מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Pipe Member

אכן. אני לחלוטין לא בעד ספסול שלו עדיין אבל בהחלט הייתי נותן לפאביו יותר משחקים על חשבונו.

i don't disagree. אישית, בדיוק כמו עניין מספרי החולצות, אני לוקח את נושא הקפטן ברצינות. אני חושב שאם הקפטן לא היה זה שעולה ראשון למגרש הנושא היה מפריע לי פחות. אך היות המי שעונד את הסרט הוא הפנים של הקבוצה, לפחות לכמה שניות בתחילת המשחק, זה אומר משהו. ומבחינתי רוני צריך להיות מי שמוביל אותנו מהמנהרה. (וריו כשהוא כשיר צריך לקבל את הסרט לפני וידיץ')

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובדיוק בגלל שלא נעשה כל פעם רוטציות בין הקפטנים, פרגי העדיף את וידיץ' כי ריו כל הזמן נעדר... בכל מקרה, יפה שלך חשוב מה שקורה בעלייה מהמנהרה, אבל פרגי צריך לחשוב על דברים חשובים באמת כמו 90 הדקות שאחר כך. אני מניח שהוא לא רוצה להעמיס על רוני מחשבות בנוגע לתפקיד הקפטן. שפשוט ישחק ויהיה חופשי וזהו.

3. Pipe Member

הסרט שלפני 15 דקות טענת שמוענק לפי וותק ואין לו משמעות אמיתית יעמיס על רוני מחשבות שימנעו ממנו לשחק חופשי? מעניין.

הוא ענד את הסרט לא פעם ולא פעמיים. לא חושב שיש קורלציה חזקה בין ענידת סרט הקפטן לבין היכולת שלו (או של הקפטנים האחרים שלנו לצורך העניין).

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. הטעות שלו היום לא הייתה במיקום אלא בהרחקת הכדור הלא טובה. לאחר מכן הוא עזר בסגירה באמצע כפי שצריך ובלי אוונס ששובר את מלכודת הנבדל הרחקת הכדור שלו הייתה נשכחת.
    2. עדיין לא הבנתי האם אנחנו מדברים על אברה של השנה האחרונה או על אברה במבט כללי של השנים האחרונות?
    אם אני מסתכל על המשחק של אברה מאז שהגיע אלינו, אני אציין קודם כל שהוא מצוין הגנתית. הוא אתלט יוצא דופן, הוא מהיר, הוא זריז והוא בעיקר מהיר מחשבה. בגלל כל התכונות האלה קשה מאוד לעבור את אברה. המיקום שלו הוא נהדר והוא מגיב בצורה מהירה לכדורים ובגלל זה הוא לרוב נמצא בקרנות ליד הקורה. הוא גם מבין את המשחק מצוין הגנתית. הפסקתי כבר לספור את הפעמים שאברה נכנס לאמצע ההגנה בזמן מהלכים והגיע במהירות כדי לנקות את הסכנה.
    וזה מחבר אותי לנקודה הבאה שלי והיא שסגנון המשחק של אברה תפור על קבוצה כמו שלנו שאוהבת לצאת למתפרצות מהירות, אוהבת לתקוף מהצדדים ובעיקר אוהבת ללחוץ את היריב גבוה. לאחר שאברה מחלץ כדור הכיוון שלו הוא אחד והוא למעלה. אברה יחפש באופן אוטומטי לפרוץ באגף או לשלוח את הכדור מהר קדימה תוך כדי שהוא עושה תנועה באגף. בכלל, התנועה של אברה באגף כשהוא עולה למעלה מתאימה לקיצוני ולא למגן. המהירות שהוא פותח על הקו, השליטה שלו בכדור ובעיקר משחק המסירות הקצר שיש לו (השילוב שלו עם גיגס בנושא הזה הוא נפלא) הוא משהו מיוחד. נכון, אברה לא כובש יותר מידי שערים וגם הבישולים שלו יחסית סולידים למגן שתומך כל כך הרבה בהתקפה אבל התרומה ההתקפית שלו היא אדירה. כל עלייה שלו למעלה יוצרת אי סדר אצל היריבה שמתקשה להתמודד עם מגן שנמצא באיזור הרחבה שלה. התנועה שלו משחררת אחרים ובעיקר יוצרת לחץ על היריב. בסגנון המשחק שלנו, כשאנחנו אוהבים ללחוץ את היריבה גבוה, מגן עם האיכויות של אברה הוא הבסיס ללחץ.
    קחו לדוגמא את המשחק היום, אברה אומנם לא בישל אבל הוא סחט פנדל וחטף כמות גדולה של כדורים במחצית המגרש של ארסנל בגלל הלחץ שהוא עושה למעלה.
    3. לרוני מגיע יותר סרט הקפטן? אם הסיבה שאתה פחות מעריך את אברה היא העובדה שהוא חשב על עזיבה איך אתה מעדיף את רוני שלא רק חשב על עזיבה אלא גם דרש אותה? הזיכרון שלנו לא כל כך קצר. יצטרכו לעבור לא מעט מים בנהר עד שרוני יהיה ראוי לסרט הקפטן. יתכן ורבים מחזיקים בדעה של אמיר שסרט הקפטן הוא לא משמעותי היום, אבל אני חושב אחרת. ואם אתה חושב כמוני, אתה צריך להבין שלאור מעשיו שנה שעברה, רוני לא ראוי היה לעלות היום עם סרט הקפטן.
    אגב, מי שקורא ושומע ראיונות עם שחקנים בקבוצה יכול ללמוד על ההערכה העצומה של השחקנים לאברה שנחשב לדמות מאוד נוחה ומאוד פופלארית בחדר ההלבשה. לא יודע אם ראית היום אבל אחרי אחד השערים שלו היום יאנג רץ לאברה והיה ביניהם דו שיח בחגיגת השער, דו שיח בין שחקן חדש לותיק כששניהם צוחקים אחד עם השני, דו שיח שמלמד שוב על המעמד של אברה בקבוצה.

