מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שום דבר חדש למיטב הבנתי, הוא לא נסע לליסבון עקב מנוחה ולא עקב פציעה חדשה.

2. WellNeverDie Member

מה שבמרחק סביר מהאלוד טראפורד - מפוצצים, ככה לפחות אמרו לי. מה שכן, אני אנסה לקצץ באיכות המלון.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הכל קרוב היום. אני הייתי במלון בעיירה Sale, נשמע כמו חור אבל מטר מהמלון יש תחנת מטרו ותוך עשר דקות אתה באצטדיון. להתרחק קצת זה לא אסון.

4. WellNeverDie Member

אז אני אבקש מלונות פחות טובים, או במנצ'סטר, או בלונדון או בשניהם. המלון במנצ'סטר שהוצע הוא ממש קרוב לנמל - ומטרו משם לאולד טראפורד לא יהיה לי המון זמן.
    בכל מקרה, השאלה שלי היא אם זה בכלל משתלם: כמובן שבשבילי זה חלום, אבל זה ייצא לי בסביבות 6500 שקל אם נוסיף רכבת באנגליה, רכבת בארץ, ביטוחים וביבוזים, וזה המון

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר בכלל לבקש מלונות זולים יותר? זו הרי חבילה, מן הסתם זה take it or leave it. אני בדרך כלל לוקח מלון שלדעתי אם יש לו שני כוכבים, זה בגלל שהוא שלח חללית לשמיים והוריד לפחות אחד, אבל אם החלטת ללכת על חבילה, ובהיגיון רב לנסיעה ראשונה, אז מה זה משנה...

נסיעה מהמלון במנצ'סטר באזור שדה התעופה למרכז העיר זו לא בעיה גדולה בגרסה הזולה, רכבת של 30-20 דקות, אבל אם יש אפשרות להחליף מלון, אולי הייתי מבקש משהו במרכז העיר רק כדי לחסוך קצת זמן. גם כך הנסיעה כולה אינה ארוכה, חבל לבזבז את הזמן על הנסיעות הלוך-חוזר האלו.

לגבי הכסף, לא יודע. כיוון שאני אף פעם לא עושה כל מאמץ שניתן לחשוב עליו לצמצם במחיר (למשל, אני מעדיף לטוס בבריטיש איירווייז), קשה לי לדבר על הפן הכספי. סך הכל זה נראה לי לא מעט כסף לשלושה ימים, אבל ככה זה בחבילות. וכאמור, בנסיעה ראשונה אולי זו הוצאה די הכרחית מתוך חשיבה קדימה לנסיעות עתידיות עצמאיות וזולות יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/11
  6. Selby Member

סייל זה ממש לא חור אלא מקום נחמד מאוד לכשעצמו, הייתי שם כבר פעמיים ואני אחזור לשם בפעם הבאה שלצערי לא תהיה בקרוב. הולידיי אין? קראון פלאזה? כאמור אם הולכים בשביל המלונות יש אותם גם בתל אביב. יש כל כך הרבה בד אנד ברקפסטס במחירים מצחיקים שלי לפחות סיפקו את כל מה שהייתי צריך ויותר. שלא לדבר על הוסטלים, אבל אני מבין למה הוסטלים לא מתאימים לכולם כי אני בעצמי לא הכי נהנתי שם. ובכלל אני לא יודע עד כמה טיול, ובמיוחד טיול למנצ?סטר שבו אתה נשאר יותר מדי זמן במלון הוא טיול ?טוב?. אין כמו לצאת ב8 בבוקר ולחזור ב8 בערב.

WND, כמו שאמרתי לך בפרטי לפני הרבה זמן, עדיף להתרחק מחבילות של גנבים, 1000 פאונד לשלושה ימים זה קיצוני. אני בקצת יותר מ1500 הייתי קצת פחות מחודש בכל חור בבריטניה, כולל שלושה משחקים וביקור זריז בדבלין. אבל זה הקיצון הנגדי וזה הגיוני לגמרי שלארגן טיול עצמאי מרתיע אותך בפעם הראשונה. פשוט חבל על הכסף אבל אם זאת לא בעיה בשבילך אז לך על זה.

אוף, גרמתם לי להתגעגע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

7. WellNeverDie Member

שוב תודה על העזרה.
    אני מקווה שאני אקבל עוד הצעות היום, ואבקש מהם לראות אם יש אפשרות להוריד את המלונות ל-3 כוכבים. אני מצידי להיות בהוסטל, אבל אני נוסע עם עוד 2 אנשים שזה כן יפריע להם.

