זה פורסם בעוד כמה מקומות ולכו תדעו, אולי הם באמת מתכננים. הלוואי שתנחת הצעה כזאת על השולחן. והחוזה של ברבאטוב מסתיים בעוד שנה, נכון?
לא יודע כמה רגליים יש לסיפור במירור, לא חושב שהמון. סניידר בכלל הגיע היום לסין עם אינטר. אני כן עדיין חושב שהעסקה תצא לבסוף לפועל, כי השחקן לא ניצל אף הזדמנות שהיתה לו כדי לקבור את הסיפור, ובגלל שאנחנו פשוט צריכים קשר, חד וחלק. לגבי ברבאטוב, לא יודע. איך שלא נסובב את זה, אין פה התאמה טבעית ליונייטד. אלו פשוט סגנונות משחק שונים. מצד שני, ראינו בעונה שעברה שהוא כן יכול לתרום ולא מעט (גם לפרק את השערים שלו לחלקים ולדבר על חמישיות ושלושערים זה בעייתי. היינו זקוקים לכל אחד מהשערים בשלושער נגד ליברפול כדי לנצח במשחק). תמורת סכום יפה, קיים הפיתוי לשחרר אותו ופשוט לקדם את וולבק (כי אני לא רואה אותנו רוכשים חלוץ נוסף). אבל זה סיכון לא קטן, בהתחשב ברקורד הפציעות של אואן ולמעשה של וולבק עצמו. אני לא חושב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו להיפרד מברבא ולהמשיך עם מה שיש. עדיין לא.
מסכים לגבי ברבאטוב, אל תשכחו שהרננדז נפצע ומה שאי אפשר לקחת זה את ההבנה שיש בין רוני לברבאטוב, שחשובה לפתיחת העונה.
מחר יום הפרידה מאדווין - http://www.manutd.com/en/News-And-Features...al-details.aspx Amsterdam ArenA, 3 August 2011 16.45: Ajax U13 v Man Utd U13 17.10: Ajax '95 v Holland '98 18.15: Ajax v Edwin's Dream Team 19.20: Edwin's final farewell http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01319/Edwin_van_der_Sar__1319307a.Xxx
ועוד לפני זה, הערב במונאקו ייערך משחק צדקה בין מארסיי לבין נבחרת מיוחדת שפרגי יאמן ויש לנו שבעה נציגים בה-אברה, פארק, ג'ונס, סמולינג, וולבק, קלברלי ופוגבה. יחד איתם ישחקו גם בארטז, ג'ינולה ועוד שחקני עבר. הייתה גם כוונה שקאנטונה ישחק אבל זה לא יקרה.
תמונות מדהימות של אדווין היום (כולם במדים של אייאקס, אז זה לא ממש רלוונטי לפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ). בכל מקרה, קבוצת הכוכבים של ואן דר סאר למחר: Van der Sar; van Bronckhorst, Neville, Ooijer, Ferdinand, Vidic, Cocu; Carrick, Giggs, van der Vaart (TBC), Zenden, Kuyt; Bergkamp, Del Piero (TBC), Rooney, Saha. רוב מכריע לשחקני יונייטד בעבר ובהווה.
מישהו רואה את המשחק בפלא הארכיטקטוני במונאקו? בהרכב של הנבחרת שנקראת בפשטות "מנצ'סטר" נמצאים בארטז, אברה, ג'ונס, סמולינג, פארק, קלברלי, וולבק ועוד ארבעה שחקנים שלא קשורים אלינו ואני לא מכיר. התוצאה במחצית 2-2, וולבק וקלברלי כבשו. זה אחד המשחקים המוזרים שזכורים לי, יש לנו נציגות רחבה אבל זאת לא קבוצה מטעם יונייטד והמשחק בקושי קיבל התייחסות באתר הרשמי.
Stream של מאנ- יונייטד TV http://www.veemi.com/watch?v=BigMAQmu לא איכות טובה,( אם יהיה Stream יותר טוב נעדכן) אבל מצאתי את זה איפשהוא אם אוהדי יונייטד רוצים לראות מדי פעם.
