מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. skyday20 Member

לפני כמה ימים, דיברו על איזה עומק מדהים יש לקבוצה הזו. ועכשיו אחרי תוצאת תיקו במגרש קשה, זה כבר נראה אחרת. פרגי צריך לקוות שלא תהיה בעיה, כמו של שנה שעברה במשחקי חוץ.

2. Eric Cantona Member

זה שרוני לא היה על המגרש זה כמובן חיסרון, אבל לא המקום הבעייתי שלנו על המגרש. אנחנו צריכים קשר יוצר תותח במרכז וזה יביא אותנו לשליטה אבסלוטית בקישור מול כל קבוצה בליגה (נעזוב את ברצלונה בצד, הם בליגה אחרת). בסך הכל הסר עשה הכל נכון עם הקבוצה הזאת ואפילו מעבר לזה, כולם הפותעו שדווקא הכדורגל קפץ מדרגה מאז הפרישות של כמה שחקנים, אבל בעניין הקשר המרכזי שלא הגיע כנראה כאן נעשתה טעות הקיץ.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין הוא שרוני אינו רק חלוץ. הוא השחקן שעושה הכל. הוא גם יודע לצוץ ברחבה כדי לשים שערים של חלוץ וגם לעמוד מחוץ לרחבה כדי ליצור כמו פליימייקר וגם ללכת אחורה לקישור ולתפקיד כמעט כמו קשר שלישי, שמחפה על חולשת הקישור. אין לנו תחליף לדברים האלה.

העומק שלנו הוא עדיין דבר נפלא. אבל אין מה לעשות, עוד לא נולדה הקבוצה שיכולה לסבול מפציעות של כל כך הרבה שחקנים משמעותיים ולא לסבול מכך בדרגה כזו או אחרת. זה וידיץ' ורפאל וקלברלי ורוני והרננדס. חמישה שחקנים שבשקט פותחים היום בהרכב (אולי רפאל פחות). ועוד לא דיברתי על גיבויים כמו סמולינג ואוואנס (עוד שניים שהיו יכולים להיות בהרכב היום).

4. Andrei Kanchelskis Member

זו לא בדיוק טעות כי אין לי ספק שאלכס היה מודע לעובדה שקשר מרכזי זה משהו שהקבוצה זקוקה לו מאוד, אני חושב שהמטרה הייתה בראש ובראשונה לתת במה לקלברלי במטרה לגרום לו להפוך לדבר הגדול הבא בחוליית הקישור שלנו ולא להמשיך להשאיל אותו לקבוצות קיקיוניות או גרוע מיזה לייבש אותו על הספסל.

אם לא ניזכה השנה בתואר כלשהו אני בדעה שאם מדובר פה בלבנות את עתידו של הקשר המרכזי בקבוצה אז אני מוכן לסבול עונה אחת כזו, העניין הוא שעכשיו קלברלי נפצע ואני מקווה מאוד שהוא יתאושש ממנה מהר מאוד כי אחרת נצא קרחים מפה ומשם.

5. Wave Member

הדבר המרכזי שהמשחק אתמול הראה הוא כמה החיסרון של וידיץ' משפיע על ההגנה שלנו, ריו פרדיננד ללא ספק אחד הבלמים הטובים בליגה, ג'ונס, סמולינג ואוונס מהמוכשרים ואין לי ספק שיהיו ענקיים בעתיד, אבל ברמה הנוכחית היום אף אחד מהם לא מתקרב ליכולת של הסרבי ולדומיננטיות שלו ברחבה, הוא לא הבלם הכי גבוה שלנו אבל מבחינה אווירית לשחק איתו ובלעדיו זה דברים שונים לגמרי, קראוץ' פשוט השפיל את הבלמים שלנו במאבקים האוויריים, וזה לא פעם ראשונה שאנחנו משחקים נגדו, יאללה שיחזור כבר הרוצח הסרבי,כמה הוא חסר לי בהגנה

6. Eric Cantona Member

מעניין אם פרגי כבר תיכנן סוג של אסטרטגיה כדי להתמודד נכון עם עומס המשחקים. במילים אחרות, האם יש סוג של הרכב ליגת אלופות שהוא יהיה קצת מנוסה יותר והרכב ליגה מעט צעיר יותר. הסר כבר אמר שהוא ישתמש בקאדר שלו (שזו מילה אחרת לרוטציה). לא אתפלא אם מול באזל זה יראה כך:

De Gea
    Smalling-Jones-Evans-Fabio
    Valencia-Giggs-Carrick-Park
    Welbeck-Owen

פעם אנחנו אולד טראפורד ופעם אנחנו יאנג טראפורד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏26/9/11
  7. Andrei Kanchelskis Member

אני בשום פנים לא בעד הרכב צעיר וחסר ניסיון במשחק בליגת האלופות ולא משנה נגד מי אנחנו משחקים, כל עוד לא הבטחנו עדיין את העלייה ומהמקום הראשון זה לגמריי לא לעניין להפוך את ההרכב שלנו למעבדת ניסיונות, זה יהיה עלול בהחלט לעלות לנו ביוקר.