לסיום, חייב לציין שאני מוכן לקבל את התוצאות של מגן כמו אברה בקבוצה. לפעמים הוא לא מספיק לחזור כי הוא למעלה (במתפרצות מהירות למשל), לפעמים האובר ביטחון שלו עולה לנו בשערים עם טעויות ברחבה או הרחקה מטופשת כמו היום, אבל כמכלול אני חושב שאברה הוא המגן הטוב ביותר שהיה לאירופה להציע בחמש שנים האחרונות. הוא מהגדולים שהיו ליוניטד בהיסטוריה בעמדת המגן והייתי חותם כבר עכשיו שגם בעשרים שנה הקרובות יהיו לנו מגינים בסטייל ובאיכות של אברה. הלוואי ופביו יהיה כזה, כרגע יש לנו את אברה, ואין מאושר ממני שאנחנו פותחים עונה נוספת כשהוא נמצא באגף שמאל. למרות היכולת בשנה שעברה, בדיוק כמו עם ריו ווידיץ', זאת עמדה במגרש שאני שקט לגביה בצורה מוחלטת.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://img167.imageshack.us/img167/7825/erichz4.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

6. Pipe Member

http://www.chillynews.com/images/images_system/23947.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

גם אם ההערה הזו לא הייתה סרקסטית ברובה (היא כן, למרות שבאופן כללי אני אכן לא מחבב את העם הצרפתי), את הסמיילים האלה תדחוף למישהו אחר. העובדה שקנטונה היה אגדה לא הופכת כל שחקן צרפתי שלובש את המדים של יונייטד לקפטן מהאגדות.

7. Selby Member

אשכרה תחושה של גן עדן, אין מילים.
    We often score six but we seldom score ten זה לא סתם משפט משיר ויש לי הרגשה שעם הקבוצה הסופר מרגשת הזאת
    עם הפוטנציאל האין סופי המשפט הזה יקבל
    משמעות גדולה בהרבה.
    איך סר אלכס שוב עשה את זה?

