מה שהם עשו נהוג בעולם העסקים. זו כל הטענה שלי. זה גורם להרבה זעם כי מועדון כדורגל אינו אמור להיות עסק ככל העסקים, הוא לא אפל ולא נייקי. אין לו לקוחות, יש לו אוהדים (למרות שמועדוני כדורגל עצמם עברו להשתמש במושג "לקוחות"). אנחנו מדברים פה על רגשות של אנשים (לאף אחד נורמלי אין רגשות לאפל... עם כל ההתמכרות לאייפון והאייפד) וזה מה שמדבר כאן. אבל כשנכנסנו לבורסה הפכנו לעסק ככל העסקים - ונרכשנו כעסק ככל העסקים. חברה נקנית במינוף, הבעלים שלה משתמשים בהכנסות שלה (שהפכו להכנסות שלהם) כדי לממן את זה. זה מה שהולך פה. מצער, אבל זה לגיטימי ולא מלוכלך. כמה שתבין את זה יותר מהר, ייטב. אני לא אוהב את הגלייזרים, אני שונא שהגענו למצב הזה, אבל צריך לדעת להבדיל ולהבין גם מה אנחנו ומה הולך כאן. אנחנו שלהם, אנחנו עסק בבעלותם. לפחות אנחנו עדיין עסק מכניס ואטרקטיבי. מהבחינה הזו, הם דווקא תרמו לא מעט.
אמיר. אני יודע ומבין מקרוב את כל הנושא הזה של רכישת חברות ושימוש בקופת המזומנים שלהם.לעתים אפילו בברוטליות תוך פירוק חברה לגורמים ומכירתה ברווח נוסף. אני גם מבין שאין ביכולתי לעשות כלום בנדון. גם עשרות אלפי צעיפים ירוקים צהובים מבינים שאין ביכולתם לעשות הרבה. אז מה? זה מונע ממני את הזכות למחות? ספר את זה ליושבי האוהלים ומלחמתם הצודקת. ספר את זה לגברת ליף שבסה"כ רצתה למחות כנגד בעל הדירה שהעיף אותה לכל הרוחות. אז אני מוחה,אמחה ובכל הטיות הזמנים.תאהב או לא? יאהב השמן עם הלחמניה הענקית שנשלח בשליחות של מאוכזב אכסיומה. עדיין אמחה! יאללה בהצלחה לנו זזתי.
אין לי בעיה עם המחאה, אני מצטרף אליה. ועדיין אין סיבה להאשים את הגלייזרים במהלך הגיוני בעולם שממנו הם באים, וגם להאשים אותם בדברים שספק אם הם עושים (כמו לקחת נתח מעסקות הספונסרשיפ שלנו. שהן, צריך גם את זה לומר, שלהם....
מה שהיה היום הוא לא מקרי, אלא ראו את פיתוח הסגנון המהיר עם המסירות הקצרות כבר במשחקים הקודמים שלנו בחודש האחרון. הפרישות של החברה הוותיקים, שכובדם במקומם מונח, עשו לנו רק טוב. אפשר לשחק מהר בפול גז 90 דקות ולהפיל את היריבות שלנו מהרגליים. פרגי מנסה לבנות סוג של בארסה, קבוצה מאוד טכנית מצד אחד, אבל משאיר אופי וטעם אנגלי במשחק הריצות מצד שני. אני מאוהב.
יש קטע חביב ביוטיוב שאני בטוח שכבר הראינו פה, שהראה קטע ממשחקון אימון של נבחרת אנגליה הצעירה עם סדרת מסירות מהירה פנטסטית בין קלברלי ו-וולבק בדרך לשער. ככה אנחנו משחקים כרגע, וזה נהדר. אני מאוד אוהב את הסגנון הזה. אני לא יודע מתי בפעם האחרונה ראיתי יונייטד שמשחקת כל כך מהר ומלהיב. האמת, אולי לא מהקבוצה של 94'...
מחמאות מקיר לקיר ובצדק, במחצית השניהה מחצתם את טוטנהאם כמו זבוב על הקיר. דה חאה לא ספג אבל גם לא ניער מעליו את הסימני שאלה, לעומת זאת הההגנה בהחלט הרשימה אותי. תיארתי לעצמי שאשלי יאנג ישתלב טוב ביונייטד, הוא שחקן שמאוד אהבתי באסטון וילה, מאוד מהיר, טכני, חכם, בעיטה טובה- רכש מעולה. הוא ונאני זה שני סילונים תכליתיים, הם מחליפים בינהם מקומות ועושים המון כאב ראש למגינים. ספרס בבית זה לא אינדיקציה אבל נראה שפתחתם את העונה טוב
איזה לא ניער, הוא רק החמיר. זה היה צריך להיות עוד משחק ששער רשום על שמו באופן ישיר של דה חאה, למרות שהספרס כמעט לא הגיעו לשער של יונייטד- אבל הקורה הצילה אותו.
