מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומנגד סניידר מצוטט היום אומר שהוא רוצה להישאר באינטר - אבל לא פוסל את האפשרות שיילך למקום אחר אם המועדון ירצה למכור אותו. גם המאמן שלו אמר שהוא שמח להישאר.

בקיצור, אי אפשר באמת לדעת מהדברים האלה אם זו אמת צרופה או סתם דיבורים של משא ומתן.

2. alexshw Member

כרגע נראה שנאסרי סגור בארסנל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

"What I make of it is that I have enough problems here not to be involved in that," - Arsene Wenger on Wayne Rooney's transfer request.
    זאת התשובה של ונגר כשנשאל לגבי רוני.
    לעומת זאת, פרגוסון, כשנשאל לגבי נאסרי היה חייב לדחוף את האף שלו ולהגיד שהוא סגור במקום אחר ולהרחיב בנושא.

4. ArsenalFan Member

מפתיע אותך?
    אבל תמיד אפשר להצדיק את זה בכך שבכלל מדובר כאן בגאונות, בזכות הפסיכולוגיה ההפוכה שהוא מפעיל כאן, ה-Mind games וכל הסופרלטיבים המופרכים האלה שהתקשורת (שמפחדת ממנו פחד מוות) מעניקה לו ללא הכרה בלקקנותה האופיינית.

5. Roy_Keane Member

6. skyday20 Member

סר אלכס נראה מחויך, במחנה בארצות הברית לקראת העונה החדשה.
    הוא התגבר על ההפסד לבארסה הם לא יכלו לעשות יותר עם הסגל שלהם.
    נראה לי שיונייטד בדרך לעוד אליפות. יונייטד תרוץ לאליפות עוד פעם.
    הפרויקט של סיטי יקח לו עוד כמה שנים להתחבר, אין מה לעשות,צריך לבנות דברים כאלה לאורך זמן כמו סר אלכס.
    http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/261795_10150244444537746_7724542745_7867646_4585636_n.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/11
  7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שנאמר בגשש: "שלושה ימים לא הפסיק לדבר, אני צריך לזכור מה אמר?".

http://arsenal-mania.com/articles/3109337/...-at-United.html

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...snt-fooled.html

הפורום הזה הוא לפעמים כמו ההתאחדות האנגלית. מחפשים בציציות של יונייטד.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

והמנהל המקצועי בראנקה אומר שאין אפילו מו"מ עם שום קבוצה על סניידר....

9. Roy_Keane Member

סניידר הוא כמובן אופציה הכי טובה שיש,אבל בשורה התחתונה עם למנצ'סטר יונייטד (עם כל החובות ועם כל הנכות הכלכלית,תודות לגלייזרים.) יש לשים 35 מיליון פאונד על קשר,ועוד להפוך אותו למשתכר הגבוהה בליגה,יש גם אופציות אחרות אני מאמין,גם סניידר זה הימור,כמו שחואן וארון (אחרי שהיה מדהים בנאציו),פשוט לא התאים את עצמו למהירות של הכדורגל האנגלי.

כמו שGASS12,באמת עדיף להסתמך על פרגוסון.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל שחקן הוא הימור. לפעמים צריך להמר שהשחקן הטוב ביותר בשוק יצליח למצות את כישוריו אצלך, במקום לחפש משהו זול יותר ולקוות שיצליח להרים את עצמו לרמה הדרושה.

11. Ian Wright Member

למי שלא ידע, המשחק שלכם היו מול ניו אינגלנד משודר בשעה 02:55 בספורט 2.

12. Roy_Keane Member

מייקל קאריק כמובן מאבד כדור (לא מורגש בכלל כאילו אנחנו משחקים רק עם אנדרסון במרכז שדה וגם הוא לא עושה יותר מידי),וזה כמעט שער של היאנקס.

אין חדש תחת השמש לגבי השחקנים הישנים,נאני בימין בפעולות טובות,רוני במסירות גאוניות,האחים שורפים את האגף,בראבטוב ממשיך להחמיץ,סך הכול סטנדרטי לגמרי,נציין את יאנג שתאכלס באמת היה חסר לנו שחקן כמוהו ברוטציה,סך הכול לא רע בכלל ושימשיכו לחפש אותו ולהכניס אותו לעיניינים. (לא מדויק מספיק אבל גם זה יבוא).

עריכה : יופי של מסירה של קאריק! והגוייה כובשת.

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/11
  13. nwish Member

יאנג משתלב לא רע, אגפים שלו ושל נאני ביחד עם התאומים, מצמרר מרוב הטכניקה והמהירות שתרוץ שם.
    קאריק אדיר במסירות ארוכות, והוא אנדרייטד ע"י כמעט כולם. לא סטאר, אבל שחקן קר רוח ויציב, שיש לו מסירה נדירה בנגיעה אחת, הבעיה שלו היא בעיקר חוסר זריזות, כך הוא מאבד בד"כ, אבל אני מאוד אוהב אותו.

ועכשיו לעיקר, הפוטנציאל שם, היכולת גם הוכחה לא פעם, המהירות והכוח קיימים, כמו גם הטכניקה, ובל נשכח גם את התואר שרשום על שמו מלפני שלוש עונות. אז, איך פדריקו מאקדה מוצא עצמו בסמפדוריה ויורד ליגה איתה, בזמן שאואן, פח הזבל האנושי שלנו, מקבל חוזה לעוד עונה על 50 אלף ליש"ט לשבוע ואת המספר 7?

14. Roy_Keane Member

תשמע סך הכול מדובר פה בילד מוכשר,הבעיה כשהוא פתח בהרכב הוא היה אנמי וחלש מידי,את מירב ההופעות הטובות עשה מהספסל,אואן וברבאטוב לא יהיו פה לתמיד,ככה שעם מאקדה יוכיח את עצמו בעונה השאלה בפריימר ליג אולי יש לו עתיד איתנו,כי גם בשנה שעברה הוא הפציץ במשחקי הכנה אז זה לא מדד לכלום אבל אני מאמין בו.

אואן?... האמת אני לא יודע איך כל כך לענות על זה,הסיבה שהוא איתנו גם לעונה הקרובה כנראה כי צריך דם אנגלי בסגל וגם הוא שחקן מנוסה ואיבדנו הרבה ניסיון מהסגל (ואן דר סאר נוויל סקולס)

ומייקל קאריק באמת שכבר אמור לרדת לספסל ולעשות אצלו מנוי,אבל התווכחתי מספיק לגביו... הוא לא ברמה של הרכב ראשון.

15. nwish Member

קודם כל, אם הוא הביא לנו אליפות בשנה שעברה, והוא הביא, שלא תטעה, גיגס היה חלש מאוד בליגה עד החמישה מחזורים האחרונים, מבחינתי הוא בהחלט טוב מספיק להרכב. ואם במרכז המגרש עסקינן, אני הייתי נותן את המקום הקבוע לאנדרסון, כבר שנתיים שאני מרגיש שכל מה שהוא צריך זה גב מהמאמן.

מאקדה עשה את רוב ההופעות היפות שלו מהספסל? מה הנקודה פה? בגיל 17 הוא הביא לנו אליפות מהספסל, היינו צריכים לתת לו להשתפשף בבוגרת, גם אם זה אומר להיות מחליף כל הזמן, הוא תמיד היה הרבה מעבר לעונות השאלה, הוא מצויין וחבל שפרגוסון מתעלם מהיכולות שלו.

לגבי אואן, זו הייתה יותר טרוניה מאשר שאלה אמיתית, כי אין תשובה הגיונית לכך, הוא מעולם לא היה צריך להגיע, ובטח שלא במחיר כזה.