עריכה: מסתבר שאם כותבים מהאייפון זה יוצא בסגנון סטרטפורד אנד   http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/11
  8. Gass12 Member

אוקיי אז ביום שכזה לא חוכמה כ"כ גדולה לגמור (תרתי) את ההלל על הקבוצה המדהימה שלנו
    כי באמת שהכל נראה מושלם (כמעט).אני מצטרף לכל המחמאות לאשלי וולבאק קלברלי
    נאני ורוני אבל רוצה לציין במיוחד שניים שמשדרגים את ההגנה שלנו ברמת השקט כאילו הם כאן 15 שנים.רואים בעליל את ההררכיה בהגנה על פי התנהגות השחקנים זה לזה.
    לדעתי הג'וב הזה שנפל על אוואנס בגלל הפציעות של ריו ונמניה עשה לו רק דברים טובים.
    אתם יודעים איך זה בחיים. כשמנטלית אתה רגיל להיות הסגן,העוזר,לא זה שנדרש לשאת באחריות הכוללת.רובנו יאמרו אוקיי אני תורם,עושה אבל אני לא הבוס.
    כשאתה הופך להיות הבוס.אתה פשוט מעמיס על הכתפיים שלך את האחריות הכוללת (מגדיל ראש) יש שיקרסו אבל יש שיפרחו.ג'וני הוא מהסוג שפורח ואני פשוט מת על הג'וני החדש.

סמולינג-איזה שיחוק הצבתו כמגן ימני היא הברקה גאונית של פרגי הבחור פורע את השטרות
    ואני מאוהב גם בו (ביגמיה רגשית?)
    הכנפיים שלנו נהדרות נאני ואשלי הם כנפיים מהימים הכי מוצלחים של הדיקסי.
    המרכז שלנו לסוג המשחקים האלו (טוטנהאם,ארסנל) עדיין טעון הוכחה מבחינתי ואני אנמק.
    אמת אנדרסון וקלברלי קורעים את התחת אבל?שתי הקבוצות לעיל הן קבוצות שנותנות לשחק.
    כי זה האופי של המאמנים שלהן ובצלמם הם רואים התקפה בעיניים פחות התמקדות על הרס ליריב.
    אני לא שולל שזה יצליח גם מול החיות הרעות של צ'לסי,שיטי אולי כן אבל אולי לא.
    אני מאמין שבחפוי ועזרה נכונים מצד רוני ואולי פלאץ' כשיר במקום אחד מהשניים (לא סגור על מי מהם)..
    יאללה מה אני משבית שמחות. יופי לנו,נשמח היום ונעלוץ גם מחר.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. זה שלסרט אין כל משמעות, זה מה שאני חושב.

2. זה שהסרט מוענק ביונייטד לפי ותק, בגדול, זה מה שקורה בפועל.

3. לגבי רוני, זו סתם השערה שלי. הרי פרגי לא תמיד נתן לאורך השנים את הסרט לשחקן הוותיק ביותר. ודווקא בגלל שזה רוני ויש לו נטייה לפעמים לחשוב יותר מדי על דברים, פרגי מעדיף לחסוך את זה ממנו. שלא יהיה קפטן, שלא יחשוב אם הוא אמור לעשות משהו אחרת. שפשוט יהיה רוני. אגב, כמה פעמים בדיוק הוא שימש קפטן אצלנו? אמרת לא פעם ולא פעמיים. לדעתי, גג פעם או פעמיים.

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/11
  10. D.Irwin Member

פרגי בעבר התייחס לסרט הקפטן והוא אמר כי הוא לא רוצה לתת לחלוץ (וגם לשוער אני חושב) את סרט הקפטן כיוון שהוא מאמין שקפטן צריך להיות שחקן שיהיה קרוב לכל האירועים במשחק.

11. WellNeverDie Member

הייתי בטרבלינקה בזמן המשחק (משלחת לפולין). היה עצוב מאוד. טסתי חזרה הביתה, הורדתי את המשחק והתענגתי. משחק פנטסטי...קצת חבל בשבילי שהתערבב לי עם כל העצב והאווירה הכבדה של פולין.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרייסט, זה יחד עם מה שקסקארינו אמר על ארסנל (זו שואה בשבילם)!