8. Eric Cantona Member

אני לגמרי לא נגד, אלא להפך, שיעלה עם היותר מנוסים בליגת האלופות כי שם יש פחות מקום לתקן כשנעשים טעויות. רק איזה מסר עובר כאן לחברה הצעירים? שעדיין לא סומכים עליהם ברמה הבינלאומית? אם יעלה אותו הרכב שעלה במחזור הראשון של הצ'מפיונס זה גם יכול להעביר מסר לא טוב לכמה שחקנים בסגל.
    גם רוטצייה צריך לעשות בעדינות מרובה וסוג של רוטצייה כזאת גדולה לא זכור לי שפרגי אי פעם עשה. בזה יש לו דווקא פחות ניסיון (בניגוד לכל דבר אחר).

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

שינויים בסגל למשחקי ליגת האלופות הם עניין של חלוקת כוחות, לא של צעירים או מבוגרים. עם כל הכבוד לבאזל או לאוטלול, מי שפותח נגד טוטנהאם, ארסנל וצ'לסי יודע היטב שסומכים עליו. חוץ מזה, בליגת האלופות אמנם יש כביכול פחות מקום לתקן, אבל כל עוד עלית, זה לא משנה איך עשית את זה. לנקודות הללו לא תהיה משמעות בהמשך. בליגה, נקודה מפוספסת לא תחזור.

כך או כך, הבוקר התאמנו בקרינגטון 19 שחקנים, ביניהם שני השוערים הבכירים. לא נראה שיש לנו עד כדי כך אופציות ומבחר.

10. Eric Cantona Member

זה מה שפרגי אמר שלשום לגבי הפציעה של רוני
    http://www.manutd.com/en/News-And-Features...e.aspx?pageNo=1

הוא אומר שזה לא חמור אבל גם לא יודע להעריך מתי בדיוק יחזור. כנראה הוא ינוח כל השבוע כי לא שווה לסכן אותו.

11. טומי טיילור Member

מנחש שהוא יקבל כמה דקות בנוריץ? עם עין פקוחה לליברפול.

12. טומי טיילור Member

פרגי כבר בראיון בלעדי לBBC, אני כבר מחכה לספר שיצא עוד עשור ובו יספר פרגי מה היה באותה פגישה שיישבה את ההדורים, מסקרן!
    http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/15059636.stm

13. Mellow29 Kopite

איזה תלונות מגוכחות. כן, הוא צודק שלפעמים המשחקים נקבעים במועדים לא הגיוניים עבור הקבוצות שמשתתפות באירופה, אבל כרגיל זה די צבוע ממנו להתלונן על כך כשלקבוצה שלו יש משחק בית בכל סופ"ש שאחרי משחק צ'מפיונס כשליריבה הכי גדולה בליגה יש משחק חוץ בכל סופ"ש כזה. הוא גם מתלונן על כך שההכנסות מזכויות השידור לא מספיק גבוהות כשברור שבלי ההכנסות האלה מנצ'סטר יונייטד, בראש ובראשונה, לא הייתה מגיעה למעמד שלה כיום.

14. טומי טיילור Member

בהנחה (לא נכונה אגב) שאתה צודק והיונייטד לא נפגעת מהמשחקים באירופה, עדיין איפה הצביעות? שהוא מתלונן שקבוצות אחרות נפגעות? 

15. Mellow29 Kopite

"לא נפגעת" זה מונח יחסי, אבל בניגוד למנצ'סטר סיטי הבית שהיא קיבלה זה טיול אחד ארוך ויש לה עוד הפריבילגיה לחזור אחרי משחק מעייף בבאזל או בגלאטי לנוחות של אולד-טראפורד במקום לצאת למשחקי חוץ מעצבנים (שיעלו לסיטי בנקודות ליגה, זה בלתי נמנע) - לכן במצב כזה אפשר גם לא להתלונן ולהנות מהיתרון היחסי על הסיטי.

ותהיה בטוח שהוא לא מתלונן בשביל הקבוצות האחרות. כל מנג'ר דואג לקבוצה שלו, כך צריך להיות, ואם זה היה לבחירתו של פרגוסון הוא היה שמח אם לסיטי ולצ'לסי היה משחק חוץ בבריטניה סטאדיום בכל יום חמישי שאחרי אירופה.