הנה Eric בשבילך, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.7amkickoff.com/wp-content/uploads/2011/08/score3.Xxx
זה נחשב כבישול, יאנג יש לו חלק בשער, והנגיעה הזאת גורמת לסוג בעיטה אחרת. בבעיטה ה 3 רוני. החליט לוותר על הנוסחה המנצחת, והכדור אף החוצה. :aaa12: בהרבה Match reports כתוב: Young was the was the assist for Wayne Rooney to score.
אני דווקא קורא לצנן את ההתלהבות, יונייטד נראית מצוין העונה כמו כל עונה. אבל התוצאה נובעת בעיקר מזה שארסנל לא שיחקה כדורגל בכלל. קשה לי להאמין שנגד אפילו קבוצה חלשה כמו בולטון יונייטד תצליח להגיע בחופשיות לכל כך הרבה מצבים, ושהשחקנים של הקבוצה היריבה יעמדו ויסתכלו. המשחק של ארסנל היה חסר אופי לחלוטין וגם די חסר אונים ולהסיק משהו מכזה משחק להמשך העונה זה מוגזם. לפני תחילת העונה ידעו שיונייטד תהיה מועמדת רצינית לאליפות וגם אחרי המשחק אפשר להגיד זאת, אבל המשחק עצמו לא שינה שום דבר ביחסי הכוחות של היונייטד עוד עונה ארוכה לפנינו. מה שכן שוער ברמת משחק עם הרגל כמו של דה חאה לא יצא לי לראות הרבה זמן כבר. פשוט מדהים כמעט כל כדור שמגיע אליו מורחק מדויק לשחקן פנוי ולא עף עקום לחוץ או לשום מקום, וזה מאוד תורם שכדור שמגיע לשוער, גם תחת לחץ של שחקן יריב מגיע לכתובת, גם בשער היה לו משחק סביר פלוס, בכל אופן עושה רושם שהוא צובר ביטחון ממשחק למשחק.
מן הסתם יונייטד לא תחלק שמיניות כל מחזור, אבל יכלת לראות גם נגד טוטנהאם וגם במחצית השנייה של מגן הצדקה את היונייטד החדשה, שמשחקת כדורגל יותר אטרקטיבי. שם המשחק המשכיות כמובן.
WE LL DO WHAT WE WANT! WE LL DO WHAT WE WAAAAANT, WE R MAN UTD AND WE LL DO WHAT WE WANT! וולבק יעדר 4-5 שבועות, דאם.
למזלנו בעמדת החלוצים יש לנו עודף ולא חיסרון. צ'יצ'אריטו,מקדה,ברבאטוב,אואן,דיוף. איזה משחק ענק, פשוט שוק אמיתי. 8-2, לא נתפס. תצוגה מדהימה של כולם שגם כשהובלנו לא הורידו מהמאמץ ופשוט המשכנו לכבוש. לגבי כל השחקנים: דה חאה- משחק גדול שלו, הייתה לי הרגשה ענקית שהוא עוצר תפנדל. שימשיך ככה! סמולינג - איזה טכניקה, כשנצטרך אותו במשחקים צמודים יותר, הוא יכניס כדורי רוחב מדויקים וגם הוא יביא תועלת. ג'ונס - שקט וטוב! שימשיך ככה! אוואנס - כנ''ל, לא היה פנדל ואת זה ראו. צריך להגיע לכדור ראשון. אבל הוא וג'ונס תותחים. אברה - עדיין צריך לחזור ליכולת של לפני הפציעה גם הוא כמו כולם משחק מצוין! יאנג - טכניקת בעיטה אדירה! יופי של שחקן, מתאים אלינו בצורה מושלמת! אנדרסון - אם זה ימשיך ככה אבל רק יהיה יותר פיזי, זאת העונה שלו! קלברלי - גם הוא צריך להיות חזק יותר ולקחת חלק פעיל יותר במשחק. זה יבוא עם הזמן. נאני - דווקא הוא במשחק לא משהו בלשון המעטה, לוקח החלטות לא נכונות. אני מקווה שיישתפר. רוני - מדהים, נמצא בכל מקום במגרש, כובש, מבשל ובעיקר משפיע לטובה על האחרים. גם הוא שימשיך! וולבק - גם הוא צריך לנסות להיות פעיל יותר, הוא נמצא במקום הנכון בזמן הנכון אבל לא תמיד זה יספיק, אחרי הגול נראה שהוא כן נכנס טוב למשחק, אבל ספרינט "מיותר" גרם לפציעתו. נקווה שזה לא יותר מדי זמן. המחליפים גם השפיעו בצורה בינונית על המשחק. אין לי יותר מה לכתוב... וואו. GGMU!
My cock is still out. לא אכפת לי כמה גרועה ארסנל. זה אירוע של פעם בחיים. תענוג טהור. לא אכביר במילים, רק אציין את שתי המחשבות השליליות שלי מהמשחק: 1. הפציעה של וולבק. 2. היכולת של פטריס אברה. לא רק שמפריע לי לראות שחקן שהודה כי רצה לעזוב את הקבוצה לפני שנתיים וסך הכל נמצא בקבוצה 5 שנים מחזיק בסרט הקפטן אלא הוא לאט לאט הופך להיות נטל הגנתי. השער רשום לחלוטין על שמו, והוא נמצא במגמת ירידה כבר שנתיים. נורת האזהרה הופכת אט אט לזרקור.
