מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדכוני פציעות: וידיץ' ייעדר 4-5 שבועות (מזל שיש פגרה בינלאומית), ריו צפוי לחזור כבר לארסנל עם סיכוי מסוים לטוטנהאם. אברה כשיר, פלטשר צריך עוד משחק במילואים. ולנסיה וצ'יצ'ריטו בדרך.

2. Eric Cantona Member

כן, אברה כשיר. פרגי כנראה הולך להמשיך לרוץ עם סמולינג בהרכב גם מול התרנגולים. אני בסך הכל מאוד מרוצה ממה שהבחור מסוגל לתת על המגרש. פרגי יודע מתי לא לדכא שחקן בשיא ההתפתחות ומעודד את ההשתלבות וההתקדמות שלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/8/11
  3. Gass12 Member

בהתחלה צפו לריו החלמה ארוכה במיוחד עם חזרה באוקטובר.נכון לעכשיו תאריך החזרה הצפוי 28 באוגוסט.
    וידיץ' הסתבך עם תאריך חזרה צפוי 24 בספטמבר.

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ד"א השוער שלכם לשעבר רון רוברט צילר זומן לנבחרת גרמניה בעיקבות היכולת הגבוהה שהפגין בשנה האחרונה.

אולי הפיתרון היה בתוך הבית...

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

עניין של תזמון, בדיוק כמו מה שקרה עם פיקה, אין הרבה מה לעשות נגד זה.

6. דניאלושקה Member

לאן הוא עבר השוער הגרמני הצעיר?

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הנובר...

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרייסט בן אדם, אל תתחיל להעלות לי תאריכים מפיסיורום או משהו כזה... הם סתם משתמשים במידע שהמועדון מפרסם, זה לא שבאמת יש להם מקורות שמכריזים על תאריכי חזרה של שחקנים. גם ליונייטד אין תאריכים כאלה.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה שלי היא איך פרגוסון ידע להגיד כבר בסיום המשחק שפירדננד בחוץ ל6 שבועות, אני לא דוקטור אבל אני מתאר לעצמי שיש נפיחות באזור וכו', ישר הוא ירה עם הכותרת הזאת שבסופו של דבר התברר שהייתה מוקדמת מדי.

10. Gass12 Member

למה לא להסתמך על האתר הזה שמתעדכן באופן תדיר לגבי כלל הפציעות של כל השחקנים בכל קבוצות הפרמייר.כולל אופי הפציעה ותאריך חזרה משוער?
    הרי ברור שהחלמה זה עניין אינדבדואלי שתלוי במליון ואחד גורמים.
    אני חושב שהם מקבלים דיווחים גם מגורמים מקצועיים ברפואה.הצטבר אצלם ידע רב לגבי אופי הפציעות וזמן ההחלמה הדרוש. למה לא להשתמש בהם? תן לי סיבה אחת.

11. Eric Cantona Member

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי אני לא מאמין שהם מקבלים שום ייעוץ מאף אחד, וגם אם כן, הרי ש"אבחנה" רפואית של רופא שכלל לא ראה את השחקן הפצוע זה דבר כמעט חסר ערך, בטח כשאנחנו מדברים על פציעות קלות יחסית והיעדרות של כמה שבועות. רופא שלא ראה פציעה ממש לא יכול לומר שבוע לפה או שבוע לשם.

בכל מקרה, ממבט על לוח הפציעות שלהם, ברור שהם מתבססים על דברי המועדון, ואם המועדון לא אמר דבר, הם פשוט לא יודעים. פרגי אומר שריו ייעדר שישה שבועות, אז הם מחשבים שישה שבועות קדימה ונותנים תאריך חזרה. פרגי אומר שווידיץ' "אולי שבועיים", אז הם מחשבים שבועיים. עובר שבוע ופרגי אומר חמישה שבועות, אז הם מחשבים חמישה שבועות.

אני בטוח שיש באתר הזה מידע טוב, ומי שרוצה סתם לראות רשימה של פצועים בכל הקבוצות יכול להיעזר גם בדף הזה, אבל על תאריכי החזרה ממש לא הייתי מתבסס.

Liverpool-Forever, פרגי יורה הרבה מאוד לגבי פציעות בשנים האחרונות בלי להשקיע יותר מדי בבדיקה. התחושה שלי היא שלא איכפת לו עד כדי כך. הוא יגיד, התקשורת תכתוב, זה מה שמעניין אותה. אחר כך יתברר ההפך. ביג דיל.

13. Gass12 Member

אמיר גם אתה רק מנחש ניחוש מושכל.
    גם אני מנחש ניחוש מושכל אני דווקא חושב שיש להם נסיון מצטבר ומקורות שמעבר.
    הרי כולנו יודעים איך דבריו של חשוד שנחקר פורסמו באינטרנט עוד לפני שהספיק לסגור את הפה(שוטרים)
    כולנו יודעים איך צלמי פפראצי מקבלים מידע באון ליין על הימצאות כוכב כזה או אחר במקום מסויים
    כולנו יודעים על אחיות שמעבירות מידע מתיקים רפואיים.
    כולנו יודעים על זונות שמדליפות לתקשורת מי ממש הרגע יצא מאצלן וכמה שילם.
    לדעתי..העסק עובד מצויין גם כאן. משלמים פה ושם.משמנים שם ופה ויש לך מידע.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשביל מה להם לשמן פה ולשמן שם? כדי להשיג מידע על פצועים שהמועדון גם כך מפרסם? הרי רק ממבט על יונייטד והרשימה שלה ברור לי שהם פשוט לקחו את המידע שיונייטד פרסמה וחישבו לפיו. ושחקנים שלגביהם לא יצאה הודעה, אין להם מושג. יונייטד אומרת בבה שישה חודשים, הם מחשבים שישה חודשים קדימה. לא שימון ולא מידע שאין לאף אחד.

זה בסדר וזה לגיטימי, זה עדיין יכול להיות יעיל, רשימה נחמדה למי שרוצה לדעת רשימת פצועים של מועדון ואין לו איפה לקבל אותה במלואה, אבל זה ממש לא מידע מעבר למה שכל אחד ואחד יכול לדעת. וזה לא מקור אמין למועדי חזרה. אני שם כסף שלפני יומיים, הם כתבו שריו יחזור בסוף ספטמבר.

15. Pipe Member

This thread is about Wesley Sneijder,
    Against France he once scored the decider;
    He's short, bald and pasty,
    But his missus is tasty,
    Though half of Utrecht's been inside her.

LOL