניסיון שלו בהחלט יש ערך.
כדאי מאוד שחאבייר פאסטורה יבוא. אין לו מה לעשות בבארסה,יש שם את קיקו פמנייה,אינייסטה וצ'אבי. אין לו גם מה לעשות בריאל כי להם יש את רונאלדו,אוזיל,אלטינטופ ושהאין. ווסלי סניידר גם שחקן מצוין,אולי עדיף להחתים אותו.
אם זה מעניין מישהו, לפי מה ששמעתי אתמול ברדיו הרוכשים האמריקאים של בית"ר ירושלים הם בני משפחת גלייזר המורחבת.
שניידר בסוף ינחת במנצ'סטר גם אם זה לא יהיה זול http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...nited-deal.html
אני נדהם מהבן זונה הזה כל פעם מחדש. איזה מאמן גדול יש לכם, מחזיק את כולם בביצים. ווסלי שניידר זאת ההחתמה הכי טובה שמגיעה לכדורגל האנגלי מאז לוקה מודריץ'. איזה שחקן ענק - איזה קבוצה יש ליונייטד. פשוט קנאה.
סילבה, סוארז, זה לא עקרוני - אם וכאשר סניידר יגיע זו תהיה החתמה אדירה בלי קשר. הבחור הגזים קצת, קורה...
כמה חבל רק שזה הכל ספקולציות ושהדבר הוודאי היחיד שראיתי בנוגע לסניידר זה וידיאו של סר אלכס אומר שאין בזה כלום ושגם אם היה אינטר לא היו מוכרים. אני די משוכנע שלא נחתים עוד שחקנים הקיץ וזה בסדר מבחינתי למרות שהייתי מעדיף שיבוא קשר מרכזי.
לא זה לא הולך לקרות,עם מייקל קאריק האפס,אנדרסון הלא יציב,פלטשר והוירוס,גיגס גיל הזהב (חלילה וחס לא מזלזל בו מלך אבל אי אפשר להעמיס עליו יותר מידי),אנחנו הולכים לשפוך כסף על קשר אולי גם שתי קשרים יגיעו,אין דבר כזה חלאס זהו את החלטורה של קאריק האפס הזה נמאס כבר לראות,ואת הריצות סוס עיוור של אנדרסון. יאיא טורה *,לא סילבה וסוארז. עוד לא החתמנו אותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
מבחינתי זה ממש לא בסדר. עם כל הכבוד לפיל ג'ונס, וגם לאשלי יאנג, די ברור איפה החולשה הכי גדולה שלנו. היא היתה ברורה כמו חולצה צהובה בפלוטון בטור דה פראנס גם בעונה שעברה, והיא עוד יותר גדולה עכשיו כשסקולס וגיגס מבוגר יותר בשנה. קשר זה מאסט השנה, אחרת נשלם מחיר. אין אפס, ובסופו של דבר גם פרגי, בניגוד לעבר, לא הודיע שפנקס הצ'קים סגור. הוא לא עיוור, הוא יודע מה אנחנו צריכים.
כמו שזה נראה כרגע,ה"עסקה" עם סניידר לוקחת כמה צעדים אחורה,אז עכשיו מה שאני אומר זה תאכלס בלי ספוקלציות. קודם כל למרכז השדה,צריכים דארן פלטשר של 10\09 (באמת היה אדיר),לא הוירוס שיש לו,את הדעה שלי לגבי מייקל קאריק אמרתי מספיק בפורום ההוא הוא מבזה ומסריח את החולצה מספר 16,אנדרסון שחקן חביב לרוטציה כמו גם קלברלי,נחמדים אבל הם לא להרכב כרגע,אם אנחנו רוצים לשמור על הכתר צריכים שחקן כמו סאנדרו של טוטנהאם או נייג'ל דה יונג,כושי,חזק פיזית,שורף שטחים,מחלץ כדורים,חייבים שחקן כזה נוסף לסגל לא יעזור כלום,וכן גם קשר יצירתי,האופציות בשוק יקרות מידי? זה הימור גדול מידי? גם ווסלי סניידר זה הימור באיזה שהוא מקום,למרות שהוא כבר וורלד קלאס. נשאר אם אותו קישור? נמשיך להראות חלשים כמו סמרטוטים במרכז שדה? לא נשמור על הכתר חד משמעית,אני כבר נמאס לי מהחלטורה הזאתי בא לי להקיא ממה שאני רואה,בימים של סקולס וקין בשיאו לא היה בית זונות כזה במרכז המגרש חד וחלק.
העדכונים בטוויטר בימים האחרונים על סניידר זה אחד הדברים ההזויים. אינטר מוציאים הודעה - He's not for sale. כל העיתונאים אחר כך מגיבים - "כן, ממש. אינטר רוצה בכלל למכור במחיר גבוה ככל שניתן וגאספריני בונה על שיטה אחרת שהוא לא חלק ממנה". פרגוסון אומר שיונייטד לא מעוניינים - אז כמובן, זה Mind games, פסיכולוגיה הפוכה, חלק מהגאונות של אף וויסקי וכו' (כמה עוד אפשר לשמוע על זה?). בכלל כבר הקבוצות הגיעו לסיכום, ובמירור מדווחים שהתנאים האישיים סוכמו. העיתונאי היחיד שהיה קצת סקפטי לגבי העסקה היה אוליבר קיי, שאמר שהעסקה עוד רחוקה, אבל בהחלט אפשרית. כל היתר מדברים על כך שזה הולך לקרות כמעט בוודאות. אם הוא אכן חותם ביונייטד, אני לא יודע מה אני עושה לעצמי. אין שחקן בעולם היום שאני אוהב יותר מסניידר, לא כל שכן מחוץ לקבוצתי האהודה... רק שאני מעדיף לאהוב אותו מרחוק, לא בפרמייר ליג. ודאי לא במנ' יונייטד! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx וכן, הוא יהיה השחקן הכי גדול שהגיע לכדורגל האנגלי מזה המון שנים.