למרות הטעות בשער (כשגם לאוונס היה בה חלק כשהוא הורס את קו הנבדל כשהוא נתקע מאחורה) אברה היה טוב היום. הוא חילץ המון כדורים והיה איום מתמיד בנושא ההתקפי. סרט הקפטן מגיע לאברה. הוא לא אמר שהוא רצה לעזוב אלא שעלו לו מחשבות בנוגע לעתיד שלו בקבוצה כשהיו הצעות על השולחן מריאל ואינטר, אבל בסוף הוא החליט להישאר. תמיד יש פיתוים בחיים, בכל תחום, זה לא מה שמכעיס אותי או מדאיג אותי. אם היה מתנהג כמו מודריץ' הייתי מבין את הכעס. אבל בסופו של דבר הוא החליט שהוא נשאר למרות ההצעות המפתות וזה מה שחשוב. הוא כבר 5 שנים בקבוצה ובכל הופעה הוא עולה עם תשוקה מעוררת כבוד. בכל משחק הוא נותן את הכל. נכון שהייתה לו ירידה מסוימת בכושר בשנה האחרונה (במיוחד אחרי מה שקרה עם צרפת במונדיאל) אבל אני מאמין באברה וביכולות שלו. לא הייתה לי בעיה שהוא ילבש את סרט הקפטן, למען האמת זה טבעי עבורי. אני גם לא רואה סיבה להוריד אותו לספסל. הוא לאט לאט יחזיר לעצמו את הביטחון ויבנה חזרה את הכושר שלו. כשהוא טוב הוא המגן השמאלי הכי טוב באנגליה ואולי גם בכל אירופה. אין לי ספק שכמו שפרגוסון נתן את הגב לרוני אחרי שזה ירד בכושר הוא יתן את הגב גם לאברה.
אין לי שום בעיה עם זה שאברה שקל לעזוב. מותר לו. גם עם וידיץ' היו סימני שאלה וגם עם ריו פרדיננד פעם. אם כל שחקן שחשב אולי לעזוב את יונייטד לא יוכל להיות קפטן, מי יודע עם מה נישאר. לשחקן מותר לשקול את עתידו. כל עוד הוא הגיע למסקנה הנכונה... הבעיה היחידה שלי עם אברה היא שנראה לעתים כי תפקודו כמגן הוא רק המלצה. מצד שני, הוא מספר שפרגי אמר לו בשלב מוקדם בקריירה שלו ביונייטד שהוא הביא אותו כדי להעלות להתקפה - ושיעשה זאת. אז אם פרגי רוצה בכך, והוא הרי לא משאיר אותו על הספסל או נובח עליו, כנראה שהוא בסדר עם זה.
אתה מדבר על התפקוד של אברה אצלנו באופן כללי ב5 שנים האחרונות? כי אם כן אני חייב להגיד שדווקא התמיכה ההתקפית הפכה את אברה עד לשנה שעברה למגן הטוב באירופה. בכדורגל של היום קשה להצליח בלי מגן שיכול גם לתקוף. בזה שהוא עולה הוא גם מגביל את הקשר ההתקפי של הקבוצה היריבה שצריך לרדת ולעזור כשהוא עולה. לדעתי דווקא העלייה למעלה של אברה, הטכניקה שלו, ראיית המשחק שלו, היא שמבדילה אותו משחקים כמו אושה למשל ומציבה אותו בטופ של המגינים בעולם.
אולי, אבל אני לא קונה את זה. הטעויות שלו לא נובעות מחזרה מאוחרת שלו להגנה (א-לה סרחיו ראמוס) אלא מחוסר מודעות לשחקן שלו, למיקום גרוע (בשער היום הוא עמד קרוב לעיגול ה16) או חוסר ריכוז. לדעתי הוא גם לא מגן התקפי טוב כזה עילאי שיצדיק הפקרות הגנתית. מילא הוא היה מרסלו, אך הוא כלל לא מהווה איום על השער ומכדרר הרבה יותר מדי for my liking. פאביו מגן תוקף טוב יותר ממנו לטעמי. לגבי סרט הקפטן, מעבר לסיבות שציינתי מקודם - ואני לא נמצא על הדשא וזה רושם שטחי לחלוטין - אבל אני לא מרגיש שמנהיות נוטפת ממנו. הכישלון שלו בתפקיד עם נבחרת צרפת ו(היותו צרפתי מלכתחילה) לא תורמת לקייס שלו. אין שום סיבה שבעולם שהוא יועדף על פני רוני כקפטן.
כשהוא מגיע לשליש האחרון וצריך לייצר כדור רוחב או בעיטה, אברה באמת לא מי יודע מה. מצד שני, אני חושב שהוא באמת אולי הטוב ביותר בהגעה לשליש הזה, ומתישהו כן ייצא מזה משהו. היכולת שלו להשתחרר מההגנה גם בזכות יכולת פיסית ומיומנות וגם בזכות תבונת משחק ותנועה אינה נופלות מאיש. לגבי עניין הקפטן, אני מניח שפרגי תמיד מעדיף שקפטן יהיה שחקן שנמצא יותר מאחור ולא אחד משני השחקנים הקדמיים ביותר. שנית, וחשוב יותר, אני לא רואה איזו משמעות אמיתית לסרט הקפטן. פה ושם יש שחקנים שלתת להם את תפקיד הקפטן יוציא מהם דברים שאחרת יישארו חבויים בתוכם. מעבר לכך, מי שמנהיג בקבוצה שלנו לא צריך סרט על הזרוע כדי להנהיג. גם כך, מאז שבאמת היו לנו מנהיגים חד משמעיים כמו קין ונוויל, התפקיד הזה נהיה אצלנו יותר עניין של הענקת כבוד לפי ותק. לא באמת שווה מחשבה שנייה.