13. Wave Member

בוקר נפלא, עוד הפסקתי לתפוס את ה10 דקות האחרונות של המשחק בשידור חוזר, אין ספק שזו תוצאה נדירה.
    כרגע פשוט כיף לראות אותנו משחקים כדורגל עם כל הצעירים הרעבים בחלק הקדמי,
    קלברלי צריך עוד ליטוש אבל הוא בדרך הנכונה, כרגע בצדק בהרכב על חשבון קאריק,
    אנדרסון בינתיים מנצל את הצ'אנס שפרגי נותן לו בפתיחת העונה ונקווה שימשיך לשדרג את המשחק שלו,
    יאנג נראה כאילו הוא משחק אצלנו כבר כמה עונות, 3 משחקים מצויינים עד עכשיו בליגה ואתמול 2 שערים נדירים, החתמה נפלאה
    נאני הספיק קצת לעצבן אתמול ב2 מהלכים שבאחד נתן צ'יפ לא קשור לעולם ובשני פספס את הכדור אבל ידע לכבוש כמו גדול
    רוני, הכל אצלו בראש ושהוא מרוצה ושמח אז הוא אחד השחקנים הטובים בעולם ואתמול הוא גם הראה שחבל שנתנו לכריסטיאנו לשלוח 95 אחוז מהכדורים החופשיים שלנו למגה סטור מחוץ לאיצטדיון
    וולבק נראה גם הוא מאוד רעב, שער של נחישות ופיזיות (אמנם נגד דג'ורו הסמרטוט אבל גם זה משהו), חבל על הפציעה אבל זה הזמן להחזיר את הרננדז וברבטוב לעניינים. אם כבר בחלוצים עסקינן אז אני ממש לא רואה מה היה הצורך לחדש לאואן את החוזה בקיץ, כרגע יכול לשחק עם המילואים כדי לשמור על כושר.

בחלק ההגנתי, אם נאמר שרוני ויאנג היו מהבולטים בהתקפה אז ללא ספק איש המשחק בקו האחורי היה סמולינג, שאני אישית לא אוהב את ההצבה שלו כמגן ימני, דעתי היא שהוא בלם פנטסטי, אבל גם על הקו הוא מראה איכות, תיקולים בזמן וסגירה מעולה, יציאה קדימה עם הרבה שכל, ללא ספק בדרך להיות שחקן הגנה מהטובים בעולם. דה חאה עם כמה הצלות טובות וכמובן הפנדל, נקווה שזה ייתן לו בוסט לבטחון העצמי.
    מילים טובות גם לפיל ג'ונס שהיה טוב בעמדת הבלם, מהלך שלו שהראה שהוא לא רק שחקן מוכשר אלא גם אינטיליגנט היה כשארשבין נכנס לרחבה וג'ונס היה צמוד אליו מאחור אבל נזהר לא לבצע עבירה שהיתה מסבכת אותנו עם אדום פוטנציאלי.
    סה"כ משחק של פעם בכמה שנים, אבל הקבוצה של העונה בהחלט מעוררת בנו תחושת ציפייה לקראת המשחק הבא

14. Ian Wright Member

כריס סמולינג משחק אחרי משחק מראה שהוא בדרך להיות סוג של complete defender. נמצא יורש לריו פרדיננד.

15. Cosmic Weed Member

בזמן המשחק הייתי בעבודה, ואני המנהל משמרת שלי ועוד בחור אוהדים את הקבוצה הכי טובה בעולם,
    והיה איתנו בעבודה עוד 2 אוהדי ארסנל ואוהד צ'לסי, וכולנו הפסקנו את העבודה למשך מעת שעתיים רק בשביל לראות את המשחק וזה היה כל כך אבל פשוט ל ך שווה את זה אוהדי ארסנל לא ידעו איפה להחביא את עצמם ורק כיחו כבר שהמשמרת תסתיים והם ילכו הביתה, יאו זה היה כל כך מתוק לתת לוונגר בין הרגליים להשפיל אותו ואת הצרפתוני שלו, ושום תירוץ של ארסנל חלשה או ארסנל שלא מחוברת לא יעבוד כאן! זאת הייתה הגאונות של מנצ'סטר יונייטד מול הלוזריות של ארסנל. זה היה ידו של פרגי על העליונה וידו של וונגר בחרא!
    Fergi We Love you! Stay For Ever
    Glory Glory Man United!