מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Selby Member

נו מה יהיה עם ריו? כשהוא משחק הוא נהדר ואני תמיד בטוח שננצח אבל הוא לא יכול להמשיך להיפצע ככה! בלעדיו אני הרבה יותר חושש מההתקפה של צ'לסי אבל יהיה בסדר, אני מאמין שאנחנו יותר טובים.
    Come on!

2. Bender Member

אתם יודעים שהסטטיסטיקה שלכם מטורפת. לא נראו דברים כאלה. היום למשל בעיטות למסגרת 12-5 לצ'לסי. יש לכם יחס של שערים לבעיטות לשער שהוא פי שתיים ויותר מאשר הממוצע לאלופת הליגה. אתם בZONE בטירוף כול בעיטה נכנסת! לא ראיתי דבר כזה אף פעם. שאפו!

עוד נתון מדהים מהצד השני. כל קבוצה שביקרה ב-OT השנה בעטה לפחות 20 בעיטות. רק שתי קבוצות הצליחו לעשות את זה ב-5 השנים האחרונות לפני כן! משהו מאד מסתורי הולך ביונייטד השנה...

נערך לאחרונה ב: ‏18/9/11
  3. דניאלושקה Member

ארסנל בעטה מעל 20 בעיטות? :O

4. leeds12 Member

אני מציע לא להיסחף.
    אלאנד רוד זה המקום המושלם להפסד הבכורה העונה.
    יום שלישי 2145, גביע הליגה.
    מצידי שפרגוסון יעלה עם הרכב שלישי. העיקר שהחלאות יהיו בחולצות אדומות ויהיה מי שידאג שיראו הרבה לבן.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי הנתון של הקבוצות שביקרו העונה באולד טראפורד, צריך קודם כל לזכור שמדובר בשלוש קבוצות חזקות ובעלות איכות רבה בהתקפה - טוטנהאם, ארסנל (אפילו נגדנו מה שהיה חסר לה בעיקר זה בהגנה...) וצ'לסי. שנית, באף אחד מהמשחקים לא הצבנו בקישור את קאריק, שהוא המסוכך הטוב ביותר על ההגנה שלנו. המשמעות היא שיש ליריבות אפשרות טובה יותר לבעוט, בעיקר מאזור קצה הרחבה ומרחוק. ושלישית, השערים שדה חאה ספג במגן הקהילה ונגד ווסט ברומיץ' הראו חולשה מסוימת ונראה שקבוצות מגיעות כשחלק מתוכנית המשחק היא לבעוט מכל מצב.

6. WellNeverDie Member

בעניין הבעיטות - אני חושב שזו ממש הוראה של המאמנים לקחת יותר בעיטות מרחוק נגד דה חאה. הוא לא פרייאר בכלל, והיום הוכיח שיש לו אחלה ביצים.

בעניין המשחק:
    1. היינו חלביים מאחורה, אבל בלי וידיץ' ופרדיננד אני מבין את זה - בנוסף לקישור המרכזי החלש מאוד של אנדרסון ופלצ'ר שחוזר לחיים. החיסרון של קלברלי עצום.
    2. צ'צ'ריטו, לצערי, מגביל מאוד את המשחק. הוא אומנם חלוץ מטרה ואמור לסיים, לוחץ המון ועושה המון תנועה וגם אמר בעצמו שעובד קשה כדי לשפר את המסירה שלו ופרמטרים נוספים אבל עדיין, וולבק טכני יותר, מוסר יותר טוב ומשתלב נהדר במערך הקדמי של יאנג-נאני-רוני שמחליפים בינהם מקומות.
    3. ג'ונס תענוג. היו היום לא מעט טעויות של לא מעט שחקנים, הרוב של אוונס וג'ונס פשוט מנקה ומתקן.
    4. ולנסיה טוב יותר - הגנתית והתקפתית - מפאביו ורפאל. הם הופכים לשחקני רוטציה ואני חושב שיהיה נחמד להביא בעונה הבאה מגן שיתחיל לרשת את מקומו של אברה, לאט לאט. ג'ונס, סמולינג וולנסיה טובים יותר באגף ימין ומה שגם התיאום שלהם עם נאני נהדר. ג'ונס היה תענוג היום - לא חשש לפרוץ קדימה והיה בסדר גמור הגנתית, תענוג לראות אותו (וגם את סמולינג).

7. דניאלה דה נוימן Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שאנחנו מרגישים מסיבה זו או אחרת שאנחנו עדיין בתהליך עם פאביו ורפאל, ושמסיבה כזו או אחרת סמולינג, ג'ונס וגם ולנסיה מועדפים כרגע כמגנים (אם כי אף אחד לא הועדף על רפאל, הוא פשוט פצוע...), אבל זהו? כל מה שהם עכשיו זה שחקני רוטציה ואנחנו אפילו לא יכולים לראות בפאביו מחליף לאברה? לא נראה לי.

9. Selby Member

לצטט את בן היבס:
    What a brilliant, incredibly stupid game of football this has been.
    There's no point analysing this game to take anything meaningful from it. United won a kamikaze, crazy game of football. That's it
    היינו נהדרים בחלקים מהמשחק, היינו מאוד טיפשים בחלקים מהמשחק, היה לנו מזל, לא היה לנו מזל. הכל קרה, אין דברים כאלה!
    שיעשו לי טובה, בפעם הבאה שאנחנו מובילים 3-0 על קבוצה גדולה, אפשר לסגור ולהאט קצת את המשחק?
    אבל הסייחים האלה לא דופקים חשבון, הם דוהרים ודוהרים ודוהרים, זה פשוט מחזה עוצר נשימה.
    וילאש בואש מנסה לשנות את הסגנון לראשונה מאז מוריניו אבל צ'לסי הייתה ונשארה קבוצה של בריונים מלוכלכים שכשהם מפסידים הם שוברים רגליים. בכלל, תצפו לעוד הרבה מאוד פציעות כי בפריימירליג שלא כמו בספרד יש להם כבוד ואם נברח לליגה הם יבואו כל משחק לכסח.

