לא אתפלא אם קווין דיוויס בחר לכסח את קלברלי בכוונה תחילה. הפציעה הזו היא ממש חוק מרפי- להמר על שחקן צעיר במרכז השדה ולוותר על גיבוי רציני הרבה יותר(סניידר)ועכשיו אפשר לומר שלצאת קרחים מפה ומשם, היה לי חשש גדול שזה מה שיקרה אך לא העלתי על דעתי שזה יהיה בשלב כל כך מוקדם של העונה..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx זוהי התחלת העונה הטובה ביותר שלנו מאז עונת 2007 וטוב שהתחלנו ככה ולא כמו בשנה שעברה כי אין לי ספק שזה היה עלול ליצור בעיות קשות בהמשך מהם יתכן שבניגוד לשנה שעברה היה לנו הרבה יותר קשה להתאושש, איני מסתנוור מהנצחונות הגבוהים(אם כי נהנה מאוד) ואיני חושב בשום אופן שהם ישר קובעים עובדה שאנחנו דורסים את הליגה אבל אין ספק שיש חשיבות מוראלית גבוהה מאוד להגיע ככה למשחק העונה הראשון בשבוע הבא.
30-35? איך הוא לא שווה את המחירים האלו? במחירים שרצים היום זה כמעט שוד בשבילו. אם הייתם שופכים את ה40 מ' פלוס אז הם היו מתרצים כנראה, זה כבר סכום שאתה יכול להביא בו אחלה של רכש גם לקבוצה עם שאיפות מידיות. אבל שוב, זה גם לא היה הפסד של אינטר. בסופו של דבר גם את המכירה שלהם הם עשו הקיץ.
לא יעזור לנו עכשיו לזרוק שמות ת'אמת גם בקשר לינואר אני לא אופטימי כי איזה קשר ברמה גבוהה אפשר יהיה כבר להביא? אף לא אחד! היינו יכולים להסתפק בסקוט פארקר אבל כנראה שהוא לא היה מספיק אטרקטיבי עבור פרגי וחבל... אני רק נזכר בחיסרון של רוי קין כמעט לאורך כל עונת 98 וכולי מתמלא צמרמורת עד גם כמה חיסרון של קשר בין אם זה במרכז ובין אם מאחורה משמעותי מאוד ויכול להשפיע על קבוצה שלמה.
רק לפי הכינוי אפשר להבין את הקשר שלך לכדור, פאקיג ניומן! אחד הפרשנים הכי עלובים והדפוקים שהיו פה בארץ ביחד עם איינשטיין. ופארקר לשדר את היונייטד ב3 רמות?... נו באמת, קאריק פלטצ'ר אנדרסון ולבלקרי שחקנים יותר איכותים ומגוונים ממנו, טוב גיבסון פחות טוב ממנו, ופול בוגבה שעלה לבוגרים. אז כן בטח לקנות שחקן בגיל 30 רק בשביל למלא חור, אנחנו זה לא פארסנל.
זה Rihana unfaithful אבל לא משנה עדיין ביצוע יפה. איפה יש אתר עם דילים למנצ'סטר/לונדון כולל כרטיס למשחק?
Tom Cleverley has ligament damage but thankfully no fracture. SAF says he will be out for 4 weeks FUCK YEAH.