אמיר, איך תסביר שהוא לא כבש ב22 מהמשחקים שהוא פתח? את מבול השערים שלו היינו צריכים במשחקים יותר חשובים כמו מול סיטי בגמר הגביע האנגלי (בין היתר גם בריצה הקודמת לאליפות) ובאופן הרבה יותר עקבי בליגה אבל הוא החמיץ כמו חובבן בכל פעם מחדש (למרות שזה נחמד לזכור את השלושער מול ליברפול כמייצג לתרומתו). זה לא משהו חריג בקריירה שלו אצלנו, כי הוא מפשל גם במשחקים פחות חשובים. אני לא רומז שהוא מיותר אבל אני כן בדעה שהוא לא חיוני לעונה הקרובה ואפשר לחלק את השערים שלו בקלות בין אואן, דיוף והצעירים מקיידה ווולבק שצברו ניסיון נהדר. בנוסף לזה שפרגסון אמר שאשלי יאנג הוא אופציה כחלוץ משנה. ומעל הכל - לא תיהיה לנו הזדמנות טובה יותר לחפר על הרכישה שלו כי הוא כבר בן 30. August 3, 2011 The Scot, however, did confirm that Dimitar Berbatov may depart the Premier League club, bound for newly-rich Paris St Germain. When asked whether the Bulgarian striker would join the Ligue 1 side, Ferguson replied: "Yes, he might. That's possible." ESPNsoccernet
הוא ככל הנראה לא הבין את השאלה, אחרת אין סיבה שהוא יגיד דבר כזה. נשים... למי שרוצה, השער של וולבק והשער של קלברלי
Sir Alex, אין לי את הסטטיסטיקה הזו, אבל סתם מעניין אותי לדעת בכמה מהמשחקים שלו הרננדס סיים ללא שער, או רוני. מול סיטי באמת היתה לברבא החמצה אחת איומה (ועוד מצב אחד שלפעמים נגמר בשער ולפעמים לא), אבל זה לא שמדובר בסדרה של החטאות במשחקים קריטיים. בכל זאת, היתה לו תרומה לאורך העונה, הוא הבקיע שערים שניצחו משחקים. שוב, זה לא משנה את העובדה שאני לא חושב שזו התאמה נכונה עבורנו, מזה מעבר לניתוח סטטיסטי של השערים שלו, מתי הובקעו, באילו מקבצים ונגד מי. בסגנון, זה לא זה. זה מאוד כמו ורון. הוא שחקן שאוהב את הכדור, הסגנון שלנו מהיר יותר. יש לנו את רוני מאחורי החלוץ, והצבת שחקן מהיר שעושה תנועה לפניו הופכת אותנו למסוכנים יותר. ברבאטוב זה פשוט לא זה. שחקן נהדר, במקום הלא נכון. אבל, יש לנו בעיה. אתה מספר פה על מקבץ החלוצים שלנו, אבל מה שאני רואה זה ים עצום של סימני שאלה ותחושה של "יש לנו ארבעה, בטח אחד או שניים יהיו בסדר". ברבאטוב הוא בכל זאת חלוץ שהראה שהוא יכול לשים 20 גולים בעונה. אואן בכלל מסוגל לשרוד 20 משחקים בעונה? ו-וולבק? גם רקורד הפציעות שלו בעייתי מאוד. ואיזה ניסיון נהדר צבר מאקדה? הוא בקושי שיחק בסמפדוריה. דיוף כן שיחק בבלקבורן... ואם כבר הראה שזה עוד לא זה. וכשאני מסתכל על זה, זאת נראית לי כמו שמיכה רחבה מאוד, ודקה מאוד. לא מספיק כגיבוי לרוני ולצ'יצ'ריטו, שמי יודע איך תיראה העונה השנייה שלו. הן נוטות להיות קשות יותר. מפתה, מאוד מפתה למכור את ברבאטוב אם יש הצעה טובה. אבל אני חושב שלמכור אותו ולהתבסס על מה שיש תהיה טעות (בתקווה שזה לא מה שאנחנו עומדים לעשות בקישור... להסתפק...). דיוף צריך לצאת להשאלה, מאקדה חייב לצאת להשאלה ולשחק בקביעות. וולבק, ברבאטוב ואואן בתחרות עם רוני וצ'יצ'ריטו, ומי שיהיה הכי טוב ישחק.
סליחה, אבל האם אני רואה נכון את התוצאה שרשומה בקובץ היוטיוב הזה? מארסיי 8 - מנצ'סטר יונייטד 2?!?! עם מי שיחקתם, עם קבוצת ילדים ג'? אפילו במשחק ידידות זה הזוי. הסבר בבקשה לפשר העניין.
חובה לציין שזה לא! מנצ'סטר יונייטד, זאת לא קבוצה מטעם המועדון, החולצות שלהם לא היו אדומות אלא לבנות-שחורות וללא הסמל של יונייטד, האתר של יונייטד לא נתן כמעט סיקור למשחק הזה, והכי חשוב-חלק נכבד מהשחקנים היו שחקני עבר (בארטז) או שחקנים מהליגה הצרפתית שבכלל לא קשורים ליונייטד. קראו לנבחרת הזאת "מנצ'סטר", אבל באותה מידה ניתן לקרוא לה "ברמינגהאם", "מדריד" או "מעלות תרשיחא". אכן, פרגי אימן את "מנצ'סטר" ושיחקו שם אברה, סמולינג, ג'ונס, פארק, וולבק וקלברלי במחצית הראשונה, תוצאת המחצית הייתה 2-2. מן הסתם במשחקים כאלה במחצית השנייה היו הרבה חילופים, החבר'ה שלנו יצאו והתחילה החגיגה של מארסיי. אבל גם אם היינו מנצחים, זה בשום פנים ואופן לא מנצ'סטר יונייטד.