כיף לישון אחרי תוצאה ותצוגה כזאת אבל עדיין יש לא מעט מה לשפר שכבר במחצית הראשונה ניתן את המשחק השוטף והמהיר הזה כדי שחס וחלילה נגד קבוצה טובה יותר לא נספוג ראשונים. דה חאה עדיין צריך להשתפשף, עלייה פשוטה לכדור גובה הושמטה ודפו החמיץ למזלנו. בעיטה של הדלסטון שלדעתי הרבה מאוד שוערים היה משמיטים אותה, אבל ברור ששוער של קבוצה כמו מנצ'סטר יונייטד חייב להיות מניה בטוחה ואם לא השער של וולבק יכול להיות שהיינו נקלעים גם לפיגור במשחק. וולבק שכמובן כשכתבתי שהוא נתן 2 משחקים לא טובים הוא יחזיר לי בהפוכה והיום היה כוכב הערב, נגיחה מצוינת שלו, ועוד בישול נהדר לאנדרסון, פשוט תענוג. שרק ישתפר! צ'יצ'אריטו נכנס עם "אובר מוטיבציה" ו"השתולל" יותר מדי על המגרש אבל גם הוא כנראה התגעגע מאוד לשחק במיוחד באולד טראפורד. אברה סולידי, היתרון שלו זה כוח הפריצה על הקו שעם יאנג/נאני יעשו הרבה צרות להגנות הליגה, אך הוא צריך לחזור להיות חזק כמו לפני הפציעה, זה יגיע. אוואנס וג'ונס היו מצוינים לטעמי, שקטים וטובים. סמולינג כנ''ל. עם כל הטוב והרבה טוב שיש בזה, עדיין חסר לנו שחקן תותח בקישור, בתחילת המשחק טוטנהאם נהנתה מבורות ענקיים בקישור האחורי שלנו וכתוצאה מכך בעטו הרבה לכיוון דה חאה שלמזלנו לא הסתיימו בשערים. שוב ראינו כמה פרגוסון מאמן ענק, שיעשה את השיקולים שלו אם הוא יכול להסתדר עם קישור כזה נגד הגדולות בעולם. אם הוא מאמין בקישור הזה כנראה שעוד לא ראינו הכל. באופן אישי, הקישור הזה טוב מאוד אבל לא מצוין, אני מקווה שעוד נראה פה את סניידר/מודריץ/נאסרי.
אני מת על ההרכב הזה עם אנדרסון וקלברלי במרכז, שני שחקנים סופר דינמיים, צעירים ורעבים... אני גם אוהב את האגפים של נאני בימין ויאנג בשמאל שזה לגמרי שדרוג ממה שהיה עונה שעברה. רוני כרגיל גדול, ו-וולבק ממשחק למשחק משתפר... הרבה זמן לא זכורה לי יונייטד כזו מלהיבה וצעירה, רק שהצעירים ימשיכו להצדיק את הקרדיט שהם מקבלים...
תענוג! שחקנים אנגלים צעירים שמשחקים כדורגל לטיני אבל בקצב מטורף, אין דברים כאלה. יש לנו שלושה קיצוניים מאותו הסוג אבל זה בדיוק הסוג שאנחנו צריכים. מדהים שולנסיה שתמיד מספק את הסחורה יצטרך לקנות בחזרה מקום בהרכב. כרגע מבחינתי דה חאה הוא כמו קוזצ?אק עם משחק רגל טוב, אבל הפוטנציאל שם כמובן. הדבר הראשון שהוא צריך לעשות זה to bulk up, אבל גם זה כמובן כמו ההשתפרות שלו כשוער ייקח לא מעט זמן. אני חושב שלא נראה שיפור דרמטי ממנו העונה, אולי בעונה הבאה, ואני לא יודע אם זה לא מסוכן מדי.