מקווה שהכל יסתדר ולשתף אתכם בעוד חודש וחצי בחוויות שלי משם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. StevieG Member

ההרכב להערב:
    לינדגארד; אברה, סמולינג, אוואנס, פאביו; גיגס, קאריק, פלטצ'ר; פארק, רוני, ולנסיה. ספסל: דה חאה, ג'ונס, אואן, אנדרסון, ברבאטוב, הרננדז, נאני.

נו לפחות אם משהו יישתבש, לפרגוסון יש שפן התקפי אחד או שניים על הספסל.

אה, ודה חאה סופסל.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהתחשב בכך שהגרף של דה חאה נע רק למעלה במשחקים האחרונים, די ברור שזה ספסול שנועד לתת לו הזדמנות לנשום קצת אוויר ולתת ללינדגארד לשחק, שזה למעשה גם מה שעשינו עם ואן דר סאר והמחליפים שלו בשלב הבתים בשנים האחרונות.

10. -sAndmAn- Member

זה גם די ברור שהוא נותן מנוחה לשחקנים רבים אחרים כגון נאני יאנג הרננדז אנדרסון ג'ונס וכו ועולה עם הרכב די שני למרות שהוא עדיין מרשים

כיף לראות את פלטשר בהרכב שוב

11. Eric Cantona Member

היה ברור שהולך להיות לא קל. אני קצת מאוכזב שאנחנו לא יכולים להציג את אותו מחץ שהיה לנו מול קבוצות בליגה גם מול בנפיקה. אולי יש החלשות העונה אצל כמה קבוצות בליגה ולכן אנחנו מביסים בכזאת קלות. היום היה ברור ששניידר או קשר מרכזי מסוגו יכל היה להפוך אותנו לדומננטים במרכז המגרש בכמה מונים. יצאתי קצת מודאג מהמשחק הזה.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יצאתי מהמשחק הזה כמעט עם מסקנות, מלבד זה שיש לנו יופי של שוער שני (תמיד היתה לי תחושה טובה לגבי הבחור. עולם אחר מקושצ'אק). פתחנו בהרכב שמעבר להגנה (וגם שם חלקית, פאביו) הוא חלוד מאוד וגם די זהיר. מרכז שדה עם פלטשר וקאריק לעולם לא יהיה ממש איכותי ודומיננטי ברמות הללו, גם אם מוסיפים להם את היצירתיות של גיגס. וכשבאגפים משחקים פארק ו-ולנסיה שרק חוזר מפציעה, ורוני כחלוץ בודד - זה פשוט לא יהיה עם אותו מחץ שראינו בליגה, נקודה.

סימני השאלה לגבי הקישור שלנו אולי נשארים, אבל לא המשחק הזה יכול היה לענות עליהם, כשאנחנו עולים בהרכב שנכון לפתיחת העונה, הוא הרכב שני בלב המגרש.

מה שקרה העונה בליגה הוא דבר מעורב. טוטנהאם וארסנל בוודאי היו פגיעות באופן מיוחד כשפגשנו אותן. אולי גם בולטון, אם כי לא באופן מיוחד. אבל אני לא חושב שבעונה שעברה היתה לנו היכולת לפרק קבוצות בצורה הזו. זה אולי גם הן, אבל זה גם אנחנו.

13. Eric Cantona Member

אני חושש שזה בערך ההרכב הראשון למשחקים היותר חשובים שפרגי חושב עליו (כי הוא המנוסה יותר. אין לדעת מה עובר בראש של פרגי, אני מאוד מקווה שאני לא בכיוון אפילו). הייתי ממשיך לשחק על אותו בסיס שחקנים שאנחנו עולים בו בליגה ובלי פחד + גיגס.

נערך לאחרונה ב: ‏14/9/11
  14. דניאלושקה Member

איזה משחק חושך שלנו חייבים לשכוח אותו ולהמשיך הלאה

15. שםמשתמש Member

סתם משחק מכל בחינה. אף פעם לא התאמצנו בשלב הבתים של ליגת האלופות.
    חוץ מזה, זה לא ההרכב הרגיל של העונה. זה הרכב שכולל את קאריק ופלצ'ר ביחד (שחזר מפציעה ארוכה), ולנסיה שחזר מפציעה, ושחקנים אחרים שלא פותחים מתחילת העונה. בנוסף, זה היה 4-5-1 לא רגיל כשרוני לא משחק אחורנית כמו בד"כ.

בקיצור, אין הרבה מה לקחת. בטח לא משהו שמחדש משהו. פלצ'ר וקאריק לא יכולים לשחק ביחד.
    כן אפשר לקחת את זה שלינדגארד שוער מצויין.