10. WellNeverDie Member

מהיכולת שראיתי מסמולינג, ג'ונס וולנסיה - אני מעדיף את שלושתם (והם הראו לי אחלה של יכולת במשחקים נגד קבוצות חזקות, וגם ולנסיה במעמד של ליגת האלופות בעונה שעברה, רבע הגמר למי ששכח) על מה שראיתי מרפאל בכל השנתיים (ואף שלוש) האחרונות.
    הוא ופאביו מעולים, יש להם עוד מה להשתפר אבל אני פשוט רואה מהשלישיה האנגלית-אקוודורית שהזכרתי יותר בגרות, יותר רצינות. ההגבהות יותר טובות ופשוט אני מרגיש שהם טובים יותר. היום היה קשה לסמולינג לפרוץ קדימה, בכל זאת מאטה שיחק באגף שלו וגם קול המלוכלך ועדיין ראינו אותו עושה עבודה התקפית לא רעה, ועבודה הגנתית טובה מאוד.
    אולי זה בגלל שלא ראיתי את התאומים כבר די הרבה זמן במשחק חשוב ובכל זאת נראה לי שהם ידחקו לרוטציה. שעל המשבצת שלך משחקים ג'ון אושה ווס בראוון לא קשה לזהור.

אגב, מעניין אותי לראות את החלק האחורי מול לידס. לפרגי לא חסרה רוטציה מקדימה, אבל החלק האחורי העכשיו הוא כבר בגלל פציעות ואני לא מאמין שהוא ישחוק לגמרי את הבחורים ששיחקו היום. בשבת משחק קשה מול סטוק בחוץ (קשה - כי אני מפחד שיפצעו שחקנים) ובכל זאת עד כמה שמפעל מיותר, לא הייתי רוצה להפסיד ללידס.

11. skyday20 Member

נו בטח, ארסנל שיחקו התקפי. התותחנים סתם יצאו קדימה גם אם זה כולל הפקרות.
    לאף אחד לא היה אכפת מההגנה.
    בעצם בעטנו בדיוק 20 ניסיונות. גם % פגיעות במטרה של ארסנל יותר גבוה משל יונייטד. :aaa12:
    אבל זה סתם, לא ממש מייצג את המשחק כאמור.
    http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/8/29/1314618606719/Manchester-United-8-2-Ars-001.Xxx
    Bender שאתה אומר ש5 השנים האחרונות זה כמעט לא קרה, באמת מעניין. כנראה עכשיו הם משחקים יותר מהר, משחק מאוד טכני. אין בדיוק מישהוא שמכסח במרכז השדה, ועוצר התקפות על קו חצי המגרש.
    וכך אפשר קצת יותר להתקרב, לשער של יונייטד ולנסות לטווח. יכול להיות שהמאמנים דורשים מהקבוצות, לנסות לבחון את דה חאה יותר מהרגיל.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק מטורף שהיה יכול להסתיים גם ב6-4.
    ההחמצות היום היו מטורפות לשני הצדדים.
    היום ניסתי להתמקד בשחקני ההגנה והגעתי למסקנה שלמרות גילם הצעיר, ג'ונס וסומלינג מרשימים יותר וטובים יותר מאוונס. היכולות ההגנתיות שלהם לדעתי עולות עליו כבר עכשיו ולאור העובדה שהם צעירים שימשיכו להתקדם קשה לי לראות אותו כמרכיב מרכזי אצלנו בעתיד. בטח כשריו עדיין כאן וגם וידיץ'.
    ההתקפה שלנו השנה היא רצחנית. נאני מזכיר את הכושר של שנה שעברה והוא פשוט התעלל היום בהנגנה של צ'לסי כשאי אפשר להוציא לו את הכדור מהרגל. ולחשוב שאשלי קול ובוסינגווה (שנמצא בכושר מצוין) היו אלה שסבלו מהתעללות ולא מגינים נחותים יותר. כבש שער מדהים אחד, לא היה רחוק מעוד אחד. אם רוני מגיע חד היום הוא מסיים עם עוד לפחות שני שערים אבל כשבצדדים נמצאים נאני ויאנג אז גם בימים כאלה רוני מסיים עם שער.

תענוג של כדורגל, תענוג של קבוצה וגם מחמאות לצ'לסי שלמרות פיגור 3-0 במחצית חזרו במחצית השנייה למשחק ולא ויתרו על הרגע האחרון.

13. city Member

מספרים, מספרים.

טור מעניין של אוריאל דסקל על המצב הפיננסי של היונייטד. מאוד מרשים אני חייב לציין. הגלייזרים אולי כן יודעים מה הם עושים בסופו של דבר?

14. Andrei Kanchelskis Member

השנה הנוכחית נראה לי שיש פה סיכוי גבוה יותר מתמיד למאבק אליפות משולש ממש עד קו הסיום של העונה, משהו שלא קרה מעולם בפרמיירליג.

סיטי וצ'לסי מסתמנות כקבוצות חזקות מאוד שלדעתי בניגוד לארסנל הפתאטית של העונות האחרונות (שהייתה מתרסקת כבר במרץ) יהיה להן את הכוח המנטלי הדרוש כדי להישאר במאבק עד לקו הסיום של העונה ביחד איתנו כמובן.

15. Wave Member

אני רואה שהאתר של MY2P2 לא עובד יותר, אם מישהו יוכל לשלוח לי לינקים בפרטי למשחק היום זה יהיה מצויין
    תודה