מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Andrei Kanchelskis Member

לעשות מעשה כזה זאת ממש דרך להוריד את דה חאה לקרקע ולגמור לו את הביטחון העצמי, מקווה מאוד שמהלך כזה לא יצא לפועל.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

טיפ לחיים: אל תסתמכו על ה-SQUAD SHEET בגרדיאן, יש מקרים שהוא מפספס כמעט בחצי הרכב.

3. StevieG Member

זה לא רק הגארדיאן, זה כל העיתונים כמעט. האינדפנדנט, המייל ועוד עיתון גם מדווחים על זה.

4. D.Irwin Member

אם מחליטים שדה חאה שוער ראשון אי אפשר לתת לו רק משחקים שעל הנייר אמור להסתדר איתם, כדורי גובה זו חולשה ואני בהחלט יבין אם יחליטו לתת לשוער שקצת יותר טוב בנושא הזה אך אם החלטנו שדה חאה שוער ראשון אז הוא צריך להיות שוער ראשון ולתת לו ללמוד על חשבוננו במשחקים האלו - אחרת איך ילמד?

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים. אם דה חאה שוער ראשון, דה חאה שוער ראשון - אחרת אנחנו חוזרים לימי הרוטציות בין הווארד לקארול (אם כי גילו של דה חאה הופך את העניין לשונה. אפשר לרכך את דרכו להרכב). איפה זה ייגמר? בעוד שבועיים משחק בסטוק, אז גם שם לינדגארד יחליף אותו? ורגע, באמצע משחק נגד צ'לסי עם ג'ון טרי ודידייה דרוגבה, אז אולי גם כן נפתח בלי דה חאה?

אבל קודם נראה מה ההרכב...

6. Andrei Kanchelskis Member

לא רק לקארול והאוורד אני מקווה שלא נחזור אלא בעיקר לא לבוסניץ'/טאיבי/ואן דר חאוו בעונת 2000 שגרמה להגנה שלנו להיות מחוררת(45 שערי חובה בליגה!) וגם עלתה לנו בהדחה ברבע גמר ליגת האלופות.

דה חאה צריך להיות שוער ראשון ולהתחיל לעשות לו עכשיו סדרות חינוך מטופשות זה לגמריי לא לעניין ויכול לפגוע בשוער הצעיר ובסופו של דבר בקבוצה כולה, אם נספוג כמו גדולה של שערים כשרק שוער אחד מגן עלינו אז לא יהיו לי שום טענות כלפי השוער הצעיר וכולי יהיה תקווה שבעתיד הוא ישתפר.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו, אז כל העיתונים כתבו. אולי מישהו האכיל אותם לוקשים. דה חאה פותח. צ'יצ'ריטו כמובן במקום וולבק, הקישור הרגיל של העונה. בהגנה פרדיננד חוזר במקום סמולינג. ג'ונס או אוואנס יזוזו ימינה.

8. Selby Member

מעניין למה דווקא סמולינג הנהדר הוא זה שיורד לספסל אבל אני שמח לראות את ריו חוזר.
    פרגי כמובן הולך עם ההרכב שעובד אבל היום זה מבחן גדול להרכב הזה ובמיוחד לדה חאה.
    Come on!

9. Wave Member

סביר להניח שסמולינג על הספסל בגלל שנתן 180 דקות במדי אנגליה אחרת אני לא רואה סיבה, הוא מהמצטיינים שלנו עד כה העונה

10. WellNeverDie Member

סמולינג, רפאל, פאביו, ג'ונס. כולם מעולים, איזה עומק בעמדת המגן הימני! פרגי עשה מהלך פנטסטי שנפרד מאושה וברוואן כי לבנתיים צמד הבריזילאים וצמד האנגלים עושים עבודה פנטסטית. זאת הנקודה הכי חשובה מהמשחק.
    וכמובן - מה שלום קלברלי? הוא מאוד קריטי למשחק מול צ'לסי. אומנם אין להם מרכז מפחיד, לאמפרד לא בשיאו ואסיין פצוע - אבל עדיין הייתי רוצה לראות את קלברלי כאופציה בהרכב או לפחות מהספסל.

11. nwish Member

מצטרף לשאלה, למישהו יש מושג מה אופי הפציעה שלו?

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש חשד לשבר ברגל והוא יעבור צילום.

13. StevieG Member

צ'לסי?

Tom Cleverley - "Angry right now, I want everyone to know I got no apology from Kevin Davies! Season could be over and received no apology."

14. nwish Member

יופי. הלוואי שמישהו יפרק את קווין דיוויס כמו שצריך מחזור הבא.

15. WellNeverDie Member

כמו שמישהו רשם בפייסבוק - הלוואי רוי קין היה שם, קווין דיוויס היה כבר ז"ל.
    נקווה שפלצ'ר יקבל כמה דיותר דקות, הייתי מעדיף אותו במגרש על קאריק או לפחות על הספסל (מול צ'לסי, למרות שגם בנפיקה לא משחק קל). כמובן שיש לנו גם את גיגס למרכז.