הדקות הראשונות היו שלנו לחלוטין.פרידל שוב תפס יום כרגיל נגדנו ככל שנקפו הדקות המשחק התאזן.המחצית השניה הייתה הצגה אחרת לגמרי כולה שלנו.לא ראיתי שציינו כאן את ג'ונס. בדקות שנלחצנו מעט (לא יותר מדי) אל השער.ג'ונס הוכיח שיש על מי לבנות בדור שאחרי ריו-נמניה. אהבתי מאוד לראותו בתפקיד שהולך ונראה תפור עבורו.סמולינג שחקן גבוה נמרץ בעל כוח פריצה נהדר אמנם עדיין גמלוני טיפה אבל מחפה על זה בהמון מוטיבציה לפרוץ קדימה בכל רגע נתון.בשל גובהו הרב הוא מהווה עזרה יפה מאוד בחפוי על אחד הבלמים כשאחד מהם יוצא לתקל.הוא עשה חיים קשים לגארת' בייל.זה בלט במיוחד לאור הפרפורים שאשלי פירפר את ווקר וצ'ורלוקה ממש אהבתי את ההופעה של אנדרסון היום.הוא מתנהל הרבה יותר מהר עם הכדור כבר לא מקבל את הכדור מסתובב לאחור ומגונן עם התחת עד יעבור זעם. הראש מתבונן קדימה בחיפוש אחר מהלך התקפי. קלברלי כבר עכשיו מוכיח שאין שום מקריות בין המשמעות של שמו לפקחות הרבה שלו.שחקן חכם מאוד יצירתי.וולבאק שנרדם ברוב דקות המשחק התעורר לחלוטין עם הגול.שני שחקנים שונים דני שלפני ודני שאחרי. המצטיינים ביותר שלא נחו לרגע והיו פעלתנים לאורך כל המשחק היו נאני.אשלי ורוני. מעבר לכל הקומפלימנטים על התרומה שלהם בהתקפה אהבתי לראות גם את נאני וגם את יאנג חוזרים עמוק אחורה להחזיר כדור שאבד כשרוני עושה את זה.זה מקובל רגיל וחלק ממנו. לראות את נאני יורד בספרינט 40 מטר לאחור זה מרענן. דה חאה תופס ביטחון עם הדקות נכון היו כמה לאפסוסים אבל העתיד ורוד. אני מאמין בו ורוצה בכל מאודי להעניק לו את כל הזמן הדרוש. אני נורא אמביוולנטי.מצד אחד התרגלתי לראות אותנו מגמגמים בפתיחת כל העונות האחרונות (לא בהכרח רק בתוצאה אלא באיך נראנו על המגרש)באופן מסורתי היינו על חצי קלאץ' עם מגמת שיפור מתמדת לקראת משחקי חג המולד. אני רוצה לקוות שזה ילך וישתפר יותר.כי ביננו אני כבר אוהב את מה שרואות עיני ורוצה לקוות שלא תהיה ירידה.. הסגל הרחב הוא יתרון משמעותי.יופי!
בדיוק מסוג התגובות שמעידות על עומקה האמיתי של הטענה שלכם. אתם ''מאשימים'' את פרגי ברכישות יקרות ומצד שני מגוננים על בניטז (הנסיון שלך לפצל את הקדנציה ל200 חלקים אבל לא את ה25 שנה ומעלה של פרגי פשוט פתטי). תיהיו ישרים עם עצמכם לפחות, אתם נכשלים מכל בחינה אפשרית. שאפו לג'ונס ואנדרסון על ההופעה אתמול. גם דה חאה נראה טוב. זה רק אני או שגדל לרוני שיער?
העומק בהגנה שלכם מפחיד. להיות מסוגלים להעמיד הגנה ברמה של ההגנה שהעמדתם אתמול בהיעדרם של שני הבלמים הבכירים שלכם זה מרשים ביותר. פיל ג'ונס ואוואנס כבלמים 3-4, כשגם סמולינג הוא בלם במקור, עומק נהדר. פרגי כבר קוצר את הפירות על הרכישה של פיל ג'ונס. כמה גבות הורמו לגביה לאור מצבת הבלמים שכבר היתה ליונייטד לפניה, אבל הסר ראה את הנולד וידע שריו ווידיץ' שבריריים יותר בשלב זה של הקריירה שלהם ושג'ונס יקבל לא מעט דקות כבר העונה. התיקול שלו אתמול על גארת' בייל בתוך הרחבה שלכם היה מטורף, אני אשמח אם מישהו יימצא לינק לזה...